LG LB650V

George..m

New member
23 December 2012
14
Ποιά η γνώμη σας για αυτή την σειρά της LG, θέλω για πρώτη τηλεώραση σαλόνι για απόσταση σχεδόν 3 μέτρα, σκέφτομαι για την 42" την οποία την έχουν στο σκρούτζ στα 580, θα ήθελα και την 47" όμως η διαφορά τους είναι αρκετά μεγάλη!
Γενικά σε αυτά τα λεφτά τι άλλο μπορώ να πάρω αντίστοιχο?

Η χρήση που την θέλω είναι λίγο Youtube μεσο Wifi, Nova (Value pack), και Avi+Srt!

http://www.skroutz.gr/s/3838385/Samsung-UE46F6320.html

Για τα 3 μετρα που λες και η 46άρα λίγη είναι , αλλα ελπίζω να σε κάλυψη.

Όπως ελπίζω και η διαφορα τον 40 euro να είναι εφικτή διότι πρόκειται για μια εξαιρετική τηλεόραση για τα λεφτά της.
Μπορείς όμως να περιμένεις να ακούσεις και άλλες γνώμες και να αποφασίσεις.

Γενικά θα ήθελα παθητικό 3D και όχι active γι'αυτό και έβλεπα την LG, είχα δει την LA620s όμως στο αντίστοιχο thread δεν γράφουν καλά σχόλια οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος! Γι'αυτό βλέπω και την LB650.
H samsung έχει κάποιο μοντέλο σε παθητικό 3D;
Ανάμεσα σε αυτή που προτείνεις και σε αυτή που έγραψα και οι δυο έχουν 100 πραγματικά Hz, δεν ξέρω πόσο αποδοτική είναι η επεξεργασία που κάνουν για να πετύχουν τα 200 ή 500 αντίστοιχα, γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό;

Επεσε η 42 στα 510 και η 47 στα 750, πιστεύω πως είναι πολύ καλή τιμή και πως μπορώ να καλύψω την διαφορά, δεν υπάρχει όμως κάποιος για να μας πει αν αξίζει η όχι;
Και γενικά αν το WebOS έχει τόση μεγάλη διαφορά από άλλες smart TV!

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτή την τηλεόραση. Στα 3.5 μέτρα σκέφτομαι την 42' ή 47' (έχουν διαφορά στην τιμή 200 ευρώ). Αξίζει να δώσει κάποιος +200 ευρώ για 5 ίντσες? Κανένας που να την έχει πάρει να μας πει τι λέει το μοντέλο?

Στα 2,8μ που ειμαι εγω βλεπω με μια 42'' LG Scarlet οποτε η 47''ρα ειναι μονοδρομος εκτος και εαν και τα χρηματα που μπορεις και θες να διαθεσεις ειναι περισσοτερα οποτε κοιτα κατα την γνωμη μου για μεγαλυτερη ακομα !!!

Στα 2,8μ που ειμαι εγω βλεπω με μια 42'' LG Scarlet οποτε η 47''ρα ειναι μονοδρομος εκτος και εαν και τα χρηματα που μπορεις και θες να διαθεσεις ειναι περισσοτερα οποτε κοιτα κατα την γνωμη μου για μεγαλυτερη ακομα !!!

Εγώ σκέφτομαι την 42' λόγω του ότι έχει μεγάλη διαφορά με την 49' (στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχω καταλήξει). Αν η διαφορά ήταν πιο μικρή π.χ. 80-100 ευρω δεν θα το ανέφερα. Για παραπάνω ίντσες... ούτε για αστείο, τόσο από θέμα τιμής όσο και από θέμα γούστου.

Λοιπόν, την έδωσα παραγγελεία, την 47LB650v έδωσα τα +250 για τις 5" φίλε anodos και δεν το σκεφτομαι δεύτερη φορά γιατί έχω κάποια θέματα με την κυρά (ξεφύγαμε από το budjet και έμεινε πίσω η stirela :P
Θα την έχω την άλλη εβδομάδα και θα πω λεπτομέριες στο forum των κατόχων!!

Έλα ρε παίδαρε...... και εγώ την πήρα σήμερα την LG 47LB650v.
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα σήμερα να την πάρω. Άλλωστε ποτέ δεν άκουσα κανένα να μου πει ότι θα ήθελε μικρότερη τηλεόραση, ενώ σχεδόν όλοι μου λένε ότι θα ήθελαν μεγαλύτερη.
Άκου λοιπόν την ιστορία:
Αποφάσισα να την πάρω από το apothema.gr
Πατάω το κουμπί της παραγγελίας (ευτυχώς με αντικαταβολή) από το apothema.gr, που την είχε στα 701 ευρώ και παράδοση σε 1-3 εργάσιμες. Λέω όμως, δεν τους παίρνω και τηλέφωνο για να το τσεκάρω..... Ο υπάλληλος πολύ ευγενικός μου λέει, ωραία, αλλά να το τσεκάρω με την LG, γιατί λόγω Μουντιάλ έχουν μεγάλη ζήτηση οι 47’. Μετά από 15 λεπτά με παίρνει στο κινητό και μου λέει ότι δυστυχώς δεν την έχουν και θα έχει παράδοση τέλος Ιουνίου !!!!!! Ρε, την τύχη μου πάνω που αποφάσισα...... Η αμέσως καλύτερη τιμή ήταν του Πλαισίου στα 749 ευρώ.
Ακυρώνω την παραγγελία, παίρνω το αυτοκίνητο και πάω στο Πλαίσιο του Σταυρού Αγ. Παρασκευής. Τους ρωτάω και μου λένε ότι έχουν ένα κομμάτι αλλά στο Πλαίσιο του Mall. Αφού έκανα τα σχετικά παζάρια (είμαι καλός σε αυτά) μου την άφησαν 720 ευρώ σε τιμή μετρητοίς, οπότε πλήρωσα με κάρτα (1 εφάπαξ δόση) και επειδή έχω το πρόγραμμα επιστροφή της Eurobank στην κάρτα από τα 720 μου επεστράφηκαν τα 7 ευρώ (1%) και τελικά μου στοίχησε 713 ευρώ. Έδωσα λοιπόν 12 ευρώ παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα την πάρω την Πέμπτη (θα μου την φέρουν και στο σπίτι δωρεάν, ενώ το apothema.gr θα μου χρέωνε 12 ευρώ μεταφορικά).

