LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

3D comparison: Samsung C8000 vs. LG LX9500

3dcomparison-1l.jpg

Conclusion
All in all the 3D picture quality is not perfect on either of the two 3DTV models. The 3DTVs have good picture characteristics such as high light output and good out-of-picture 3D effects but the crosstalk issues are too visible.

This is true for both LG LX9500 and Samsung C8000 but there are some differences. Samsung C8000 reproduces slightly more intense 3D pictures and in some scenes the 3D depth is a bit better. LG LX9500 has a higher light output but even during daytime you're still bothered with the reflections in the front glass. LX9500 has less crosstalk but it's still an issue.

At the moment Panasonic VT25/VT20 remains our 3D reference TV. It has almost no crosstalk issues and this has proven to be the most important factor when it comes to 3D viewing. And the visual difference is significant. It seems that at the moment LCD/LED-TVs are simply not fast enough to reproduce perfect 3D images.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1278316311

Αν και δε ξερω τι ειναι το "judder" στην επιλογη του TruMotion παντως κανει παρα πολυ καλη δουλεια. Απλα εχω μια απορια. Εχει απο το 0 εως το 10. Φυσικα στο 0 οι εικονα κανει σπασιματα λες και δουλευει στα 50Hz. Ειναι καλο να το εχουμε στο full αυτο η οχι;

Ήρθε και η δική μου μέσα στην εβδομάδα και ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος με τις δυνατότητές της. Άλλο να διαβάζεις κάτι και άλλο να το βλέπεις.

Μου έκανε εντύπωση που ενώ από usb σκληρό διαβάζει ταινίες με υποτίτλους, μέσω dlna από σκληρό δεν τους διαβάζει και δεν μπορώ να βρω τον λόγο.

Διαβασα στο Hitech για ενα αρνητικο σημειο που δινει ''Οδήγηση από PC'' ξερει κανεις τι ακριβως εννοει ,διοτι εγω την τηλεοραση την θελω αποκλειστηκα για συνδεση πανω στο HTPC μου

Μια βοήθεια θέλω κι ελπίζω να το δουν οι γνώστες!
Σκανάρω τα κανάλια και τα ταιριάζω στη σειρά που επιθυμώ. Όταν ανοίγω τον δορυφορικό δέκτη (μενού, είσοδος, hdmi) και όταν τον κλείνω χάνεται το σήμα και θέλει πάλι σκανάρισμα και γίνεται αυτό κάθε φορά. Πως μπορώ να το αποφύγω αυτό; Πριν την Lx9500 είχα μια παλιά τηλεόραση που τη σύνδεα με τον δέκτη μέσω σκαρτ και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Κάθε συμβουλή-βοήθεια καλοδεχούμενη.

Φιλε μου γεια σου.Θα ηθελα την βοηθεια σου οσο γινεται πιο αντικειμενικα για την συγκεκριμενη τηλεοραση μιας και εισαι κατοχος της.
Για την LG INFINIA LX9500 εχω ταξιδεψει απο τα ιωαννινα σε Θεσσαλονικη και λαρισα για να την δω και ακομη δεν εχω βγαλει ασφαλη συμπερασματα αφου στη θεσ/κη ειχαν σπασμενα γυαλια και στην λαρισα που ολα ηταν οκ,δεινοπαθησα αφου με τον υπερβολικο φωτισμο του χωρου εκανε πολλες αντανακλασεις η οθονη λογο του τζαμιου που εχει η LG INFINIA LX9500 και ετσι σχεδον σε καθε σκηνη της ταινιας με ενοχλουσε και με μπερδευε η αντανακλαση.
Φυσικα την δοκιμασα μονο σε 3D και αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο.
Εσυ λοιπον που την εχεις σπιτι χωρις τα παραπανω προβληματα θα ηθελα να μου πεις αν σε κουραζει το 3D λογω αντανακλασεων(φανταζομαι στο σκοταδι θα ειναι αψογη),η ακομη και απο μονο του και αν στις γρηγορες κινησεις κατα το 3D,κουραζει λιγο και θολωνει κατι που διαπιστωσα εγω.(Αν ναι πες μου αν εχεις βρει την λυση με καποια ρυθμιση).
Δυστυχως δεν υπαρχει καποιος γνωστος μου που την εχει για να την τεσταρω σε σωστες συνθηκες και θα ηθελα επειγοντος την βοηθεια σου για να αποφασισω επιτελους.
Σε ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Καταρχάς να πω ότι το "πρόβλημα" που ζητούσα λύση το βρήκα πριν από λίγο και γι' αυτό μπήκα να ποστάρω, από το μενού πάω είσοδος κι επιλέγω κεραία και όλα Οκ, επανέρχονται τα αποθηκευμένα κανάλια.

