LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

για δοκιμασε q.menu ενω παιζει η ταινια. στις ρυθμισεις δεν σου δινει επιλογες να φτιαξεις, χρωμα , μεγεθος, θεση κλπ των υποτιτλων??
μια απο τις επιλογες ειναι και η γλωσσα...

Ναι αλλα δεν μπορω να το επιλεξω..... δεν δινει αυτη τη δυνατοτητα

επισης αν ΔΕΝ ειναι ενσωματωμενοι, απλα σβησε τους υπολοιπους και κρατα τους ελληνικους...

Αυτο ειναι η ευκολη λυση...........
Πως θα το κανω σε ενα αρχειο .mkv

Last edited by a moderator:
για δοκιμασε το εξης: βρες ενα αρχειο srt ονομασε το οπως το αρχειο της ταινιας και βαλτο στο φακελο.. θα σε αφησει να το χειριστεις?

για δοκιμασε το εξης: βρες ενα αρχειο srt ονομασε το οπως το αρχειο της ταινιας και βαλτο στο φακελο.. θα σε αφησει να το χειριστεις?
Εδω φιλε μου λεμε για ενα 3d ντοκιμαντερ που εχει 19 υποτιτλους και θελουμε να βρουμε τους ελληνικους !!!
Με ποιο τροπο θα τους βρουμε δεδομενου οτι μονο 8 υποτιτλους βλεπει......και τα ελληνικα ειναι στην 9η σειρα......
Δεν θα κανουμε αλχημειες.....

ειναι ενσωματωμενοι ή οχι????????

υπαρχουν ξεχωριστα αρχεια με καταληξη .srt ??????(θα το δεις στο pc σου)

τι αλχημειες???? ειναι αρχειο srt einai!!!!! σιγα τα αυγα....

ειναι ενσωματωμενοι ή οχι????????

υπαρχουν ξεχωριστα αρχεια με καταληξη .srt ??????(θα το δεις στο pc σου)

τι αλχημειες???? ειναι αρχειο srt einai!!!!! σιγα τα αυγα....

Τι σημασια εχει αυτο..... υπαρχουν και οι 19
Λογικα θα πρεπει να διαβασει ολους η tv???? ή οχι ?
Τωρα μιλησα με την LG και θα το ψαξουν και εκει...... γιατι βλεπει μονο μεχρι 8.

Τι σημασια εχει αυτο..... υπαρχουν και οι 19
Λογικα θα πρεπει να διαβασει ολους η tv???? ή οχι ?
Τωρα μιλησα με την LG και θα το ψαξουν και εκει...... γιατι βλεπει μονο μεχρι 8.
απο αυτη την αποψη εχεις δικιο... εγω κοιταζα να βρουμε μια λυση να κανεις τη δουλεια σου...

απο αυτη την αποψη εχεις δικιο... εγω κοιταζα να βρουμε μια λυση να κανεις τη δουλεια σου...
Τη λυση της αφαιρεσης υποτιτλων την ξερω αλλα στην ουσια δεν ειναι λυση.....
το θεμα ειναι γιατι δεν βλεπει περισσοτερους .
Οταν θα εχω νεα θα τα ποσταρω.

Τη λυση της αφαιρεσης υποτιτλων την ξερω αλλα στην ουσια δεν ειναι λυση.....
το θεμα ειναι γιατι δεν βλεπει περισσοτερους .
Οταν θα εχω νεα θα τα ποσταρω.

οκ...

(ασχετο, αλλά τι ντοκιμαντερ ειναι...??? επειδη μ αρεσουν ρωταω , για να το βρω και εγω...)

Εδω φιλε μου λεμε για ενα 3d ντοκιμαντερ που εχει 19 υποτιτλους και θελουμε να βρουμε τους ελληνικους !!!
Με ποιο τροπο θα τους βρουμε δεδομενου οτι μονο 8 υποτιτλους βλεπει......και τα ελληνικα ειναι στην 9η σειρα......
Δεν θα κανουμε αλχημειες.....

εσυ τους χρειαζεσαι και τους 19 (!!!) υποτιτλους?

