Γεια σε όλους.
1. Δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες που παίζω από φλασακι συνδεμένο στο usb.(τους εμφανίζει “κινέζικα”, οι υπότιτλοι είναι τις μορφής .srt)
Η 750 δεν υπάρχει στα περισσότερα καταστήματα.Την ld750 805,00 kai thn le 5300 1028 απο το skroutz
Δεν θα δεις κάποια φοβερή διαφορά, κυρίως η διαφορά είναι στο δίκτυο που έχει η 750 και στα herz που είναι στα "200" από 100 της 550.Η 42LD750 απο την 42LD550 εχει μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα εικονας?
Εδώ είναι το PDF στα Γαλλικά. Είναι η Ευρωπαϊκή version, οπότε λογικά είναι η ίδια με Κωτσόβολο/Electroworld.Ξέρουμε τις διαφορές με την 47LD650;;;
Επικοινώνησα με την LG για να είμαστε σίγουροι σε αυτά που γράφουμε... και υπάρχουν 3 πολύ μικρές διαφορές μεταξύ LD650 LD750.
650 = 100Hz
750 = 200Hz
Χαρουμενος κατοχος και εγω πλεον της 47ld750....ειλικρινα δεν εχω λογια να περιγραψω τον ενθουσιασμο μου γυρω απο τις multimedia δυνατοτητες της....νιωθω σαν να κοιμομουν τα τελευταια 10 χρονια και να ξυπνησα.....οσο για το μαυρο....δεν ειναι KURO αλλα ειναι ικανοποιητικοτατο για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ενα προβλημα....συνεδεσα ενα εξωτερικο δισκο μεσα απο το usb και εβαλα μεσα στον ιδιο φακελο την ταινιας και τσεχικους υποτιτλους... για αν καταλαβαινει η κοπελα μου...την ταινια την παιζει μια χαρα αλλα υποτιτλους δεν βγαζει....κανω κατι λαθος?????οι υποτιτλοι ειναι srt . πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια??
Στον Κώτσο που την είδα, δεν είδα διαφορά με την 750 που είχα.Αυτη δεν ειναι μικρη διαφορα εστω και αν η 750 δεν εχει καθαρα 200 Hz αλλα 100 + 100 απο το scaning backlight.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.