LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και δεν είναι το θέμα για να σχολιάσουμε πληκτρολόγια και ποντίκια, νομίζω ότι προτιμώ κάτι πιο compact μιας και θα πηγαίνει σχεδόν μαζί με το χειριστήριο (πάνω σε τραπεζάκι πχ). Χαίρομαι πάντως που τουλάχιστον τα αναγνωρίζει η TV ακόμα και με ένα δέκτη.

Μολις βγηκε το LG MAGIC για android! Οποτε δεν χρειαζεσε πληκτρολογιο!(αν εχεις βεβαια android κινητο). Κανε αναζητηση στο googleplay με LG magic. Το δοκιμασα και ειναι πολυ καλο! Εχει αμεση ανταποκριση και σου δινει και μια εικονικη "ροδελα" ολισθισης, πολυ πρακτικη οταν εισαι στον browser και σερφαρεις!

Μολις βγηκε το LG MAGIC για android! Οποτε δεν χρειαζεσε πληκτρολογιο!(αν εχεις βεβαια android κινητο). Κανε αναζητηση στο googleplay με LG magic. Το δοκιμασα και ειναι πολυ καλο! Εχει αμεση ανταποκριση και σου δινει και μια εικονικη "ροδελα" ολισθισης, πολυ πρακτικη οταν εισαι στον browser και σερφαρεις!

Με wifi συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση; δηλαδή έχεις πάρει το στικάκι;

Με wifi συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση; δηλαδή έχεις πάρει το στικάκι;

Οχι. Εχω την τηλεοραση συνδεδεμενη με καλωδιο LAN. Το κινητο ειναι συνδεδεμενο με wifi και ελεγχω την την τηλεοραση απο το κινητο.

Οχι. Εχω την τηλεοραση συνδεδεμενη με καλωδιο LAN. Το κινητο ειναι συνδεδεμενο με wifi και ελεγχω την την τηλεοραση απο το κινητο.

Ευχαριστώ. Το δοκίμασα κι εγώ και φαίνεται πολύ βολικό! Έχει παρατηρήσει κανείς τώρα με το Euro 2012 αν η μπάλα στις δυνατές πάσες ή στα σουτ, αφήνει πίσω της μαύρη σκιά που την ακολουθεί(την μπάλα); Αν μπόρει κάποιος να δει έχει και απόψε αγώνα euro στις 21:45

παιδες την έχει δοκιμάσει κανείς για gaming; (ps3)

σκέφτομαι να την αγοράσω. Είδα κάποια μηνύματα για κάποιο κουπόνι που βγαίνει φτηνότερα, για ποιο κατάστημα είναι και πως γίνεται;

Yperion τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα αλλά κάτι κατάλαβα, σ' ευχαριστώ!

the_blade τα κουπόνια δεν υπάρχουν πλέον, ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης σήμερα δοκίμασα κι εγώ ένα ασύρματο ποντίκι και δουλεύει κανονικά. Είναι το logitech mx air που έχει τεχνολογία παρόμοια με το magic της lg όπου ακολουθεί ο δείκτης του ποντικιού τις κινήσεις που κάνω με το ποντίκι στον αέρα.

έχει δει κανείς από κοντά 615 δίπλα με την 620 να μας πει για διαφορές στην ποιότητα της εικόνας;

η μόνη διαφορά είναι τα 200 από 400 hz της 620;

έχει και η 615 internet browser και μπορείς να την ελένξεις μέσω iphone/android; Μπορεί και αυτή να γράφει σε σκληρό δίσκο;

Last edited:
Ευχαριστώ Σταύρο, θα το δοκιμάσω αν και στην περιγραφή της εφαρμογής δεν φαίνεται να υποστηρίζει την 620S.

Ευχαριστώ Σταύρο, θα το δοκιμάσω αν και στην περιγραφή της εφαρμογής δεν φαίνεται να υποστηρίζει την 620S.

Την υποστηριζει! Η LM6200 ειναι η αμερικανικη εκδοση της LM620s. Το εχω δοκιμασει στην δικη μου TV και ειναι μια χαρα!