μια λυση ειναι να δωσεις την ιδια ονομασια, και στο αρχειο βιντεο, και στο αρχειο με τους ελληνικους υποτιτλους, αλλα διαφορετικο απο τους υπολοιπους. ετσι διαβαζει μονο τους ελληνικους υποτιτλους και κρατας και τους υπολοιπους!!

εσυ τους χρειαζεσαι και τους 19 (!!!) υποτιτλους?

μια λυση ειναι να δωσεις την ιδια ονομασια, και στο αρχειο βιντεο, και στο αρχειο με τους ελληνικους υποτιτλους, αλλα διαφορετικο απο τους υπολοιπους. ετσι διαβαζει μονο τους ελληνικους υποτιτλους και κρατας και τους υπολοιπους!!

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι συζηταμε.......

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σαν κάτοχος της μικρής (32) LM620S.

Κάποιες ταινίες (όχι όλες) ενώ παίζουν απευθείας από USB δεν παίζουν όταν πάω να τις αναπαραγάγω από το MediaLink (έχω Plex Media Server σε macosx).
Μια υπόθεση που κάνω είναι να φταίει το DTS. Διάβασα ότι η συγκεκριμένη σειρά της LG παίζει DTS, όμως ισχύει και για αναπαραγωγή μέσω medialink; Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει το medialink να αναπαραγάγει DTS; Μήπως μου διαφεύγει κάτι στις ρυθμίσεις του PMS; Στον client που έχω στο laptop πάντως παίζουν μια χαρά.

Σαν firmware εχω το .50 (latest update από την ίδια την TV).

Αγαπητέ μου φίλε, σου έχουν απαντήσει τόσοι φίλοι ότι, γιά να δείς οποιονδήποτε υπότιτλο, πρέπει αυτός να έχει το ίδιο ακριβώς όνομα αρχείου με το όνομα αρχείου τής ταινίας σου, είτε 3Δ είτε 2Δ είτε 25Δ! π.χ. Sharks.mkv και Sharks.srt.Eσύ προφανώς έχεις μία ταινία πού ο δημιουργός της έχει σε ξεχωριστό φάκελλο όλους τούς υπότιτλους με τη μορφή Sharks.gr.srt.ΠΡΈΠΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ!!!!
Αγαπητοί φίλοι sorry για τις φωνές αλλά καμμιά φορά είναι αναγκαίο.

Φωνάζεις αλλά χωρίς να χρειάζεται και χωρίς να έχεις δίκιο καθότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό που περιγράφεις (δεν ξέρει να βάλει τους υπότιτλους) αλλά το γιατί η τηλεόραση δεν βλέπει πάνω από 9 αρχεία υποτίτλων, ανεξαρτήτως του αν είναι μέσα οι Ελληνικοί ή όχι.
Εν ολίγοις αφορά πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι κάποιου χρήστη.

Τέλος για να ξεφύγω απο το off-topic (που γέμισε σελίδες):
Μπορεί κάποιος να κάνει τα Motion test και κανένα lag test (δε μιλάω επαγγελματικά, απλά αντίληψη ενώ παίζει παιχνίδια) να μας πει εντυπώσεις;
Επίσης εντυπώσεις σε φωτεινό χώρο καθότι η οθόνη εχει (glossy γαρ) αντανακλάσεις;

Φωνάζεις αλλά χωρίς να χρειάζεται και χωρίς να έχεις δίκιο καθότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό που περιγράφεις (δεν ξέρει να βάλει τους υπότιτλους) αλλά το γιατί η τηλεόραση δεν βλέπει πάνω από 9 αρχεία υποτίτλων, ανεξαρτήτως του αν είναι μέσα οι Ελληνικοί ή όχι.
Εν ολίγοις αφορά πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι κάποιου χρήστη.

Τέλος για να ξεφύγω απο το off-topic (που γέμισε σελίδες):
Μπορεί κάποιος να κάνει τα Motion test και κανένα lag test (δε μιλάω επαγγελματικά, απλά αντίληψη ενώ παίζει παιχνίδια) να μας πει εντυπώσεις;
Επίσης εντυπώσεις σε φωτεινό χώρο καθότι η οθόνη εχει (glossy γαρ) αντανακλάσεις;

ε δεν ηταν και τοσο off topic... αφορουσε προβλημα της τηλεορασης που βλεπει μονο 9 απο τους 19 υποτιτλους...