Όσον αφορά το 3d, την τηλεόραση δεν την πήρα ως κύριο λόγο το 3d και δεν ενδιαφέρθηκα ακόμη να δοκιμάσω να δω κάτι σε 3d και σίγουρα θα αργήσω τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει ο 3d player που έχω στο μάτι.
Όμως, είδα πριν από λίγες μέρες στο Saturn στη Θεσσαλονίκη στην lx8500 που έπαιζε ένα κινούμενο σχέδιο κι έπαθα πλάκα, από τα μαχαίρια που κρατούσε ένας ήρωας που νόμιζα ότι θα βγουν από την τηλεόραση και θα με καθαρίσουν. :flipout:Επειδή δεν ήμουν ποτέ πριν θεατής σε κάτι 3d τολμώ να σου πω ότι χρειάστηκα λίγη ώρα μέχρι να συνέλθουν τα μάτια μου. Το θέαμα πάντως ήταν εντυπωσιακό. Φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι και στην 9500.

Απάντηση: Re: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παίδες την παρέλαβα εχτές,

δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστικα..
μήπως έιναι μούφα η ΤΙΒΙ?

"Μούφα" υπ' αριθμόν 2...... :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

"Μούφα" υπ' αριθμόν 2...... :flipout::flipout:
Βλέπω πάντα με το καλό λόγο είσαι!:grinning-smiley-043
Να θυμάσαι, και οι τελευταίοι έσοντε πρώτοι, αλλά και το αντίστροφο!!!:BDGBGDB55:

Αλλος ενας υποψηφιος αγοραστης, προσπαθω να αποφασισω αν θα παω στις 47" η στις 55", στα 3 μετρα που εχω αποσταση οι 47" μου φαινονται λιγες αλλα στις 55" τα 50ευρα μου φαινονται πολλα (+~1000 ).

Ξερει κανεις που υπαρχουν στημενες να τις δω? Ρεντη MediaMarkt και Mega Kotsovolo δεν τις εχει. Ουτε Public Πειραια.

Αλλος ενας υποψηφιος αγοραστης, προσπαθω να αποφασισω αν θα παω στις 47" η στις 55", στα 3 μετρα που εχω αποσταση οι 47" μου φαινονται λιγες αλλα στις 55" τα 50ευρα μου φαινονται πολλα (+~1000 ).

Ξερει κανεις που υπαρχουν στημενες να τις δω? Ρεντη MediaMarkt και Mega Kotsovolo δεν τις εχει. Ουτε Public Πειραια.

Φίλε μου αν έχεις τα παραπάνω χρήματα για τις 55 ίντσες, δε θα το μετανιώσεις. Εγώ έχω μια LG 47LH9000 στα 3.5 μέτρα και μου φαίνεται πια μικρή. Μια 55άρα θα ήταν ότι καλύτερο αλλά όπως και να'χει, δε μου έφτανε ο χώρος.

Πολλα καταστηματα την φερνουν απ'οτι βλεπω στο skroutz αλλα κανενα απ'οτι φαινεται δεν την εχει στημενη.

Επισης η αποκλιση στην τιμη απο καταστημα ειναι κωμικοτραγικη απο 2100 εως 3300 η 47" και απο 2500 εως 4100 η 55" οτι να ναι., γιατι συμβαινει αυτο?

Eγω στην θεση σου θα κοιτουσα εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66611&page=8

Ευχαριστω αλλα θεωρω οτι οταν 2 τηλεορασεις ειναι καλες παιρνεις οποια σ'αρεσει περισσοτερο, το ματι θα καταλαβει την διαφορα μεταξυ μια καλης και μια κακης τηλεορασης αλλα μονο οι μετρησεις θα καταλαβουν τις διαφορες αναμεσα σε 2 καλες τηλεορασεις.

Οποτε θα παραμεινω στην LG εκτος αν τελικως δεν με παιρνει οικονομικα η 55" και κοιταξω αλλου.

Η Ηλεκτρονική Αθηνών την έχει να παίζει. Παρατήρησα ότι έχει μια γυάλινη επιφάνεια που σε συνθήκες έντονου φωτισμού (έμπαινε το φως του ήλιου) αλλοίωνε κάπως τα χρώματα. Τα χρώματα ήταν πιο soft. Πιο προσεχτικά δεν την παρατήρησα αλλά έχει πολύ καλό design.

Last edited:
Η Ηλεκτρονική Αθηνών την έχει να παίζει. Παρατήρησα ότι έχει μια γυάλινη επιφάνεια που σε συνθήκες έντονου φωτισμού (έμπαινε το φως του ήλιου) αλλοίωνε κάπως τα χρώματα. Τα χρώματα ήταν πιο soft. Πιο προσεχτικά δεν την παρατήρησα αλλά έχει πολύ καλό design.

Ποια Ηλεκτρονικη συγκεκριμενα φιλος?