LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Στο http://lgusb.wikispaces.com/ αναφέρει ότι "the latest firmware is 3.63 but there have been reports of people bricking their TV by upgrading to 3.63, so for now IT IS RECOMMENDED that you upgrade to V3.55" γι´αυτό και στο http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+Updates όπου αναρτούνται όλα τα firmware η V3.63 έχει μια γραμμή.

Εγώ που έχω μια LH 5000 πέρασα τη V3.63 πριν βγει η ανακοίνωση για προβλήματα του firmware και δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Ίσως συμβαίνει σε ορισμένες τηλεοράσεις.

Και εγώ πέρασα το 3.63 σε μια 42LH5000 και δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Ποιο είναι το πρόβλημα που δημιουργεί το συγκεκριμένο Firmware;

Πέρασα και εγώ το 3.63 προχθές και πήγαν όλα καλά.
Εμφανής βελτιώσεις είναι η αρκετά γρηγορότερη αλλαγή των καναλιών και η αρκετά γρηγορότερη απόκριση του remote control.

εγω το εχω περασει κοντα κανα μηνα
κανενα προβλημα αυτοι που ειχαν προβλημα δεν μπορεσαν να το περασουν και δεν ξανα ανοιξε η τηλεωραση τους
και αν δεν κανω λαθος το παθαν αθτοι που αναβαθμησαν απο 3.15 κατευθείαν στο 3.63

Πέρασα και εγώ το 3.63 προχθές και πήγαν όλα καλά.
Εμφανής βελτιώσεις είναι η αρκετά γρηγορότερη αλλαγή των καναλιών και η αρκετά γρηγορότερη απόκριση του remote control.

οντως βελτιωθηκε αισθητά αλλα ειναι πολυ χειροτερα και τα δυο απο μια samsung led σειρα 6000 που εχει ο αδελφος μου

και αυτο το ρεμοτε αμα δεν στοχευεις ακριβως δυσκολα τα πραγματα..

Καλησπεριζω τα μελη και τους admins του φορουμ..
Απο την Μ.Τριτη έχω παραγγειλει (με προκαταβολη 200Ε) την 47αρα LH9000 αλλα δεν με βλεπω ουτε το μουντιαλ (11 Απριλη) να προλαβαινω.. Βεβαια απο το e-shop που παρηγγειλα (perfectshop) με καθησυχασαν οτι η LG η ιδια τους διαβεβαιωσε οτι το αργοτερο ως τις 15 Μαιου θα εχουν παραλαβει 47αρες και θα εφοδιασουν την αγορα.. Επειδη 1ον δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος οτι η LG θα τηρησει τα λεγομενα της και 2ον εχει ηδη κανει την εμφάνιση του το νεο 47αρι της LG (LE5500) με τιμη 1300 (μοιάζει ως συνηθως καλο value for money!) θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καποιες πρωτες αποψεις απο πιο εμπειρους φορουμιτες για την LE5500 vs LH9000..

:ears:

Απάντηση: Re: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

οντως βελτιωθηκε αισθητά αλλα ειναι πολυ χειροτερα και τα δυο απο μια samsung led σειρα 6000 που εχει ο αδελφος μου

και αυτο το ρεμοτε αμα δεν στοχευεις ακριβως δυσκολα τα πραγματα..

Καμμια δυσκολια δεν βλεπω με το τηλεκοντρολ μηπως πρεπει να αλλαξεις μπαταριες ?

Re: Απάντηση: Re: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Καμμια δυσκολια δεν βλεπω με το τηλεκοντρολ μηπως πρεπει να αλλαξεις μπαταριες ?

η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δοκιμασει να τις αλλαξω αλλα απο την αρχη το εχω αυτο... θα αλλαξω και θα ποσταρο

η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δοκιμασει να τις αλλαξω αλλα απο την αρχη το εχω αυτο... θα αλλαξω και θα ποσταρο
καμια τραικη βελτιωση με τις νεες μπαταριες
ειδικα αμα αλαξεις καναλι και ερθει η εικονα και πριν ερθει και ο ηχος ξανα αλαξεις κανει 2 δευτερολεπτα να πιασει αυτο που εκανες..
λες και εχεις αρχαιο pc και τρεχεις καποιο βαρύ προγραμμα

στην samsung σειρα 6 λεντ.. o ηχος και η εικονα ερχοντε μαζι και αμεσως

καμια τραικη βελτιωση με τις νεες μπαταριες
ειδικα αμα αλαξεις καναλι και ερθει η εικονα και πριν ερθει και ο ηχος ξανα αλαξεις κανει 2 δευτερολεπτα να πιασει αυτο που εκανες..
λες και εχεις αρχαιο pc και τρεχεις καποιο βαρύ προγραμμα

