LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Έχω θορυβηθεί τόσο που καθυστερώ την παραγγελία της, μπας και βγει άκρη με τα «προβλήματα» που παρουσιάζει η LG7000.

Εν τω μεταξύ τα παιδιά που έλεγαν ότι είναι κορυφαία η Τ.ν. δεν έχουν να μας πουν τίποτα? Να λυθεί τέλος πάντων αυτό το μυστήριο…:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Aν και με κοβεις απο την αγαπημενη μου σειρα (combat) θα σου απαντησω.

Τα γραμματα στις διαφημησεις που κυλανε οριζοντια στο κατω μερος της οθονης διαβαζονται μια χαρα ενα δυτερολεπτο μετα που θα εμφανιστουν.
στο δευτερολεπτο αυτο που μεσολαβει συμπεριφερεται σαν τηλεοραση που δεν εχει 100ΗΖ.
Τις ρυθμισεις που εχω κανει εγω προσωπικα τις εχω ανεβασει στο νημα 47lg6000 μυθος η πραγματικοτητα.Αν δεν μπορεις να το βρεις πες μου να σου στειλω λινκ.
Προβλημα ολων των lcd σιγουρα δεν ειναι αλλα να ξερεις οτι και αλλες που ειναι 100ΗΖ εχουν παρομοια συμπεριφορα και ειναι και ακριβοτερες.
Σιγουρα σε ενδιαφερει πως δειχνει η δικη σου και οχι οι αλλες στα μαγαζια και ειναι απολυτα σεβαστο αυτο.
Για να καταλαβω αναφερεσαι σε τηλ.καναλια μονο η και σε blu ray-hd dvd?
Τωρα οταν λες οτι προτιμουσες να δωσεις 300 πανω να παρεις μια με καλυτερη κινηση τι σκεφτεσαι????ποιο μοντελο ας πουμε ?αν δεν θες να το αναφερεις εδω στειλε μου ΠΜ.
Εγω παντως δεν το εχω μετανοιωσει αν ομως χρειαστει και συμφωνουνε και οι υπολοιποι κατοχοι να κινηθουμε προς την lg για την λυση του προβληματος που υπαρχει ενοειται οτι ειμαι μεσα.
Φιλικα παντα Ζαφειρης

Δοκίμασα τις ρυθμίσεις και με το truemotion ενεργοποιημενο δεν μπορώ να δω από τα σπασίματα (πολυ χρώμα έχεις φίλε μου, βγάλε λίγο - σαν να βλέπεις μικυμαους είναι)(χωρίς παρεξήγηση).
Το θέμα είναι οτί και όταν το απενεργοποιείς κάνει σπασίματα (σε πολυ μικρότερο βαθμό).
Όσο για το ποιά TV θα αγόραζα δεν ξέρω ούτε έχω προτίμηση σε μάρκες αλλά για να πω την αλήθεια επηρεάστηκα αρκετα από το νήμα για την επιλογή μου (+ η καλή τιμή) και απορώ που είναι ολοι αυτοί που εξυμνούσαν το "τεχνολογικό θαύμα" της lg.
Καί για να μην παρεξηγούμε και επηρεάζω αρνητικά κάποιους (είναι το τελευταίο που θέλω) η τηλεόραση έχει μόνο αυτό το κουσούρι κατά τ´αλλα είναι άψογη. Το θέμα έιναι ότι μας διαφημίζουν κάτι (100 ΗΖ) το οποίο δεν παίζει ....

Last edited:
Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Εχω ειδη 3 μηνες την 47 7000 και οι αποψεις μου εχουν "ωριμασει" λιγουκακι.

1-Βεβαιωνω λοιπον ελαχιστη αδυναμια στα "μαυρα"
2-Truemotion ποτε στο high, ουτε και στο off. Δοκιμαστε το trueM. στο off, ενω βλεπετε τιτλους τελους(καθετη κινηση) δειτε οτι κανει "σπασιματα".Βαλτε το στο low και τα σπασιματα τελος. Εγω τουλαχιστον ετσι το εχω.
3-Για τα 24p δεν εχω καταλαβει τπτ. Το εχω παντα on. Οποιος μπορει να μου πει ποια ειναι η δυσλειτουργεια του 24p ας γραψει κατι.

Αυτα ειναι τα "-" της LG μου. Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστηγμενος απο τα χρωματα και την ευκρεινια της.

Ζητω συγνωμη για την επαναληψη των ανωτερω θεματων, απλα εκρεινα σωστο λογω του ενδιαφεροντος του προιοντος, καθως ειμαι σχετικα απο τους παλιους κατοχους.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Δοκίμασα τις ρυθμίσεις και με το truemotion ενεργοποιημενο δεν μπορώ να δω από τα σπασίματα (πολυ χρώμα έχεις φίλε μου, βγάλε λίγο - σαν να βλέπεις μικυμαους είναι)(χωρίς παρεξήγηση).
Το θέμα είναι οτί και όταν το απενεργοποιείς κάνει σπασίματα (σε πολυ μικρότερο βαθμό).
quote]

Αν ενοεις πολυ χρωμα αυτο που ειδες απο τις φωτο στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο πολυ και φυσικα δεν εχει σχεση με μικυμαους:flipout:

Τις δοκιμες που κανεις Σακη με τι πηγη τις κανεις??

με τηλ.καναλια sd-dvd-bd ???τι ακριβως?

Εγω εχω προβλημα χοντρο με το truemotion ενεργοποιημενο στο high η και στο low ακομη οταν παιζω σαβουρες απο το ιντερνετ.Μιλαω για avi-divx-xvid και οτι σαβουρομανια κυκλοφορει τα οποια αναπαραγω με το wdtv media player.

Εκει συμφωνω δεν μπορεις να δεις (στην δικη μου παντα) με τιποτα οταν το truemotion ειναι ανοιχτο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΥΤΟ
Σε καναλια και σε mkv παλι μεσω του wdtv το εχω στο high και το προβλημα οπως ειπα και πιο πανω ειναι στο 1ο δευτερολεπτο.....

σορυ που σε πρηζω βρε φιλε αλλα απαντησε μου με τι πηγη το εχεις το προβλημα μπας και βγαλουμε καμια ακρη .

Re: Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Αυτα ειναι τα "-" της LG μου. Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστηγμενος απο τα χρωματα και την ευκρεινια της.

.-bye-

Αυτο ειπαμε οτι ειναι και το δυνατο της σημειο......ενα παραπανω στην δικη σου που εχεις συνδεσει τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψαρα:flipout::flipout::flipout:χεχε σωστοςςςςς.-bye-

ζαφειρη μηπως κοιταξεσ για την 6100? ειναι ιδια με 6000 7000?

ζαφειρη μηπως κοιταξεσ για την 6100? ειναι ιδια με 6000 7000?

αν εξαιρεσεις οτι ειναι περιπου 2.5 cm πιο λεπτη και οτι και αυτη εχει τρυπα στην μεση κατα τ'αλλα ιδια μου φαινεται....Αν δεν την εχει καποιος στα χερια του να μας πει ακριβως τι παιζει θα περιμενεις ακομη λιγο γιατι ακομη δεν.....:violent-smiley-030:

αν εξαιρεσεις οτι ειναι περιπου 2.5 cm πιο λεπτη και οτι και αυτη εχει τρυπα στην μεση κατα τ'αλλα ιδια μου φαινεται....Αν δεν την εχει καποιος στα χερια του να μας πει ακριβως τι παιζει θα περιμενεις ακομη λιγο γιατι ακομη δεν.....:violent-smiley-030:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλημέρα σε όλους, έχω την 42LG7000 2 μήνες περίπου. Στο φόρουμ είχα να μπω ένα μήνα σχεδόν λόγω δουλειάς. Σήμερα, εδώ και μια ώρα διαβάζω σερί το τόπικ και ελικρινά τα έχασα. Ενώ οι πρώτες σελίδες είναι θετικότατες, βλέπω απο τη μέση μέχρι τώρα πολλά αρνητικά σχόλια. Αλήθεια ρε παιδιά, ή εγώ είμαι τυφλός ή εσείς expert στην όραση, truemotion, 1080p,24, ABS, EBD και 18 αερόσακους....

Τις ρυθμίσεις της tv δεν τις έχω ακουμπήσει καθόλου, απλώς συνέδεσα DVD player και AV receiver (με 3.1).

Δεν ασχολούμαι καθόλου με σύνδεση υπολογιστή, play station και blue-ray. Βλέπω ΜΟΝΟ τα κλασσικά κανάλια (ειδήσεις, σειρές και αθλητικά πολλά) και dvd που νοικιάζω (ή αγοράζω από internet -ποτέ από μικροπωλητές :argue:).

Επειδή βλέπω συνέχεια αγώνες ποδοσφαίρου και ΠΟΛΥ ΝΒΑ, ΔΕΝ έχω παρατηρήσει τίποτα στην κίνηση, ίσα ίσα είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος απ'την εικόνα. Ένα δύο κανάλια μου δείχνουν είδωλα, αλλά σε αυτό φταίει η κεραία μου. Αρνητικό είναι το ότι σε αλλαγή καναλιού ο ήχος έρχεται 1 δευτερόλεπτο μετά, αλλά το συνήθισα. Βλέπω συνήθως σε εικόνα zoom 2 ή 16:9 (κρατάει τη ρύθμιση του zoοm -όπως και τα επίγεια ψηφιακά της ερτ κρατάνε τη δική τους ρύθμιση). Το truemotion είναι στο low και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι στη μέση περίπου. Όταν βρω χρόνο θα "παίξω" μαζί τους. Επίσης, ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι ενώ στα περισσότερα κανάλια την φωνή την έχω συνήθως μεταξύ 9 και 12, σε μερικές περιπτώσεις την βαζω μέχρι και 21. Δε ξέρω τι συμβαίνει, πάντως στα dvd's μπαίνει σε λειτουργία το home cinema και απολαμβάνω (στην πολυθρόνα μασάζ :a0210:) τέλεια τις τανίες μου -bye-

---------------------------------------------------------

Να αναφέρω πως η απόσταση θέασης είναι στα 3 μέτρα, θα μπορούσα κάλλιστα να πάρω την 47άρα, αλλά οκ και με τις 42.

Last edited:

Τα συμπερασματα μου οσο αφορα την 47LG7000 τα εχω γραψει.Αλλα επειδη
κατα τη γνωμη γραφονται χοντραδες του στυλ "δεν μπορώ να δω από τα σπασίματα" η οτι η "τηλεοραση αποσυρεται" "δεν δουλευει το truemotion"
Καλοπιστα το μονο συμπερασμα που μπορο να βγαλω ειναι η οτι εχω παρει τη μοναδικη σωστη 47lg7000 η οτι 2-3 εχουν παρει σκαρτες.
Αν εχει γινει το δευτερο αντι να φωναζουν μονο εδω ας φωναξουν στην επισημη αντιπροσωπεια της LG για να δοθει λυση αν υπαρχει προβλημα.
Δεν θελω να αμφισβητησω αυτους που τα γραφουν,ουτε θα πω σε καποιον
που δεν γνωριζω να την αγορασει η μη.
Μετα απο τρεις μηνες ομως και εχοντας δει αμετρητο HD υλικο(αθλητικα,ταινιες ντοκυμαντερ) ειμαι καταευχαριστημενος με τη αγορα που
εκανα.
Θελω να τονισω οτι μεσα στο σπιτι μου καθως και στο οικογενειακο περιβαλλον υπαρχουν τηλεορασεις απ`ολες τις μεγαλες εταιρειες και δεν εχω
μονο LG.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

quote]

Αν ενοεις πολυ χρωμα αυτο που ειδες απο τις φωτο στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο πολυ και φυσικα δεν εχει σχεση με μικυμαους:flipout:

Τις δοκιμες που κανεις Σακη με τι πηγη τις κανεις??

