LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Γεια σας και απο εμενα.
Παιδια ενδιαφερωμαι κ εγω γαι την 7000.

Ειναι κανενας απο Θεσαλονικη που την εχει παρει κ ποσο ?
κ απο που ?

Γιατι εδω στην Κομοτηνη οι τιμες ειναι πολυ περιεργες...

ίσως είναι περισσότερο προσωπικό θέμα η απόσταση τελικά...
εγω είμαι συνήθως στα 2,5 μέτρα και πιστεύω ότι άμα διάλεγα την 42άρα, τώρα έκλαιγα...
δικιά μου γνώμη, πήγαινε σε 47 άμα βλέπεις πιο πολύ dvd-games-blueray και λίγότερο τηλεοπτικό....

Dim_33:
σε καταστήματα λιανικής εδώ θεσσαλονίκη είναι περίπου στα 1450 τωρα...στο internet μαγαζι θα την βρεις στα 1200

Last edited:

Σωστα, κ εδω τοσο εχει στα μαγαζια.. 1550 Ε κ μονοι με παραγγελια...
Ομως ειναι καλα να την παρω απο το ΝΕΤ ? κ ανα ερ8ει εδω κ εχει καποιο ελλατωμα?
Πως βγαζουμε ακρη μετα...Πληρωνουμε κ δεν εχουμε ΤV ..μεχρι να την επισυεασουν ? , αλλαξουν ?
Για πειτε παρακαλω πως γινωνται αυτα..

Καλησπέρα,
Θα μπορουσε καποιος κατοχος της LG 7000 να με επιβεβαιώσει αν η τηλεοραση έχει input lag (καθυστερηση) σε συνδεση με HDMI ???
(κατι σαν αυτο που εχουν οι Samsung ...)

Ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου να την παραγγειλει για 90% χρήση Gaming (PS3, PC, Xbox360) ...

Ευχαριστώ! :a0210:

τελικα ι 6000 και ι 7000 εχουν διαφορα στο χρονο αποκρισης? δεν ειναι και στις δυο 5?

Παιδιά, τελικά υπέκυψα κι εγώ....

Μετα απο καθημερινες σκέψεις και συλλογισμούς τους τελευταιους 4 μηνες, για το αν αξιζει τελικα να αλλαξω τον προβολεα μου που έχω στο σαλόνι Hd-ready Panasonic PT-AX200 με καποιον οικονομικο 1080p, ή αν θα επρεπε να παρω HD TV για το καθιστικό μου, μιας και ακόμα δεν ειχα αγορασει flat TV μεχρι τωρα, υπεκυψα τελικά στο να πάρω TV....:a0210:

Την τελική απόφαση για την επιλογή της 47LG7000 την πηρα σημερα το πρωί.... Σκέφτηκα ότι για το budget που έχω να διαθεσω (γυρω στα 1500-1600 ευρω) είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη επιλογή σε LCD.

Την παραγγειλα από το http://www.avoutlet.gr/ τηλεφωνικά στα 1199 ευρω , με αποστολή ACS courier στην πόρτα μου με 32 ευρω επιπλεον για τα μεταφορικά (μενω σε επαρχία) ... - ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΙΟΛΑΣ!

Ηταν ετοιμοπαράδοτη και μου ειπαν οτι θα την στειλουν αυριο πρωί, οπότε πρώτα ο Θεός θα την έχω Τετάρτη....:BDGBGDB55:

Από το συγκεκριμενο μαγαζί αγορασα μεσω παραγγελιας και παλι, εναν BenQ W5000 πριν μερικους μηνες για λογαριασμό ενός γνωστού μου και εμεινα ευχαριστημενος απο ολη τη διαδικασία της συναλλαγης και της επικοινωνιας μου με το μαγαζι.... ΕΛΠΙΖΩ να πανε όλα καλά και τώρα και να μην εχω κανενα πρόβλημα.!

• Αποσταση Θεασης : 2,80-3,30 μετρα (αναλογα τη θεση) - 47 ιντζες
  • Χρήση:
70% χρηση Gaming με PS3 και PC
10% τηλεοπτικό σήμα και SD δορυφορικά
20 % Θεαση Blu-Ray, mkv και DVD με upscalling απο το PS3

( Για ταινιες καθεαυτου εχω και τον προβολέα ):grandpa:

Μακαρι ολα να μου πανε καλα και να μεινω ευχαριστημενος.... Αργοτερα θα αγορασω και ενα μικρο subwoofer να συνδεσω επανω για να βελτιώσω τα μπάσα... Στα πριμα και τα μεσαια έχω διαβάσει στα reviews ότι είναι πολύ καλή!
Για μεγαλυτερη ενταση ηχου ΔΕΝ με ενδιαφερει προς το παρον, μιας και εχω το home cinema με τον προβολεα/ενισχυτη/ηχεια 6.1 στο σαλόνι μου...

