LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ήρθαν σήμερα από εξουσιοδοτημένο service της LG και πήραν την τηλεόραση. Είδαν το καμένο pixel και μου είπαν ότι θα αλλαχτεί το panel (όχι νέα τηλεόραση). Να επιμείνω για νέα TV ή τζάμπα θα σπάσουν τα νεύρα μου??? Ρώτησα και για αναβάθμιση firmware και είπαν για τόσο καινούργια τηλεόραση "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" να υπάρχει νέα έκδοση. Ωστόσο η δικιά μου έχει 3.40 και διάβασα στο forum (ο "yrig" 30/04/2010) ότι την αγόρασε με εργοστασιακό 3.63. Ισχύει αυτό ή γράφτηκε εκ παραδρομής? Αν γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει.
PS Το πρόβλημα που είχα ένα 24-ωρο με το τηλεχειριστήριο και την τηλεόραση που άλλο πατούσες και άλλο έκανε, λύθηκε από μόνο του ως δια μαγείας !!???:huh2::huh2::huh2:
Ευχαριστώ.

Οντως ισχύει ότι παρέλαβα την τηλεόραση με firmware 3.63 από το εργοστάσιο. Δε γράφτηκε εκ παραδρομής. Ηδη έχει κυκλοφορήσει το 3.65 για την LH9000.

Για αθηνα η digea δεν εχει τιποτα ακομα σωστα? 18 ιουνιο?

Απάντηση: Re: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Η LG δίνει εγγύηση 0 pixel στα μοντέλα από 42 ίντσες και πάνω. Άυτό ίσχυε μέχρι πρότεινος. Ισχύει ακόμα; Αν δεν έχουν ετοιμοπαράδοτη 9000 για να στην αντικαταστήσουν μπορείς να επιμείνεις να σου δώσουν νέα τηλεόραση από τη καινούργια σειρά LE8500 με μια μικρή επιβάρυνση. Εκτός από το τηλέφωνο στείλτους και ένα email ώστε να πάρεις και επίσημη απάντηση.

Απλά δεν προσδιορίζει αν η εγγύηση για 0 Pixel αφορά αντικατάσταση ή επιδιόρθωση της τηλεόρασης. Προφανώς στους όρους της εγγύησης θα αναγράφεται. Η γνώμη μου είναι να επιμένεις για αντικατάσταση με κάποιο από τα νέα μοντέλα. Αλήθεια το pixel αυτό το διακρίνεις και αν ναι από ποιά απόσταση;

Re: Απάντηση: Re: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Απλά δεν προσδιορίζει αν η εγγύηση για 0 Pixel αφορά αντικατάσταση ή επιδιόρθωση της τηλεόρασης. Προφανώς στους όρους της εγγύησης θα αναγράφεται. Η γνώμη μου είναι να επιμένεις για αντικατάσταση με κάποιο από τα νέα μοντέλα. Αλήθεια το pixel αυτό το διακρίνεις και αν ναι από ποιά απόσταση;

όσο η βλάβη είναι "0 pixel" τότε γίνεται αντικατάσταση με καινούρια, καρατσεκαρισμενο! κ αν δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο τότε θα ειδοποιηθείς οτι θα παραλάβεις ένα παρεμφερές μοντέλο από μια πιο καινούρια σειρά.

Επικοινώνησα χθες με LG και ζήτησα αλλαγή τηλεόρασης. Σήμερα με ενημέρωσαν ότι θα πάρω νέα συσκευή και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. (μάλλον το ίδιο μοντέλο)

Μόλις χθες πέρασα το firmware v3.65 στη δικιά μου χωρίς πρόβλημα.

Το zapping γίνεται πολύ πιο γρήγορα τώρα και νομίζω πως υπάρχει βελτίωση σε προβολή υλικού HD.

Μόλις χθες πέρασα το firmware v3.65 στη δικιά μου χωρίς πρόβλημα.

Το zapping γίνεται πολύ πιο γρήγορα τώρα και νομίζω πως υπάρχει βελτίωση σε προβολή υλικού HD.

