LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Με πρόλαβες φίλε μου. Επειδή συμμετέχω κι εγώ στο διπλανό PB εάν τελικά τις αγοράσουμε μας βλέπω για μαζικές αποστολές emails στην αντιπροσωπεία της Lg. Αν και διαβάζοντας τα προηγούμενα εγώ τουλάχιστον έχω επηρεαστεί αρκετά αρνητικά.

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Η τηλεωραση (LG) παιδια με το truemotion στο low παιζει ομορφα και δεν νομιζω οτι οποιοι την αγορασαμε καναμε το λαθος της ζωης μας.
Ειμαστε εδω ομως και γραφουμε "γνησια" για να βοηθαμε τους επομενους.
Το πιο ανταγονιστικο προιον κατα τη γνωμη μου ειναι η samsung le656a1.
Απλα δειτε τες να παιζουν, και "διαλιεχτε". Καντε focus στην αντιθεση και στα 100hz!!

Και οι δύο οι δικές μου κάνουν σπασίματα και στο low. Και σίγουρα δεν έκανα το λάθος της ζωής μου, αλλά θα ήθελα να έχω αυτό που πλήρωσα είτε αυτό λέγεται 100Hz, είτε 24p. Αν ήξερα ότι δεν θα το είχα, θα αγόραζα μια φθηνότερη τηλεόραση που δεν τα έχει έτσι κι αλλιώς, ή μια ακριβότερη που τα έχει και δουλεύουν.

Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, αλλά τα 100Hz δεν έχουν να κάνουν με το Sd και μάλιστα κυρίως με αθλητικά γεγονότα; Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται σε Hd υλικό. Ξαναλέω διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

Είμαι μαζί σου, αλλά πως μπορούμε να μαζευτούμε και τι θα μπορέσουμε άραγε να κάνουμε; Αυτό είναι παγκόσμιο πρόβλημα και προφανώς δεν έχουν καταφέρει τίποτα σε χώρες με νόμους και αρχές. Εδώ στην Ελλαδίτσα..... Μακάρι να καταφέρουμε κάτι. Ας μαζευτούμε όλοι όσοι έχουμε τις αντίστοιχες σειρές (6*** και 7***) και αφού δούμε πόσοι είμαστε, ας αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε να τις παραλάβουν και οι φίλοι από το διπλανό power buy (αν και διαβάζοντας το νήμα μας μπορεί και να ακυρώσουν την αγορά!!!).
Εγώ, διαβάζοντας μόνο καλά σχόλια στο forum, πήρα μία 42LG7000 για μένα και μία για έναν ξάδελφό μου (με εμπιστεύτηκε και την πάτησε). Από την πρώτη στιγμή ανακάλυψα τα συγκεκριμένα προβλήματα (ειδικά με το truemotion). Ίσως έχει ψιλοδίκιο ο xorxhs.
:chinscratch:εχεις δικιο οτι το προβλημα ειναι παγκοσμιο.
Τουλαχιστον αν μπορει να μας ενημερωσει καποιος απο την lg αν το προβλημα μπορει εστω μελλοντικα βελτιωθει με καποιο firmware η αν θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε μ'αυτο το προβλημα.
Τωρα μολις επαιζα με το demo που ανεφερα πιο πανω με samsung σειρα 558 και συγκεκριμενα με 32 και 40''.
Με το movie plus ενεργοποιημενο στο max παρουσιαζει ακριβως το ιδιο με τις lg.
Δεν το παρουσιαζουν οι philips με natural motion οι samsung 656 και μια ξεχασμενη 32Μ87.
Ναι αλλα η samsung την σειρα 558 δεν την πλασαρει σαν 100ΗΖ οποτε δεν περιμενεις εκ των προτερων σωστη κινηση.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

:chinscratch:εχεις δικιο οτι το προβλημα ειναι παγκοσμιο.
Τουλαχιστον αν μπορει να μας ενημερωσει καποιος απο την lg αν το προβλημα μπορει εστω μελλοντικα βελτιωθει με καποιο firmware η αν θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε μ'αυτο το προβλημα.
Τωρα μολις επαιζα με το demo που ανεφερα πιο πανω με samsung σειρα 558 και συγκεκριμενα με 32 και 40''.
Με το movie plus ενεργοποιημενο στο max παρουσιαζει ακριβως το ιδιο με τις lg.
Δεν το παρουσιαζουν οι philips με natural motion οι samsung 656 και μια ξεχασμενη 32Μ87.
Ναι αλλα η samsung την σειρα 558 δεν την πλασαρει σαν 100ΗΖ οποτε δεν περιμενεις εκ των προτερων σωστη κινηση.
Αρα το 656 το βλεπεις κελεπουρι?

Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Αρα το 656 το βλεπεις κελεπουρι?
Τα εχει ολα και ειναι πολυ καλη αλλα κακα τα ψεμματα Επειδη στην 656 η ψαλιδα με philips (τιμη) μικραινει θα προτιμουσα κατι σε σειρα 7403 η 7603.

Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, αλλά τα 100Hz έχουν να κάνουν με το Sd και μάλιστα κυρίως με αθλητικά γεγονότα; Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται σε Hd υλικό. Ξαναλέω διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

Σε διόρθωσα σβήνοντας το "δεν" πριν το "έχουν" -bye- Σωστό αυτό που σκεφτόσουν, αλλά το έγραψες λάθος. Το πρόβλημα είναι πως μερικοί κατασκευαστές αναπαράγουν το HD υλικό (που είναι 24fps) είτε στα 120Hz (100Hz on) με interpolation που δίνει την "video αίσθηση" ή στα 60Hz (τα 100Hz off) με judder.

Πριν κάποιους μήνες είχα παίξει με την 6000 στο Saturn και με το Truemotion σε οποιαδήποτε ρύθμιση εκτός Low δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα, λόγω αυτής της "video αίσθησης". Πάντως αυτό το σπάσιμο στην κίνηση που οι περισσότεροι αναφέρεται δεν το παρατήρησα.

Μια ερωτηση
με τα σημερινα δεδομενα θα αγοραζατε την 47lg7000 ή την 52 samsung a
656? Αγνοήστε τον παραγοντα μεγεθος οθονης

Μια ερωτηση
Αν υπολογισεις οτι η 52αρα κοστιζει σχεδον τα διπλασια εγω θα επαιρνα 2 lg-bye-

Μια ερωτηση

Ανεξάρτητα από το μέγεθος θα προτιμούσα την Samsung λόγω μαύρου. Πάντως εκτός από το μέγεθος υπάρχει και σημαντική διαφορά στην τιμή μεταξύ των δύο.

έχει πολλούς παράγοντες ακόμη που δεν είπες να αγνοήσουμε οπότε ο οικονομικός είναι ο πιο βασικός που αγοράζω την 7000 και είμαι διατεθιμένος να είναι ίσως και λίγο ανώτερη η 656. Αν τις βρίσκαμε στον δρόμο τσάμπα και χωρούσε μία μόνο το αμάξι μου θα έπερνα την samsung αλλά αφού τις πληρώνουμε η LG νομίζω είναι η σωστή επιλογή.

Σε διόρθωσα σβήνοντας το "δεν" πριν το "έχουν" -bye- Σωστό αυτό που σκεφτόσουν, αλλά το έγραψες λάθος. Το πρόβλημα είναι πως μερικοί κατασκευαστές αναπαράγουν το HD υλικό (που είναι 24fps) είτε στα 120Hz (100Hz on) με interpolation που δίνει την "video αίσθηση" ή στα 60Hz (τα 100Hz off) με judder.

Πριν κάποιους μήνες είχα παίξει με την 6000 στο Saturn και με το Truemotion σε οποιαδήποτε ρύθμιση εκτός Low δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα, λόγω αυτής της "video αίσθησης". Πάντως αυτό το σπάσιμο στην κίνηση που οι περισσότεροι αναφέρεται δεν το παρατήρησα.

Υπάρχει λοιπόν ουσιαστική διαφορά στην HD εικόνα με ή χωρίς 100Ηz. H' να το πω αλλιώς, να αναζητούμε τα 100Hz σε HD υλικό ή είναι περιττό;

Υπάρχει λοιπόν ουσιαστική διαφορά στην HD εικόνα με ή χωρίς 100Ηz. H' να το πω αλλιώς, να αναζητούμε τα 100Hz σε HD υλικό ή είναι περιττό;

Σηκώνει μεγάλη συζήτηση που έχει γίνει κάποιες φορές στο παρελθόν. Όπως είπα το interpolation δίνει αυτή την αίσθηση λες και βλέπεις την ταινία μέσα από βιντεοκάμερα που σε κάποιους (όπως εγώ) δεν αρέσει πάντα. Είναι και θέμα γούστου δηλαδή.

