Πέρασα και εγώ το 3.63 προχθές και πήγαν όλα καλά.
Εμφανής βελτιώσεις είναι η αρκετά γρηγορότερη αλλαγή των καναλιών και η αρκετά γρηγορότερη απόκριση του remote control.
οντως βελτιωθηκε αισθητά αλλα ειναι πολυ χειροτερα και τα δυο απο μια samsung led σειρα 6000 που εχει ο αδελφος μου
και αυτο το ρεμοτε αμα δεν στοχευεις ακριβως δυσκολα τα πραγματα..
Η αντίστοιχη της LH 9000 θα είναι η LX 9500 ή η LE 5500;
Καμμια δυσκολια δεν βλεπω με το τηλεκοντρολ μηπως πρεπει να αλλαξεις μπαταριες ?
καμια τραικη βελτιωση με τις νεες μπαταριεςη αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δοκιμασει να τις αλλαξω αλλα απο την αρχη το εχω αυτο... θα αλλαξω και θα ποσταρο
καμια τραικη βελτιωση με τις νεες μπαταριες
ειδικα αμα αλαξεις καναλι και ερθει η εικονα και πριν ερθει και ο ηχος ξανα αλαξεις κανει 2 δευτερολεπτα να πιασει αυτο που εκανες..
λες και εχεις αρχαιο pc και τρεχεις καποιο βαρύ προγραμμα
στην samsung σειρα 6 λεντ.. o ηχος και η εικονα ερχοντε μαζι και αμεσως
δεν νομιζω το εχω διαβασει απο πολους οτι αργη ο ηχος χωρια οτι και στο 3.55 μου το εκανε.. και στο 3.63 δεν μπορει και στα δυο να μην εγινε καλο update...Σε μένα πάντως (firmware 3.55) αυτό δε συμβαίνει.
Δε δοκιμάζεις να ξαναφλασάρεις το firmware ή να επιστρέψεις τα πάντα σε
factory default ;
δεν νομιζω το εχω διαβασει απο πολους οτι αργη ο ηχος χωρια οτι και στο 3.55 μου το εκανε.. και στο 3.63 δεν μπορει και στα δυο να μην εγινε καλο update...
Η αντίστοιχη της LH 9000 θα είναι η LX 9500 ή η LE 5500;
Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ακόμη νέος κάτοχος της LH9000.
Αγόρασα την τηλεόραση πριν 15 ημέρες και ήμουν κατενθουσιασμένος από την ποιότητα της εικόνας….. ως που έκανα firmware update σε 3.55.
Από τι στιγμή εκείνη η εικόνα άλλαξε δραματικά.
Τα πρόσωπα δεν φαίνονται εντελώς καθαρά (σαν να μειώθηκε η ευκρίνεια) και στις περιπτώσεις που η κάμερα τους δείχνει από ποιο μακριά, σχεδόν δεν αναγνωρίζονται.
Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω ακριβώς. Είναι σαν να φαίνονται “pixelized”.
Όταν την αγόρασα η εικόνα ήταν κρυστάλλινη. Δεν ξέρω τι κάνω.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
P.S. Αρχικό firmware 3.40 (και δεν μπόρεσα να κάνω downgrade).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.