LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

'Ως panel SPVA έχουν βαθύτερο μαύρο και Samsung έβαλε κάποιοα παραπάνω multimedia καλούδια. Αλλά έχουν μικρότερη γωνία θέασης και η 650/630 είναι αργές γαι παιχνιδια απο υπολογιστή

Γεια σε όλους.
Αγόρασα και εγώ πριν 2 μέρες την LG LD750 42”.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή για την τιμή της και αυτά που προσφέρει.
Η χρήση της προορίζετε κυρίως για ταινίες και παιχνίδια με το PS3.
Έχω όμως 2 προβλήματα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1. Δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες που παίζω από φλασακι συνδεμένο στο usb.(τους εμφανίζει “κινέζικα”, οι υπότιτλοι είναι τις μορφής .srt)

2. Χτες που δοκίμασα μια ταινία σε Blue ray (Prince of Persia) στο PS3 διαπίστωσα ότι παίζει σε μεγαλύτερη ταχύτητα από το κανονικό . Για να σας δώσω να καταλάβετε αν η κανονική ταχύτητα είναι 1 η ταινία παίζει στο 1.1-1.2 . Εικόνα και ήχος είναι συγχρονισμένα αλλά είναι πολύ ενοχλητικό μιας και η κίνηση δεν είναι φυσική.

Αν κάποιος είχε τα ίδια προβλήματα και τα έλυσε παρακαλώ να με βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά καλησπέρα, είμαι και εγώ ανάμεσα σε lg 750 ή την le 5300. Ομολογώ ότι με τραβάει η λεπτή οθόνη της 5300 εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό όμως ξέρει κανείς αν αξίζει τα παραπάνω 120 ευρώ στην τιμή της; Τί ουσιαστικές διαφορές έχουν, άν υπάρχουν; Ευχαριστώ.

Γεια σε όλους.
1. Δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες που παίζω από φλασακι συνδεμένο στο usb.(τους εμφανίζει “κινέζικα”, οι υπότιτλοι είναι τις μορφής .srt)

Μόλις ξεκινήσει η ταινία, από το Quick Menu έχει ρυθμίσεις για την κωδικοσελίδα των υποτίτλων. Έχει νομίζω μία επιλογή για Ελληνικά. Αν το αλλάζεις από κει και πάλι τα δείχνει κινέζικα, τότε πρέπει να δεις μήπως οι υπότιτλοί σου δεν είναι σε unicode και να τους κάνεις μετατροπή.

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την ld750 805,00 kai thn le 5300 1028 απο το skroutz
Η 750 δεν υπάρχει στα περισσότερα καταστήματα.
Τα καταστήματα που την βλέπεις στα 805 ευρώ, εννοείται πως δεν την έχει κανένα.
Άλλα το γράφουν και άλλα σε ενημερώνουν όταν πάρεις τηλέφωνο και ρωτήσεις.

Υπολόγισε 900-1000+ ευρώ... αν την βρεις κάπου.

Η 42LD750 απο την 42LD550 εχει μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα εικονας?
Δεν θα δεις κάποια φοβερή διαφορά, κυρίως η διαφορά είναι στο δίκτυο που έχει η 750 και στα herz που είναι στα "200" από 100 της 550.

Τις έχω δει δίπλα δίπλα σε κατάστημα και σε HD υλικό και σε κανάλια. Η εικόνα φαινόταν 95% ίδια.
Δεν λέω 100% καθώς δεν τις έχω στον χώρο μου για σωστή σύγκριση. -bye-

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1367709&postcount=190

Last edited:
Η LD750 εχει καταργηθει τελικά, πηρα τηλ στην LG ρωτησα κ μου το επιβεβαίωσαν

Γνωρίζω ότι δεν είναι η καλύτερη απο πλευράς εικόνας αλλά τα 0 pixel εγγυηση ήταν καθοριστικά για την αγορά της 42αρας
Εγκαταστάθηκε σε λίγο χρόνο και συνδέθηκε με LG recorder μέσω scart, Philips DVD μέσω RCA, xbox2 μέσω component και ps3 με hdmi, όλα έπαιξαν άψογα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Στο τοπικό δίκτυο είδε τον media server, αμέσως, και έπαιξε mkv και απο εξωτερικό σκληρό.
πειραματικά σύνδεσα και ένα pc πάνω της και η απόδοση της τουλάχιστον για τα δικά μου μέτρα ήταν εξαιρετική
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με την τοποθέτηση των καναλίων σε σειρά αλλά εκεί μάλλον θα χρησιμοποιήσω τις λίστες αγαπημένων
Έπομενο στην σειρά είναι το καλιμπραρισμά της εικόνας βάση των οδηγών
Ολα καλα λοιπόν και σίγουρα την προτείνω εάν μπορείτε να την βρείτε ως best value for money