στην samsung σειρα 6 λεντ.. o ηχος και η εικονα ερχοντε μαζι και αμεσως

Σε μένα πάντως (firmware 3.55) αυτό δε συμβαίνει.
Δε δοκιμάζεις να ξαναφλασάρεις το firmware ή να επιστρέψεις τα πάντα σε
factory default ;

Σε μένα πάντως (firmware 3.55) αυτό δε συμβαίνει.
Δε δοκιμάζεις να ξαναφλασάρεις το firmware ή να επιστρέψεις τα πάντα σε
factory default ;
δεν νομιζω το εχω διαβασει απο πολους οτι αργη ο ηχος χωρια οτι και στο 3.55 μου το εκανε.. και στο 3.63 δεν μπορει και στα δυο να μην εγινε καλο update...

δεν νομιζω το εχω διαβασει απο πολους οτι αργη ο ηχος χωρια οτι και στο 3.55 μου το εκανε.. και στο 3.63 δεν μπορει και στα δυο να μην εγινε καλο update...

απενεργοποιησα το ρεαλ σινεμα και το truemotion πως το λεει και ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα οχι σαν την σαμσουνγκ :(

Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ακόμη νέος κάτοχος της LH9000.
Αγόρασα την τηλεόραση πριν 15 ημέρες και ήμουν κατενθουσιασμένος από την ποιότητα της εικόνας….. ως που έκανα firmware update σε 3.55.
Από τι στιγμή εκείνη η εικόνα άλλαξε δραματικά.
Τα πρόσωπα δεν φαίνονται εντελώς καθαρά (σαν να μειώθηκε η ευκρίνεια) και στις περιπτώσεις που η κάμερα τους δείχνει από ποιο μακριά, σχεδόν δεν αναγνωρίζονται.
Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω ακριβώς. Είναι σαν να φαίνονται “pixelized”.
Όταν την αγόρασα η εικόνα ήταν κρυστάλλινη. Δεν ξέρω τι κάνω.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
P.S. Αρχικό firmware 3.40 (και δεν μπόρεσα να κάνω downgrade).

Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ακόμη νέος κάτοχος της LH9000.
Αγόρασα την τηλεόραση πριν 15 ημέρες και ήμουν κατενθουσιασμένος από την ποιότητα της εικόνας….. ως που έκανα firmware update σε 3.55.
Από τι στιγμή εκείνη η εικόνα άλλαξε δραματικά.
Τα πρόσωπα δεν φαίνονται εντελώς καθαρά (σαν να μειώθηκε η ευκρίνεια) και στις περιπτώσεις που η κάμερα τους δείχνει από ποιο μακριά, σχεδόν δεν αναγνωρίζονται.
Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω ακριβώς. Είναι σαν να φαίνονται “pixelized”.
Όταν την αγόρασα η εικόνα ήταν κρυστάλλινη. Δεν ξέρω τι κάνω.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
P.S. Αρχικό firmware 3.40 (και δεν μπόρεσα να κάνω downgrade).

Έψαξες μήπως υπάρχει η δυνατότητα επαναφοράς στο προηγούμενο firm? Eκεί στο update menu που είσαι δες.

Θεωρω απιθανο να χαλαει η εικονα με το firmware update , απλως λογω ενθουσιασμου μπορει να μην ειχες προσεξει καποια πραγματα...

Συμβαινει σε ολους αυτο...

Θεωρώ λίγο δύσκολο να κάνω τόσο λάθος, γιατί η διαφορά στην εικόνα μου φαίνεται πολλή μεγάλη. Τα πρόσωπα φαίνονται λίγο θολά και το περίγραμμα τον γραμμάτων έχει μία μικρή παραμόρφωση. Υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις στις οποίες δεν έχω πρόσβαση? Μπήκα στο service menu με infrared, αλλά δεν κατάλαβα πολλά, γι’αυτό δεν πείραξα τίποτα.
Και κάτι ακόμα. Προσπάθησα να κάνω downgrade σε 3.40, αλλά και να ξαναπεράσω το 3.55 όμως μου άνοιγε το μενού για επιλέξω από το usb εικόνες ή μουσική ή video. Τα flashaki ήταν σε fat32, ο φάκελος είχε όνομα LG_DTV και η αναβάθμιση λογισμικού “ενεργοποιημένη”.
Καμιά ιδέα κανείς ? Το firmware 3.55 που κυκλοφορεί είναι επίσημο από την LG?
Αν όχι, μπορεί να φταίει αυτό?
Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά έχω ψιλοφρικάρει.

Ευχαριστώ .