Τωρα οσον αφορα τισ διαφορες 620 και 615, μπες στο site της LG και θα δεις τις διαφορες. Νομιζω οτι η 615 δεν ειναι smart tv, περα απο αυτο με τα 200 από 400 hz( τα οποια στην πραγματικοτητα ειναι 50 και 100ΗΖ)

Καλησπερα και απο μενα. Ειχα αγορασει προ ολιγου καιρου την LW5400 για το δωματιο μου. Δεν επιθυμουσα καποια smart tv μιας και θα συνδεοταν κατα βαση σε pc. Χρηση: Tv, 3D movies, ps3 και κανα game καμια φορα απτο pc.
Εννοειται οτι εφαγα τρελλη ηττα με το Input Lag της LW5400. Δεν περιμενα να ειναι τοσο χαλια. Αυτη τη φορα μιας και οι γονεις μου χρειαζοντουσαν τηλεοραση.Τους εδωσα αυτη και αγορασα την LM620S την οποια πριν την αγορασω
πηρα αγκαλια ενα λαπτοπ και πηγα στο Καταστημα (Πλαισιο) για να κανω δοκιμες στο LAG.. Ειδου οι φωτος και οι διαφορες. Εννοειται οτι εχει ενα Lag κι αυτη σε σχεση με τις LCD οθονες που εχω στο pc αλλα θα ελεγα οτι σχεδον
δεν το καταλαβαινω. Οι μετρησεις δειξαν απο 0 εως 30 περιπου ms lag . Σας παραθετω τις φωτο να τις δειτε. Καποιες ειναι απο το γραφειο μου και καποιες απο το πλαισιο και με τις 2 οθονες.

LW5400: Gaming για κανενα λογο 100ms Input Lag
LM520s: Gaming ΑΝΕΤΑ. 0 - 30 ms Input Lag. και παιζω και time critical games οπως FPS παιχνιδια, Mortal Kombat Ps3 (οπου για να βγαλεις combo hits παιζει μεγαλο ρολο το input! Στην LW5400 δεν εβγαλα combo ποτε!!)
Και στις δυο τηλεορασεις ειναι Picture Mode: Game Input Tag: PC

LW5400:

LM620S:

Y.Γ: !!!! Τελικα αν και μου ναι αχρηστο... Να μου ζησει η τεχνολογια!! Το smart tv ειναι φοβερο feature!!!! Εκατσα και δοκιμασα και εγγραφες σε δισκο. Μπηκα και εβλεπα online ειδησεις.. Πορωθηκα!

Τα DLNA αν δεν εχεις Gbit δικτυο αστο καλυτερα μιας και τα 1080p / blueray movies δεν τη παλευουν ...Θελουν bandwidth. Maximum 720p ΚΑΙ ΑΝ!
Το απευθειας μεσω usb επαιξε οκ. Δε το ψαξα πολυ ειπαμε ειναι συνδεμενη σε pc ... :D

BladeGT είναι εύκολο να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τις μετρήσεις(όπως τι πρόγραμμα χρειάζεται και την συνδεσμολογία); γιατί λέω κάνω μια δοκιμή και στην δική μου που είναι 32άρα, όπως επίσης και στην "παλιά" μου samsung.

Greps: Σ αυτην την σελιδα http://tft.vanity.dk/ θα δεις δεξια γραφει Input Lag HTML - Input Lag Exe
Στο html τρεχει απευθειας το προγραμμα στο exe το κατεβαζεις στο pc σου (Ειναι ενα χρονομετρο πολυ απλο σε flash) το οποιο δειχνει
ωρες,δευτερολεπτα,millisecond
Αυτο που κανεις ειναι να συνδεσεις μια οθονη στον υπολογιστη σου / laptop με hdmi η οτι συνδεση θελεις, Εγω χρησιμοποιω hdmi,
και ενεργοποιεις την οθονη του υπολογιστη οπως και την τηλεοραση να δειχνουν ακριβως τα ιδια απτα windows resolution settings.
Στα windows 7 (Αγγλικα) π.χ λεει Duplicate Desktop on 1 and 2
Βαζεις λοιπον την μια οθονη διπλα στην αλλη τρεχεις το χρονομετρο και τραβας μια φωτογραφια με ενα καλο κινητο η φωτογραφικη μηχανη και βλεπεις την διαφορα. Μπορεις επισης να τραβηξεις και βιντεο οπου μετα θα το κανεις παυση. Αλλα συνηθως ολες οι συσκευες εχουν καλυτερη ποιοτητα στην ληψη φωτογραφιας.
Φροντισε μονο οσον αφορα την LG που ξερω τις ρυθμισεις της να ειναι σε Game mode και στο Input Devices να εχεις δηλωσει οτι το hdmiX ειναι PC και οχι κατι αλλο. Δηλωνοντας οτι το hdmiX ειναι pc απενεργοποιει το post processing καθως θα δειτε απενερογποιημενες τις ρυθμισεις για Digital Noise Reduction κλπ οτιδηποτε μπορει να επεξεργαστει την εικονα και ως αποτελεσμα να προσθεσει lag :)

