LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Μόλις ενημερώθηκα ότι πάμε για αντικατάσταση συσκευής - Αρχίζουν να αλλάζουν οι απόψεις μου για την LG. Αν όλα πάνε καλά, μπράβο τους...
Θα σας πω εντυπώσεις από την όλη εμπειρία μόλις πάρω την νέα συσκευή.

Είσαι και από τη Θεσσαλονίκη κι αυτό είναι στα ++++++ για όσους είναι από εδώ, όπως κι εγώ, και είμαστε ακόμη στους......αναποφάσιστους.

Αν και κοντεύω μήνα που έχω την 47' ακόμα είναι αρυθμιστη. Βρήκα κάπου αυτες τις ρυθμίσεις ... http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1058925&page=4 ,αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τις ρυθμίσεις ..IRE
White Balance: Medium
Method: 10 Point IRE

IRE 10 -
Red: 2
Green: 2
Blue: -16
IRE 20 -
Red: -6
Green: 0

@tromb1 & macedonasf

Μην νομίζετε ότι είναι απλή περίπτωση η αντικατάσταση της τηλεόρασης...Δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα...Ήδη πολλές φορές έχω μείνει στην γραμμή περιμένωντας απάντηση για το ΠΟΤΕ & ΑΝ θα πάρω νέα τηλεόραση και όχι κάποια ανακατασκευάσμένη...όσα ξέρετε εσείς για την περίπτωση ξέρω και εγω αυτή τη στιγμή..."Υπάρχει στο απόθεμα και θα σας ενημερώσουμε..."

Γι' αυτό πριν ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και υπάρξει καταγεγραμένο γεγονός καλό θα ήταν να μην τους εκθειάζουμε...
Μην είμαστε και LG fanboys ακόμα...

@ όσους ξέρουν.

Πως μπορώ να δω πόσες ώρες έχει λειτουργήσει η νέα τβ? Κρυφό μενού???Πως ενεργοποιείται???
Ευχαριστώ.

Με το καλο να σου ερθει πισω φιλε. Εγω παντως εχω αναμικτες εμπειριες απο το σερβις της LG. Στο πρωτο μου τηλεφωνημα η ανταποκριση ητανε αμεση, και στην αρχη ειχα πολυ καλη συνενοννοηση. Καπου ομως στην πορεια παρατηθηκαν και καποιες μικρες καθυστερησεις.
Σε γενικες γραμμες παντως εχω ακουσει καλα λογια για το σερβις τους και ειναι απο τους πιο οργανωμενους αντιπροσωπους στην Ελλαδα.

Σου ευχομαι γρηγορα και καλα ξεμπερδεματα φιλαρακι

@tromb1 & macedonasf

Μην νομίζετε ότι είναι απλή περίπτωση η αντικατάσταση της τηλεόρασης...Δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα...Ήδη πολλές φορές έχω μείνει στην γραμμή περιμένωντας απάντηση για το ΠΟΤΕ & ΑΝ θα πάρω νέα τηλεόραση και όχι κάποια ανακατασκευάσμένη...όσα ξέρετε εσείς για την περίπτωση ξέρω και εγω αυτή τη στιγμή..."Υπάρχει στο απόθεμα και θα σας ενημερώσουμε..."

Γι' αυτό πριν ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και υπάρξει καταγεγραμένο γεγονός καλό θα ήταν να μην τους εκθειάζουμε...
Μην είμαστε και LG fanboys ακόμα...

@ όσους ξέρουν.

Πως μπορώ να δω πόσες ώρες έχει λειτουργήσει η νέα τβ? Κρυφό μενού???Πως ενεργοποιείται???
Ευχαριστώ.

Να με συγχωρείς αλλά έτσι όπως μας τα έλεγες εγώ τουλάχιστον τα έβλεπα όλα ρόδινα. Έχεις δίκιο πάντως στο ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να βγάλουμε αξιόπιστο αποτέλεσμα για την εν λόγω αντιπροσωπεία.

Φίλε vitrus οι ρυθμίσεις αυτές έχουν αναφερθεί στην προηγούμενη σελίδα...

Φίλε το θέμα δεν είναι που βρήκα τις ρυθμίσεις. Απλά ρώτησα για τις IRE 10 - κλπ τι σημαίνουν.

