LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Απο ξενο forum

Lol - now I have ghosting even with "pc" mode on....

Damn you LG, this is the most ridiculous tv ever brought in the market...

Οποτε ειστε δυο που αποκτησατε ξαφνικα αυτο το προβλημα και μαλλον δεν ειναι θεμα καταρας.Για δοκιμασε να ξαναπερασεις το firmware και τα λεμε.

Για πλάκα τα έλεγα περι κατάρας :)

Το έφτιαξα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πλέον έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για πολλά.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Για πλάκα τα έλεγα περι κατάρας :)

Το έφτιαξα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πλέον έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για πολλά.
Τι λαθος πιστευεις οτι ειχες κανει και με την επαναφορα διορθωθηκε?

Μια χρήσιμη νομίζω παρατήρηση: Όπως έγραφα και σε προηγούμενο post είχα πρόβλημα με σπασίματα στην κίνηση βλέποντας DivX με upscaling στα 1080p από HDMI και το Truemotion στο LOW.
Μετά το firmware update που έκανα (έκδοση 3.22 που μου πόσταρε ο neof1z ) τα σπασίματα ΔΕ διορθώθηκαν.
Παρατήρησα όμως το εξής: σε κάποια DivX έκανε σπασίματα, σε άλλα όχι. Αυτό με έβαλε σε υποψίες. Κοίταξα στον υπολογιστή τα χαρακτηριστικά των DivX και διαπίστωσα ότι οι ταινίες που έκαναν σπασίματα είχαν 23 fps ! Αυτές που δεν έκαναν είχαν το στάνταρ 25 fps. Μάλλον το Truemotion Μπερδεύεται με το περίεργο 23fps ενώ λειτουργεί με το αναμενόμενο 25 fps.
Από περιεργεια ξέρει κανείς πώς καταλήγουν τα DivX να έχουν 23 fps? αυτοί που τα έφτιαξαν κόβουν καρέ για να πετύχουν καλύτερη συμπίεση ή καταλήγουν με 23 καρέ μετά από κάποια επεξεργασία (pulldown ή οτιδήποτε)?

Χα χα και μια παρατήρηση ακόμα: πίσω στην παλιά καλή εποχή της αναλογικής εικόνας όλα ήταν απλά. Οι consumer συσκευές ήταν σταθερες και απλές , οι υπολογιστές πολύπλοκοι και με ένα σωρό ρυθμίσεις. Ένας από τους στόχους μας (ως επαγγελματίες πληροφορικής) ήταν να κάνουμε τους υπολογιστές "διαφανείς στη χρήση τους " όπως οι consumer συσκευές ήχου και εικόνας. Έλα όμως που έγινε το αντίθετο. Κάναμε την εικόνα (και τον ήχο) ψηφιακή και χάλασε ο κόσμος ! Από κει που ο κόσμος έβλεπε ξέγνοιαστος ταινίες τώρα άρχισε να ασχολείται με αναλύσεις (SD, HD Ready, TueHD), βάθος χρώματος (10 bita pannel), Συχνότητες ανανέωσης, Ένα κάρο συστήματα ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, firmware updates κλπ
χαχααχαχα αντί να απλοποιήσουμε τους υπολογιστές , μαμίσαμε και τις consumer συσκευές ! Μπράβο μας!

Last edited:

Στο "pc" mode δε λειτουργεί ούτε με ταινίες των 25 καρέ . ( Το συγκεκριμένο Mode έχει Bug και το true motion είναι On ενώ λέει off, αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε αν είναι low η high...)

Πλέον και μετά τα χθεσινά που μου κανε σκέφτομαι να την γυρίσω και να μείνω μακριά.

Στο "pc" mode δε λειτουργεί ούτε με ταινίες των 25 καρέ . ( Το συγκεκριμένο Mode έχει Bug και το true motion είναι On ενώ λέει off, αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε αν είναι low η high...)

Πλέον και μετά τα χθεσινά που μου κανε σκέφτομαι να την γυρίσω και να μείνω μακριά.

Ποσο καιρο την εχεις?

Το "pc" mode - true motion Bug πιστευω να το φτιαξουνε.Απ'την αλλη το 3.22 ειναι 2 μηνων και στο LG.UK τους εχουν ταραξει στα τηλεφωνα και στα mail και γι'αυτο το bug.Υπομονη αν βγει κατι καινουργιο σε FIRMWARE θα φροντισω να το αποκτησω.

Καλησπερα παιδια,

Αναβαθμισα σημερα την 47" μου στο 3.22 απο το 3.07, ολα εγιναν μεσα σε 1 λεπτο, δεν χρειαστηκε να κανω κατι, το ανιχνευσε μονη της και μου εβγαλε το παραθυρο για αναβαθμιση.

Εχω ακομα το προβλημα με την αλλαγη του καναλιου, ο ηχος αργει 1 δευτερολεπτο περιπου. Προσωπικα δεν με ενοχλει καθως δεν βλεπω καθολου καναλια, το λεω για τους υπολοιπους φιλους.

Εχω την εντυπωση οτι το μαυρο της ειναι ακομα καλυτερο. Εχω συνδεσει το WD TV με HDMI στα 1080p 60Hz και τα σπασιματα εχουν μειωθει αρκετα. Ειδα το τελευταιο Batman στα 1080p σε .mkv φορμά με το Truemotion στο High και το RealMovie στο On χωρις να μου κανει τα παλια κολπα με τα σπασιματα. Αυτο που κανει ειναι ενα μικρο ghosting αμα η καμερα "προχωρα" πολυ γρηγορα, αλλα μονο οταν αρχιζει αυτη να "προχωρα" για μισο second, στη συνεχεια στρωνει.

Σε Xbox360 δεν μου εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα μεχρι τωρα, στα First Person που παιζω συνηθως. Η εικονα της ειναι αψογη και ξεκουραστη.

Καταρχιν να ξεκαθαρίσω οτι είμαι νέος στο άθλημα κ δεν έχω πολλές γνώσεις..
1. τηλεοπτικό δεν μπορώ να κρίνω γιατι εδώ που μένω δεν έχω καλό σήμα(πάω για νοβα υποχρεωτικά)
Ολα τα υπόλοιπα που θα γράψω θα είναι μεσω ps3-σύνδεση hdmi..
sd dvd άψογα με όλους τους συνδιασμούς real ciname-truemotion
το ίδιο κ για divx
blue ray 1080p άψογα με truemotion sto low κ είτε το real cinama on είτε οφ..
Δεν ξέρω... περιέργο μου φαίνεται με όλα αυτα που εχω διαβασει εδώ ολο αυτόν το καιρό...Μήπως εγώ δεν έχω καλό μάτι...

κ μία ερώτηση κ sorry εκ των προτέρων αν είναι ηλίθια..
blue ray μπορώ να δώ με δύο τρόπους;
Είτε ασ πούμε ''κανονικά'' είτε σε 24π.. κ αν ναι τί πρεπει να κανω στο πσ3 για να δώσει σήμα 24π;
Εγώ απλός έβαλα 1 blue ray disk k to ps3 το έτρεξε αυτόματα...

Πρέπει να ρυθμίσεις το ps3 να δίνει output - 24p.

Ειπαμε και το ξαναπαμε αρκετη χρηστες.

Βαλτε την ετικετα του HDMI στο PC-MODE

MENU - > ΕΠΙΛΟΓΗ -> ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ -> HDMI 1 = PC

Να δειτε πως παιζει.

Ειπαμε και το ξαναπαμε αρκετη χρηστες.

Βαλτε την ετικετα του HDMI στο PC-MODE

MENU - > ΕΠΙΛΟΓΗ -> ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ -> HDMI 1 = PC

Να δειτε πως παιζει.
Νεο γιατι πρεπει να το κανεις αυτο?δεν καταλαβα.

Καλημερες.-bye-

Ανοιξα ενα καινουργιο thread εδω με οσους μετανιωσαν που την αγορασαν και εχουν προβληματα.Για να μην μπερδευομαστε.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=773813#post773813

Καλα εκανες φιΛΛαρακ' αλλα τους κατοχους των 6000 τους αφησες απ'οξω :BDGBGDB55:

Καλα εκανες φιΛΛαρακ' αλλα τους κατοχους των 6000 τους αφησες απ'οξω :BDGBGDB55:

Κανεναν δεν αφησα απ'οξω.Δεν σε ακουσα να λες οτι εχεις προβλημα,οσο για το αλλο ελα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498&page=2 και ρωτα τον GARRET να σου πει

Παιδια καλησπερα,συμμετειχα προσφατα στο power buy lg και απεκτησα μια 47´´.ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αγορα μεχρι στιγμης.
3 ομως ειναι τα θεματα που με απασχολουν(αν και οχι τπτ ιδιαιτερο):
1)οταν μπαινω menu--εικονα θα επρεπε να εμφανιζεται μια επιλογη κατω κατω -οθονη-,η οποια δεν υπαρχει(βγαζει κατι για επιδειξη του truemotion )
2)κατα την συνδεση με pc (hdmi-hdmi) και μετα απο καποια ωρα εμφανιζονται επιπλοκες στον ηχο-αλλοιωση για κανα λεπτο και επανερχεται.
3)υπαρχει λειτουργια pc mode?αν ναι που στο δ...λο βρισκεται???:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
-bye--bye--bye-

Γνωρίζει κανείς ποιό είναι το τελευταίο firmware?