Και λογικο είναι . Γιατι να μην ειναι χαρούμενος, θα έχει αγορασει μια τηλεοραση που ικανοποιει τις απαιτήσεις του - στο μάτι του σε μια καλή - λογική τιμή ... πολυ βασικό στις ημέρες που ζούμε.
Ουτε τι τυπος panel ειναι τον ενδιαφέρει , ουτε απόσταση θέασης .... καλα αυτο με την αποσταση θέαση .... ουτε αν εχει φωτεινες γωνιες .... καλή εικόνα να έχει ... και το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοράσεων για τον απλο αγοραστή έχει.
Ουτε με καρτες θα το ψαξει ... ουτε τα φώτα θα σβήσει ...
Και αυτοί είναι η πλειοψηφία ... το 90%+ ... των αγοραστών.
Φυσικά και θα υπάρχουν χρήστες που η LG θα τους ικανοποιεί. Απλά αυτοί δεν θα μπουν στον κόπο να ασχοληθούν με το τι τηλεόραση θα αγοράσουν, και σπάνια θα κάνουν ερώτηση στο παρόν φόρουμ.
Θα πάνε σε ένα κατάστημα, θα αγοράσουν την φθηνότερη, και θα είναι και χαρούμενοι.
Εσύ τι λες, μετράει; Μόνο εσύ μπορείς να το εκτιμήσεις.
Αν το εκτιμήσω εγώ, όχι θα σου πω. Η αντίθεση ενός πάνελ IPS δεν είναι ικανοποιητική για τηλεόραση. Εσένα φυσικά μπορεί να σου αρκεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολύ καλύτερες.
Εμένα δεν μου θυμίζουν σε τίποτα το android vs apple. Στα πάνελς έχουμε μετρήσεις, οι οποίες δεν χωρούν συζήτηση.
Το local dimming το έχω φάει με το κουτάλι... Είναι ημίμετρο, και έχει και παρενέργειες.
Υπάρχουν δεκάδες ταινίες που είναι απαιτητικές στην απόδοση της λεπτομέρειας στις σκιές, αν θες να τεστάρεις. Αν και δεν έχει νόημα, αφού αγόρασες ήδη.
Κατι αλλο μιας και ακομα δεν εχω αγορασει:
αποψη σχετικα με την 55LF652V εχουμε; ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο την LB730;
το λεω γιατι απο κριτικες ειδα οτι η αντιστοιχη 4Κ δεν ειναι και τοσο καλη,
ισως γιατι το FPR ειναι τοσο λεπτο που χανει σε γωνιες θεασης
Στις απαιτητικές ταινίες που λες και το va panel επίσης δεν αποδίδει σωστά αν ξεφύγεις απο τον άξονα της οθόνης. Και σε ένα σαλόνι δεν κάθονται όλοι ο ένας πάνω στον άλλο! Και οι samsung πέρα απο το panel έχει και αυτή τις δικές της αδυναμίες (απο samsung έφυγα και πέρασα στην LG).
Επίσης μιας και το ανέφερες για βάλε μια λίστα με τις "απαιτητικές ταινίες" έτσι απο περιέργεια για να τις δοκιμάσω κι εγώ (αν δεν τις έχω ήδη δει). Γενικώς βλέπω μόνo bluray περιεχόμενο ή full hd media files και πολύ πιο σπάνια τηλεοπτικό πρόγραμμα (ps3 για bluray, 3d bluray lg ξεχωριστά συνδεδεμένο στην tv μιας και ο Yamaha v565 είναι αρκετά παλιός για να υποστηρίζει νεότερο hdmi, ένα apple tv, ένα android minix X8-h plus και Kodi που τρέχει στο Desktop PC και έχω ένα hdmi απο εκεί που πάει στην LG).
Έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου για όλες τις smart τηλεοράσεις webOS 1.0, ένα δωρεάν πακέτο αναβάθμισης (Free Value Pack) που θα περιλαμβάνει και τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης του webOS 2.0: My Channels, Quick Setting, Input Picker, Live Menu (δεν θα περιλαμβάνεται στην ελληνική έκδοση) και ακόμα πιο γρήγορη φόρτωση και ανταπόκριση, ανάμεσα στην εναλλαγή των εφαρμογών.
Εν αναμονή αυτής της μεγάλης αναβάθμισης λοιπόν!
μόλις ηρθε σε μένα η ενημέρωση
Μετά την τελευταία αναβάθμιση, αρκετά συχνά μου εμφανίζει το μήνυμα "η εφαρμογή θα κάνει επανεκκίνηση για να ελευθερωθεί μνήμη"
Μου εχει βγει update αλλα το αποφευγω γιατι διαβασα οτι η τηλεοραση γινεται πολυ αργη,
εσεις βεβαια λετε το αντιθετο.
μπορειτε να γραψετε ποια εκδοση ειναι η καλη και ποια οχι;
να κανω αναβαθμιση ή οχι;
version;Βγήκε το καινούριο firmware. Έκανα την αναβάθμιση χτες και μέχρι στιγμής όλα φαίνονται καλά και με το Simplink ενεργοποιημένο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.