papasouzakias
Supreme Member
- 13 May 2009
- 4,519
Μετά από update θα πρέπει να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για δοκίμασε. Στη δική μου LG παλιότερο μοντέλο υπάρχει κανονικά χώρα Ελλάδα.
Μετά από update θα πρέπει να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για δοκίμασε. Στη δική μου LG παλιότερο μοντέλο υπάρχει κανονικά χώρα Ελλάδα.
Καλησπέρα παιδιά,
Είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης και παρατήρησα πρόσφατα ότι υπάρχει θέμα συγχρονισμού εικόνας και ήχου (της τάξης των milliseconds) τόσο στα ψηφιακά κανάλια, όσο και σε ταινίες από σκληρό δίσκο. Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή είναι πρόβλημα της τηλέορασής μου?
Δεν εχεις προβλημα! Και εγω το παρατηρησα αυτο εχθες το βραδυ στον ΑΝΤ1 που εβλεπε dancing η γυναικα μου. Θυμηθηκα οτι στις ρυθμισεις ηχου εχει AV syncr. Πηγα εκει και ηταν απενεργοποιημενο. Το εκανα για δοκιμη ενεργοποιηση και ο ηχος εφτιαξε αμεσως!! Μετα το εκανα παλι απενεργοποιηση και ο ηχος συνεχισε να ειναι συγχρονισμενος! Ηταν σαν να "ξεκολλησε" η η τηλεοραση, γιαυτο το συνδεω με αυτο που λεω παραπανω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα απο update.
PC/Bluray
Setting Expert 1 isf
Backlight 35
Brightness 52
H Sharp. 0
V Sharp 0
Contrast 97
Colour 49
Tint R2
Expert Control
Dynamic Con Off
Super Res. On
Colour Gam BT709
Edge Enh. Off
Colour Fil. Off
Expert Pattern Grayed Out
Gamma 2.2
White Balance
Colour Temp Medium
Method 20 Point IRE
Pattern Outer
IRE 100
Luminance 130
Red 0
Green 0
Blue 0
Colour Management
Green S-10,T0,L13
Blue S1,T0,L20
Magenta S-5,T0,L10
Yellow S-10,T0,L0
Red S10,T20,L0
Picture Options
Noise Red Off
Mpeg Noise OFF
Black Lev. Low
Real Cin Off (On for Bluray)
Eyecare Off
TruMotion Off]
δανεισμενο απο site. Πολυ καλη ρυθμιση παντος,εγω πανω σε αυτην αλλαξα και εβαλα δυναμικη αντιθεση low,αντιθεση 97->95, Φωτισμος 35->38
επισης για gaming ανεβασα στο 50 τον φωτισμο, 93 αντιθεση και εβαλα δυναμικη αντιθεση low οπως και ενα που ζωντανευει τα χρωματα στο low
Παλια ειχα 78 φωτισμο κ κουραζομουν σε ταινιες πιο πολυ απο οτι τωρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.