LG LA620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το γραφει πανω στο κουτι στην πανω δεξια πλευρα. εχει διπυρηνο

σχεδον τα παντα λεω γιατι κατι .mov αρχεια απο ενα παλιο Nokia δεν τα παιζει και κατι mpeg απο ενα παλιο κινητο samsung.

Επειδη δεν εχω φτασει ακομα στο κουτι,αλλα απλα κοιταω χαρακτηριστικα σε σελιδες στο ιντερνετ και δεν ειδα να το αναφερει το ειπα. Οκ δεκτο λοιπον. Οσο για τα αρχεια βιντεο μιλαω απλως για τα mkv. Και για να σου δωσω να καταλαβεις ενα φιλαρακι αγορασε πριν εναμιση χρονο μια LG 32αρα. Δεν γνωριζω τυπο. Απο ομιλια που ειχα μαζι του μου ειπε οτι εχει πολυ μεγαλο θεμα διοτι δεν του παιζει ολα τα mkv καθως καποια πετανε ενα απαγορευτικο πανω τους και εκτος αυτου οποια ταινια βαλει με ενσωματωμενους υποτιτλους δεν τους δειχνει.Θελει μονο εξωτερικους. Τις ιδιες ταινιες που τις δοκιμαζει και στην samsung που εχει παιζουν ολες και σε θεμα απαγορευτικου δηλαδη δεν το βγαζει και τις παιζει αλλα και υποτιτλους κανονικοτατα. Γι αυτο μου εχει δημιουργηθει αυτη η φοβια για την LG.

Επειδη δεν εχω φτασει ακομα στο κουτι,αλλα απλα κοιταω χαρακτηριστικα σε σελιδες στο ιντερνετ και δεν ειδα να το αναφερει το ειπα. Οκ δεκτο λοιπον. Οσο για τα αρχεια βιντεο μιλαω απλως για τα mkv. Και για να σου δωσω να καταλαβεις ενα φιλαρακι αγορασε πριν εναμιση χρονο μια LG 32αρα. Δεν γνωριζω τυπο. Απο ομιλια που ειχα μαζι του μου ειπε οτι εχει πολυ μεγαλο θεμα διοτι δεν του παιζει ολα τα mkv καθως καποια πετανε ενα απαγορευτικο πανω τους και εκτος αυτου οποια ταινια βαλει με ενσωματωμενους υποτιτλους δεν τους δειχνει.Θελει μονο εξωτερικους. Τις ιδιες ταινιες που τις δοκιμαζει και στην samsung που εχει παιζουν ολες και σε θεμα απαγορευτικου δηλαδη δεν το βγαζει και τις παιζει αλλα και υποτιτλους κανονικοτατα. Γι αυτο μου εχει δημιουργηθει αυτη η φοβια για την LG.

μεχρι και περσι παραπανω απ τα μισα lg δεν παιζανε καν mkv με ηχο dts. ουτε και τα ακριβα. οι φετινες samsung σε θεμα player το μονο που προσφερουν παραπανω ειναι η επιλογη να διορθωσεις το ποτε φαινονται οι υποτιτλοι αν εχεις βαλει λαθος αρχειο srt σε σχεση με το αρχειο video που εχεις.

http://postimg.org/image/of7elr44z/

αντιστοιχη samsung δυστυχως εχει περιπου 100 ευρω παραπανω και γενικα θεωρω τις lg καλυτερες ποιοτικα (ειδικα το πανελ συγκριτικα με sony και samsung μεχρι τα 800 ευρω). ειχαν ενα θεμα με τις ρυθμισεις οπως ερχονταν απο το εργοστασιο αλλα απο το περσινο πασχα και μετα η κατασταση εχει βελτιωθει παρα πολυ. η 620 ειναι παρα πολυ καλη τηλεοραση και αξιζει. επισης οσο καλυτερη ποιοτητα υλικου παιζει τοσο περισσοτερο φαινονται οι αρετες τις. και ειδικα το παθητικο 3d ειναι σε αυτη την κατηγορια τιμης εξαιρετικο και ξεκουραστο για θεαση διαρκειας.ενεργητικο που εχω δει σε panasonic και samsung ειναι αρκετα κουραστικο και τα γυαλια αν θες μεγαλη παρεα ειναι γδυσιμο οι τιμες.

Last edited:
Επειδή την έχω δει να παίζει θα πω ότι είναι μία αξιοπρεπής tv σαν led αλλά μέχρι εκεί.
Σε σύγκριση με plasma panasonic ακόμη και με προπέρσινα μοντέλα η εικόνα στις plasma στο μαύρο και όχι μόνο είναι ξεκάθαρα καλύτερη.
Πάντως για μία value for money επιλογή είναι η ιδανική.

Επειδή την έχω δει να παίζει θα πω ότι είναι μία αξιοπρεπής tv σαν led αλλά μέχρι εκεί.
Σε σύγκριση με plasma panasonic ακόμη και με προπέρσινα μοντέλα η εικόνα στις plasma στο μαύρο και όχι μόνο είναι ξεκάθαρα καλύτερη.
Πάντως για μία value for money επιλογή είναι η ιδανική.

φυσικα και ισχυει αυτο που λες αλλα πλεον η φθηνοτερη εχει 750 ευρω (42st60) φυσικα και αξιζουν τα παραπανω χρηματα αλλα για καποιον που δεν εχει να τα δωσει η lg ειναι αξιοπρεπεστατη λυση (για smart 3d με καλη all around δυνατοτητες - εχοντας δει και την la620 και την 42ut50e για μεγαλο χρονικο διαστημα διπλα διπλα)

Last edited:
Την είχα για λίγες μέρες την τηλεόραση (LA620S) και την τάραξα στις δοκιμές με mkv αρχεία, από 720p μέχρι 1080 (μέχρι 20GB αρχεία!!) και ΔΕΝ συνάντησα κανένα απολύτως πρόβλημα! Φοβερός player και ένα βασικό που έχει και υπερτερεί σε σχέση με τις samsung, είναι πως της LG οι υπότιτλοι είναι μεγαλύτεροι !! Η πλάκα είναι πως είναι μεγαλύτεροι ακόμα και οι μικρότεροι που έχει σαν επιλογή -- αν βάλεις τους max είναι τεράστιοι!! Αντίθετα της Samsung είναι μικροί ακόμα και αν επιλέξεις την max επιλογή!! Φυσικά μιλάω για την δικιά μου άνεση/προτίμηση στα μάτια και δεν φοράω γυαλιά!! :P (Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί με firmware, αλλά εμένα με είχε ξενερώσει πολύ όταν είχα samsung)

Re: Απάντηση: LG LA620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την είχα για λίγες μέρες την τηλεόραση (LA620S) και την τάραξα στις δοκιμές με mkv αρχεία, από 720p μέχρι 1080 (μέχρι 20GB αρχεία!!) και ΔΕΝ συνάντησα κανένα απολύτως πρόβλημα! Φοβερός player και ένα βασικό που έχει και υπερτερεί σε σχέση με τις samsung, είναι πως της LG οι υπότιτλοι είναι μεγαλύτεροι !! Η πλάκα είναι πως είναι μεγαλύτεροι ακόμα και οι μικρότεροι που έχει σαν επιλογή -- αν βάλεις τους max είναι τεράστιοι!! Αντίθετα της Samsung είναι μικροί ακόμα και αν επιλέξεις την max επιλογή!! Φυσικά μιλάω για την δικιά μου άνεση/προτίμηση στα μάτια και δεν φοράω γυαλιά!! :P (Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί με firmware, αλλά εμένα με είχε ξενερώσει πολύ όταν είχα samsung)

μεγαλο συν της lg la620 ειναι τα καλα ηχεια και η ενταση του ηχου στα dts mkv (σε αντιθεση με samsung και sony). σε περιπτωση μη υπαρξης home cinema ο ηχος ειναι πολυ καλος. επισης στις samsung το μεγεθος των υποτιτλων δεν εχει βελτιωθει.

Η τηλεοραση που εχει το φιλαρακι που σας ανεφερα νωριτερα οτι εχει τα προβληματα με τα mkv αρχεια ειναι η εξης : LG 32LM611S. Οπως ειπα και πριν σε πολλα mkv του πεταει απαγορευτικο και δεν τα παιζει,αλλα και σε πολλα που παιζει εχει θεμα οτι δεν εμφανιζει υποτιτλους. Σας ακουω λοιπον για την εν λογω τηλεοραση που εγραψα.

Απάντηση: Re: LG LA620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η τηλεοραση που εχει το φιλαρακι που σας ανεφερα νωριτερα οτι εχει τα προβληματα με τα mkv αρχεια ειναι η εξης : LG 32LM611S. Οπως ειπα και πριν σε πολλα mkv του πεταει απαγορευτικο και δεν τα παιζει,αλλα και σε πολλα που παιζει εχει θεμα οτι δεν εμφανιζει υποτιτλους. Σας ακουω λοιπον για την εν λογω τηλεοραση που εγραψα.

