Έλα ρε παίδαρε...... και εγώ την πήρα σήμερα την LG 47LB650v.
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα σήμερα να την πάρω. Άλλωστε ποτέ δεν άκουσα κανένα να μου πει ότι θα ήθελε μικρότερη τηλεόραση, ενώ σχεδόν όλοι μου λένε ότι θα ήθελαν μεγαλύτερη.
Άκου λοιπόν την ιστορία:
Αποφάσισα να την πάρω από το apothema.gr
Πατάω το κουμπί της παραγγελίας (ευτυχώς με αντικαταβολή) από το apothema.gr, που την είχε στα 701 ευρώ και παράδοση σε 1-3 εργάσιμες. Λέω όμως, δεν τους παίρνω και τηλέφωνο για να το τσεκάρω..... Ο υπάλληλος πολύ ευγενικός μου λέει, ωραία, αλλά να το τσεκάρω με την LG, γιατί λόγω Μουντιάλ έχουν μεγάλη ζήτηση οι 47’. Μετά από 15 λεπτά με παίρνει στο κινητό και μου λέει ότι δυστυχώς δεν την έχουν και θα έχει παράδοση τέλος Ιουνίου !!!!!! Ρε, την τύχη μου πάνω που αποφάσισα...... Η αμέσως καλύτερη τιμή ήταν του Πλαισίου στα 749 ευρώ.
Ακυρώνω την παραγγελία, παίρνω το αυτοκίνητο και πάω στο Πλαίσιο του Σταυρού Αγ. Παρασκευής. Τους ρωτάω και μου λένε ότι έχουν ένα κομμάτι αλλά στο Πλαίσιο του Mall. Αφού έκανα τα σχετικά παζάρια (είμαι καλός σε αυτά) μου την άφησαν 720 ευρώ σε τιμή μετρητοίς, οπότε πλήρωσα με κάρτα (1 εφάπαξ δόση) και επειδή έχω το πρόγραμμα επιστροφή της Eurobank στην κάρτα από τα 720 μου επεστράφηκαν τα 7 ευρώ (1%) και τελικά μου στοίχησε 713 ευρώ. Έδωσα λοιπόν 12 ευρώ παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα την πάρω την Πέμπτη (θα μου την φέρουν και στο σπίτι δωρεάν, ενώ το apothema.gr θα μου χρέωνε 12 ευρώ μεταφορικά).