Ξέρουμε τις διαφορές με την 47LD650;;;
Εδώ είναι το PDF στα Γαλλικά. Είναι η Ευρωπαϊκή version, οπότε λογικά είναι η ίδια με Κωτσόβολο/Electroworld.
h**p://medias.ubaldi.com/tv/televiseur-lcd/lg/televiseur-lcd-119-cm-full-hd-lg--47ld650.pdf

Για την Αμερική απ' ότι έχω καταλάβει, υπάρχει η 650 αλλά με 240Hz και χωρίς Scart.
Η Ευρωπαϊκή version είναι 100Hz, έχει LAN και φαίνεται πως έχει και όλες τις δυνατότητες της 750.
Επίσης υπάρχουν και τα παρακάτω specs.

Type d'écran : Téléviseur LCD
Taille de l'écran (en cm) : 119
Résolution : 1920 x 1080
HDTV / HDTV 1080p : Oui / Oui
Tuner TNT / TNT HD : Oui / Oui
100 Hz : Oui
Nombre d'entrées HDMI : 3
Connectique PC / USB : Oui / Oui
Son : 2 x 10 W
Prises péritel : 1
Prise casque : Oui
Couleur : Gris
Consommation marche / veille (en W) : 250 / < 0,3
Dimensions avec socle (LxHxP en cm) : 113.7 x 75.8 x 27
Poids avec socle (en Kg) : 20.3
Caractéristiques détaillées

Taille de l’écran 119 cm (47’’)
Résolution 1920 x 1080
Tuner TNT HD / C / S Oui / Oui / Non
Processeur d'image XD Engine
Luminosité TBD
Contraste dynamique 80000:1
Angle de vision 178 / 178
Temps de réponse 2,2ms
Smart Energy Saving Plus Oui
Couleur du cadre Gris
Finition et couleur du pied Carré / Gris
Rotation du pied 20°

Rétro éclairage LCD CCFL
Fréquence 100 Hz
Modes d'images prédéfinis (AV Mode II):9 : Intelligent sensor, Vif, Standard, Naturel, Cinema, Sport, Jeux,
Isf Expert 1, Isf Expert 2
Réglage expert
Assistant de réglage image
Mode cinema 24p Real Cinema
Restitution des couleurs XVYCC

Verrouillage parental
Horloge
Menu Rapide (touche Q Menu)
Minuterie pour l'arrêt du téléviseur
Arrêt automatique du téléviseur
Mise en mémoire automatique des chaînes
Guide électronique des programme(EPG)
Notice intégrée (Guide simplifié)
SimpLink (HDMI CEC)
Mode de démonstration
Télétexte 1000p
Langues 31

Puissance audio 10 W + 10 W
Système d'enceintes 2 HP + 1 voie
Décodeur Dolby Digita
Hauts parleurs invisibles
Système de son Infinite Sound
Modes de son prédéfinis 5 : Standard, Musique, Cinema,
Sport, Jeux
Amplification des voix(Clear voice II)

Entrée Vidéo Composite
Entrée Audio RCA
Entrée HDMI 1.3
Port Ci+
Port USB 2.0
Prise casque

Prise Antenne
Entrée Péritel
Entrée Composante (Y / Pb / Pr)
Sortie Audio numérique optique
Entrée HDMI 1.3
Entrée PC (D-Sub)
Entrée PC Audio (jack)
Port Ethernet RJ45
Prise service (RS-232C)

Services @LG:Actualités
Sport (Catch up + actualités)
Télévision (EGP, Événements)
Cinéma (Bandes annonces, Box Office)
Radio et Musiques ,YouTubeTM / PicasaTM
USB 2.0 formats reconnus:
Photos JPEG
Musiques MP3
Vidéos DIV, DAT, MPG, MPEG, VOB, TS, TRP, TP, MP4, AV1,MKV.
DLNA et CIFS
Option Wifi
Option Wireless

