LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Με λιγα λογια το "Truemotion" (100/120 Ηz) ειναι αχρηστο στα BR αφου λογικα υπαρχει προβλημα με το τροπο που γινεται το 5:5 pulldown (5x24=120).

Το "real cinema" ειναι μαλλον η ονομασια που δινει η LG στο "reverse telecine" , γνωστο και ως 3:2 pulldown. Aυτη η διεργασια οντως χρησιμευει στην μετατροπη των 60 Hz σε 50 οπως γινεται σε μερικα DVD αλλα ειναι επισης αχρηστη με υλικο 24p (ΒR).

Θεωρητικα τα αναφερω ολα τα παραπανω με βαση οσα διαβαζω. Μπορει να κανω και λαθος.

Οποιος εχει χρονο μπορει να διαβασει και εδω...

http://en.wikipedia.org/wiki/Telecine

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Καλησπέρα αγαπητοί.
Ετοιμάζομαι να πάρω την πρώτη μου LCD. Μέχρι να διαβάσω το νήμα αυτό, είχα καταλήξει σε μία 37LG7000, κυρίως λόγω των 100Hz, αλλά και του Bluetooth (με ενδιαφέρουν τα ασύρματα ακουστικά). Στο skroutz βρήκα χαμηλότερη τιμή 728Ευρώ.
Μετά τα σχόλιά σας μπερδεύτηκα αρκετά με τα σπασίματα των 100Hz/TrueMotion.
Να πάρω τελικά την 32LG7000, χωρίς τα 100Hz, μιας κι εξαρχής ήθελα 32"??
Κάποιος μου πρότεινε να περιμένω τις νέες LH7000. Αλλά πότε θα είναι διαθέσιμες εδώ, και πόσο ακριβότερες θα είναι???
Ή υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τις LG?? Αν ναι, τί προτείνετε στις 32" με max τα 800-900Ευρώ???

Γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να πας σε 32'' εκτός αν πας για κρεβατοκάμαρα...
Για σαλόνι κοίτα από 37άρα και πάνω και δε θα το μετανιώσεις. Σίγουρα!
Διάβασε σχετικά νήματα και θα πειστείς κι εσύ για τη χαρά της μεγάλης οθόνης.

Καλησπέρα αγαπητοί.
Ετοιμάζομαι να πάρω την πρώτη μου LCD. Μέχρι να διαβάσω το νήμα αυτό, είχα καταλήξει σε μία 37LG7000, κυρίως λόγω των 100Hz, αλλά και του Bluetooth (με ενδιαφέρουν τα ασύρματα ακουστικά). Στο skroutz βρήκα χαμηλότερη τιμή 728Ευρώ.
Μετά τα σχόλιά σας μπερδεύτηκα αρκετά με τα σπασίματα των 100Hz/TrueMotion.
Κάποιος μου πρότεινε να περιμένω τις νέες LH7000. Αλλά πότε θα είναι διαθέσιμες εδώ, και πόσο ακριβότερες θα είναι???
Ή υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τις LG?? Αν ναι, τί προτείνετε στις 32" με max τα 800-900Ευρώ???

Για 32" δεν ξέρω να σου προτείνω, υπάρχουν εδώ μέσα πιο "ειδικοί" από μένα.

Ξέρω 100% ότι η 42άρα LG7000 σε θέαση τηλεοπτικού σήματος, NOVA και DVD είναι ΑΠΑΙΚΤΗ. Ούτε σπασίματα, ούτε κουνήματα.

Για σύνδεση με υπολογιστή, blue-ray και PS3, δεν γνωρίζω.

Ποσο εχεις αποσταση θεασης? Οι 32" ειναι καταλληλες το πολυ για 1.5-2 μετρα και εως 2.5 (το πολυ) οι 37"...

H 37LH7000 εχει στην Γερμανια γυρω στα 900 ευρω...

http://www.heise.de/preisvergleich/a405848.html

Προφανως καπου στα 850-900 ευρω θα κινειται στην αρχη και εδω.

Ποσο εχεις αποσταση θεασης? Οι 32" ειναι καταλληλες το πολυ για 1.5-2 μετρα και εως 2.5 (το πολυ) οι 37"...

H 37LH7000 εχει στην Γερμανια γυρω στα 900 ευρω...

http://www.heise.de/preisvergleich/a405848.html

Προφανως καπου στα 850-900 ευρω θα κινειται στην αρχη και εδω.

Θα μπει στο υπνοδωμάτιο, απόσταση θέασης 2,5-2,8μέτρα. Άρα μάλλον δεν είναι υπερβολή οι 37"... Ευχαριστώ για το link.

