lg lh4000 κρυφό μενού και DIVX και MATROSKA!

παιδια καλησπερα εχω την lg lh 4000 και μια ερωτηση εκανα to hack sto usb και ολα καλα παιζει τα παντα αλλα μια ερωτηση παιζει ολες τις ταινιες στο format που ειναι η ταινια δηλαδη εαν ειναι 640χ480 το παιζει ετσι δεν το παιζει σε ολη την οθονη υπαρχει τροπος να το παιζει σε ολη την οθονη οποια βοηθεια δεκτη ευχαριστω

Κατά την αναπαραγωγή της ταινίας πάτησε το κόκκινο κουμπί. Θα εμφανιστει ένα αναδυόμενο παραθυρο με τις επιλογές Μέγεθος Εικόνας, Γλώσσα ήχου, Γλώσσα Υποτίτλων κλπ. Από την επιλόγή μέγεθος εικόνας επέλεξε Πλήρης.

καλησπερα!εχω την lg 32lh3000 και εχω κανει το hack..εχω εναν εξωτερικο wd 500gb με δικια του παροχη ρευματος σε ntfs..βαζω μενα αρχειο mkv αλλα οταν το συνδεω μου βγαζει αδυναμια αναγνωρισης usb οταν παω να τρεξω το αρχειο ενω μου βγαζει το menu..εχω βαλει και την 3.55 κανενας καμια λυση??φταει ο σκληρος?να αποθηκευω καλυτερα σε φλασακι ή μπορω να κανω και τιποτα με τον σκληρο?ενημερωνω πως ηταν fat32 και επαιζε avi αλλα τον φορμαρα σε ntfs για να χωραει mkv αρχεια και τωρα μου βγαζει το πιο πανω μηνυμα..
Ο δικος μου εξωτερ.σκληρος Verbatim 500GB με τροφοδοτικο και σε FAT32 παιζει κανονικα τα 1,5GB MKV. Δεν εχω δοκιμασει μεγαλυτερα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Γεια χαρά σε όλους. Έχω την σειρά 3000 τησ LG και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Υπάρχει περίπτωση μέσω του usb service only της TV να γράφουμε τα ψηφιακά προγράμματα της digea σε usbstick??

όχι...
δεν υποστηρίζει PVR...

καλησπερα!εχω την lg 32lh3000 και εχω κανει το hack..εχω εναν εξωτερικο wd 500gb με δικια του παροχη ρευματος σε ntfs..βαζω μενα αρχειο mkv αλλα οταν το συνδεω μου βγαζει αδυναμια αναγνωρισης usb οταν παω να τρεξω το αρχειο ενω μου βγαζει το menu..εχω βαλει και την 3.55 κανενας καμια λυση??φταει ο σκληρος?να αποθηκευω καλυτερα σε φλασακι ή μπορω να κανω και τιποτα με τον σκληρο?ενημερωνω πως ηταν fat32 και επαιζε avi αλλα τον φορμαρα σε ntfs για να χωραει mkv αρχεια και τωρα μου βγαζει το πιο πανω μηνυμα..

...μήπως φταίει το συγκεκριμένο mkv?..διότι σε εμένα τα αναπαράγει όλα κανονικά σε έναν ntfs 500αρη..

καλησπερα.εχω την 32 lh 7030 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να απενεργοποιησω τα 100hz οταν παιζω αρχεια απο usb.

Γίνεται. Όταν παίζει η ταινία πατώντας το πλήκτρο AV MODE επιλέγεις Παιχνίδι.

Μόλις κατέβασα το 3,65 απο το επίσημο site της LG.
http://www.lg.com/gr/support/produc...documents&targetPage=support-product-profile#

Εχω μια 32 LH3000 οπου εχω ενεργοποιησει την usb μεσω τηλεκοντρολ χωρις να πειραξω καθόλου firmware. Να αναβαθμίσω την συσκευή? Μήπως θα ξαναχρειαστεί να ξαναενεργοποιήσω την Usb για να βλεπω ταινίες? Δέν βρήκα κάπου κάποιο changelog για το 3,65...τί διορθώνει? Υπάρχει πιθανότητα να μου μείνει στο χερι η τηλεόραση?

Η αναβαθμιση με νεο fw δεν επηρεαζει τις ρυθμισεις του player.
Η 3.65 διορθωνει το προβλημα των αγγλικων στο EPG των ψηφιακων. Τωρα θα μπορεις να βλεπεις τις περιληψεις των εκπομπων στα ελληνικα.

γεια σας παιδια.ειμαι καινουριος στο σαιτ εχω μια 32lg5000 με firmware 3.24 το οποιο εκανα upgrade σε 3.51 και η τηλεοραση δουλευει κανονικοτατα.θα μπορουσε να γινει το συγκεκριμενο χακ?διαβασα πως στις lgxxxx δεν γινεται.σε καποιο post στη σελιδα 9 διαβασα πως ο anatil με μια lg4000 το εκανε.τι λετε να το κανω?

απο οσο γνωριζω το αν παιζει καποιο αρχειο ειναι θεμα σοφτγουεαρ (πες μου αν κανω λαθος).θα μπορουσα να δοκιμασω να της βαλω το fw 3.15 που υπαρχει σε προηγουμενα ποστ αλλα δε ξερω αν κανει για το μοντελο το δικο μου.α και να ρωτησω τα lgxxxx μοντελα τι χρονολογιας ειναι?

Αν δεν κανω λαθος ειναι του 2008.
Δεν ειναι παντοτε θεμα fw αλλά και hardware. Αν δεν διαθετει εσωτερικη συσκευη player πως θα αναπαραγει τα διαφορα φορμα?

Ωστοσο, υπαρχουν καποιες αναφορες απο καποιους οπου εχουν καταφερει η tv να παιξει dvix.

Last edited: