Για εμένα σε 3D δεν υπάρχει καλύτερο από το παθητικό (παρότι έχει μισή ανάλυση). Σε 2D μπορείς να βρεις καλύτερες τηλεοράσεις.
Δοκίμασες όταν παίζει η ταινία από το usb να πατήσεις το πλήκτρο q.menu να δεις αν σου βγάζει επιπλέον επιλογές για το real cinema;
Υπάρχει δυνατότητα να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι στην 620S και να μπορώ να σερφάρω κανονικά;
Εσυ φιλε gremps μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις εχεις βαλει?
Για πληκτρολογιο σιγουρα ναι! Καπου το διαβασα οτι εχει δοκιμαστει και λειτουργει. Για ποντικι μαλλον οχι αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει.
Πολύ ενδιαφέρον. Οπότε λογικά οποιοδήποτε USB ποντίκι και πληκτρολόγιο θα αναγνωρίζονται κανονικά. Αλλά για να είμαστε σίγουροι, μπορείς να πεις ακριβώς ποια μοντέλα δοκίμασες εσύ; ΕυχαριστώΤελικα ποντικι δεχεται. Του εβαλα ενα απλο ενσυρματο usb και το ειδε κανονικα. Και καπου αλλου διαβασα οτι καποιος αλλος εβαλε ενα ασυρματο και ηταν οκ.
Πολύ ενδιαφέρον. Οπότε λογικά οποιοδήποτε USB ποντίκι και πληκτρολόγιο θα αναγνωρίζονται κανονικά. Αλλά για να είμαστε σίγουροι, μπορείς να πεις ακριβώς ποια μοντέλα δοκίμασες εσύ; Ευχαριστώ
edit: σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο.
Αν και δεν είναι το θέμα για να σχολιάσουμε πληκτρολόγια και ποντίκια, νομίζω ότι προτιμώ κάτι πιο compact μιας και θα πηγαίνει σχεδόν μαζί με το χειριστήριο (πάνω σε τραπεζάκι πχ). Χαίρομαι πάντως που τουλάχιστον τα αναγνωρίζει η TV ακόμα και με ένα δέκτη.απο πληκτολογιο και ποντικι εγω πηρα αυτο και δουλευει απροβληματιστα και εχει και energy saver. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.591208
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.