LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

δεν θέλω να ξανα-ανοίξω το θέμα και να έχουμε αναγούλες αλλά μπορείς να μου πεις σε ποια περίπτωση θα έχουμε το real cinema ΟΝ?

προβλεπέ δηλαδή....όπως λέει το μάνιουαλ,θενκς!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ.ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ LG7000 ΤΗΝ 37ΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΚΕΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ 37 ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ.ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ LG7000 ΤΗΝ 37ΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΚΕΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ 37 ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ

Μην γράφεις με κεφαλαία... Απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Είναι σαν να φωνάζεις.

Καλημέρα σε όλους. Πήρα και εγώ χτές την 42 LG μου. Η σύνδεση που κάνω είναι με laptop μέσω hdmi. Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις για αυτή τη σύνδεση? Κατεβάζω και βλέπω mkv. Κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Εδω μπορεις να ριξεις μια ματια για τα νεα μοντελα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40081 :a0210:

rebel88 όλα τα μοντέλα πάνε για κατάργηση αργά ή γρήγορα,και όλες οι εταιρίες βγάζουν άλλα...πολλές φορές συμφέρει να πέρνεις το προς κατάργησην

Έχει αναβαθμίσει κανείς το firmware της 7000 του? Υπάρχει πουθενά στο Internet? Εχω διαβάσει ότι γίνεται μόνο απο τεχνικο μέσω USB αλλά λέω μήπως διέρευσε πουθενα. Εχω την 47LG7000 με firmware 3.02 και έχω μια φαγούρα να το αναβαθμίσω :chinscratch: αλλά μένω επαρχία Πρέβεζα και που να καλέσεις εδώ τεχνικό της LG!

Έχει ποσταριστεί λίγο πιο πίσω νομίζω. Δες..

Firmware βαζεις οταν εχεις καποιο προβλημα με τη συσκευη σου.Εδω μεσα δεν ειδα κανεναν αλλο εκτος απο εμενα να λεει οτι εχει προβλημα.Ολοι λετε οτι ειναι τζαμι παρολα αυτα εχει κατεβει 46 φορες.Παραξενο.

http://rapidshare.com/files/201167385/LG_DTV.rar

Downloads: 46
Last Download: 05.03.2009 09:31:42

Last edited:

Firmware βαζεις οταν εχεις καποιο προβλημα με τη συσκευη σου.Εδω μεσα δεν ειδα κανεναν αλλο εκτος απο εμενα να λεει οτι εχει προβλημα.Ολοι λετε οτι ειναι τζαμι παρολα αυτα εχει κατεβει 46 φορες.Παραξενο.

Εγω εχω πιο καινουριο απο αυτο....χεχεχεχεχε:Banane0::aetsch::aetsch::aetsch:

Πιο καινούριο στην 6000;; :lol:

Λοιπόν, τελικά θα αρχίσω να πιστεύω τον Neo ε, ή μου ριξε κατάρες ή δε ξέρω τι...

Άρχισε να κάνει ghosting και στο PC MODE πλέον !!....

Neo, πάρε πίσω τις κατάρες μπας και φτιάξει η tv :lol:

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Για να μην διαβάζω όλο το νήμα έχει αναφερθεί πουθενά κάτι για βάση τοίχου για την 32άρα?

Ευχαριστώ -bye-

Ευχαριστω! Συμφωνώ σε γενικές γραμμες - firmware αλλάζεις όταν κάτι σε ενοχλεί - αλλά από την εμπειρία μου με υπολογιστές - αλλάζεις και έτσι απλά γιατί υπάρχει πιο καινούργιο - όλο και κάτι θα κάνει. Βασικά βλέπω DivX από DVD Player Sony με upscaling στα 1080p μέσω HDMI και με το Truemotion έστω και στο Low έχω σπασιματάκια στην κίνηση.
Θέλω να δω αν θα αλλάξει με το update Μια που έχω αρκετά παλιό firmware (3.02 όπως είπα).
Αν και για να πω την αλήθεια και με το Truemotion στο off Μια χαρα τις βλέπω τις ταινιούλες ! Βασικά είμαι υπερ του να πάρεις ό,τι καλύτερο μπορείς από την τηλεόρασή σου ψάχνοντας ρυθμίσεις κλπ αλλά ας μη ξεχνάμε και το λόγο που την αγοράσαμε τη ρημάδα! Για να βλέπουμε ταινίες κυρίως , όχι πίνακες ρυθμίσεων :-).

Πιο καινούριο στην 6000;; :lol:

Λοιπόν, τελικά θα αρχίσω να πιστεύω τον Neo ε, ή μου ριξε κατάρες ή δε ξέρω τι...

Άρχισε να κάνει ghosting και στο PC MODE πλέον !!....

Neo, πάρε πίσω τις κατάρες μπας και φτιάξει η tv :lol:

Απο ξενο forum

Lol - now I have ghosting even with "pc" mode on....

Damn you LG, this is the most ridiculous tv ever brought in the market...

Οποτε ειστε δυο που αποκτησατε ξαφνικα αυτο το προβλημα και μαλλον δεν ειναι θεμα καταρας.Για δοκιμασε να ξαναπερασεις το firmware και τα λεμε.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Απο ξενο forum

Lol - now I have ghosting even with "pc" mode on....

Damn you LG, this is the most ridiculous tv ever brought in the market...

Οποτε ειστε δυο που αποκτησατε ξαφνικα αυτο το προβλημα και μαλλον δεν ειναι θεμα καταρας.Για δοκιμασε να ξαναπερασεις το firmware και τα λεμε.
Λες τελικα οτι το firmware κανει κακο? Εσυ τι παρατηρισες?

Κακο δεν κανει σε αυτη την περιπτωση.Καμια αλαγη δεν παρατηρισα αλλα δεν εχει να χασει τιποτα τιοτα αν δοκιμαση