LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στην LM670 - που νομιζω εχει ιδιο S/W - παιζει ολους τους υποτιτλους σε σειρα με 26 επεισοδια. Μαλλον το προβλημα υπαρχει μονο για υποτιτλους για την ιδια ταινια.

Μενει τωρα να δουμε το θεμα με την σκια στην μπαλα. Εσυ gremps εκανες τιποτα με το service?

Επικοινώνησα με την lg όπου μου είπαν να δω την ισχύ του σήματος -η οποία ήταν 94% και η ποιότητα 100%- και μου είπαν να δοκιμάσω εσωτερική κεραία μήπως έχω ισχυρό σήμα και φταίει αυτό. Δεν το νομίζω να είναι κάτι τέτοιο αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να μου το πουν την προηγούμενη εβδομάδα; γιατί τώρα που τελείωσε το Euro άντε βρω κανάλι με ποδόσφαιρο ή τέννις! Πόσο μάλλον σε HD!

χθες μου εκανε το εξης κολπο: εσβησε ωρες ημερομηνιες κλπ.... πηγα να δω το προγραμμα απο το guide και ηταν ολα ασπρα.... ψαχνω γιατι... και βουαλα...!!!!! περιεργο.... τα ξαναρυθμισα και ολα οκ....

Της περασα και εγω πριν λιγο το νεο fw.Αν αντιληφθω καποια αλλαγη θα σας ενημερωσω

Επικοινώνησα με την lg όπου μου είπαν να δω την ισχύ του σήματος -η οποία ήταν 94% και η ποιότητα 100%- και μου είπαν να δοκιμάσω εσωτερική κεραία μήπως έχω ισχυρό σήμα και φταίει αυτό. Δεν το νομίζω να είναι κάτι τέτοιο αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να μου το πουν την προηγούμενη εβδομάδα; γιατί τώρα που τελείωσε το Euro άντε βρω κανάλι με ποδόσφαιρο ή τέννις! Πόσο μάλλον σε HD!

Και από το άλλο νήμα της LM670...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ TV ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΜΠΑΛΑ,ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΦΤΟ ΠΑΙΔΙΑ??ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κάποιος "λόξιγκας" του trumotion πρέπει να είναι , είναι γνωστό ότι στον τομέα της κίνησης σε σχέση με Sony και Samsung υπάρχει ορατή διαφορά προς το χειρότερο.

Και από το άλλο νήμα της LM670...

Κάποιος "λόξιγκας" του trumotion πρέπει να είναι , είναι γνωστό ότι στον τομέα της κίνησης σε σχέση με Sony και Samsung υπάρχει ορατή διαφορά προς το χειρότερο.
ναι αλλα το περιεργο ειναι οτι αλλοι εχουν τον λοξιγκα και αλλοι οχι...(εγω οχι).

Εσείς που δεν έχετε το πρόβλημα με την σκιά τόσο δύσκολο να μας πείτε ποιο μήνα είναι κατασκευασμένη η τηλεόρασή σας;

Στο πίσω μέρος της τηλεόρασης στο αυτοκόλλητο που γράφει μοντέλο και serial number.

για όλους όσους δεν έχουν προβλήματα με σκιές τόσο δύσκολο είναι να ρίξουν μια ματιά στο πίσω μέρος της τηλεόρασής τους;

για όλους όσους δεν έχουν προβλήματα με σκιές τόσο δύσκολο είναι να ρίξουν μια ματιά στο πίσω μέρος της τηλεόρασής τους;

Απριλιος 2012

δεν νομιζω να παιζει ρολο η ημερομηνια..παρε τηλ στην lg και ζητα εξηγησεις.. απαιτεις την καλη λειτουργια της τηλεορασης δεν ειναι κατι παραλογο.. βεβαια αναρωτιεμαι για τν βαθμο του προβληματος και κατα ποσο ευθυνεται η τηλεοραση..ελπιζω φιλε να βρεις ακρη.. οπως και να χει ενημερωνε μας..

Φίλε grepms,
σου έχουν πει από την LG ότι έχει σχέση με την ημερομηνία κατασκευής? Γιατί δεν την πηγαίνεις στο σέρβις και βρες κάποια αθλητική εκπομπή, γράψε την και παίξε στους τεχνικούς το βιντεάκι με το πρόβλημα στην οθόνη.
Αν ψάξεις, υπάρχουν σε πολλά κανάλια επανάληψη του Euro2012 κλπ....
Πάντως, κάτι γίνεται με την τηλεόρασή σου και αν είναι κάποιο πρόβλημα στο firmware, θα πρέπει να βγει επίσημα η εταιρεία να το δηλώσει κα να το διορθώσει....θέμα αξιοπιστίας!

ΥΓ: Πάντως, αν δεν ξέρεις καλά, μην την σκαλίζεις και τα κάνεις χειρότερα...

Τι γνώμη έχετε για την LG 65LM620s μιας και μιλάμε για αυτήν τη σειρά.Ψάχνω για μεγάλη τηλεόραση. Αλλάζει κάτι ή τα χαρακτηριστικά της είναι τα ίδια... οπότε μεγαλύτερο πάνελ χειρότερη εικόνα.

Καλημέρα, καλός σας βρήκα, τώρα σχολαω απο δουλειά. Πήρα τη 42" και είπα να γινω μέλος μιας και παρακαλούθω το θεμα αρκετά. Όσον αφορά την εμπειρία μου απο αυτήν.Την πήρα το Σάββατο απο πλαίσιο, είδα το ιδιο βράδυ την πρώτη μου 3d ταινία και ήταν σχεδόν το ίδιο εντυπωσιακή και ξεκούραστη με την εμπειρία του 3d κινηματογραφου,οι 47"+ θα είναι ακόμα καλύτερες αλλά εξαρτάται και απο την απόσταση απο μια maximun 720p 3d ταινία.Η κίνηση ειναι ομαλή και τα χρώματα ζωηρά, το μαύρο ειναι βαθύ και ισως χάνονται κάποιες λεπτομέρειες αλλά αλλάζει μιας και ειναι ρυθμιζόμενο οπως τα πάντα της ενώ το μενου είναι εύκολο.Το xbox 360 παιζει μια χαρα και σε 3d παιχνίδια που δοκίμασα. Απο εξαρτήματα δοκίμασα wireless mouse με keyboard της microsoft και δουλεύουν κανονικά, μάλιστα το mouse βολεύει πολύ και έχει λεπτομέρειες οπως αλλαγή καναλιών με τη ροδέλα αλλά δεν βρήκα τον browser, ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου πει σχετικά με αυτό και απο που κατεβάζουμε τα apps περα αυτων της αρχικής οθόνης. Γενικά είναι η καλύτερη επιλογή μου μέχρι τώρα, πρην ειχα μια 40" samsung lcd 100 hz και η αναβάθμιση ειναι τεράστια σε κίνηση, χρωμα, λεπτότητα, κατανάλωση και νέες δυνατότητες τα αξίζει τα λεφτά της :)

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε grepms,
σου έχουν πει από την LG ότι έχει σχέση με την ημερομηνία κατασκευής? Γιατί δεν την πηγαίνεις στο σέρβις και βρες κάποια αθλητική εκπομπή, γράψε την και παίξε στους τεχνικούς το βιντεάκι με το πρόβλημα στην οθόνη.
Αν ψάξεις, υπάρχουν σε πολλά κανάλια επανάληψη του Euro2012 κλπ....
Πάντως, κάτι γίνεται με την τηλεόρασή σου και αν είναι κάποιο πρόβλημα στο firmware, θα πρέπει να βγει επίσημα η εταιρεία να το δηλώσει κα να το διορθώσει....θέμα αξιοπιστίας!

ΥΓ: Πάντως, αν δεν ξέρεις καλά, μην την σκαλίζεις και τα κάνεις χειρότερα...

Δεν μου έχουν πει κάτι για την ημερομηνία κατασκευής από την lg αλλά καλό είναι να ψάχνουμε όλες τις περιπτώαεις. Το πρόβλημα το διαπίστωσα και τις 3 τελευταίες μέρες με το playstation 3 βάζοντας το fifa 12. Άρα δεν είναι θέμα κεραίας. Σχετικά με τις επαναλήψεις του euro εγώ δεν έχω δει σε κανένα κανάλι! Αν έχεις κάτι υπόψην σου και σου είναι εύκολο πες μου.
Όσο για την lg σήμερα με εκνεύρισαν αρκετά....ενώ με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει ότι βλέπουν το πρόβλημα από το βίντεο που ανέβασα στο youtube και αφού μου είπαν να κάνω δοκιμή με εσωτερική κεραία μήπως και λυθεί, σήμερα με πήρε κάποιος άλλος και μου είπε ότι ο υπεύθυνος(δεν θυμάμαι τι υπεύθυνος ήταν) δεν βλέπει κάτι στο βίντεο! Και δεν μου τον έδινε και στο τηλέφωνο! Τώρα περιμένω εκ νέου απάντησή τους.

Καλημέρα, καλός σας βρήκα, τώρα σχολαω απο δουλειά. Πήρα τη 42" και είπα να γινω μέλος μιας και παρακαλούθω το θεμα αρκετά. Όσον αφορά την εμπειρία μου απο αυτήν.Την πήρα το Σάββατο απο πλαίσιο, είδα το ιδιο βράδυ την πρώτη μου 3d ταινία και ήταν σχεδόν το ίδιο εντυπωσιακή και ξεκούραστη με την εμπειρία του 3d κινηματογραφου,οι 47"+ θα είναι ακόμα καλύτερες αλλά εξαρτάται και απο την απόσταση απο μια maximun 720p 3d ταινία.Η κίνηση ειναι ομαλή και τα χρώματα ζωηρά, το μαύρο ειναι βαθύ και ισως χάνονται κάποιες λεπτομέρειες αλλά αλλάζει μιας και ειναι ρυθμιζόμενο οπως τα πάντα της ενώ το μενου είναι εύκολο.Το xbox 360 παιζει μια χαρα και σε 3d παιχνίδια που δοκίμασα. Απο εξαρτήματα δοκίμασα wireless mouse με keyboard της microsoft και δουλεύουν κανονικά, μάλιστα το mouse βολεύει πολύ και έχει λεπτομέρειες οπως αλλαγή καναλιών με τη ροδέλα αλλά δεν βρήκα τον browser, ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου πει σχετικά με αυτό και απο που κατεβάζουμε τα apps περα αυτων της αρχικής οθόνης. Γενικά είναι η καλύτερη επιλογή μου μέχρι τώρα, πρην ειχα μια 40" samsung lcd 100 hz και η αναβάθμιση ειναι τεράστια σε κίνηση, χρωμα, λεπτότητα, κατανάλωση και νέες δυνατότητες τα αξίζει τα λεφτά της :)

Μπορεις να μου πεις ποια ακριβως keybord και mouse εχεις αγορασει και σου λειτουργουν μια χαρα?Γιατι σκεφτομαι να την αγορασω αμεσα και θα με ενδιεφερε να αποφυγω ασυμβατοτητες...