LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Παιδιά έχω ένα θέμα εδω...
Η τβ έχει κολλήσει στο hdmi..δεν ανταποκρίνεται καθόλου όταν πατάω input ή όταν την κλείνω από την σσυκευή + από πρίζα...μαύρη οθόνη και κάνει συνέχεια loop χωρίς κανένα αποτέλεσμα - φωνάζω τεχνικό...
@@μω τον μπελά μου...

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να λυθει γρηγορα το προβλημα...

Περιμενουμε νεότερα οταν θα εχεις...:a0210:

Μυστήρια πράγματα...άμα την κλείσω για κανα μισάωρο και την ξαναανοίξω το κάνει μια φορά (κολλάει σε ένα κανάλι και κάνει loop μεταξύ μαύρης οθόνης και καναλιού...) μετά ξεκολλάει...δεν ξέρω...λέω να δοκιμάσω να αναβαθμίσω firmware (αν υπάρχει ή γίνεται)...
Φωνάζω τεχνικό ετσι και αλλιώς...

ρε παιδιά...γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά πως θα κάνω firmware update για την 47άρα???
Πίστευα ότι θα είναι ευκολότερο..
Χθές πάντως την πήραν:tdown: και περιμένω χωρίς τβ πλέον και έχοντας κλείσει μόλις 36 ημέρες από την παραλαβή της...:Banane0:
ελπίζω να είναι μόνο κόλλημα που μπορεί να διορθωθεί με ένα update και όχι τίποτα στην πλακέτα ... ... ...αρχίζω και νιώθω δυσαρεστημένος και άτυχος με την επιλογή μου...

Σε επικοινωνία μου με το service έμαθα ότι είχε προβληματικό mainboard και περιμένουμε αντικατάστασή του...Θα πάρει όπως είπαν 1 με 2 ημέρες από σήμερα - (τους την έδωσα την Τετάρτη)....
Και ρωτάω προς του παλαιούς και έμπειρους του club...
Δεν λέω..σφαίρα το service και η ανταπόκριση από το δίκτυο της LG...ΑΛΛΑ...
Έχετε δει άλλη τέτοια περίπτωση (σε 30 ημέρες βλάβη)...
Εγω δεν πρέπει να ζητήσω από την LG αντικατάσταση συσκευής???
Γιατί να αποδεχθώ τέτοια ταλαιπωρία για ένα προίόν το οποίο πλήρωσα και δεν ήταν αυτό που υποσχέθηκαν...(προβληματικό)...
Ποιά είναι η γνώμη σας - τι θα κάνατε εσείς...???

Ευχαριστώ

Πατριώτη, μόνο που διαβάζω τι περνάς, ομολογώ θαυμάζω την υπομονή σου. Γιατί δεν απευθύνεσαι σε κανένα σύλλογο καταναλωτών, ΙΝΚΑ, διεύθυνση εμπορίου; Εγώ το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της τηλεόρασης, για να μην πω τα λεφτά μου πίσω. Και δεν λέω τα λεφτά μου πίσω γιατί η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που δίνεις..........απλά έπεσες στις μία.....στις τόσες.......

Εδώ θα κάνω τον δικηγόρο του "διαβόλου".

Μια βλάβη βγήκε και το service μέχρι στιγμής δείχνει να την αντιμετωπίζει σωστά. Να πω ότι υπήρχε το πρόβλημα από την αρχή να την καταλάβω την αντικατάσταση, αλλά αν δοθεί γρήγορη και άμεση λύση στην βλάβη δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο σύλλογος καταναλωτών και το ΙΝΚΑ.

Σε επικοινωνία μου με το service έμαθα ότι είχε προβληματικό mainboard και περιμένουμε αντικατάστασή του...Θα πάρει όπως είπαν 1 με 2 ημέρες από σήμερα - (τους την έδωσα την Τετάρτη)....
Και ρωτάω προς του παλαιούς και έμπειρους του club...
Δεν λέω..σφαίρα το service και η ανταπόκριση από το δίκτυο της LG...ΑΛΛΑ...
Έχετε δει άλλη τέτοια περίπτωση (σε 30 ημέρες βλάβη)...
Εγω δεν πρέπει να ζητήσω από την LG αντικατάσταση συσκευής???
Γιατί να αποδεχθώ τέτοια ταλαιπωρία για ένα προίόν το οποίο πλήρωσα και δεν ήταν αυτό που υποσχέθηκαν...(προβληματικό)...
Ποιά είναι η γνώμη σας - τι θα κάνατε εσείς...???

Ευχαριστώ

Άμα θέλεις αποδέχεσαι την αντικατάσταση του mainboard.

Σύμφωνα με το νόμο έχεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης αν το προϊόν είναι ελαττωματικό και εντός εγγύησης. Δηλαδή, ζητάς ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σου πίσω αν θες.

Τώρα..δε ξέρω τι θα κανα, αν σε 1-2 μέρες έχεις πάλι την τηλεόραση πίσω, τους βρίσκω γρήγορους.

