lg lh4000 κρυφό μενού και DIVX και MATROSKA!

Καλησπερα και καλη χρονια παιδια!Ειμαι καινουργιος στο site.Εχω μια LG LF2510 και εχω κατεβασει το καινουργιο firmware απο την σελιδα της LG αλλα οταν τοποθετω το usb δεν γινεται κατι.Καμια βοηθεια Please!
Επισης αν γνωριζει καποιος αν γινεται το hack και στο δικο μου μοντελο μπας και δουμε καμια ταινιουλα!!!!

Καλησπερα και καλη χρονια παιδια!Ειμαι καινουργιος στο site.Εχω μια LG LF2510 και εχω κατεβασει το καινουργιο firmware απο την σελιδα της LG αλλα οταν τοποθετω το usb δεν γινεται κατι.Καμια βοηθεια Please!
Επισης αν γνωριζει καποιος αν γινεται το hack και στο δικο μου μοντελο μπας και δουμε καμια ταινιουλα!!!!

Επισης θα ηθελα να μαθω πως μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις με universal remote control

Με την σειρα LF μπορεις να κανεις downgrade με το 3.15, κανε τις αλλαγες και μετα κανε upgrade με το τελευταιο fw. Αλλά προσεχε ποιο fw εχει η TV σου. Μου φαινεται οτι ειναι 2 fw οπου εαν κανεις downgrade μπλοκαρει τηνTV.

Το firmware που εχω ειναι το 3,55.Οποτε θα κανω downgrade και βλεπουμε.Ευχαριστω πολυ!

Μολις το εκανα και εχω καραγουσταρει!!!!Πετυχε!!!!Ευχαριστω ολο το forum και σας αγαπω πολυ!!!!

παιδια γεια σας. μπηκα στο servise menu EZADJUST και κατα λαθος αλλαξα τα white balance της LF 2510 COOL MEDIUM WORM παρακαλω ας μπει καποιος μεσα στο menu να δει τα σωστα να μου τα πει γιατι η εικονα δεν βλεπεται

ναι γινεται το εκανα εγω με το FULLY8

Καταφερα και ξεκλείδωσα την USB θυρα σε μια LH2000. Όλα καλα, αλλά παρατηρώ ότι πολλά mkv δεν μου τα αναγνωρίζει και δεν μου τα παίζει. Τα φορτώνω από έναν εξ. δίσκο 2,5 320 Gb. Μερικά τα αναγνωρίζει και δεν παίζει ο ήχος, αυτό μαλλον που ειναι DTS.
Που να οφείλονται όλα αυτά?

Προσωπικα ολα τα mkv και στις 2 TV LH2000, LH3000 μου παιζουν κανονικα εκτος απο ορισμενα τα οποια εχουν DTS ηχο και συνηθως συνδεω εναν WD 500GB 2,5"

Re: Απάντηση: lg lh4000 κρυφό μενού και DIVX και MATROSKA!

Προσωπικα ολα τα mkv και στις 2 TV LH2000, LH3000 μου παιζουν κανονικα εκτος απο ορισμενα τα οποια εχουν DTS ηχο και συνηθως συνδεω εναν WD 500GB 2,5"

Ο δίσκος που συνδέεις τροφοδοτείται με ρεύμα ξεχωριστά ή μόνο απο το usb? Έχεις κάνει και update firmware μετά το downgrade στην 3.15? και αν ναι ποιο firmware έχεις τώρα?

Re: Απάντηση: lg lh4000 κρυφό μενού και DIVX και MATROSKA!

Γεια χαρα σε ολους, είμαι καινουργιος και δεν είχα ιδεα για ξεκλειδωματα κλπ. Εχω την LG LH3000 και είχα την θυρα usb μονο για service. Ενας φιλος με μπριζωσε και την εψαξα λιγο στο internet και, ό τι θαυμα, έμαθα ότι γινονται πολλά. Ειχα την ver 3.55 την εκανα downgrade σε 3.15 μπηκα στο κρυφο μενου, εκανα τις αλλαγες και τωρα βλεπω φωτο και ταινιες κανονικα. Χθες όμως κατεβασα το AVATAR και δεν εχει ήχο, η τν βγαζει μνμ "ηχος που δεν υποστηριζεται". Ξερει κανεις τι συμβαινει και τι να κανω; ευχαριστω εκ των προτερων.:worshippy:

μποριεις να μετατρεψεις το DTS σε AC3 πανευκολα με το PopCorn MKV AudioConverter.
download απο ...videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter.
εγω αυτο κανω και ειμαι ευκαριστιμενος απο το 32lh4000 μου.Εδο και ενα χρονο.

Παρατήρησα ότι ορισμένα mkv δεν μου τα παίζει. Διαπίστωσα πως αυτά που δεν παίζει είναι τα αρχεία τα οποία έχω μετατρέψει τον ηχο DTS σε AC3 με το πρόγραμμα xvid4PSP. Το ίδιο κάνει και με το pocorn ή και με άλλον converter?

οτι εχω μετατρεψει με το popcorn παιζει.
Η μετατροπει απο dts σε ac3 δεν εχει να κανει με το video.τουλαχιστον στο προγραμα popcorn.
Το προγραμμα που λες (xvid4PSP) εινα για αλλα πραγματα

Τελικά εφταιγε το xvid4PSP. Ενώ στον Η/Υ παίζουν κανονικά ότι μεταρτεπεται με το xvid4PSP, στην TV δεν έπαιζαν. Μόλις μετέτρεψα 2-3 ταινιες με το popcorn αυτές παίζουνε κανονικά.
Τον λόγο βέβαια δεν τον κατάλαβα. Όλα αρχεια που εχω μετατρέψει με το xvid4PSP παίζουν κανονικα στο PC. Μπορώ άραγε αυτά τα αρχεια να τα επαναμετατρεψω με το popcorn? Τα αρχικά όμως με το DTS ήχο δεν τα έχω, καθότι αφαίρεσα το DTS.

Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορώ να κάνω downgrade από ν3.63 σε ν3.15 έτσι ώστε να μπώ στο κρυφό μενού μιας 37 LH3000 που έχω?Προσπάθησα να περάσω πρώτα το ν3.55 αλλά δεν το βλέπει για να ξεκινήσει εγκατάσταση.

δεν πρεπει να το βαλεις χυμα στο στικακι αλλά μεσα σε φακελο με συγκεκριμενη ονομασια. Αν δεν καταλαβες θα ψαξω να βρω σε το τον μετονομαζεις.