με τηλ.καναλια sd-dvd-bd ???τι ακριβως?

Εγω εχω προβλημα χοντρο με το truemotion ενεργοποιημενο στο high η και στο low ακομη οταν παιζω σαβουρες απο το ιντερνετ.Μιλαω για avi-divx-xvid και οτι σαβουρομανια κυκλοφορει τα οποια αναπαραγω με το wdtv media player.

Εκει συμφωνω δεν μπορεις να δεις (στην δικη μου παντα) με τιποτα οταν το truemotion ειναι ανοιχτο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΥΤΟ
Σε καναλια και σε mkv παλι μεσω του wdtv το εχω στο high και το προβλημα οπως ειπα και πιο πανω ειναι στο 1ο δευτερολεπτο.....

σορυ που σε πρηζω βρε φιλε αλλα απαντησε μου με τι πηγη το εχεις το προβλημα μπας και βγαλουμε καμια ακρη .

Αγαπητέ Ζαφείρη αυτός που πρήζει τον αλλον είμαι εγώ.
Όσο καλύτερο είναι το σήμα τόσο λιγότερα είναι τα σπασίματα με το TRUEMOTION (πολά και έντονα σπασίματα σε τηλεοπτικό και dvix και σχεδόν μηδενικά σε BR σε pc games). Τί εννοείς δεν φταίει η τηλεόραση γι´αυτό?
Πράγματι όταν το έχεις ενεργοποιημένο βλέπεις καθαρά τα γράμματα αλλά η κίνηση δεν είναι ρεαλιστική (οπότε προτιμώ θολά γράμματα και την ρεαλιστική κίνηση).
Οσό για την καθυστέρηση του ενός δευτερολέπτου για να διορθώσει η TV για μένα είναι σημαντική γιατί σε μια ταινία μπορεί να αλλάζει η σκηνή και 3 φορές το δευτερόλεπτο.
Τέλος απαντώντας στον φίλο γιατί δεν φωνάζω την αντιπροσώπεια απαντώ ότι θα μου πούνε άσε το TRUEMOTION απενεργοποιήμενο και στο σημείο αυτό ειναι η έντσταση μου (μη το διαφημίζεις τότε ρε φίλε).
Σταματάω εδώ γιατί βλέπω ότι κάποιοι επηρεάζονται αρνητικά και κλείνοντας θέλω να πω ότι η TV (έχοντας το TRUEMOTION απενεργοποιήμενο) αξίξει τα λεφτά της.

τελικα το truemotion και το real cinema,βελτιωνουν κατα πολυ το οπτικο αποτελεσμα?

Χόρχη εγώ στην 47αρα ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ true motion ON, και επειδή κάνει ΚΑΙ τα σπασίματα το έχω μόνιμα off.

Το παράπονο μου άλλο είναι, ότι επειδή την έχω σαν μόνιτορ pc, όταν έχεις το pc mode ON, έχει bug και ενώ λέει ότι το true motion είναι απενεργοποιημένο ( είναι με γκρι γράμματα, δεν επιλέγεται ) στη πραγματικότητα είναι ενεργό.

Απλά μου τρώει 10" απο το χρόνο μου όταν βάζω ταινία να αλλάζω την ετικέτα εισαγωγής από PC σε ΚΕΝΗ.

Η τηλεόραση τα ΣΠΑΕΙ και αυτά είναι πταίσματα κατ εμέ από τη στιγμή που δε βλέπω διαφορά με το truemotion on.

Συμφωνώ όμως ότι δεν έπρεπε να το διαφημίζουν αφού έχει πρόβλημα.