Μια ερωτηση

Κι επειδη κι εγω εχω ηδη παραγγειλει μια 37LG7000 δεν θα το μετανιωσω, ασε που η samsung δεν αναφερει πουθενα πλεον οτι τα μοντελα της ιδιαιτερα για την A656, ερχονται με 10bit process ενω η LG το λεει.
Παλιοτερα ειχα μια samsung 40N87 και αναφεροταν και στο manual και στο site οτι εχει 10 bit. Τωρα τιποτα, και αν κανετε μια βολτα στα forums της samsung θα διαπιστωσετε οτι ουτε κι αυτη τα παει καλα με τα 24/p και πιο ειδικα με τις σειρες A556, A558.

Ελπιζω να κανουμε μια μαζικη κινηση στην LG και μεσω firmware να μας διορθωσει το προβλημα..

Για το φιλο kdamiko,
η 37lg7000 ποσα χρηματα κοστιζει?
σε ποσο καιρο θα την εχεις για να μας πεις εντυπωσεις?

Για το φιλο kdamiko,
η 37lg7000 ποσα χρηματα κοστιζει?
σε ποσο καιρο θα την εχεις για να μας πεις εντυπωσεις?

Δεν την εχω ακομα, την περιμενω και μολις την παρω θα κανω τα απαραιτητα test και θα σας τα πω ολα.

Αν παλι καποιος φιλος απο εδω την εχει αγορασει, ας μας πει τη γνωμη του..

Μετά απο πολύ ψαξιμο για αγορά lcd μάλλον εχώ μπερδευτεί περισσότερο.
Οπότε θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..
Υπαρχει lcd tv, 40'' ιντσών κ πάνω, 100 Ηz, μέχρι 1200 ευρώ που:
Να έχει μια καλή ποιοτική εικόνα...
Να παιζεις games σωστά χωρίς inpout lag..
Na παιζει σωστά blu-ray movies χωρίς σπασίματα στα 24/p...
(Απο οτι έχω καταλάβει μονο η w4500 τα έχει όλα αλλά είναι είδος προς εξαφάνιση)
Υ.Γ. Εχω παραγγείλει την 42LG700 όμως προλαβαίνω να την ακυρώσω.

(Απο οτι έχω καταλάβει μονο η w4500 τα έχει όλα αλλά είναι είδος προς εξαφάνιση)

Μονο αν βρεις καμια W4500 η ακομη και W4000.

Θα συμφωνησω με τον φιλο Yperion...απλα ακομα δεν καταλαβα τον λογο που τις απεσυραν...μικροπροβληματα με το panel στις γωνιες αλλα τιποτα το σημαντικο....και οπως ο ιδιος ειχε πει κανουν και 3:3 pull down!
Μονο μειονεκτημα το service!
Παιδια σ αυτη τη κατηγορια κατι το αολυτο δεν υπαρχει...εγω εχω μια 7403 philips και χω και γω καποια μικροπροβληματα...απλα εχω το πλεονεκτημα του upgrade μοναχος μου χωρις την αναγκη του τεχνικου...
και οι samsung με firmware και κλειστο το 100 hz παιζουν σωστα το 24p! Κι αυτο δεν ξερω αν το κανουν ολες!
Οπωτε οι Sony φαινονται να ναι λιγο μονοδρομος σ αυτη την κατηγορια...εκτος αν πας σε plasma.Εκει τα δεδομενα αλλαζουν...κι επειδη δεν την εχω ψαξει τοσο δεν μπορω να πω και με σιγουρια κατι...
Αυτο που μπορω να πω με τα περιορισμενα πραγματα που χω δει αυτο το καιρο κατι τελειο μεχρι τα 1400 - 1500 euro δεν υπαρχει...αν θελει κανεις το τελειο μαλλον απο οσο λενε ολοι στα διαφορα φορουμ...παρτε μια Kuro να τελειωνει το θεμα!Απλα η τσεπη θα πονεσει λιγο!
Απλα η lg με αρκετα λιγα λεφτα δινει μια καλη τηλεοραση...απλα μηπως αν ξεπερασουμε το θεμα οτι ειναι καινουριο μοντελο και να προσεξουμε οτι αρχιζει να ακουγεται οτι η σειρα 6*** ισως ειναι καλυτερη?!