version;
Έκδοση λογισμικού 05.00.15
Το πρόβλημα με το memory leak δεν ξαναεμφανίστηκε μέχρι στιγμής και το lag στο menu έχω την αίσθηση πως βελτιώθηκε αρκετά.
Last edited:
version;
φίλε Ντίνο όπως έγραψα και πιο πάνω δεν είμαι ο σούπερ ειδικός απλά όταν έψαχνα για TV είδα και εδώ http://www.lgblog.gr/article/4853/ips-vs-va-lcd-eseis-poia-tha-dialexete και από εδώ http://ti-einai.gr/ips-panel-tv/και βέβαια εμπιστεύτηκα τον φίλο μου στα ηλεκτρικά άσε να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί το ips δεν είναι σε εκτίμηση από αρκετούς φίλους είναι η αλήθειαAν δεν ειχε panel ips, θα ητανε απο τις καλυτερες τηλεορασεις που εχουνε κυκλοφορησει ποτε, ειδικα στις μικρες ιντσες (με 200hz on panel, αχτυπητη:award.
Πριν την τελευταία αναβάθμιση η τηλεόραση είχε λινκ για κάποιες 3d ταινίες και ντοκυμαντερ της LG. Όλο έλεγα θα τα δω, και όλο το ανέβαλα, και είδα μόνο 1-2. Σήμερα που πήγα να τα ψάξω, δεν τα βρίσκω και υποψιάζομαι ότι η τελευταια αναβάθμιση 05.00.55 τα θυσίασε.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Μπορεί να τα βρούμε κάπου στο ιντερνετ και να τα κατεβάσουμε;
Υπάρχει πλεον στο store το 3Doo app που έχει όλο το περιεχόμενο που υπήρχε πριν στο menu 3d του store δωρεάν, καθώς και άλλες ταινίες κλπ επί πληρωμή.
Αν γυρισεις στις εργοστασιακες, δεν τα επαναφερει; εφ'οσον υπηρχαν απο την αρχη.Πριν την τελευταία αναβάθμιση η τηλεόραση είχε λινκ για κάποιες 3d ταινίες και ντοκυμαντερ της LG. Όλο έλεγα θα τα δω, και όλο το ανέβαλα, και είδα μόνο 1-2. Σήμερα που πήγα να τα ψάξω, δεν τα βρίσκω και υποψιάζομαι ότι η τελευταια αναβάθμιση 05.00.55 τα θυσίασε.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Μπορεί να τα βρούμε κάπου στο ιντερνετ και να τα κατεβάσουμε;
Αν γυρισεις στις εργοστασιακες, δεν τα επαναφερει; εφ'οσον υπηρχαν απο την αρχη.
Σήμερα αναβαθμίστηκε σε 5.5.1 ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν, τι αλλαγές έχει. Αναβαθμίστηκε κανείς πιο μπροστά μέσω άλλης χώρας πχ Αγγλίας, Γερμανίας κλπ να μας πει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.