Greps: Σ αυτην την σελιδα
http://tft.vanity.dk/ θα δεις δεξια γραφει Input Lag HTML - Input Lag Exe
Στο html τρεχει απευθειας το προγραμμα στο exe το κατεβαζεις στο pc σου (Ειναι ενα χρονομετρο πολυ απλο σε flash) το οποιο δειχνει
ωρες,δευτερολεπτα,millisecond
Αυτο που κανεις ειναι να συνδεσεις μια οθονη στον υπολογιστη σου / laptop με hdmi η οτι συνδεση θελεις, Εγω χρησιμοποιω hdmi,
και ενεργοποιεις την οθονη του υπολογιστη οπως και την τηλεοραση να δειχνουν ακριβως τα ιδια απτα windows resolution settings.
Στα windows 7 (Αγγλικα) π.χ λεει Duplicate Desktop on 1 and 2
Βαζεις λοιπον την μια οθονη διπλα στην αλλη τρεχεις το χρονομετρο και τραβας μια φωτογραφια με ενα καλο κινητο η φωτογραφικη μηχανη και βλεπεις την διαφορα. Μπορεις επισης να τραβηξεις και βιντεο οπου μετα θα το κανεις παυση. Αλλα συνηθως ολες οι συσκευες εχουν καλυτερη ποιοτητα στην ληψη φωτογραφιας.
Φροντισε μονο οσον αφορα την LG που ξερω τις ρυθμισεις της να ειναι σε Game mode και στο Input Devices να εχεις δηλωσει οτι το hdmiX ειναι PC και οχι κατι αλλο. Δηλωνοντας οτι το hdmiX ειναι pc απενεργοποιει το post processing καθως θα δειτε απενερογποιημενες τις ρυθμισεις για Digital Noise Reduction κλπ οτιδηποτε μπορει να επεξεργαστει την εικονα και ως αποτελεσμα να προσθεσει lag
Επισης ειναι μια καλη ιδεα για οποιον θελει να αγορασει νεα τηλεοραση να περνει ενα λαπτοπ στα χερια με ενα hdmi και να πηγαινει στο καταστημα να λεει στον πωλητη να το συνδεσουν ωστε να κανει αυτη τη δοκιμη.
Εγω ειχα το θαρρος λογο συχνης και καλης συνεργασιας με το πλαισιο στη περιοχη μου και με εξυπηρετησαν ωστε να κανω την δοκιμη. Γιατι 2η φορα να τη ξαναπατησω με την τηλεοραση δεν ελεγε