LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ που είχα πάρει την 46άρα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και από την κίνηση και από την εικόνα στα αναλογικά. Στα αναλογικά δεν είχα το παραμικρό χιονάκι όπως ακριβώς και σε CRT, με την μόνη διαφορά πως στην 750 επειδή έχω καλή κεραία, η εικόνα των καλών αναλογικών φαινόταν καμπάνα! Και σε κίνηση πάλι όλα καλά. Σημείωση... δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου απότε από κίνηση σε ποδόσφαιρο δεν έχω ιδέα αν παρουσίαζε κάτι.:a0210:
Με τα hertz τη γυνετε?100 200 τα εχεις δοκιμασει γενικα? αξιζει τελικα??

Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει συνδεσει καπιος PS3 να μας πει για Lag κ τετια...?θα πεζω κανα pro κ θα βλεπω μπαλα απο την tv...

παιδια βαλτε και μενα σαν κατοχο της 46".για τα λεφτα της παντως η tv ειναι super!!εχετε τιποτα ρυθμισεις για τηλεοπτικο και hd;ειναι παρα πολλες!!

Οταν λες καλή κεραία τι ακριβώς εννοείς ?
Δεν εννοώ σε χρήματα, εννοώ πως έχω άριστη λήψη.

Με κανάλια αναλογικά και ψηφιακά αλλά και με δορυφορική, δεν είδα κανένα πρόβλημα στην κίνηση. Στο τυπικό ή χαμηλό την είχα δουλέψει. Είχα όμως ασυμβατότητα (?) με δύο συσκευές εικόνας και γι' αυτό την έδωσα. Δεν μπορώ να ξέρω όμως αν ήταν προβληματική η συγκεκριμένη ή αν είναι όλη η σειρά.

ολη η σειρα ειναι προβληματικη εχει παραδοση η lg στα προβληματικα
προιοντα

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ολη η σειρα ειναι προβληματικη εχει παραδοση η lg στα προβληματικα
προιοντα

Τι εννοεις ακριβως? γιατι 2 μηνες τωρα εγω δεν εχω κανενα προβλημα..... :guitarist:

έχει κάποιος κάνει κανένα από τα τεστ που έγιναν για την LG7000;

έχω μαζέψει κάποια λινκς με videos που χρησιμοποιήθηκαν για το τεστ της LG7000 (ελπίζω να δουλεύουν ακόμα)

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=780412&postcount=279
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=780718&postcount=312
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=780930&postcount=319
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=780972&postcount=321
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=781233&postcount=337
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=784649&postcount=441

τα δύο τελευταία ειδικά

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...
Απο προχθές ειμαι και εγω κάτοχος της ανωτέρω σε 42''.
Η ερώτηση μου ειναι η εξής:
Το dvd-receiver που εχω ειναι ενα εξαετιας pionner dv303 5.1.
Οι εξοδοι εικονας που εχει ειναι μονο δυο:s-vhs και rca(video).Το s-vhs συνδέοντας το με ενα ανταπτοράκι στην tv μου δίνει ασπρόμαυρη εικόνα και σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία μου το επιβεβαίωσαν...κλαψ...
Με την αλλη (rca)οκ παίζει αλλα καποιες φορες βλέπω κόκκους...
Αξίζει να δώσω λεφτα για να αγορασω ενα ακριβο καλώδιο SCART απο την μία,και 4 ξεχωριστά καλωδια RCA(video in,video out,audio in,audio out) απο την άλλη,οπου θα συνδέσω μονο το video, ή θα εχω την ιδια εικόνα με αυτην που εχω τωρα με το γνωστο κιτρινο rca σε ανταπτοράκι scart στην tv;;
Ευχαριστω για τον χρόνο σας....[/I
[Τελικα η λύση ´ταν απλή.....Αγορα ενος bluray player (Pionner bd 120 ) 99E απο το Media Markt,συνδεση με hdmi με την TV ,και παραλληλα οπτικη εξοδος απο το BLuray σε είσοδο στο DVD RECEIVER και όλα τέλεια...και ηχος 5.1 και τελεια εικονα

Last edited:
Καλησπέρα κ'από ένα νέο μέλλος του φόρουμ.
Προσθέστε με κι εμένα στη λίστα του νήματος ως κάτοχος μιας 47" LD750.
Την έχω για κάτι παραπάνω από ένα μήνα και προς το παρών είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πιστεύω για τα λεφτά της είναι μια χαρά η tv.

Για την εικόνα, στα αναλογικά κανάλια εξαρτάται πιστεύω από το σήμα του κάθε καναλιού. Σε μερικά κανάλια εμφανίζει κάποιο είδωλο αλλά νομίζω αυτό έχει να κάνει με τη λήψη του καναλιού. Στα κανάλια της digea πάντως, η εικόνα είναι πολύ καλή.

Την TV την έχω συνδέσει κ με ένα B-R player όπου οπως αναμένεται η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

Πολύ καλά παίζουν και ότι mkv έχω δοκιμάσει και αν εξαιρέσω το dts, παίζει απροβλημάτιστα όσα αρχεία δοκίμασα. Πολύ βολικό που έχει ενσωματομένο media player. Κάνει και για να ακούτε μουσική από mp3 και έχει και λειτουργία που σβήνει τελείως η οθόνη όταν παίζει μουσική. Το μόνο πλην είναι πως δεν παίζουν τα FLAC. Εγώ έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό και τη χρησιμοποιώ κανονικά σαν media player. Αν έπαιζε κι αυτό το άτιμο το dts θα ήταν τέλεια.