Ψυχραιμια,Οσοι εχουμε αγορασει ηλεκτρονικα πολλες φορες στη ζωη μας,
γνωριζουμε οτι αυτα συμβαινουν καμια φορα.
Απο `κει και περα εχει μεγαλη σημασια ο χρονος ανταποκρισης και η
ποιοτητα της δουλειας της εταιριας οταν υπαρξει βλαβη.
Εχω την 47LG7000 εδω και δεκα μερες και ειμαι ικανοποιημενος απο την
αγορα της.Την επελεξα μετα απο τις υψηλες βαθμολογιες σε πολλες
ιστιοσελιδες του εξωτερικου,την εξαιρετικη τιμη της και κυριως γιατι ειχα την
ευκαιρια να την δω και να την συγκρινω με αλλες τηλεορασεις που με ενδιεφεραν.Τολμω να πω οτι αυτο τον καιρο ειναι το απολυτο Value for money.
Παρακολουθω κυριως HD δορυφορικα προγραμματα(αυτα τα λιγα που ειναι ελευθερα) και bluray δισκακια και HD rips απο το internet και τα ματια μου δεν χορταινουν την πολυ καλη εικονα.
Τα μενου στις θεσεις expert,και το "κρυφο" μενου θελουν εβδομαδες εξερευνησης.
Φιλε "thestig" αναγνωριζω ποσο ασχημο ειναι να χαλαει καινουργιο "παιχνιδι"
και σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις πολυ γρηγορα.

Βρήκα το παρακάτω link,
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1058925&page=2
με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και settings. Αναφέρεται στα μοντέλα XXLG70 στην Αμερική που αντιστοιχούν στην σειρά LG7000 για την Ευρώπη. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. Δοκιμές με τις προτεινόμενες εκεί ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο.
Φιλικά,
Γιάννης

Αγαπητοί συνιδιοκτήτες των LG7000, έχετε κάποια ένσταση ή γνώμη σχετικά με την κίνησή της; Δεν λέω, το Trumotion καλά τα καταφέρνει αλλά δεν είναι σχετικά λίγο αργό μέχρι να "καταλάβει" τι παίζεται και να διορθώσει; Παρατηρήστε τους κυλιόμενους τίτλους κάτω στην οθόνη σε διάφορα κανάλια, όταν εμφανίζονται στην αρχή είναι πολύ ακαθόριστοι, θολοί με τρεμόπαιγμα αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου διορθώνονται. Το κακό είναι πως όταν παρόμοιες σκηνές έρχοντε απανωτά η μια μετά την άλλη το truemotion δεν τις προλαβαίνει.Το έχετε παρατηρήσει; Άλλες τηλεοράσεις έχουν αυτό το κουσούρι, π.χ. Samsung 7 series;
Η δοκιμαστική αρχική περίοδος εντυπωσιασμού πέρασε και τώρα την "ψυρίζουμε" την μαϊμού...
Φιλικά,
Γιάννης

Προσωπικά δεν εχω καμια ενσταση απο το true Motion το οποιο δουλευει ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ θα ελεγα , σε σχεση παντα με αλλες σειρες TV που εχω δει κυριως απο Samsung αλλα και καποιες Philips.... (και μιλαω για τη θεση low που εκει πρεπει να βρισκεται όπως αναφερουν και τα διάφορα reviews ) ...

Και για μενα εχει περασει η περίοδος εντυπωσιασμού μιας και την αγορασα αρκετα πιο πριν (κοντευει μηνας τωρα), αλλά όσο και να την "ψυρίζω" την μαϊμού δεν βρισκω κατι που να με ενοχλεί....-bye-

Φιλικά.

Εχω την 47LG7000 εδω και δεκα μερες και ειμαι ικανοποιημενος απο την
αγορα της.Την επελεξα μετα απο τις υψηλες βαθμολογιες σε πολλες
ιστιοσελιδες του εξωτερικου,την εξαιρετικη τιμη της και κυριως γιατι ειχα την
ευκαιρια να την δω και να την συγκρινω με αλλες τηλεορασεις που με ενδιεφεραν.Τολμω να πω οτι αυτο τον καιρο ειναι το απολυτο Value for money.
Καλως ηρθες στο φορουμ και μεγεια η TV. :a0210:
Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα.... Όπως ειναι η PX80 για τις plasma έτσι ειναι και η LG7000 για τις LCD!

To ΑΠΟΛΥΤΟ Value for money.... -bye-

Παιδιά, έχει βρει κανένας την 47" πιο κάτω απο τα 1165 ;

Μόλις ενημερώθηκα ότι πάμε για αντικατάσταση συσκευής - Αρχίζουν να αλλάζουν οι απόψεις μου για την LG. Αν όλα πάνε καλά, μπράβο τους...
Θα σας πω εντυπώσεις από την όλη εμπειρία μόλις πάρω την νέα συσκευή.

Μόλις ενημερώθηκα ότι πάμε για αντικατάσταση συσκευής - Αρχίζουν να αλλάζουν οι απόψεις μου για την LG. Αν όλα πάνε καλά, μπράβο τους...
Θα σας πω εντυπώσεις από την όλη εμπειρία μόλις πάρω την νέα συσκευή.
Ειδες που στο λεγαμε?
Η αντιπροσωπία της LG εδω στην Ελλάδα ειναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ και απέχει έτη φωτός από τις υπόλοιπες...

Αν ειχες οποιαδήποτε αλλη μαρκα τωρα, ακόμα θα έτρεχες και δεν θα έφτανες...:grandpa:

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην σου ξανατυχει αλλο προβλημα στο μέλον! :a0210:

Last edited:

Πράγματι, μπορεί λέω μπορεί, η Lg να είναι ίσως λίγο κάτω από τις προσδοκίες μας όσον αναφορά την ποιότητα κατασκευής κι αυτή όχι πάντα, αλλά για την αντιπροσωπεία της στην χώρα μας αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.