μετρησεις δεν εχω κανει αλλά στο gaming δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, ουτε σε racing, ουτε σε fps, ουτε sport games.... εχω συνδεσει pc....

με τις αντανακλασεις δεν εχω κανενα προβλημα.... την εχω σε φωτεινο δωματιο με παραθυρο και μπαλκονοπορτα σε γωνια 90 μοιρων με αυτα...

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι συζηταμε.......

και ξαναρωτω γιατι απαντηση δεν πηρα!!

εσυ τους χρειαζεσαι και τους 19 υποτιτλους?

γιατι προσωπικα δεν βλεπω το λογο, να διαβαζει η TV τοσους πολλους υποτιτλους!!

Last edited:
και ξαναρωτω γιατι απαντηση δεν πηρα!!

εσυ τους χρειαζεσαι και τους 19 υποτιτλους?

γιατι προσωπικα δεν βλεπω το λογο, να διαβαζει η TV τοσους πολλους υποτιτλους!!

To θεμα για μενα ειναι αν η TV μπορει να αναγνωρισει πανω απο 8-9 υποτιτλους στο flashaki. Δηλαδη να εχεις ΧΥΜΑ σε ενα flashaki 20 επισοδεια μιας σειρας και στα 11-12 τελευταια να μην μπορει να αναγνωρισει τους υποτιτλους, οποτε να αναγκαστεις να φτιαχνεις φακελους για το καθε επισοδειο...

Καλημερα!

To θεμα για μενα ειναι αν η TV μπορει να αναγνωρισει πανω απο 8-9 υποτιτλους στο flashaki. Δηλαδη να εχεις ΧΥΜΑ σε ενα flashaki 20 επισοδεια μιας σειρας και στα 11-12 τελευταια να μην μπορει να αναγνωρισει τους υποτιτλους, οποτε να αναγκαστεις να φτιαχνεις φακελους για το καθε επισοδειο...

Δεν νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα αφου καθε επεισοδιο θα εχει το δικο του ονομα και το ιδιο ονομα θα εχουν και οι υποτιτλοι του. Τωρα αν μπορει ή οχι η τελεοραση να αναγνωρισει 19 υποτιτλους, ε μην περιμενουμε και πολλα, δεν ειναι κανονικο media player. Εδω εγω εχω ταινιες 1080 σε 24p και δεν μπορει να ενεργοποιησει το real cinema σε ολες! Προφανως εχει να κανει με την κωδικοποιηση του αρχειου, αλλα οποσδηποτε δεν ειναι το το τρομεροτερο player μου εχω δει.

Στα καλα τωρα: Εβαλα χθες το καινουργιο firmware 03.03.57. Νομιζω οτι η εικονα πλεον εχει βελτιωθει αισθητα! Η κινηση μου φαινεται ομαλοτερη, πιο φυσικη. Η εικονα καθαροτερη. Τα καναλια στο ζαπινγκ κολλαγαν λιγο στην αρχη, ενω με αυτο το firmware καθολου! Γενικα η διαχειρηση μνημης της τελεορασης ειναι πολλη πιο καλη. Μενει τωρα να δουμε το θεμα με την σκια στην μπαλα. Εσυ gremps εκανες τιποτα με το service?
Στα apps δεν ειδα τιποτα καινουργιο. Νομιζω οτι αλλαξαν και το σημα της εκκινησης της TV. Ειναι λιγο διαφορετικοα απο αυτο που ειχαν στην 03.03.56. Αυτα προς το παρον. Αν δω τιποτα αλλο θα σας πω.

Για να κλεισουμε το θεμα με τους πολλους υποτιτλους....
Μετα απο επικοινωνια με την LG η tv δεν εχει την δυνατοτητα να δει περισσοτερους υποτιτλους απο 8 οταν ειναι ενσωματωμμενοι σε αρχεια .mkv
Χρειαζετε να αφαιρεσουμε με επεξεργασια στο pc.
Να σημειωσω οτι η εξυπηρετηση απο την ετερεια ηταν αμεση και πολυ κατατοπιστικη.