Σχετικά με παιχνιδομηχανές, έχω συνδέσει ενα XBOX360. Δεν μπορώ να πω πως καταλαβαίνω κάποιο lag στα παιχνίδια αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα.

Γεια και από μένα που από προχθές είμαι ένας ευτυχής κάτοχος μιας LG 42LD750.Γενικά οι εντυπώσεις άριστες,το upscale απλά τέλειο(δεν το περίμενα τόσο άψογο με βάση αυτά που διάβαζα)youtube άμεσα με το στικάκι,hd υλικό από δορυφορικό δέκτη τέλειο(σε ποδοσφαιρικό αγώνα μετρούσα τα χορταράκια αντί να βλέπω το ματς,παίζει ρόλο και ο spiderbox βέβαια).
Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι πως(αν γίνεται!)βάζουμε τα μη ψηφιακά κανάλια πριν τα κανάλια της digea(στην ίδια λίστα-αγαπημένα).

Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι πως(αν γίνεται!)βάζουμε τα μη ψηφιακά κανάλια πριν τα κανάλια της digea(στην ίδια λίστα-αγαπημένα).

Δεν έχω βρει κι εγώ κάποιον τρόπο να το κάνω αυτό. Γενικά το θέμα με την ταξινόμηση/επιλογή των καναλιών θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις. Νομίζω πως έχει κ μια επιλογεί να φτιάξεις κάποιο favorites group - ίσως από κει να γίνεται.

Μπορείς να αλλάξεις σειρά κ αριθμό στα κανάλια, αλλά πάντα εμφανίζονται πρώτα τα ψηφιακά και μετά τα αναλογικά.
Λογικό είναι βέβαια - σε άλλες τηλεοράσεις τα διαχωρίζουν τελείως, δηλαδή πρέπει να πας σε επιλογή ψηφιακών ή αναλογικών.

Νομίζω το σύστημα που έχει η συγκεκριμμένη LG είναι αρκετά εύχρηστο και σου δίνει πολλούς τρόπους να βρεις το κανάλι που θες. Δηλαδή μπορείς να μετακινηθείς στα κανάλια σειριακά (με +/-), ή να σου εμφανίζει μίνι λίστα με όλα, ή αν γράψεις ένα νούμερο σου εμφανίζει πάλι μίνι λίστα με όλα τα κοντινά ψηφιακά και αναλογικά. Δηλαδή αν πατήσεις το νο.3 μπορείς να πάς πολύ εύκολα στο 3-ψηφιακό ή στο 3-αναλογικό κλπ. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο να ονομάσεις και τα αναλογικά μετά είναι πολύ εύχρηστο.

Τελικά τα έβαλα στα Fav με τη σειρά που τα είχα στην παλιά tv με μόνη διαφορά ότι τα κρατικά είναι τελευταία.
Υ.Γ.Έχει τέσσερις λίστες Fav!!!

Με αυτόν τον πρόπο πήρε μπερδεμένα αναλογικά και ψηφιακά?
Αν την κλείσεις και την ξανανοίξεις, ανοίγει στα αγαπημένα ή στην βασική λίστα?

Η αλήθεια είναι ότι όταν πάω σπίτι συνήθως την βρίσκω ανοιχτή από τα παιδιά και δεν θυμάμαι όταν κάθομαι να δω το βράδυ αν πειράζω λίστα ή fav.
Το θέμα τελικά είναι το τι βλέπεις και αν το βλέπεις καλά.Εγώ το ξαναλέω ότι είμαι ένας υπερευτυχής κάτοχος μιας LG 42LD750 και ότι δεν βλέπω να υστερεί σ'αυτά που θέλω εγώ από μια τηλεόραση ίσα ίσα το αντίθετο.

Βρήκα αυτό ψάχνοντας.Τόσο δύσκολο είναι να το περάσουν σε ένα καινούριο firmware για να γλυτώσουμε τη μετατροπή στο pc;

DTS just announced that it has entered into a partnership with LG Electronics, Inc. to integrate DTS digital surround audio decoding technology into their digital televisions initially in Korea as well as their set-top DMP units in Europe and Australia. This exciting partnership teams LG, a leading consumer electronics company, with the leading audio technology provider for HD entertainment. Most importantly, it will further enhance the consumer entertainment experience by matching DTS' best-in-class audio technology with LG's high quality products.

"DTS is thrilled to partner with LG in these key markets," said Brian Towne, Executive Vice President and General Manager, DTS, Inc. "This alliance continues our efforts to deliver the best possible entertainment experience to a global audience."

In addition to being in LG televisions released in Korea, DTS technology will be incorporated in LG set-top DMP boxes in Europe and Australia. The integration of DTS technology in LG products is the latest milestone in the growth of DTS, a company that is quickly becoming a household name in the HD entertainment space. Recognition of DTS' expansion is evident by the growing popularity of its DTS-HD Master Audio technology across all media formats and its emergence into the PC space with DTS Premium Suite, a new and compelling suite of high performance audio technologies designed to further enhance the consumer entertainment experience. This momentum, coupled with its rapidly expanding footprint in TVs and DMPs, further solidifies DTS' position as a leading provider of high performance audio.
Υ.Γ.Sorry για το συνεχόμενο post.