Αν περάσω το νέο firmware θα σβηστούν οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στα expert 1 και 2; (Φωτεινότητες/Χρώματα σε κάθε είσοδο χωριστά). Και τα αποθηκευμένα κανάλια;
Σε μένα καμία ρύθμιση που είχα κάνει δε χάθηκε στις 2 αναβαθμίσεις firmware.
Αν περάσω το νέο firmware θα σβηστούν οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στα expert 1 και 2; (Φωτεινότητες/Χρώματα σε κάθε είσοδο χωριστά). Και τα αποθηκευμένα κανάλια;
αν εχεις χρόνο (και δεν εισαι διακοπές) μπορείς να μου εξηγήσεις τι ειναι το 24p?εννοείς τις HD ταινιες? Με αλλα λόγια, όταν βλέπω κανονικά ταινίες HD, το βαζω στο υψηλό, και μετά το βγαζω τελείως?Οπως αναγραφεται στο manual το real cinema δεν λειτουργει παραλληλα με το trumotion απενεργοποιησε τα real cinema οταν δεν βλεπεις περιχομενο 24p και οταν παιζεις 24p βαλε μονο real cinema.
Και οι δυο αυτες τεχνολογιες αφορουν την μετατροπη του σηματος απο 24 hz στα 96 hz και απο 50 hz στα 100 η 200 οταν τα βαλεις ολα μαζι γινεται αχταρμας .
Το ιδιο συμβαινει σε ολες τις lcd αναλογης τεχνολογιας οπως ακουω απο φιλους και βελτιωνεται σημαντικα με to firmware 3.65
επισης στο manual γραφει οτι με ενεργοποιημενο το truecinema ενδεχεται να υπαρχουν τεχνουργηματα και απλα απενεργοποιεις το truemotion
προσπαθησα να καταλαβω, αλλά παρόλαυτα, ομολογώ ότι δεν καταλαβα τι πρέπει να κάνω τελικά!http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63615
Διαβασε τις πρωτες σελιδες. Μετα ξεφευγει το θεμα.
1) και όλα αυτά που εέχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες για "ειδικούς" που σου καλιμπράρουν την τηλεόραση, και εξαφανιζονται ολες αυτες οι ατελειες κλπ?Αν δεν σε ικανοποιει η λειτουργια του μονη λυση ειναι το off.
Πρακτικα θα εχεις μειωση της αναλυσης σε κινουμενη εικονα αλλα θα γλιτωσεις τυχον "σπασιματα" και "κολληματα".
Αν δεν βλεπεις κατι περιεργο το αφηνεις να λειτουργει.
Αν η τηλεόραση έχει 2 ρυθμιστικά (blur & judder), δεν δοκιμάζεις με το blur τέρμα δεξιά και το judder τέρμα αριστερά (ή τόσο χαμηλά ώστε να μην κάνει πολλά "νερά");
εχω ενα πρόβλημα με την ορολογία γαμώτο. Οπότε εγώ δεν το εξηγώ καλά, όχι εσύ!Τι εννοείς νερά; Αν εννοείς τα σφάλματα του interpolation, τότε αυτά φυσικά και εξαλείφονται σε όλες τις τηλεοράσεις, κλείνοντας το interpolation. Αν λες ότι δεν κλείνει, μήπως εννοείς κάτι άλλο από αυτό που καταλαβαίνω εγώ;
Νομιζω οτι μονο οι φετινες (πχ. LE8500) εχουν ξεχωριστο ρυθμιστικο "blur reduction" και "judder reduction".
εχω ενα πρόβλημα με την ορολογία γαμώτο. Οπότε εγώ δεν το εξηγώ καλά, όχι εσύ!
Λοιπόν, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλαβω τι μπορεί να φταίει για τα "νερά", μου είπαν να απενεργοποιήσω το trumotion, καθώς και το real Cinema.
Το 1ο το απενεργοποιήσα, (πιθανότατα χάνοντας τα 200Hz βεβαια στις HD ταινιες μου), αλλά τα "νερά" παραμενουν.
Οταν λέω νερά, εννοώ ότι στην ´κινηση των ηθοποιών, η εικόνα γύρω τους κάνει νερά (Σα να πετάς μια πέτρα στο νέρο φαντάσου...δεν κάνει κάποια κυμματάκια το νερό από την πέτρα? το ίδιο συμβαίνει σε κάποιες κινήσεις των ηθοποιών)!
τι ειναι interpolation, δεν καταλαβα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.