Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Re: Απάντηση: Re: LG LB650V
Επίσης θα είναι ακόμα καλύτερα, όταν με το πέρασμα του χρόνου που θα έχεις συνηθίσει πια το νέο σου απόκτημα θα έχεις ανακαλύψει καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία, και σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες να συγκρίνεις και με άλλες εφάμιλλες σε κατηγορία , να εξακολουθείς να αισθάνεσαι όπως τώρα. Τότε θα είσαι πράγματι πολύ πολύ ευχαριστημένος.
Το θέμα είναι αυτό που είπες, να αισθάνεσαι καλά με την επιλογή σου και να την ευχαριστιέσαι. Αφού αυτό συμβαίνει όλα τα άλλα περισσεύουν.Δεν είμαι ειδικός και ούτε έχω την τεράστια εμπειρία και τις πολλές τηλεοράσεις αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα χρώματα και την ευκρίνεια μιας CRT δεν την φτάνει καμία LED. Και όμως εγώ που είχα 15 χρόνια μια κορυφαία και τεράστια CRT, τα χρώματα και η ποιότητα (των ψηφιακών καναλιών) μου φαίνονται καταπληκτικά στην LB650. Επίσης είναι κλάσης ανώτερη από την 32' philips (της κρεβατοκάμαρας) με την ίδια κεραία. Αυτά έχω να πω, χωρίς επαναλαμβάνω να είμαι ειδικός και έμπειρος. Απλά χαίρομαι (έως τώρα) με την επιλογή που έκανα. Ελπίζω να κάνουν όλοι την καλύτερη επιλογή, ανάλογα με αυτά που θέλουν.
Επίσης θα είναι ακόμα καλύτερα, όταν με το πέρασμα του χρόνου που θα έχεις συνηθίσει πια το νέο σου απόκτημα θα έχεις ανακαλύψει καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία, και σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες να συγκρίνεις και με άλλες εφάμιλλες σε κατηγορία , να εξακολουθείς να αισθάνεσαι όπως τώρα. Τότε θα είσαι πράγματι πολύ πολύ ευχαριστημένος.