LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλο ειναι οταν βγαινει ενα update, να βλεπουμε και ποιες ειναι οι αλλαγες που φερνει αυτο, ωστε να μπορει καποιος να αποφασιζει αν θελει η οχι να το περασει.

αφου δεν λενε,εγω τα κανω ολα και ποτε δεν εχω παρατηρησει κατι λαθος σε αυτα που με νοιαζει κυριως

καλησπέρα σε όλους/ες.
Μια ερώτηση κι από μένα. Αφού ρύθμισα όλα τα κανάλια, πήγα στην ταξινόμηση για να βάλω τα αναλογικά στη σειρά που θέλω. Πρέπει στο 1 (είχα ΕΤ1) να πάτησα "παράλειψη" (το κόκκινο κουμπί στο τηλεχειριστήριο). Από τότε, χβήνω την τηλεόραση και μόλις την ανάψω, έχει φύγει το κανάλι από τη λίστα. Πάω "χειροκίνητος συντονισμός" και το ξαναβάζω, φεύγει πάλι με το σβήσιμο της τηλεόρασης.
Έκανα από την αρχή αυτόματη αναζήτηση όλων των καναλιών και ξανά ρύθμιση από την αρχή (ονόματα, αγαπημένα, ταξινόμηση, αναλογικά, δορυφορικά, κλπ) και πάλι το ίδιο.

Καμιά ιδέα; Θέλει μήπως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Απ' ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις μου σε φλασάκι και να τις επαναφέρω όποτε θέλω, σωστά;

αν το βγαλεις απο την παραληψει και πατησεις ταξινομηση και ξανα στο 1 δες αν φτιαχνει αλλιως...κανε ενα update το τελευταιο f/w και μετα κανε και μια επαναφορα(αφου θα την κανεις που θα την κανεις τουλαχιστον κανε και ενα update πρωτου).
Το f/w απο internet απευθειας οχι μεσω site και στικακι ακομα δεν εχει ανεβει λογικα το τελευταιο

ρε παιδιά έχει touch κουμπιά η οθόνη εμένα πιάνει μόνο το on/off κ το input τα αλλά δεν τα δέχεται

ωχ...εμενα μονο το on/off και το settings.Ωραια αλλα δεν ψηνομαι να την αλλαξω τωρα σε κανα χρονο+ θα δηλωσω αλλαγη (ευτυχως εβαλα 5 χρονια εγγυηση και δεν εχω προβλημα)

Παρατηρω τον τελευταίο καιρο οτι πολλες φορες εχω αποσυγχρονισμό στον ηχο ειτε ειναι απο επίγεια (μονο ψηφιακή εδω στην Πρέβεζα) είτε απο δορυφορική (μεσω hdmi).Συμβαινει συχνά και πολλες φορες περναει το δευτερολεπτο ο αποσυγχρονισμός.Το εχει δει κανεις άλλος;Εχει και την τελευταία εκδοση firmware

Παιδια καλησπερα μολις σημερα πηρα την 620s την 32αρα.Εκτος απο το ethernet και το wifi μπορω μεσω usb να περασω την τελευταια αναβαθμιση γιατι προσπαθησα μεσω usb μπορει να μου βρει το αρχειο zip και ενω μεσω usb βλεπω ολα τα αρχεια το zip δεν το βρισκει.Μηπως δεν γινεται τελικα με usb η αναβαθμιση αλλα μονο μεσω ιντερνετ.

Πρέπει να αποσυμπιέσεις το αρχείο zip. Το γράφει και στις οδηγίες που είναι στο site που κατέβασες την αναβάθμιση,

Καλησπερα στην παρεα! Την αγορασα σημερα σε 32" Αποριες εχω λιγες αλλα την ψαχνω ακομη. Προς το παρον κανω την αναβαθμιση που μου προσφερει.

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρέπει να αποσυμπιέσεις το αρχείο zip. Το γράφει και στις οδηγίες που είναι στο site που κατέβασες την αναβάθμιση,
Το εχω αποσυμπιεσει αλλα τιποτα δεν μου το βλεπει με τιποτα,μου βλεπει ολα τα αρχεια εκτος απ αυτο.Δεν μπορω να καταλαβω την δεν κανω σωστα.Μηπως στις ρυθμισεις τις τηλεορασης πρεπει κατι να κανω;

Ως τωρα ασχολιομουν μαζι της. Με εντυπωσιασε το 3D και οτι μπορεις να παιξεις με το βαθος πολυ καλο αλλα μετα που ειδα ταινια στο σταρ μου δωσε την εντυπωση οτι σαν να ετρεχε-να πηγαινε πιο γρηγορα. Ακομα ετσι την βλεπω. Ειναι παρενεργεια απο το οτι ενλεπα 3D η καποια ρυθμιση που πρεπει να πειραξω; 😳

Re: Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το έβαλες και στο folder LG_DTV, όπως λένε οι οδηγίες?

winer κλεισε τα 400 hz μηχανισμο τωρα δεν μου ερχεται πως λεγεται αλλα ειναι νομιζω στο μενου εικονα του ειδικου κατι τετοιο τελευταιες επιλογες

winer κλεισε τα 400 hz μηχανισμο τωρα δεν μου ερχεται πως λεγεται αλλα ειναι νομιζω στο μενου εικονα του ειδικου κατι τετοιο τελευταιες επιλογες

Φιλε το ψαξα στις ρυθμισεις-εικονα στις επιλογες προηγμενος ελεγχος και στις επιλογες εικονας και δεν βρηκα κατι για 400 hz. Αν σου ειναι ευκολο οταν βρεις που ειναι ακριβως ενημερωσε με γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειχε προβλημα 😄

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλησπερα μολις σημερα πηρα την 620s την 32αρα.Εκτος απο το ethernet και το wifi μπορω μεσω usb να περασω την τελευταια αναβαθμιση γιατι προσπαθησα μεσω usb μπορει να μου βρει το αρχειο zip και ενω μεσω usb βλεπω ολα τα αρχεια το zip δεν το βρισκει.Μηπως δεν γινεται τελικα με usb η αναβαθμιση αλλα μονο μεσω ιντερνετ.

Φίλε άλλαξε στικάκι..