LG LB650V

Re: Απάντηση: Re: LG LB650V

Δεν είμαι ειδικός και ούτε έχω την τεράστια εμπειρία και τις πολλές τηλεοράσεις αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα χρώματα και την ευκρίνεια μιας CRT δεν την φτάνει καμία LED. Και όμως εγώ που είχα 15 χρόνια μια κορυφαία και τεράστια CRT, τα χρώματα και η ποιότητα (των ψηφιακών καναλιών) μου φαίνονται καταπληκτικά στην LB650. Επίσης είναι κλάσης ανώτερη από την 32' philips (της κρεβατοκάμαρας) με την ίδια κεραία. Αυτά έχω να πω, χωρίς επαναλαμβάνω να είμαι ειδικός και έμπειρος. Απλά χαίρομαι (έως τώρα) με την επιλογή που έκανα. Ελπίζω να κάνουν όλοι την καλύτερη επιλογή, ανάλογα με αυτά που θέλουν.
Το θέμα είναι αυτό που είπες, να αισθάνεσαι καλά με την επιλογή σου και να την ευχαριστιέσαι. Αφού αυτό συμβαίνει όλα τα άλλα περισσεύουν.
Επίσης θα είναι ακόμα καλύτερα, όταν με το πέρασμα του χρόνου που θα έχεις συνηθίσει πια το νέο σου απόκτημα θα έχεις ανακαλύψει καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία, και σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες να συγκρίνεις και με άλλες εφάμιλλες σε κατηγορία , να εξακολουθείς να αισθάνεσαι όπως τώρα. Τότε θα είσαι πράγματι πολύ πολύ ευχαριστημένος.

γιατι διαλεγετε τηλεορασεις με βαση το 3d???δεν ειναι αυτος ο πρωτος παραγοντας..
Απλά θέτω ένα έξτρα κριτήριο το παθητικό 3D, δεν νομίζω πως αν για κάποιον δεν είναι ο πρώτος παράγοντάς σημένει πως δεν πρέπει να το δώσεις σημασία ή να το αφήσεις σε δεύτερη-τρίτη μοίρα!!
Και στην τελική δεν πέρνεις τηλεόραση μόνο για φέτος ή για ένα χρόνο, κοιτάς και λίγο μπροστά...
Δυστυχώς ακόμη δεν την έχω παραλάβει και περιμένω μέσα σε αυτή την εβδομάδα!!

Απλά θέτω ένα έξτρα κριτήριο το παθητικό 3D, δεν νομίζω πως αν για κάποιον δεν είναι ο πρώτος παράγοντάς σημένει πως δεν πρέπει να το δώσεις σημασία ή να το αφήσεις σε δεύτερη-τρίτη μοίρα!!
Και στην τελική δεν πέρνεις τηλεόραση μόνο για φέτος ή για ένα χρόνο, κοιτάς και λίγο μπροστά...
Δυστυχώς ακόμη δεν την έχω παραλάβει και περιμένω μέσα σε αυτή την εβδομάδα!!

εφοσων θες μονο παθητικο τοτε ειναι πρωτος παραγοντας για εσενα...το 3d ειναι με τεχνητη αναπνοη ζωντανη τεχνολογια

Τέλος πάντων, θα συμφωνήσω ότι διαφωνούμε! Είχα σαν πρώτο παράγοντα άλλα πράγματα όπως το να είναι καλη ως media player, το wifi, τα 3+ HDMI και άλλα!
Και στην τελική για αυτό είναι τα Forum, για να λέγονται όλες οι απόψεις, δεν περιμένω να πω κάτι και να συμβαδίσουν όλοι με την δική μου άποψη!

Παιδιά καλημέρα.Έχω πρόβλημα με την 32LG LB650V...
Αφού επιλέξω Ελληνικούς υπότιτλους,Χρώμα υποτίτλων και Θέση-Μέγεθος υποτίτλων,βλέπω μια χαρά τους υπότιτλους.
Μόλις πατήσω Stop στην ταινία και μετά ξανά ΟΚ για να την ξαναπαίξω,έχουν κρατηθεί όλες οι ρυθμίσεις των υποτίτλων εκτός από την σημαντικότερη που είναι η κωδικοποίηση!
Με αποτέλεσμα να μου τα βγάζει σαν Κινέζικα ή τέλος πάντων μια γλώσσα που δεν ξέρω αν υπάρχει καν!
Έκανα τα πάντα.Δεν αποθηκεύει με τίποτα την ρύθμιση.
Έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό και έχω 30 ταινίες μέσα.Η Τηλεόραση ανήκει στην μητέρα μου.Ξέρειε να την χειρίζεται,της έμαθα και το PVR αλλά δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που θα πάει να δει ταινία να κάνει αυτήν την δουλειά.
Ακόμα και να σταματήσεις την ταινία και μετά να πάς να κάνεις Resume ,η κωδικοποίηση των υπότιτλων πηγαίνει αυτόματα σε ''Προεπιλογή'' με αποτέλεσμα να μου τα βγάζει ακαταλαβίστικα τα γράμματα.
Αλλά το κουφό είναι πως το Μέγεθος των υποτίτλων,την Θέση αλλά κατο Χρώμα,τα ''Κρατάει''!Την Κωδικοποίηση όμως δεν την ''κρατάει''!!Αν είναι δυνατόν!
Έχω εκνευριστεί απίστευτα με αυτό το θέμα.
Τι να κάνω???
Ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Μόλις τώρα από το Live Support της LG:

--LG Support: Υπάρχει ήδη καταχώρηση για το πρόβλημα με την κωδικοποίηση και αναμένετε αναβάθμιση από το εργοστάσιο για όλη την σειρά LB.

--DJSTAVROS: Δηλαδή να μην στείλω Mail στην LG Ευρώπης?

--LG Support: Δεν χρειάζεται.Έχει ήδη σταλεί ενημέρωση για το θέμα των υποτίτλων στο εργοστάσιο για να βγάλουν αναβάθμιση.

--DJSTAVROS: Ευχαριστώ πολύ,να'στε καλά!

--LG Support: Παρακαλώ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ξανά σε περίπτωση που έχετε επιπλέον ερωτήσεις.