Μακάρι να είμαι τυχερός να πέσω σε καλό κομμάτι χωρίς clouding/backlight bleeding κλπ και γενικά να μου βγει καλή!

Οταν την στήσω θα ανεβασω φωτος και σχόλια! -bye-

Y.Γ. Θα αντικαταστήσει την προ δυο ετων αγορασμενη 32αρα Sony Wega Trinitron 100 Ηz CRT μου την οποια σκεφτομαι να βαλω στο υπονοδωματιο, ή να την παρω στο χωριο της γυναικας μου για να βλεπουμε το καλοκαίρι στις διακοπές.... Ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο και να γλιτώσω το wife KILL .... :flipout: :violent-smiley-030:

Last edited:

Καλές θεάσεις φίλε μου και αναμένουμε εντυπώσεις -bye-

Η τιμή της είναι απλά σούπερ για 47άρα με τα χαρακτηριστικά της :a0210:

Σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο! :grinning-smiley-043
Είδομεν...

Παιδιά, τελικά υπέκυψα κι εγώ....

Την τελική απόφαση για την επιλογή της 47LG7000 την πηρα σημερα το πρωί.... Σκέφτηκα ότι για το budget που έχω να διαθεσω (γυρω στα 1500-1600 ευρω) είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη επιλογή σε LCD.

Την παραγγειλα από το http://www.avoutlet.gr/ τηλεφωνικά στα 1199 ευρω , με αποστολή ACS courier στην πόρτα μου με 32 ευρω επιπλεον για τα μεταφορικά (μενω σε επαρχία) ... - ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΙΟΛΑΣ!

Καλησπέρα φίλε μου και με το καλό να παραλάβεις,

Επειδή τυχαίνει και γνωρίζω προσωπικά τα 2 παιδιά που έχουν το Avoutlet σε ενημερώνω ότι είναι απίστευτα γρήγοροι, εξυπηρετικοί και καλοί στην δουλειά τους.
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα βρείς καλύτερες τιμές από εκεί ιδιαίτερα στα προιόντα LG.:grinning-smiley-043

Καλησπέρα φίλε μου και με το καλό να παραλάβεις,

Επειδή τυχαίνει και γνωρίζω προσωπικά τα 2 παιδιά που έχουν το Avoutlet σε ενημερώνω ότι είναι απίστευτα γρήγοροι, εξυπηρετικοί και καλοί στην δουλειά τους.
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα βρείς καλύτερες τιμές από εκεί ιδιαίτερα στα προιόντα LG.:grinning-smiley-043
Σε ευχαριστώ κι εγώ για τις ευχες φιλε μου! -bye-

Το διαπίστωσα κι εγώ για τις τιμές, και όσον αφορά την εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου μαγαζιού είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχω ξαναψωνισει και παλιοτερα όπως γραφω και παραπάνω.... Μιλησα προσωπικά και με τα δυο τα παιδια στο τηλέφωνο και μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί! :grinning-smiley-043

Αυτο που φοβαμαι ειμαι η μεταφορά, μιας και μιλάμε για 47αρα TV (μεγαλος όγκος) και μενω σε νησί αυτή τη στιγμή... Ελπίζω όμως να πάνε όλα καλά! :grandpa:

Γεια σε ολους.νεο μελος και σχετικα νεος στα των τηλεορασεων.μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα εδω κλινω προς την 47αρα 7000.αποσταση 3.5μ. τιμη μεχρι 1250-μαλλον για avoutlet παω.
Χρησεις tv:1) Ταινιες κυριως xvid λογω συγκεκριμενου γουστου ταινιων-ευρωπ.κιν και ανεξαρτητος αγγλ.και αμερικανικος.Επισης σειρες.
2) Συνδεση με pc καποιες φορες για gaming(κυριως nba2k9) και κατοχος wii.
3) Ελαχιστη θεαση τηλεοπτικων καναλιων.20% ψηφιακα ντοκυμαντερ και αθλητικα.
Ερωτησεις:1) Ειναι καλη επιλογη η LG47 7000 για τα παραπανω?
2) Γιατι στη Θεσσαλονικη κανενα απο τα 'μεγαλα' καταστηματα δεν μου δινει τιμη για το συγκεκριμενο μοντελο?Δινουν την 6000 με 1499Ε εως 1750Ε(!!!).Ειναι τουλαχιστον γελοιο να προσπαθουν να πουλησουν παλαιοτερα μοντελα σε τσιμπημενες τιμες τις οποιες ταχα μετα ριχνουν σε 'εορταστικες' προσφορες.