ακομα και τωρα ομως ειναι αρκετα πιο αργο απο samsung 6000 led που εχει ο αδελφός μου
αν και βελτιώθηκε πολυ στο HD ειναι δυσκολο να καταλαβω

Γεια χαρά σε όλους. Σήμερα αγόρασα την LG 47LH9000 από γνωστό κατάστημα για 1098.99 ευρώ. Το έψαχνα πολύ καιρό, είχα διαβάσει πολλές κριτικές, βοήθησε και το FORUM εδω πάρα πολύ και τελικά το αποφάσισα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την SL8000. Δυστηχώς επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό δεν μπόρεσα να τις δω και τις 2 να παίζουν live μπροστά μου. Τελικά προτίμησα, την καλύτερη εικόνα παρά το καλύτερο design. Αφήστε που τρόμαξα λίγο από σχόλια αρκετών σε πολλά site, για τις αντανακλάσεις της SL8000. Το μόνο κακό είναι ότι θα γυρίσω Ελλάδα σε κανενα μήνα και μέχρι τότε θα μείνει στο κουτί....
105.gif

Γεια χαρά σε όλους. Σήμερα αγόρασα την LG 47LH9000 από γνωστό κατάστημα για 1098.99 ευρώ. Το έψαχνα πολύ καιρό, είχα διαβάσει πολλές κριτικές, βοήθησε και το FORUM εδω πάρα πολύ και τελικά το αποφάσισα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την SL8000. Δυστηχώς επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό δεν μπόρεσα να τις δω και τις 2 να παίζουν live μπροστά μου. Τελικά προτίμησα, την καλύτερη εικόνα παρά το καλύτερο design. Αφήστε που τρόμαξα λίγο από σχόλια αρκετών σε πολλά site, για τις αντανακλάσεις της SL8000. Το μόνο κακό είναι ότι θα γυρίσω Ελλάδα σε κανενα μήνα και μέχρι τότε θα μείνει στο κουτί....
105.gif

Kλάσεις ανώτερη η LH9000 από την SL8000, σε όλα εκτός από το... design!
Καλορίζικη :2thumb22sup:

Μάλλον από την LG δίνονται και όχι από την LG Hellas απλά υπάρχει και η ελληνική μετάφραση....

Χθες το απόγευμα πήρε την 47LH9000 ένας κολλητός μου και είχα πάει σπίτι του να του ρυθμίσω τα κανάλια. Δεν είμαι και πολύ φαν της αυτόματης αναζήτησης και μιάς και την "ήξερα" την τηλεόραση του τα ρύθμισα manual. Τα αναλογικά. Τα ψηφιακά (έστω αυτά της ΕΡΤ για την ώρα, δεν κατάφερα να βρώ κανένα.

Πρέπει ντε και καλά να το κάνω αυτόματα;
Το manual είναι λίγο ΓΤΠ και λέει λεπτομέρειες για το πως πρέπει να γίνει.

Καμιά ιδέα;

Re: Απάντηση: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Χθες το απόγευμα πήρε την 47LH9000 ένας κολλητός μου και είχα πάει σπίτι του να του ρυθμίσω τα κανάλια. Δεν είμαι και πολύ φαν της αυτόματης αναζήτησης και μιάς και την "ήξερα" την τηλεόραση του τα ρύθμισα manual. Τα αναλογικά. Τα ψηφιακά (έστω αυτά της ΕΡΤ για την ώρα, δεν κατάφερα να βρώ κανένα.

Πρέπει ντε και καλά να το κάνω αυτόματα;
Το manual είναι λίγο ΓΤΠ και λέει λεπτομέρειες για το πως πρέπει να γίνει.

Καμιά ιδέα;

Πας manual tuning και επιλέγεις στο popup window DTV.
Τα ψηφιακά εκπέμπουν στο ch48 (sport+ κτλ) και στα ch47,ch48 (digea).
Ελπίζω να βοήθησα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Πας manual tuning και επιλέγεις στο popup window DTV.
Τα ψηφιακά εκπέμπουν στο ch48 (sport+ κτλ) και στα ch47,ch48 (digea).
Ελπίζω να βοήθησα.

στα ch47,ch46 (digea).

Αν περάσω το νέο firmware θα σβηστούν οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στα expert 1 και 2; (Φωτεινότητες/Χρώματα σε κάθε είσοδο χωριστά). Και τα αποθηκευμένα κανάλια;

Re: Απάντηση: Re: LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

όσο η βλάβη είναι "0 pixel" τότε γίνεται αντικατάσταση με καινούρια, καρατσεκαρισμενο! κ αν δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο τότε θα ειδοποιηθείς οτι θα παραλάβεις ένα παρεμφερές μοντέλο από μια πιο καινούρια σειρά.

μια διευκρίνηση άλλο PIXEL και άλλο sub pixel το μαύρο είναι συνήθως το dead pixel .Με μια μικρή επιφύλαξη το κόκκινο είναι sub και δεν το καλύπτει η εγγύηση.