Εγώ την πήρα από μια αποθήκη ηλεκτρικών στην περιοχή μου στα 730! πιστεύω είναι πολύ καλή τιμή!! οπότε θα περιμένω και τα δικά σου σχόλια και εντυπώσεις μόλις την δουλέψεις!!

Παιδιά τελικά όλα καλα;;; Πως σας φαίνεται σαν μοντέλο σε εικόνα, ηχο κλπ;;;;
Πείτε διότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα την lb650v σε 60''

Εγώ την έχω εδώ και μια εβδομάδα και μου φαίνονται όλα άψογα (την 47'). Εικόνα καταπληκτική αψεγάδιαστη ακόμα και στα κανάλια τηλεόρασης, clouding μηδενικό, το 3D καταπληκτικό και ολοζόντανο. Το μενού πολύ απλό και το μαθαίνεις από την 1η κιόλας ημέρα. Οι ρυθμίσεις πάρα πολλές, όρεξη νά χεις να παίζεις. Ακόμα και στους υπότιτλους έχει να διαλέξεις 4 διαφορετικές θέσεις, 5 διαφορετικά μεγέθη και 5 διαφορετικά χρώματα. Το ενσωματομένο media player παίζει τα πάντα χωρίς καμία καθυστέρηση. Το δε internet (wifi) ταχύτατο, όπως ακριβώς και στον υπολογιστή μου (έχω i5). Αν μάλιστα του συνδέσεις στα usb και ποντίκι-πληκτρολόγιο τότε... δεν πας στον υπολογιστή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το manual είναι online στην τηλεόραση και όχι σε βιβλιαράκι ώστε να το διαβάσω με την ησυχία μου. Κατά τα άλλα όλα τέλεια (πάντα προς το παρόν)

Με γειά και καλοθέατη.
Μια ερώτηση, τι τηλεόραση είχες πριν;

Μια τεράστια..... Toshiba 36' CRT 4:3 (58 κιλά, τρόμαξα να την κατεβάσω) και μια 32' LCD Philips.

Γενικά θα ήθελα παθητικό 3D και όχι active γι'αυτό και έβλεπα την LG, είχα δει την LA620s όμως στο αντίστοιχο thread δεν γράφουν καλά σχόλια οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος! Γι'αυτό βλέπω και την LB650.
H samsung έχει κάποιο μοντέλο σε παθητικό 3D;
Ανάμεσα σε αυτή που προτείνεις και σε αυτή που έγραψα και οι δυο έχουν 100 πραγματικά Hz, δεν ξέρω πόσο αποδοτική είναι η επεξεργασία που κάνουν για να πετύχουν τα 200 ή 500 αντίστοιχα, γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό;
γιατι διαλεγετε τηλεορασεις με βαση το 3d???δεν ειναι αυτος ο πρωτος παραγοντας..

Απάντηση: Re: LG LB650V

Μια τεράστια..... Toshiba 36' CRT 4:3 (58 κιλά, τρόμαξα να την κατεβάσω) και μια 32' LCD Philips.

Σε σύγκριση με CRT 15ετίας λογικό είναι να σου φαίνεται η LB650 ως σούπερ τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Re: LG LB650V

Σε σύγκριση με CRT 15ετίας λογικό είναι να σου φαίνεται η LB650 ως σούπερ τηλεόραση.

Δεν είμαι ειδικός και ούτε έχω την τεράστια εμπειρία και τις πολλές τηλεοράσεις αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα χρώματα και την ευκρίνεια μιας CRT δεν την φτάνει καμία LED. Και όμως εγώ που είχα 15 χρόνια μια κορυφαία και τεράστια CRT, τα χρώματα και η ποιότητα (των ψηφιακών καναλιών) μου φαίνονται καταπληκτικά στην LB650. Επίσης είναι κλάσης ανώτερη από την 32' philips (της κρεβατοκάμαρας) με την ίδια κεραία. Αυτά έχω να πω, χωρίς επαναλαμβάνω να είμαι ειδικός και έμπειρος. Απλά χαίρομαι (έως τώρα) με την επιλογή που έκανα. Ελπίζω να κάνουν όλοι την καλύτερη επιλογή, ανάλογα με αυτά που θέλουν.

Re: Απάντηση: Re: LG LB650V

Δεν είμαι ειδικός και ούτε έχω την τεράστια εμπειρία και τις πολλές τηλεοράσεις αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα χρώματα και την ευκρίνεια μιας CRT δεν την φτάνει καμία LED.

Τα χρώματα δεν τα φτάνει ως προς τι? Για να κάνουμε σύγκριση πρέπει να μετρήσουμε κάτι στα χρώματα των CRT (χρωματική ακρίβεια , κορεσμός κτλ) που δεν το έχουν άλλες τεχνολογίες αλλιώς είναι μια γενίκευση χωρίς νόημα. Επίσης η ευκρίνεια στις CRT είναι χαμηλή λόγω αντίστοιχα χαμηλής ανάλυσης.