Accroche murale VESA 200 x 200
CléWiFi en option
Média box en option

Consommation maximale 250 W
Consommation en veille < 0.3 W
Poids TV sans pieds en kg 18.3
Poids TV avec pied en kg 20.3
Dimensions TV sans pieds (LxHxP en mm) 1137 x 685 x 77
Dimensions avec pieds (LxHxP en mm) 1137 x 758 x 270

Last edited:
Επικοινώνησα με την LG για να είμαστε σίγουροι σε αυτά που γράφουμε... και υπάρχουν 3 πολύ μικρές διαφορές μεταξύ LD650 LD750.

650 = 100Hz
750 = 200Hz

650 = Contrast 70000:1
750 = Contrast 80000:1

650 = Response time 2 ms
750 = Response time 2.2 ms

Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια.

Και μια απορία που είχα για την εγγύηση και μου λύθηκε.
Η LG Hellas έχει κάνει συμφωνία με τον Κωτσόβολο για αποκλειστική προώθηση από αυτόν, για τα μοντέλα LD650.
Η εγγύηση καλύπτεται κανονικά από την LG και δεν έχει καμία σχέση με "παραεισαγωγή". :a0210:

Last edited:
Χαρουμενος κατοχος και εγω πλεον της 47ld750....ειλικρινα δεν εχω λογια να περιγραψω τον ενθουσιασμο μου γυρω απο τις multimedia δυνατοτητες της....νιωθω σαν να κοιμομουν τα τελευταια 10 χρονια και να ξυπνησα.....οσο για το μαυρο....δεν ειναι KURO αλλα ειναι ικανοποιητικοτατο για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ενα προβλημα....συνεδεσα ενα εξωτερικο δισκο μεσα απο το usb και εβαλα μεσα στον ιδιο φακελο την ταινιας και τσεχικους υποτιτλους... για αν καταλαβαινει η κοπελα μου...την ταινια την παιζει μια χαρα αλλα υποτιτλους δεν βγαζει....κανω κατι λαθος?????οι υποτιτλοι ειναι srt . πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια??

Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επικοινώνησα με την LG για να είμαστε σίγουροι σε αυτά που γράφουμε... και υπάρχουν 3 πολύ μικρές διαφορές μεταξύ LD650 LD750.

650 = 100Hz
750 = 200Hz

Αυτη δεν ειναι μικρη διαφορα εστω και αν η 750 δεν εχει καθαρα 200 Hz αλλα 100 + 100 απο το scaning backlight.

Χαρουμενος κατοχος και εγω πλεον της 47ld750....ειλικρινα δεν εχω λογια να περιγραψω τον ενθουσιασμο μου γυρω απο τις multimedia δυνατοτητες της....νιωθω σαν να κοιμομουν τα τελευταια 10 χρονια και να ξυπνησα.....οσο για το μαυρο....δεν ειναι KURO αλλα ειναι ικανοποιητικοτατο για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ενα προβλημα....συνεδεσα ενα εξωτερικο δισκο μεσα απο το usb και εβαλα μεσα στον ιδιο φακελο την ταινιας και τσεχικους υποτιτλους... για αν καταλαβαινει η κοπελα μου...την ταινια την παιζει μια χαρα αλλα υποτιτλους δεν βγαζει....κανω κατι λαθος?????οι υποτιτλοι ειναι srt . πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια??

οπως παιζει η ταινια πατα μενου-ρυθμιστε την αναπαραγωγη βιντεο-γλωσσα υποτιτλων - ενεργ/νο

μου το εμφανιζει γκρι...δεν μπορω να επιλεξω πανω σε αυτη την επιλογη....διευκρυνιζω οτι τους υποτιτλους δεν ρτους εχω ενσωματωσει -δεν ξερω- στην ταινια απλα τους εχω βαλει στο ιδιο φακελο

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτη δεν ειναι μικρη διαφορα εστω και αν η 750 δεν εχει καθαρα 200 Hz αλλα 100 + 100 απο το scaning backlight.
Στον Κώτσο που την είδα, δεν είδα διαφορά με την 750 που είχα.
Όταν θα την έχω στα χέρια μου σε 15 μέρες την 650, καθώς την παρήγγειλα, θα σου πω αν καταλάβω διαφορά με το μάτι. -bye-