Με μπέρδεψες φίλε! Τελικά για ποια τηλεόραση ενδιαφέρεσαι?? Αν θες να ρωτήσεις κάτι για την LM611S , μπες εδώ και κάνε το! Να ξέρεις πως η συγκεκριμένη ΔΕΝ υποστηρίζει dts ήχο και όντως έχει κάποια θέματα με μερικά αρχεία! Πες στον φίλο σου να μπει στο site της lg να βρει την τηλεόρασή του και να κατεβάσει το τελευταίο firmware!!
Για την 620s σου απαντήσαμε ...παίζει τα πάντα!!! Όσο για τους 3d υπότιτλους .., όλα γίνονται αλλά θέλει λίγη δουλίτσα για να τους "περάσεις" ο ίδιος στο αρχείο! Δες το παρακάτω βίντεο να πάρεις μια ιδέα και μπες και εδώ να μελετήσεις λίγο!! :p (Ρίξε μια ματιά και εδώ που άλλος ένας με lg τηλεόραση το κατάφερε!)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Βρε για την la620s ενδιαφερομαι. Απλα σου ανεφερα ποια εχει για να μου πεις αν οντως εκεινη ειχε θεματα με τα mkv. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Θα του πω και για την αναβαθμιση που λες μπας και καταφερει κατι.

Εγω που εκανα δοκιμες στου φιλου την 47'αρα της εβαλα πανω τον σκληρο,επαιξα 3 ταινιες MKV απο 12G που ηταν η μια μεχρι 24G που ηταν η τελευταια,τωρα για 3d δεν ξερω να απαντησω ,οσο για τις εφαρμογες μπορω να πω οτι ετρεχαν μια χαρα.Τωρα οσο αφορα το ΜΑΥΡΟ,εκει ειχε προβλημα!! μαλλον σκουρο γκρι το εδειχνε οσο κ αν επαιξα με τις ρυθμισεις,η δικια μου πανι st-30 οντος εχει καλυτερα χρωματα.Γενικα ομως σαν tv μου αρεσε κ με τα 720 ευρω στις 47" πιστευω οτι αξιζει
ΥΓ.Παιδια μπορει να προτινει κανεις ρυθμησεις για digea?

Αυτο με το μαυρο με τις led τι ειναι ρε παιδια; Δε μπορουν να το απεικονισουν σωστα;

καλησπερα παιδια μια ερωτηση και απο εμενα επειδη ειμαι για αγορα εξωτερικου σκληρου θα ηθελα να μου πητε μεχρι ποσα giga δεν θα εχω προβλημα
σκεφτομαι για 3τ ? και κατι αλλο δεν μπορω να δω αρχεια διαδυκτιακα απο το πισι μου δηλαδη να δω ταινιες που εχω στο πισι τουσ φακελουσ τουσ εχω κανει share αλλα δεν εχω βρει ακρη
υγ. ο player παιζει τα παντα οσο μεγαλα αρχεια και να ειναι τωρα κατεβαζω και 3d ταινια 45g για να δοκιμασω.

Εγω εχω το εξής θέμα. Στα κανάλια ότι κινείται αφήνει πίσω σπασίματα στην εικόνα. Κάτι με το mpeg4 πρέπει να παιζει. Το σημα δείχνει βεβαια καλο με ισχύ 90% και ποιοτητα 100%. Πραγματικα δεν ξέρω τι να κανω...

Ρε παιδες προσπαθω να χρησιμοποιησω αυτη την λειτουργια της τηλεορασης που βλεπεις ασυρματα φωτογραφιες απο το κινητο προς την τηλεοραση αλλα ψιλιαζομαι οτι γινεται μονο με κινητο lg ή κανω λαθος; Το εχει κανει κανεις με αλλο κινητο;

Το έχει κάνει ένας γνωστός μου με Sony anroid 4.
Μου είπε ότι αργεί λίγο μέχρι να φορτώσει τις φωτογραφίες.

Τελικα η 620 η οποια εχει direkt led εχει τα ιδια προβληματα με την 660 με edge led.

Σε κάποια τεστ αναφέρουν ότι ο αριθμός των LED είναι μικρός οπότε η ομοιομορφία είναι χειρότερη από τις edge LED (κανονικά συμβαίνει το ανάποδο)...

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-55la620v-p16819/test.html
http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-42la620v-201308023214.htm