Πριν απο μερικα ποστ ειχα κανει ερωτηση πως βλεπομε ποια εκδοση firmware εχει η τηλεοραση μας......απο την φωτο που παραθετω ποιο απο ολα τα νουμερα ειναι?????

Attachments

• P260209_22.57.jpg
    P260209_22.57.jpg
    62.5 KB · Views: 53
Last edited:

v.03.28.00 το πήρε πολύ το μάτι μου στο avforums

Ταζάκος - Αυτή είναι φώτο από την LG 6000... 3.28 firmware.

Και το utt = πόσες ώρες έχει δουλέψει το πάνελ, βλέπω μόνο 144...:)

Ταζάκος - Αυτή είναι φώτο από την LG 6000... 3.28 firmware.

Και το utt = πόσες ώρες έχει δουλέψει το πάνελ, βλέπω μόνο 144...:)

Ναι η φωτο ειναι απο την περασμενη εβδομαδα......αγορασμενη 5/2/2009 τωρα εχει ξεπερασει τις 200 ωρες

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

btw, ασύρματα (bluetooth) stereo ακουστικά υποστηρίζονται?
π.χ. Motorola S9
Ξέρει κάποιος?

Re: Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

btw, ασύρματα (bluetooth) stereo ακουστικά υποστηρίζονται?
π.χ. Motorola S9
Ξέρει κάποιος?

ναι φίλε έτσι λέει...το βάλαν για μεταφορά αρχείων και να βλέπετε τβ χωρίς να ενοχλείτε άρα υποστηρίζονται!

Να κοιτάξεις στο εγχειρίδιο να δεις λίστα συμβατών Bluetooth ακουστικών κλπ, δε νομίζω ότι υποστηρίζονται όλα.

Μπορείς να το βρεις στο site της LG.

Μάλιστα, πήγα στη σελίδα:
http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=42LG7000#
και συγκεκριμένα στο χαρακτηριστικά - προδιαγραφές.
Πατάω προδιαγραφές και παρατηρώ ότι στην τέταρτη σειρά αναφέρει: HD Ready: Όχι
Τι εννοεί ο ποιητής?
Έκαναν κάποια αλλαγή (λόγω του γνωστού προβλήματος για την αποφυγή επιστροφών κλπ) ή έτσι ήταν πάντα?

Κάποιο link για τα bluetooth ακουστικά που υποστηρίζει?

Last edited:

Μια lcd είναι είτε HDready είτε full HD δηλαδή ή 1376χ768 ανάλυσης ή 1920 χ 1080 αντίστοιχα..η συγκεκριμένη είναι full HD.

Είναι σαν να λέμε είναι όμορφη εκείνη η κοπέλα και να λεει ο άλλος όχι δεν είναι όμορφη είναι πολύ όμορφη!
Αντίστοιχα λέμε είναι HD ready? όχι δεν είναι είναι Full HD. :2thumb22sup:

υ.γ ξέρεις το γύρισα σε παράδειγμα με κοπέλα λόγω του άβατάρ σου :P

οκ το βρήκα στη σελίδα 60/134 αναφέρονται όλα τα ακουστικά που υποστηρίζονται από την τηλεόραση και τα "Motorola S9" φυσικά.

@ tazakos
Φυσικά και η συγκεκριμένη είναι Full HD, αλλά αυτό (HD Ready: Όχι) γιατί το αναφέρει?
Τυπογραφικό λάθος ή ...

Last edited:

φαινεται οτι θα εχουμε αρκετο καιρο,ακομη να την 'ξεψαχνισουμε' και αλλο,οι τηλεορασεις θα μας ερθουν απο την αλλη βδομαδα

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗ ΖΑΦΕΙΡΗ

Ο φιλος anavatis πηγε και την ειδε με τα ματια του να παιζει καλυτερα τη μπορουμε να πουμε εμεις?

Κοιτα και το REVIEW να δεις οτι δεν ειναι και για πεταμα.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/05/22/Sony-Bravia-KDL-40W4000-Full-HD-40in-LCD-TV/p1

Ο φιλος justapstar7 ειπε "Την LG 7000 Scarlet θα πάρουμε τελεία και πάυλα.
Καλό ή κακό του κεφαλιού μας."

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ

Εσυ και'γω που εχουμε της προβληματικες μου λες τη κανουμε?
Καποιος μου ειχε προτείνει να την πουλησω και σε ρωταω αν την πουλαγα σε'σενα που ξερεις το ζορη της θα την αγοραζες?.Ειδα οτι ξενερωσες σε ενα post που αφορα την κινηση και τα σπασιματα και βαθμολογισες με 5 λιαν επειοικος αν θυμαμαι καλα.Και μια και αναφερες για παραπληροφορηση
τα 24ρ 100Hz της LG δεν ειναι?

Last edited: