LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετά από update θα πρέπει να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για δοκίμασε. Στη δική μου LG παλιότερο μοντέλο υπάρχει κανονικά χώρα Ελλάδα.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης και παρατήρησα πρόσφατα ότι υπάρχει θέμα συγχρονισμού εικόνας και ήχου (της τάξης των milliseconds) τόσο στα ψηφιακά κανάλια, όσο και σε ταινίες από σκληρό δίσκο. Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή είναι πρόβλημα της τηλέορασής μου?

Μετά από update θα πρέπει να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για δοκίμασε. Στη δική μου LG παλιότερο μοντέλο υπάρχει κανονικά χώρα Ελλάδα.

Εχεις δικιο... Βεβαια στην δικη μου δεν χρειαστηκε, αλλα γενικα καλο ειναι μετα απο update να κανουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Απλως βαριεμαι να σεταρω τα καναλια απο την αρχη. Θα επρεπε να εχουν ενα συστημα να κανεις back up τα καναλια σε ενα φλασακι και μετα να τα φορτωνεις παλι.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης και παρατήρησα πρόσφατα ότι υπάρχει θέμα συγχρονισμού εικόνας και ήχου (της τάξης των milliseconds) τόσο στα ψηφιακά κανάλια, όσο και σε ταινίες από σκληρό δίσκο. Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή είναι πρόβλημα της τηλέορασής μου?

Δεν εχεις προβλημα! Και εγω το παρατηρησα αυτο εχθες το βραδυ στον ΑΝΤ1 που εβλεπε dancing η γυναικα μου. Θυμηθηκα οτι στις ρυθμισεις ηχου εχει AV syncr. Πηγα εκει και ηταν απενεργοποιημενο. Το εκανα για δοκιμη ενεργοποιηση και ο ηχος εφτιαξε αμεσως!! Μετα το εκανα παλι απενεργοποιηση και ο ηχος συνεχισε να ειναι συγχρονισμενος! Ηταν σαν να "ξεκολλησε" η η τηλεοραση, γιαυτο το συνδεω με αυτο που λεω παραπανω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα απο update.

Δυο επισεις πραγματα που παρατηρησα τωρα, δεν ξερω αν τα ειχαν σε προηγουμενο update:
1. Στο Quick menu εβαλαν και ασφαλη καταργηση δισκου! Καλο αυτο.
2. Εβαλα χθες στα παιδια να ακουσουν ενα παραμυθι σε mp3 απο την TV και μετα απο κανα 5λεπτο που πηγα να τα τσεκαρω, ειχε μπει screen saver στην οθονη: Μαυρο φοντο και ενα παραλληλογραμμο πλαισιο να περιφερετε και να εχει επανω τον χρονο του κοματιου, το ονομα του και ενα ειδος "equaliser" να τρεμοπαιζει. Πολυ ομορφο! Δεν ξερω ομως, ουτε ειδα καποια ρυθμιση, σε ποσο χρονο ενεργοποιηται.

Δεν εχεις προβλημα! Και εγω το παρατηρησα αυτο εχθες το βραδυ στον ΑΝΤ1 που εβλεπε dancing η γυναικα μου. Θυμηθηκα οτι στις ρυθμισεις ηχου εχει AV syncr. Πηγα εκει και ηταν απενεργοποιημενο. Το εκανα για δοκιμη ενεργοποιηση και ο ηχος εφτιαξε αμεσως!! Μετα το εκανα παλι απενεργοποιηση και ο ηχος συνεχισε να ειναι συγχρονισμενος! Ηταν σαν να "ξεκολλησε" η η τηλεοραση, γιαυτο το συνδεω με αυτο που λεω παραπανω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα απο update.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω, αν και είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το τελευταίο update.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, μπορεί να διαβάσει ξεχωρισούς υπότιτλους μέσω dlna media server (πχ twonky)? Με usb σκληρό παίζουν κανονικά αλλά με twonky media server δεν παίζουν.

Με twonky δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω δοκιμασει με windows media player και ps3 media server και δεν παιζουν. Με τον μονο dlna media server που εχω δει υποτιτλους και μαλιστα μπορεις να αλλαξεις μεγεθος, συγχρονισμο κτλ ειναι με τον PLEX! Εχει και πολυ καλη παρουσιαση των ταινιων (βλεπεις υποθεση, poster, και μπορεις να κανεις αναζητηση)

Tελικα η lg θέλει μαυρισμα απο όλους.Το ψεμα πάει συννεφο.Προβληματικα updates χωρις να εξηγουν κιολας τι ρολο βαρανε.Αγνοια για το πραγματικο frame rate καικοροιδία με τις παπατζες τυπου 200/300/400/500/8000 Hz,διαβαζω για προβλήματα με το plex και μαλιστα αντι να διορθωνει τα προβληματα σταματανε λέει να υποστηριζουν τις εφαρμογες.ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.Να μην μιλησω για την υποστηριξη στην κινητη τηλεφωνια.Για εμενα μάλλον τελευταια ηταν η αγορα της συγκεκριμενης τηλεορασης αν και προσωπικα δεν εχω απο την συσκευη μου (φτου κακα)παραπονο.

Κανείς δεν ξέρει αν η νέα έκδοση firmware είναι ισάξια ή χειρότερη στο θέμα της σκιάς σε σχέση με την 04.01.68;

Φίλε grepms..η σκιά παραμένει στα ίδια..όμως δεν υπάρχει ghosting στη μπάλα του basket..

μαυρο στην lg και σε μια απο τις προτεινομενες τηλεορασεις απο ξενα forum που ψαχνουν οσο δεν παει...τπ

ρε μαγκες αυτο το 48p στο cinama τι λεει?

Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας για οσο το δυνατον καλυτερες ρυθμισεις για την εικονα της TV, μιας και δεν το κατεχω το αθλημα......

αναλογα ειναι μωρε πχ για ταινια βαζω φωτισμο κοντα στο 88 αντιθεση κοντα στο 88 φωτεινοτητα 55 χρωμα 55-60 και μετα δυναμικη αντιθεση μεσο, υψηλη αναλυση ενεργο, βελτιωση εικονας χαμηλο, gamma 2.2,ισορροπια λευκου μεσο και υψηλο στο σημεια, μειωση θορυβου και τα 2 στην μεση και true motion off.

Περα απο αυτα στο gaming βαζω game mode με χαμηλο διορθωση χρωματος και χαμηλο καθαρο λευκο και πανω κατω τα ιδια στα αλλα

Το εχουμε βαλει οι περισσοτεροι απο εδω και ενα μηνα. Προσθεσαν καποια πραγματακια , τα αναφερω και σε post στην προηγουμενη σελιδα. Οσον αφορα την κινηση, μια ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο ειδα. Αυτο που "ανακαληψα" χθες ειναι οτι μπορω να σβησω την οθονη, οταν ακουω μουσικη ,ακομα και οταν βλεπω ταινια(!), χωρις να χανω τον ηχο! Απο το quick μενου, παω επιλογες ενεργειας και επιλεγω "σβησιμο οθονης". Βγαινει μηνυμα οτι μετα απο 3 δευτερολεπτα θα σβησει η οθονη, και αυτο ηταν! Μετα, αν πατησω οποιοδηποτε κουμπι στο τηλεκοντρολ ανοιγει παλι η οθονη.

ερωτηση,πλεον δεν βλεπω πηγες φωτισμου απο την οθονη γυρω γυρω ΑΛΛΑ στο κεντρο ειναι σκουρα εντελως και πανω και κατω απο το κεντρο φωτιζει λιγο παραπανω. Αυτο το πραγμα γινεται οταν αλλαζω καναλι και στιγμιαια γινεται μαυρη ή αν δω μια εντελως μαυρη εικονα,εβαλα την φωτογραφια με το τετραγωνο ασπρο στο κεντρο και γυρω γυρω μαυρο κ δεν ειχε κανενα προβλημα εσας εχει θεματα γενικα?

ΥΓ. αυτο το παρακολουθησα εγω φιλοι μου ουτε καν καταλαβαιναν τι τους ελεγα

Καλησπέρα, ειμαι κατοχος του εδω και 6 μερες της 47lm615s και ειμαι γενικά ευχαριστημένος. Eβαλα και το τελευταιο firmware. Η εικόνα δεν κουράζει (αλλα δεν εντυπωσιάζει) και το 3D ειναι πολυ ξεκουραστο.
Το DLNA στριμαρει τα παντα και το usb player ειναι πολυ καλό.
Στα μειον ειναι οτι δεν εχει DTS (και ειναι κουραστική η μετατροπή σε ac3), δεν μπορείς να γραψεις μια εκπομπή στο φλασάκι/ εξ σκληρό δίσκο και ο ήχος απο εκπομπή σε εκπομπή παρουσιάζει μεγάλες αυξομειώσεις.

Επίσης παρατήρησα οτι οταν παίζει 3D ταινείες (ειτε απο usb ειτε dlna) μετά απο 50-60 λεπτά ο ήχος χάνεται και πρεπει να κλείσεις την τηλεόραση για να επανέλθει. Το παρουσίασε σε κανεναν αυτο?
Πήρα τηλ το service και ήρθαν μεσα σε 1 ωρα απο το σπιτι και την πήραν. Μου ειπαν οτι το ποιο πιθανον ειναι να μου την αντικαταστησουν ή θα μου πιστωθεί στο κατάστημα που την πήρα το ίδιο ποσό για να αγοράσω την ίδια ή όποια αλλη θέλω.

Προτείνετε να παρω την ίδια ή να αγοράσω αλλο μοντέλο και να πληρώσω την διαφορά;

ΥΓ. δεν με ενδιαφέρει να ειναι smart γιατι θα πάρω στικάκι android και δεν θελω πλασμα γιατι το σπίτι ειναι πολύ φωτηνό. (Με την 47lm615s πρέπει να κατευάσω ρολά για να δω ανετα τβ)

η 620 ή η 640 ειναι σαφως καλυτερες τωρα δεν ξερω τι διαφορα εχουν σε τιμη κ αν εχεις να τα δωσεις αλλιως αν δεν εισαι ψειρας κρατα την 615

PC/Bluray

Setting Expert 1 isf
Backlight 35
Brightness 52
H Sharp. 0
V Sharp 0
Contrast 97
Colour 49
Tint R2

Expert Control
Dynamic Con Off
Super Res. On
Colour Gam BT709
Edge Enh. Off
Colour Fil. Off
Expert Pattern Grayed Out
Gamma 2.2

White Balance
Colour Temp Medium
Method 20 Point IRE
Pattern Outer
IRE 100
Luminance 130
Red 0
Green 0
Blue 0

Colour Management
Green S-10,T0,L13
Blue S1,T0,L20
Magenta S-5,T0,L10
Yellow S-10,T0,L0
Red S10,T20,L0

Picture Options
Noise Red Off
Mpeg Noise OFF
Black Lev. Low
Real Cin Off (On for Bluray)
Eyecare Off
TruMotion Off]

δανεισμενο απο site. Πολυ καλη ρυθμιση παντος,εγω πανω σε αυτην αλλαξα και εβαλα δυναμικη αντιθεση low,αντιθεση 97->95, Φωτισμος 35->38

επισης για gaming ανεβασα στο 50 τον φωτισμο, 93 αντιθεση και εβαλα δυναμικη αντιθεση low οπως και ενα που ζωντανευει τα χρωματα στο low

Παλια ειχα 78 φωτισμο κ κουραζομουν σε ταινιες πιο πολυ απο οτι τωρα

Last edited:
Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

PC/Bluray

Setting Expert 1 isf
Backlight 35
Brightness 52
H Sharp. 0
V Sharp 0
Contrast 97
Colour 49
Tint R2

Expert Control
Dynamic Con Off
Super Res. On
Colour Gam BT709
Edge Enh. Off
Colour Fil. Off
Expert Pattern Grayed Out
Gamma 2.2

White Balance
Colour Temp Medium
Method 20 Point IRE
Pattern Outer
IRE 100
Luminance 130
Red 0
Green 0
Blue 0

Colour Management
Green S-10,T0,L13
Blue S1,T0,L20
Magenta S-5,T0,L10
Yellow S-10,T0,L0
Red S10,T20,L0

Picture Options
Noise Red Off
Mpeg Noise OFF
Black Lev. Low
Real Cin Off (On for Bluray)
Eyecare Off
TruMotion Off]

δανεισμενο απο site.
Πολυ καλη ρυθμιση παντος,εγω πανω σε αυτην αλλαξα και εβαλα δυναμικη αντιθεση low,αντιθεση 97->95, Φωτισμος 35->38

επισης για gaming ανεβασα στο 50 τον φωτισμο, 93 αντιθεση και εβαλα δυναμικη αντιθεση low οπως και ενα που ζωντανευει τα χρωματα στο low

Παλια ειχα 78 φωτισμο κ κουραζομουν σε ταινιες πιο πολυ απο οτι τωρα

Πηγή http://www.avforums.com/forums/17787326-post8.html