Φίλε μου επειδή κι εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και είμαι καιρό τώρα στο ψάξιμο για τηλεόραση, το μοναδικό κατάστημα που την έχει για να τη δεις είναι το Media MArkt. Όλα τα άλλα σου λένε ότι δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Όπότε πας τη βλέπει εκεί και την παίρνεις μετά από το .....skroutz

Ευχαριστω φιλε!μαλλον θα την φερνει η ιδια η scarlet με τα ποδια ή πανω σε κανα γαιδουρι...θα φτασει μολις πουλησουν και τα τελευταια μοντελα της βιτρινας κανοντας εκπτωση 50Ε σε εκστασιασμενους πελατες.

Πάντως εγώ τρώω...μεγάλο δίλημμα με την LG7000 και με τη Samsung 656 στις 42" και 40" αντίστοιχα. Ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω :hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Σε τι αποσταση βλεπεις?και εγω ημουν αναμεσα στις 2 αλλα η τιμη της 7000 ειναι πολυ δελεαστικη για 47''.λιγο φοβαμαι την lg λογω των γνωστων της προβληματων με τις οθονες pc(για αυτο εχω samsung στο pc) αλλα βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο.

λιγο φοβαμαι την lg λογω των γνωστων της προβληματων με τις οθονες pc(για αυτο εχω samsung στο pc) αλλα βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Ποια ειναι τα "γνωστά" προβλήματα των LG ? Εχω αγορασει τρια-τεσσερα μονιτορ LG για PC, απο 15'' (πριν απο 2,5 χρονια) έως και 24 ιντζες (το τελευταιο μου) και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης :grandpa:

H συγκεκριμενη τηλεοραση εχει παρει σε ΟΛΑ τα reviews του χωρου απο 8,5 και πανω σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις με αριστα το 10!
Και επίσης η τιμή της ειναι SUPER για 47 ίντζες...:a0210:

Και ακομα κι αν παθει κατι, η αντιπροσωπία της LG στην Ελλάδα είναι από τις ΠΛΕΟΝ αξιόπιστες σε θεματα εγγυήσεων και βλαβών...-bye-

Αυτοι ηταν και οι λογοι που με εκαναν να την παραγγείλω...
Μακαρι να μου πανε όλα καλά (γιατί όπως και να χει ρίσκα ειναι αυτά) και μολις μπορεσω να την στησω θα ανεβασω φωτος και σχόλια... :a0210:

(αν φοβασαι να ρισκαρεις, δεν θα παρεις ποτε τιποτε αγαπητέ fear (=φόβος )! :flipout: )

Last edited:

Απ ότι βλέπω το μοναδικό της "πρόβλημα" είναι το μαύρο. Κάποιος από αυτούς που έχουν ήδη πάρει τη συγκεκριμένη τηλεόραση μπορεί να μας πει εάν είναι πια τόσο χάλια; Και κάτι άλλο ο ψηφιακός δέκτης αναγνωρίζει mpeg4 ή μόνο mpeg2 γιατί τότε.........

Οι LG που έχουν δέκτη mpeg4/HD έχουν την κατάληξη 500 στην ονομασία τους (3500, 5500. 6500, 7500 κλπ). Λογικά η συγκεκριμένη δεν θα έχει την δυνατότητα.

Πιστεύω πάντως πως αν οριστικοποιηθεί η ιδέα της εκπομπής των ψηφιακών σε mpeg4, οι εδώ αντιπροσωπείες θα φέρνουν και τα αντίστοιχα μοντέλα. Υπάρχουν αλλά δεν έρχονται στην Ελλάδα, γιατί το χαρακτηριστικό θεωρούταν μέχρι πρόσφατα ανούσιο. Όπως φαίνεται αλλάζουν τα πράγματα.

Edit: Όσον αφορά το μαύρο δεν είναι "χάλια", απλά υπολείπεται του ανταγωνισμού. Μην ξεχνάμε πως όταν θα πάρει την θέση της στο σπίτι δεν θα υπάρχει κάποια άλλη δίπλα για συγκρίσεις.

Last edited: