LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Originally Posted by GARRET
Το αστείο είναι ότι ήδη έχουν βγει πολλά Firmware Αγγλία. (Μαθάινω από αγγλικό σάιτ), αν θυμάμαι καλά 3.22 το τελευταίο.

Και γιατί δεν κατεβάζετε από το αγγλικό σάιτ το firmware?

Ας αναφέρετε το site με τα firmwares. Φίλε GARRET, δεν νομίζω να είναι κλειστό ή κρυφό...
Το αν το βαλει κάποιος αυτό είναι δική του ευθύνη και ρίσκο. Έχει κάνει κάποιος τηλέφωνο στο service της LG εδώ στην Ελλάδα για κάποια επίσημη ενημέρωση;
Φιλικά,
Γιάννης

Το αστείο είναι ότι ήδη έχουν βγει πολλά Firmware Αγγλία. (Μαθάινω από αγγλικό σάιτ), αν θυμάμαι καλά 3.22 το τελευταίο.

Ας αναφέρετε το site με τα firmwares. Φίλε GARRET, δεν νομίζω να είναι κλειστό ή κρυφό...
Το αν το βαλει κάποιος αυτό είναι δική του ευθύνη και ρίσκο. Έχει κάνει κάποιος τηλέφωνο στο service της LG εδώ στην Ελλάδα για κάποια επίσημη ενημέρωση;
Φιλικά,
Γιάννης

Αυτό βρήκα στο site τους... Αν επικοινωνήσεις, κάνε ένα κόπο και γράψε δυο λόγια στο forum τι σου είπαν...

Τηλέφωνο Από σταθερό τηλέφωνο : 800 11 200 300 / 801 11 200 900

Ρε παιδια αν ειχαν θα το εδιναν και εδω περα γιατι να το κρατησουν κρυφο?

Φιλικά,
Γιάννης

Μισό λεπτάκι λίγο, γιατί έγινε παρεξήγηση μάλλον :)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Firmwares LG στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για κατέβασμα. (απ όσο λένε και ξέρω τουλάχιστον)

Στο παρακάτω σάιτ λένε πολλά παιδιά ότι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ήρθε στο σπίτι και τους έκανε με Usb stick την αναβάθμιση του Firmware.

Ορίστε:

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/917707-new-firmware-due-out-3-08-a.html

Στο εν λόγω φόρουμ είναι ΦΟΒΕΡΑ τα παλικάρια, αυτοί με βοήθησαν να φτιάξω το ghosting που μου έκανε στην χρήση της σαν μόνιτορ Η/Υ που...τελικά ήταν θέμα μιας ΗΛΙΘΙΑΣ ρύθμισης και ακόμα πιο ΗΛΙΘΙΑΣ μετάφρασης του μενού στα ελληνικά...

Λένε τελευταίο firmware = 3.22

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Ναι όντως γίνεται απλά μέσω της usb θύρας η αναβάθμιση λογισμικού της τηλεόρασης καθότι μου το είπε τεχνικός της lg.

Επομένως ξέρει κανείς από που μπορούμε να βρούμε κάνα νέο firmware για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης γιατί απ' ότι ρώτησα τεχνικό της lg μου είπε ότι κι αυτοί τις αναβαθμίζουν μέσω της usb θύρας που έχει αυτή η τηλεόραση αλλά η lg δεν κυκλοφορεί στο ίντερνετ αναβαθμίσεις firmware για τις τηλεοράσεις τις.

Γι' αυτό και ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος από εσάς που μπορούμε να βρούμε το επίσημο ή ανεπίσημο firmware update για την 32lg7000 και από που μπορούμε να δούμε ποιο firmware έχει πάνω η αγαπημένη μας τηλεόραση.

Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Last edited:

Παιδιά.. το μονο σημαντικο πρόβλημα που εχει η συγκεκριμενη τηλεόραση ειναι η σωστή αναπαραγωγή BR με 24p και η λειτουργια του Trumotion οταν αυτό εχει τιμές > Low..

Αν το οποιοδήποτε firmware δεν λύνει αυτα τα προβλήματα τότε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθολου αφου μπορώ να βλεπω τα BR μου μια χαρά χωρις 24p και το ποδόσφαιρο φαινεται εξισου καλά με τα 100Hz (σε Low ρύθμιση)...

ΤΕΛΙΚΑ μετα απο τον πρωτο ενθουσιασμο για την συγκεκριμενη τηλεοραση,
και επειδη σκεφτομαι την αγορα της ,διαβαζοντας ολο το φορουμ εχω μερικες
ερωτησεις.
1.Μηπως εχει σημασια η χωρα κατασκευης?οι φιλοι που αγορασαν την τηλεοραση γυρω στις γιορτες μπορουν να μας πουν που ειναι κατασκευασμενη?
γιατι υποστηριζουν οτι εχει τελεια εικονα ,ενω καποιος φιλος που η δικια του ειναι κατασκευασμενη στην Πολωνια διαπιστωνει προβληματα στη εικονα
και κακη βαση στηριξης.
2.Τελικα το κρυφο μενου ενεργοποιειται με το ταυτόχρονο πάτημα των μπουτόν menu του R/C και της τηλεόρασης?
σαυτο το μενου μπορειτε να δειτε τις ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της TV?
3.Πιστευω οτι ειναι σοβαρο μειονεκτημα οτι η L.G.δεν υποστηριζει την αναβαθμιση του firmware των τηλεορασεων ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.δηλ θα καλουμε
τον τεχνικο στο σπιτι μας για να κανει αναβαθμιση με USB STICK?
4.Και αφηνω για το τελος το ποιο σοβαρο ΠΡΟΒΛΗΜΑ, οπως καταγραφεται
απο πολους φιλους.ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ -ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ- ΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ με ενεργοποιημενο το true motion και το real motion.αν τελικα δεν διορθωνεται
αυτο, τοτε πιστευω οτι ειναι ενα μεγαλο μειον για την τηλεοραση και γενικοτερα για την κατασκευαστρια εταιρια.
Ενας<ΠΟΛΥ>προβληματισμενος υποψηφιος αγοραστης.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Παιδιά.. το μονο σημαντικο πρόβλημα που εχει η συγκεκριμενη τηλεόραση ειναι η σωστή αναπαραγωγή BR με 24p και η λειτουργια του Trumotion οταν αυτό εχει τιμές > Low..

Αν το οποιοδήποτε firmware δεν λύνει αυτα τα προβλήματα τότε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθολου αφου μπορώ να βλεπω τα BR μου μια χαρά χωρις 24p και το ποδόσφαιρο φαινεται εξισου καλά με τα 100Hz (σε Low ρύθμιση)...

Γιωργο καλησπερα,
Ποιο ακριβως ειναι το θεμα με τα 24p? σε ρωταω γιατι δε εχω καταλαβει τπτ.

φιλε λοστ,εγω την θελω για απλα καναλια,νοβα,απλο dvd,ps2,ps3.θεαση απο 3,5 μετρα.να την παρω´?

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Ξέρει κανένας παιδία πόσα ηχεία έχει η tv.
Πάιρνω ήχο από το pc με κάλώδιο jack σε jack και το ερώτημα μου είναι αν θα επιλέγω 4ch ηχεία ή 2ch ηχεία από τις ρυθμίσεις του pc.

Αγαπητοι φιλοι δημιουργουμε προβλημα που δεν υπαρχει.
Σπασιματα και καθυστερησεις στην εικονα δεν υπαρχουν εκτος και αν εχει προβλημα η τηλεοραση.Θελω να πω οτι απο μονη της η τηλεοραση δεν τα κανει αλλα εχει σχεση και η πηγη.Τις τελευταιες μερες την εχω,μαλλον
εχω υποβαλλει τα ματακια μου σ`ωρες ασκησεων.Και αυτο που ειδα οτι η
τηλεοραση εχει προβληματα μονο οταν εχει εντελως λαθος ρυθμισεις.
Πηγη ηταν το notebook Acer aspire 6920 core duo T8100 2.1 Mhz,
4gb ram καρτα γραφικων GeForce 9500M GS με Blu-ray player και HDMI
Τα blu-ray παιζει αψογα ρυθμιζοντας το στα 1080p 24.
Το ιδιο και το 90% απο τα HD rip,για οσα εχουν καποια σπασιματακια
το προβλημα το εχει το notebook και οχι η τηλεοραση.
Αν φυσικα κατα λαθος αφησεις αυτη τη ρυθμιση και βαλεις πχ.τον Kobe Bryant
να τρεχεις σα διαολος και να καρφωνει στο αντιπαλο καλαθι απο HD μεταδοση
του ABC φυσικο ειναι να κολλαει.Ρυθμιζεις στα 1080 60hz στο notebook και
η κινηση δεν γινεται καλη,γινεται τελεια χωρις να πειραξεις το trumotion.
Στα απλα προγραμματα τηλεορασης δεν εχω δει κανενα προβλημα,και στα HD
δορυφορικα ειτε βλεπω lifestyle στο luxe HD η ποδοσφαιρο στο AnixeHD h
ειναι το ιδιο ομορφη.
Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη γιατι αυτα βλεπω στην τηλεοραση μου.

κανεισ κατοχοσ ρε παιδια να μασ πει πωσ δειχνει σε απλα καναλακια,νοβα,ps2,ps3?

Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Γιωργο καλησπερα,
Ποιο ακριβως ειναι το θεμα με τα 24p? σε ρωταω γιατι δε εχω καταλαβει τπτ.
Φιλε lost αυτο πιστευω να σε βοηθησει να το δεις...

Ενα review της LG...

http://www.avforums.com/reviews/LG-4...TV-Review.html

Αν παρακολουθησεις το βιντεακι στο τελος της παρουσιασης θα δεις τι εννοουν τα παιδια...Εγω απλα ηθελα να ρωτησω αν τελικα βαζοντας το true motion στο min διορθωνονται τα πραγματα η αν πρεπει να το κλεισουμε τελειως?
Επισης παιδια δεν συζηταμε να κλεισουμε την επιλογη για το 24p τελειως!Αυτο δεν εχει νοημα.. ή η τηλεοραση δουλευει κανονικα και δειχνει 24p η να μην το γραφουν!Αλλωστε για καποιο λογο γραφουν τα blue ray σ αυτο το format!
Αρνητικο ειναι επισης το γεγονος οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα του update ελευθερη αλλα πρεπει να ρθει τεχνικος!Που και το τελευταιο firmware δεν αναφερει οτι λθνει το θεμα του 24p!
Γενικα απ οσο ειδα την τηλεοραση ειναι λιγο...προχειρο δουλεια.Αυτο μπορεις να το καταλαβεις απο τη βαση αρχικα η οποια δεν σου εμπνεει τρελη εμπιστοσυνη κι απο κει και περα καποια μικροπροβληματα οπως καθυστερησεις ηχου και πιο σοβαρα οπως το 24p.
Απλα σ αυτη την κατηγορια τιμης δεν μπορεις να εχεισ τρελες απαιτησεις...εγω εχω μια philips (θεωρητικα καλυτερη) και παλι τα χω τα θεματακια μου...Τα πραγματα ειναι περιεργα ρε παιδια...ετσι οπως παει η τεχνολογια σε 2 χρονια ενα τωρινο σετ θα ναι ξεπερασμενο...ειμαστε στα προθυρα των 200 hz και των led αν οχι ο-led...δεν αξιζει πιστευω τωρα να επενδυσεις πολλα λεφτα σε μια ακριβη tv.Aπλα πιστευω οτι οχι η 42αρα...αλλα η 47αρα στη τιμη των 1100 περιπου ειναι πραγματικος πειρασμος...Μια πολη καλη λυση για τα λεφτα αυτα και με την εγγυηση της LG και το service το οποιο ειναι απαιχτο!
:grinning-smiley-043

Αγαπητοι φιλοι δημιουργουμε προβλημα που δεν υπαρχει.
Σπασιματα και καθυστερησεις στην εικονα δεν υπαρχουν εκτος και αν εχει προβλημα η τηλεοραση.Θελω να πω οτι απο μονη της η τηλεοραση δεν τα κανει αλλα εχει σχεση και η πηγη.Τις τελευταιες μερες την εχω,μαλλον
εχω υποβαλλει τα ματακια μου σ`ωρες ασκησεων.Και αυτο που ειδα οτι η
τηλεοραση εχει προβληματα μονο οταν εχει εντελως λαθος ρυθμισεις.
Πηγη ηταν το notebook Acer aspire 6920 core duo T8100 2.1 Mhz,
4gb ram καρτα γραφικων GeForce 9500M GS με Blu-ray player και HDMI
Τα blu-ray παιζει αψογα ρυθμιζοντας το στα 1080p 24.
Το ιδιο και το 90% απο τα HD rip,για οσα εχουν καποια σπασιματακια
το προβλημα το εχει το notebook και οχι η τηλεοραση.
Αν φυσικα κατα λαθος αφησεις αυτη τη ρυθμιση και βαλεις πχ.τον Kobe Bryant
να τρεχεις σα διαολος και να καρφωνει στο αντιπαλο καλαθι απο HD μεταδοση
του ABC φυσικο ειναι να κολλαει.Ρυθμιζεις στα 1080 60hz στο notebook και
η κινηση δεν γινεται καλη,γινεται τελεια χωρις να πειραξεις το trumotion.
Στα απλα προγραμματα τηλεορασης δεν εχω δει κανενα προβλημα,και στα HD
δορυφορικα ειτε βλεπω lifestyle στο luxe HD η ποδοσφαιρο στο AnixeHD h
ειναι το ιδιο ομορφη.
Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη γιατι αυτα βλεπω στην τηλεοραση μου.
Φιλε μου δεν ξέρω πως βλέπεις εσύ έγω πάντως με truemotion και real cinema δεν μπορώ να δω τηλεοραση από τα σπασίματα που κάνει ακόμα και με στο low να είναι (και να πώ οτι είμαι ο μόνος που το λέει....).
Η κίνηση δεν είναι ρεαλιστική και είναι σόβαρο μειονέκτημα της tv.
και όπως είπα και παλαιότερά χωρίς αυτά η tv δε διαφέρει σε τίποτα από μια tv των 399,99999 ευρώ.
και για να καταλάβεις τι λέω δες τι βιντεάκι
http://www.avforums.com/reviews/index.php?reviewid=38&pageid=1
και σκέψου το σε μεγαλυτερο βαθμό.....

Last edited:

Για το φιλο sakissa
μερικα ερωτηματα.
1.χωρα κατασκευης της T.V
2.εκδοση firmware
3. πως ενεργοποιειται το κρυφο μενου και αν σαυτο υπαρχει η ενδειξη για τις ωρες λειτουργιας.
4.το προβλημα με το 24p και true motion υπαρχει και στις 37 ιντζες?(αν ξερεις)

Κι εγώ έχω τα ίδια προβλήματα. Με ενεργοποιημένο το truemotion κάνει σπασίματα, είτε στο low, είτε στο high, οπότε το έχω πάντα στο off. O ήχος καθυστερεί στην αλλαγή των καναλιών και ένα τελευταίο σπαστικό είναι ότι δεν κρατάει τη ρύθμιση του zoom όταν αλλάζω κανάλι. Επίσης κάτι συμβαίνει με το teletext. Εκτός της καθυστέρησης της απόκρισης όταν το ενεργοποιώ λαι όταν πατάω νούμερα σελίδων, μερικές φορές την πρώτη φορά το εμφανίζει περίεργα και αν βγω και ξαναμπώ το εμφανίζει κανονικά.
anavatis το κρυφό μενού ενεργοποιείται πατώντας το μενού από το τηλεχειριστήριο και από την τηλεόραση συγχρόνως και όντως μπορείς να δεις τις ώρες λειτουργίας. Η δική μου είναι από Πολωνία, αλλά δεν έχω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή την έκδοση του firmware

Παιδια καντε ενα κοπο και διαβαστε τι λεει στις οδηγιες χρησης και συγκεκριμενα στις σελιδες 82 και 84 περι true motion και real cinema και θα σας λυθουνε πολλες αποριες.

Τα ιδια επαθα και εγω με την 6000 μεχρι που εκανα R.T.F.M. και ησυχασα.

φιλε λοστ,εγω την θελω για απλα καναλια,νοβα,απλο dvd,ps2,ps3.θεαση απο 3,5 μετρα.να την παρω´?

Το ps3 θα σου παιξει και blueray. Αν τα λεφτα σου ειναι μεχρι 1100 αυστηρα χτυπα τη ανεπιφυλακτα. Αν παλι μπορεις και 1300 δες την samsung να παιζει στο πλαισιο(samsung 46 656a1 και sony w4000,4500)

Αν θες να γλιτωσεις κι αλλα δες τις LG 5000

Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Το ps3 θα σου παιξει και blueray. Αν τα λεφτα σου ειναι μεχρι 1100 αυστηρα χτυπα τη ανεπιφυλακτα. Αν παλι μπορεις και 1300 δες την samsung να παιζει στο πλαισιο(samsung 46 656a1 και sony w4000,4500)

Αν θες να γλιτωσεις κι αλλα δες τις LG 5000
τισ σονυ τισ φοβαμαι,την 656 την εχω βρει 1100 αλλα σε756 ειδα καθυστερηση σε παιχνιδι πσ3