Θα μπορούσες να αναφερθείς στο συγκεκριμένο post. Anyway, και εγώ δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά τα settings και το ψάχνω. Το κακό είναι πως είμαι εκτός Ελλάδας και δεν μπορώ να δοκιμάσω. Αν βρω πάντως άκρη θα το γράψω εδώ.
Φιλικά,
γιάννης

Ευχαριστώ φίλε προκαταβολικά...Πάντως εαν υπάρχουν και κάποιες άλλες προτάσεις για ρυθμίσεις... ευπρόσδεκτα

Last edited:

Ηρθε η καινούργια αλλά παίζει ένα άλλο πρόβλημα τώρα...
Μαύρο dead pixel στο κέντρο της οθόνης - τι να κάνω? Διορθώνεται?(Έχω ακούσει πως όχι...)
Μάλλον για κανα ευχέλαιο με κόβω με κανα εξορκισμό της νέας τβ + μπόνους σεμεδάκι με σκόρδα....
Γνωριζει κανείς την πολιτική τους (LG) γι'αυτό το φαινόμενο???
Είμαι τελείος ξενερωμένος με την πατάτα την LG7000...

Τέτοια πες μας να ξενερώσουμε Χ-γεννιάτικα...

Δεν νομιζω οτι για ενα pixel δικαιολογει αντικατασταση.Αλλα νομιζω οτι
πρεπει να να τους παρεις και να τους εξηγησεις ποσο εχεις ξενερωσεις
και οτι ολο αυτο δεν ειναι καλη διαφημηση.
Απαιτησε αλλαγη ξανα.

Να τους πεις ότι καθημερινά διαβάζει τις εντυπώσεις σου από την LG μια κοινότητα χιλιάδων μελών μεταξύ των οποίων και πολλοί υποψήφιοι αγοραστες που κρέμοντα από τα δικά σας χείλη -δηλαδή των κατόχων της LG7000.
Η εγγύηση 0-pixel (αν δεν κάνω λάθος) που έχει για τα καινούρια monitor δεν ισχύει και για τις tv?

Η εγγύηση 0-pixel (αν δεν κάνω λάθος) που έχει για τα καινούρια monitor δεν ισχύει και για τις tv?
Λογικά πρέπει να ισχύει κανονικά!
Άλλωστε και να ΜΗΝ ισχύει θα πρεπει να του την ξαναλλάξουν μετά από τόση ταλαιπωρία που είχε ...:grandpa:

@ TheStig

Τι να πω φίλε μου ??? Δυστυχώς είσαι πολύ μα πολύ άτυχος αυτή την περίοδο.... Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά αυτή τη φορά και να μπει ο καινουργιος χρόνος με πιο πολλή τύχη ....

Αυτό βέβαια ΔΕΝ δικαιολογεί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση τον παραπάνω χαρακτηρισμό σου....
Είμαι τελείος ξενερωμένος με την πατάτα την LG7000...

Εκατομύρια χρήστες παγκοσμίως που λένε τα καλύτερα για τη συγκεκριμενη σειρα τηλεορασεων της LG , αλλά και της αντιπροσωπίας γενικότερα, ΔΕΝ νομίζω να έχουν ΟΛΟΙ τους άδικο...

Να σου θυμισω μονο οτι αν ολα αυτα τα παθαινες με μια οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτη τη στιγμη δεν θα ειχες βρει ακρη ακόμα...

ΜΗΝ βλέπουμε μια μάρκα που μεχρι τωρα θεωρούνταν πιο "άγνωστη" από άλλες, όπως είναι η LG, και αμέσως πεφτουμε πανω της να την φάμε...

Πολύ φιλικά, και συμμεριζόμενος πληρως το προβλημα σου! -bye-

Περιμενουμε ανυπόμονα εξελίξεις....

Last edited:

η τηλεοραση τα σπαει απλα ...

αλλα κατι που ξενερωσα τρελλα δεν εχει PIP ?:furious3:

Παμε για την τεταρτη εβδομαδα που βρισκεται η τηλεοραση σπιτι μου.Εχω παιξει παρα πολυ ΗD υλικο και μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση. Πραγματικα ευχαριστιεμαι τις ταινιες αλλα και αθλητικα γεγονοτα
σε HD που η κινηση ειναι εξαιρετικη.

panma033 μπορεις να επιβεβαιωσεις αν εχει pip η οχι ? την τηλεοραση θα μου την φερουν αυριο

kstnos - Που την βρήκες διαθέσιμη + σε τι τιμή;
Στείλε μου πμ αν είναι ή απλά πες το εδώ.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Στην 32άρα υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την 6000, αφού η 7000 έχει ρυθμό ανανέωσης 100Hz.

http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_32lg7000.jhtml

Αν πρόκειται για νέο πάνελ της εταιρίας πιθανόν να το δούμε σύντομα και σε κάποια Philips (32PFL9703?)

Τελικά η 32άρα είναι 100Hz ??? Γιατί βλέπω οτι δεν είναι??

Για κοίτα λίγο καλύτερα... :)

Είναι και το λέει. (βλέπε στο design, την 1η οθόνη της παρουσιάσης )