Παιδιά, τελικά υπέκυψα κι εγώ....
Την τελική απόφαση για την επιλογή της 47LG7000 την πηρα σημερα το πρωί.... Σκέφτηκα ότι για το budget που έχω να διαθεσω (γυρω στα 1500-1600 ευρω) είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη επιλογή σε LCD.
Την παραγγειλα από το http://www.avoutlet.gr/ τηλεφωνικά στα 1199 ευρω , με αποστολή ACS courier στην πόρτα μου με 32 ευρω επιπλεον για τα μεταφορικά (μενω σε επαρχία) ... - ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΙΟΛΑΣ!
Καλησπέρα φίλε μου και με το καλό να παραλάβεις,
Επειδή τυχαίνει και γνωρίζω προσωπικά τα 2 παιδιά που έχουν το Avoutlet σε ενημερώνω ότι είναι απίστευτα γρήγοροι, εξυπηρετικοί και καλοί στην δουλειά τους.
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα βρείς καλύτερες τιμές από εκεί ιδιαίτερα στα προιόντα LG.![]()
Σε ευχαριστώ κι εγώ για τις ευχες φιλε μου!Καλησπέρα φίλε μου και με το καλό να παραλάβεις,
Επειδή τυχαίνει και γνωρίζω προσωπικά τα 2 παιδιά που έχουν το Avoutlet σε ενημερώνω ότι είναι απίστευτα γρήγοροι, εξυπηρετικοί και καλοί στην δουλειά τους.
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα βρείς καλύτερες τιμές από εκεί ιδιαίτερα στα προιόντα LG.![]()
Ποια ειναι τα "γνωστά" προβλήματα των LG ? Εχω αγορασει τρια-τεσσερα μονιτορ LG για PC, απο 15'' (πριν απο 2,5 χρονια) έως και 24 ιντζες (το τελευταιο μου) και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης :grandpa:λιγο φοβαμαι την lg λογω των γνωστων της προβληματων με τις οθονες pc(για αυτο εχω samsung στο pc) αλλα βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.