LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βασικά όσοι ασχολούνται με το gaming ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που έχουν είναι τα fps...Frame interpolation σημαίνει περισσότερα frames έστω και τεχνητά...αρα ότι καλύτερο σε κονσόλα...εχω διαβάσει οτί πολλά games σε ps και xbox τα κάνουν σε 30fps(λιγότερη επεξεργαστική ισχύ από τα 60fps) οπότε αμα έχεις tv με FI στα διπλασιάζει ώστε να έχεις τα 60 που έιναι πιο αποδεκτά...

Tα παιχνιδια ανεξαρτητα αν ειναι στα 30 fps στην εξοδο HDMI της κονσολας δινονται στην τηλεοραση ως 1080p/60.

Mε το frame interpolation το 60 γινεται 120/240 αναλογα την τηλεοραση. Τα συστηματα frame interpolation ομως και αυξανουν το lag και τα τεχνουργηματα (artifacts). Γι'αυτο αλλωστε στο game mode απενεργοποιουνται εντελως.

Tα παιχνιδια ανεξαρτητα αν ειναι στα 30 fps στην εξοδο HDMI της κονσολας δινονται στην τηλεοραση ως 1080p/60.

Mε το frame interpolation το 60 γινεται 120/240 αναλογα την τηλεοραση. Τα συστηματα frame interpolation ομως και αυξανουν το lag και τα τεχνουργηματα (artifacts). Γι'αυτο αλλωστε στο game mode απενεργοποιουνται εντελως.

Ναι το refresh rate της tv είναι 60hz και γίνεται 120-240...τα fps είναι 30...με το fi γίνονται 60-120
Το ξέρω περί Lag και artifacts αλλά λέω μήπως κάποιος που την έχει αν έχει κάνει δοκιμές σε ps xbox ή και Pc games για να μας πεί...

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικα αποσυρθηκε η ld750 ; Ξερει κανεις ;
Η 47 ναι. Επιβεβαιωμένο και σε συνομιλία που είχα με την LG.
Όχι αποσύρθηκε... τελείωσαν τα κομμάτια και δεν ξαναφέρνουν. Ότι υπάρχει πλέον στα καταστήματα.

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εδω κοιταξες?
απο εκει την πηρα (τη 42'') εγω
Ναι κοίταξα, δεν την έχει.

Πήγα και στο Saturn και είδα τις 42" 450 και 550.
Η 450 έχει ένα μεγάλο θέμα στην κίνηση. Το είδα σε τίτλους τέλους από ταινία HD. Δεν ξέρω αν είχαν κάποια λάθος ρύθμιση.
Η 550 σαν εικόνα είναι πάνω-κάτω ίδια με την 750.

Το κακό είναι όμως πως θέλω αρκετά μεγάλη. Καλή η 42" αλλά στα μάτια μου είναι μέση λύση. Ούτε μικρή, ούτε μεγάλη.

Last edited:
παντως αν ειναι να παρεις , θα ελεγα να προτιμησεις 750 , οχι 450 ή 550 κι ας ειναι 42''

Ναι, μόνο την 750 κοιτάω, απλά ανέφερα τι είδα σε σχέση με την εικόνα.
Η 42" 550 έχει 50 ευρώ λιγότερα από την 42" 750. Τα δίνω τα παραπάνω για την 750.
Έλα όμως που θέλω μεγαλύτερη...................

Re: Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η 450 έχει ένα μεγάλο θέμα στην κίνηση. Το είδα σε τίτλους τέλους από ταινία HD. Δεν ξέρω αν είχαν κάποια λάθος ρύθμιση.
δεν είχε λάθος ρύθμιση...αλλά αν βλέπεις δίπλα δίπλα μια tv με 100-200hz(FI) και μία χωρίς σου κάνει πολύ κακή εντύπωση κίνηση των 24fps...

Δεν μου φαίνεται πως ήταν 24fps αλλά 25. Δεν έκανε "σκαλώματα" για να χάνει ή να προσθέτει καρέ, η κίνηση ήταν ομαλή.
Η κίνηση της 450 φαινόταν πως ήταν σαν progressive που τα γράμματα δεν "έσβηναν" σωστά.
Έβλεπα τα γράμματα και του προηγούμενου καρέ, και του επόμενου. Δεν φαινόταν για interlace η κίνηση.
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω διαφορετικά.

Ενώ στην 550 έδειχνε τέλεια.

Δεν την βρισκω πουθενα στις 47'' και μαλλον θα παω στην λυση της le5300... αν την βρω κι αυτη....

Παιδες, χαιρετω την παρεα μιας και ειμαι νεος..
Χρειαζομαι 2 τηλεορασεις και σκεφτομαι να παρω την LD750 σε 32'' και 47''.. Σημερα μιλησα με Ηλεκτρονικη στη Συγγρου και με ενα καταστημα στην Πατρα και μου ειπαν οτι η 47αρα ερχεται κανονικα... Δεν ξερω...
Υπαρχει καποια αλλη προταση που εχετε να μου κανετε σε αυτα τα λεφτα;
Ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα!

Παιδες, χαιρετω την παρεα μιας και ειμαι νεος..
Χρειαζομαι 2 τηλεορασεις και σκεφτομαι να παρω την LD750 σε 32'' και 47''.. Σημερα μιλησα με Ηλεκτρονικη στη Συγγρου και με ενα καταστημα στην Πατρα και μου ειπαν οτι η 47αρα ερχεται κανονικα... Δεν ξερω...
Υπαρχει καποια αλλη προταση που εχετε να μου κανετε σε αυτα τα λεφτα;
Ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα!

samsung LE32C530 k LE46C650