Καλημέρα, καλός σας βρήκα, τώρα σχολαω απο δουλειά. Πήρα τη 42" και είπα να γινω μέλος μιας και παρακαλούθω το θεμα αρκετά. Όσον αφορά την εμπειρία μου απο αυτήν.Την πήρα το Σάββατο απο πλαίσιο, είδα το ιδιο βράδυ την πρώτη μου 3d ταινία και ήταν σχεδόν το ίδιο εντυπωσιακή και ξεκούραστη με την εμπειρία του 3d κινηματογραφου,οι 47"+ θα είναι ακόμα καλύτερες αλλά εξαρτάται και απο την απόσταση απο μια maximun 720p 3d ταινία.Η κίνηση ειναι ομαλή και τα χρώματα ζωηρά, το μαύρο ειναι βαθύ και ισως χάνονται κάποιες λεπτομέρειες αλλά αλλάζει μιας και ειναι ρυθμιζόμενο οπως τα πάντα της ενώ το μενου είναι εύκολο.Το xbox 360 παιζει μια χαρα και σε 3d παιχνίδια που δοκίμασα. Απο εξαρτήματα δοκίμασα wireless mouse με keyboard της microsoft και δουλεύουν κανονικά, μάλιστα το mouse βολεύει πολύ και έχει λεπτομέρειες οπως αλλαγή καναλιών με τη ροδέλα αλλά δεν βρήκα τον browser, ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου πει σχετικά με αυτό και απο που κατεβάζουμε τα apps περα αυτων της αρχικής οθόνης. Γενικά είναι η καλύτερη επιλογή μου μέχρι τώρα, πρην ειχα μια 40" samsung lcd 100 hz και η αναβάθμιση ειναι τεράστια σε κίνηση, χρωμα, λεπτότητα, κατανάλωση και νέες δυνατότητες τα αξίζει τα λεφτά της