Οταν το ειπα οτι εχει προβλημα καποιος εγραψε οτι υπαρχουν κακοπροαιρετοι μεσα στο forum.Εχω πει αρκετες φορες οτι το truemotion θελει ταινια blu ray για να το δεις.Πηγαινε σε καμια εκθεσει να δεις πως ειναι τα 24ρ ποσο ρεαλιστικα γυρναει η καμερα τα καταπληκτικα zoom, δες μετα και στη δικια σου και μετα ελα να πεις αν σε ενοχλη η οχι η αν μπορεις να δεις ετσι ταινια(ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ).Εγω προσωπικα εγινα ρεζιλη οταν ηρθαν φιλοι μου να δουνε και καλα την κινηματογραφικη εμπειρια τους ειπα απλα οτι εχει bug η LG και δεν παιζει.
Ο ενας γυρισε και μου ειπε."ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ"

υπαρχει καπου τηλεοραση που να παιζει 24p με bluray,κοντα στο Μαρουσι?
Αν οντως κανει τοσο μεγαλη διαφορα το real cinema,θα ξενερωσω αν δεν μπορω να το εκμεταλλευτω

Τι να πω ρε παιδιά, η δική μου τηλεόραση δε κάνει ούτε σπασίματα, ούτε κουνήματα, ούτε καμία χαριτωμενιά σαν αυτά που ακούω -πλέον- εδώ μέσα. Δεν κατηγορώ κανέναν για εμπάθεια, κτλ. Δεν είμαι αντιπρόσωπος ή ιδιοκτήτης της LG, ούτε με καίει αν κάποιος άλλος έχει καλύτερη tv απ'τη δική μου. Γράφω αυτά που βλέπουν τα μάτια μου.

Ίσως εγώ και όσοι φίλοι/συγγενείς είδαμε ταινία ή μπάλα, να είμαστε γκαβούλιακες.

Ίσως αυτά να τα πάθαίνετε όσοι χρησιμοποιείτε σύνδεση με υπολογιστή, οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε με ενδιαφέρει. Πέραν τούτου, η τηλεόραση αξίζει every penny...

Οταν το ειπα οτι εχει προβλημα καποιος εγραψε οτι υπαρχουν κακοπροαιρετοι μεσα στο forum.Εχω πει αρκετες φορες οτι το truemotion θελει ταινια blu ray για να το δεις.Πηγαινε σε καμια εκθεσει να δεις πως ειναι τα 24ρ ποσο ρεαλιστικα γυρναει η καμερα τα καταπληκτικα zoom, δες μετα και στη δικια σου και μετα ελα να πεις αν σε ενοχλη η οχι η αν μπορεις να δεις ετσι ταινια(ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ).Εγω προσωπικα εγινα ρεζιλη οταν ηρθαν φιλοι μου να δουνε και καλα την κινηματογραφικη εμπειρια τους ειπα απλα οτι εχει bug η LG και δεν παιζει.
Ο ενας γυρισε και μου ειπε."ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ"

Λοιπόν .mkv αρχεία που έχω 10gb + (1080p) παίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ με Real Cinema (24p) και eye care : ON.

Σπασίματα κάνουν μόνο με truemotion ενεργοποιημένο.

Firmware 3.07

Δε μπορώ να καταλάβω αν το πρόβλημα υπάρχει σε συσκευές Blue-ray λοιπόν.

Έχετε βάλει ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ BLUE RAY όσοι λέτε ότι δε παίζει 24p ;

To 24p = Real cinema option

ΖΑΦΕΙΡΗ - Μετά το 1ο μενού που σου βγάζει, πατάς ΠΑΛΙ μενού στην τηλ και χειριστήριο ταυτόχρονα και σου βγάζει 2ο μενού όπου κάπου στη κορυφή σου λέει Firmware version.

Λοιπόν σε άλλο φόρουμ μόλις διάβασα ότι το 24p ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ON ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Component ή AV και ότι δε χρειάζεται να είναι ΟΝ σε συνδέσεις μέσω HDMI.

Λένε ότι το λέει στο εγχειρίδιο σελίδα 82.