Αγαπητοί συνιδιοκτήτες των LG7000, έχετε κάποια ένσταση ή γνώμη σχετικά με την κίνησή της; Δεν λέω, το Trumotion καλά τα καταφέρνει αλλά δεν είναι σχετικά λίγο αργό μέχρι να "καταλάβει" τι παίζεται και να διορθώσει; Παρατηρήστε τους κυλιόμενους τίτλους κάτω στην οθόνη σε διάφορα κανάλια, όταν εμφανίζονται στην αρχή είναι πολύ ακαθόριστοι, θολοί με τρεμόπαιγμα αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου διορθώνονται. Το κακό είναι πως όταν παρόμοιες σκηνές έρχοντε απανωτά η μια μετά την άλλη το truemotion δεν τις προλαβαίνει.Το έχετε παρατηρήσει; Άλλες τηλεοράσεις έχουν αυτό το κουσούρι, π.χ. Samsung 7 series;
Η δοκιμαστική αρχική περίοδος εντυπωσιασμού πέρασε και τώρα την "ψυρίζουμε" την μαϊμού...
Φιλικά,
Γιάννης
Μα δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση firmware γι' αυτό το πρόβλημα απλά θέλω να κάνω αναβάθμισή fw γιατί κάτι θα έχουν αλλάξει σε σχέση με παλιότερα fw.Το νέο firmware δεν λύνει το πρόβλημα με τα 24p
Χαιρετώ τους φίλους. Από νωρίς είχα κάποιες ενστάσεις για την κίνησή της και πολύ πριν διαβάσω ξένα φόρα σχετικά. Τότε κανείς δεν μου είχε απαντήσει ή σχολιάσει. Το θέμα τώρα είναι πια θα είναι η επόμενη κίνησή μας σαν αγοραστές με δικαιώματα απέναντι σε μια συσκευή που δεν κάνει όσα υπόσχεται ή τουλάχιστο διαφημίζει. Δεν μπορώ να δεχτώ την άποψη ότι για την χαμηλή τιμή της ας μην κάνει και κάτι τόσο καλά... Αυτή δεν το κάνει καθόλου. Υπάρχει περίπτωση να μαζευτούμε όλοι οι ιδιοκτήτες και να ζητήσουμε αντικατάσταση; Και με τι; Σε άλλο νήμα 30 σχεδόν υποψήφιοι αφοραστές την περιμένουν αύριο μεθαύριο ενώ σε άλλες χώρες την αποσύρουν! Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Προτιμότερο είναι λοιπόν να μαζευτούμε σαν power complain και να επικοινωνήσουμε με την μαμά LG ώστε να πάρουμε επίσημη απάντηση. Και γιατί όχι να την δώσουμε πίσω! Αλήθεια, έχουμε αυτό το δικαίωμα;
Φιλικά,
Γιάννης
![]()
![]()
Η LH7000 που θα αντικαταστήσει το υπάρχων μοντέλο παρουσιάστηκε στην Κορέα.
http://www.fullhd.gr/index.php/lcd-.../907-lg-36lh7000-37lh7000-42lh7000-a-47lh7000
και να τονισω οτι την ειδα στην ηλεκτρονικη να παιζει hd video και δεν ειχε προβλημα οποιος θελει ασ παει αρχη γαλατσιου να την δει. τωρα τι ρυθμισεις της ειχαν δεν ξερω. θα ξαναπαω αυριο παλι να δω καλυτερα
Αυτοι που λενε οτι η τηλεοραση εχει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι ευκολο να μας πουνε αν ειναι κατοχοι της .....η αν την ειδαν καπου να παιζει και με τι πηγη??????και με τι ρυθμισεις?????
Και αν στο καταστημα που την ειδατε ειχε στημενη διπλα τηλεοραση με τιμη 30-40% ακριβοτερη που να παιζει καλυτερα?
Τα εχω πει τα εχω ξαναπει ....θα τα ξαναπω αν χρειαστει και οποιος θελει το ξαναλεω να ερθει να δει την δικη μου πως παιζει και αν εχει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα.
οτι κατι παιζει με την κινηση ειναι αληθεια και γιαυτο και εγινε τοσο θεμα.
Ειμαι απολυτα σιγουρος ομως οτι οπως και στην πραγματικοτητα συνεβει απο τους 10 που θα την δουνε να παιζει και οι 10 τους πεφτει το σαγονι.....και κακα τα ψεματα σε οσους και να ανεφερα οτι η τηλεοραση εχει καποιο προβληματακι στην κινηση που την ειδαν ΖΩΝΤΑΝΗ στον χωρο μου μαντεψτε τι απαντηση πηρα.
γι αυτο θα παρακαλουσα πολυ να σεβαστουμε ολοι μας την προσπαθεια και την κινηση που γινεται για το power buy και να μην βγαινουμε να λεμε διαφορα χωρις να τα τεκμηριωνουμε.
Για αλλη μια φορα λεω οτι ΝΑΙ κατι παιζει με την κινηση ΑΛΛΑ η φοβερη και ζωντανη της εικονα που δεν την εχουν οι αλλες του ανταγωνισμου θα μας αποζημηωσει.
![]()
Aν και με κοβεις απο την αγαπημενη μου σειρα (combat) θα σου απαντησω.Φίλε Ζαφείρη είμαι κάτοχος μίας 42αρας εδώ και 1 μήνα περίπου στην αρχή νόμιζα ότι είναι θέμα ρυθμίσεων αλλά μετά από έναν μήνα και έχοντας δοκιμάσει όλες τις δυνατες παραλαγές στις ρυθμίσεις το πρόβλημα παραμένει.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς αν διαβάζονται τα γράμματα που περνανε στην οθόνη (πχ διαφημίσεων) και τι ρυθμίσεις έκανες?
Αν αυτό είναι πρόβλημα όλω των LCD τότε κάνω πάσο αλλά δεν το νομίζω.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει πως δείχνουν οι άλλες στα μαγαζιά, έμενα με ενδιαφέρει πως δείχνει η δική μου στο σπίτι μου.
Και να σου πω θα προτιμούσα να δώσω 300 ευρώ παραπάνω και να
παρω κάτι που έχει καλύτερη κίνηση.
Φιλικά Σάκης
και να τονισω οτι την ειδα στην ηλεκτρονικη να παιζει hd video και δεν ειχε προβλημα οποιος θελει ασ παει αρχη γαλατσιου να την δει. τωρα τι ρυθμισεις της ειχαν δεν ξερω. θα ξαναπαω αυριο παλι να δω καλυτερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.