Επισης ειναι μια καλη ιδεα για οποιον θελει να αγορασει νεα τηλεοραση να περνει ενα λαπτοπ στα χερια με ενα hdmi και να πηγαινει στο καταστημα να λεει στον πωλητη να το συνδεσουν ωστε να κανει αυτη τη δοκιμη.
Εγω ειχα το θαρρος λογο συχνης και καλης συνεργασιας με το πλαισιο στη περιοχη μου και με εξυπηρετησαν ωστε να κανω την δοκιμη. Γιατι 2η φορα να τη ξαναπατησω με την τηλεοραση δεν ελεγε :)

παιδια, εχω ενα θεματακι με την τηλεοραση την τελευταια εβδομαδα και δεν ξερω απο που προερχεται!!

εχω κολληματα, σε οτιδηποτε κι αν κανω. ειτε ειμαι στο μενου με τις ρυθμισεις, ειτε βλεπω καποια ταινια (ειτε avi, ειτε mkv) μεσω δικτυου, βλεπω κολληματακια δευτερολεπτων.
Π.χ. οταν βαζω την ταινια, καθε λεπτο, και λιγοτερο απο λεπτο, σερνεται για 4-5 δευτερολεπτα και συνεχιζει..!! για να σας δωσω να καταλαβετε, καπως σαν τα πισι που "γεμιζουν" τη RAM..!!
επισης τα ιδια κανει και οταν μεταφερομαι μεσα στο μενου με τις ρυθμισεις, ακομα και οταν αλλαζω συχνα καναλια και οταν αυξομειωνω την ενταση, επισης καθυστερει να βγαλει τις ενδειξεις!

εχω κανει update στο λογισμικο της, απο οταν την πρωτοπηρα, πριν κανα εναμιση μηνα, αλλα αυτο το κανει την τελευταια εβδομαδα.

το τελευταιο πραγμα που εκανα στην τηλεοραση, αφου εχω συνδεσει κεραια, internet, σεταρισα δικτυο, ηταν να βαλω ενα πιατο για δορυφορικα πριν δεκα μερες, το οποιο ακομα δεν το εχω ρυθμισει καταλληλα (οταν βρω χρονο...!).

για πειτε, τι μπορει να φταιει? τι να κανω? να κανω ενα reset?

Καταρχην εχει βγει νεο λογισμικο πριν καμια εβδομαδα, το 03.03.56. Κανε την αναβαθμιση και πες μας αν σου ξανακανει το ιδιο προβλημα. Παντως, οπως το περιγραφεις, κατι σε μη σωστο 'καθισμα" του firmware φαινεται...

παιδια απο τηλεοπτικο σημα πως παει? το δορυφορικο το δοκιμασε κανεις?

παιδια απο τηλεοπτικο σημα πως παει? το δορυφορικο το δοκιμασε κανεις?

Για δορυφορικο θα το θελα αν και δεν το δοκιμασα οχι. Επειδη εχω ενα παρατημενο πιατο επανω θα το ψαξω ομως.

Οσον αφορα το σημα μου φαινεται ιδιο signal level/quality.

Αυτο που μου κανει λιγο εντυπωση σε συγκριση με την lw5400 που εχω παρολο που εχω βαλει και στις δυο τις ιδιες ρυθμισεις νομιζω οτι η lm620s πιξελιαζει λιγο παραπανω. Δηλαδη η lw5400 συμαζευε λιγο καλυτερα
το πιξελιασμα.. ισως να ειναι ιδεα μου.. Απλα το ψιλο βλεπω γιατι καθομαι κοντα και μου τη σπαει λιγο

Για δορυφορικο θα το θελα αν και δεν το δοκιμασα οχι. Επειδη εχω ενα παρατημενο πιατο επανω θα το ψαξω ομως.

Οσον αφορα το σημα μου φαινεται ιδιο signal level/quality.

Αυτο που μου κανει λιγο εντυπωση σε συγκριση με την lw5400 που εχω παρολο που εχω βαλει και στις δυο τις ιδιες ρυθμισεις νομιζω οτι η lm620s πιξελιαζει λιγο παραπανω. Δηλαδη η lw5400 συμαζευε λιγο καλυτερα
το πιξελιασμα.. ισως να ειναι ιδεα μου.. Απλα το ψιλο βλεπω γιατι καθομαι κοντα και μου τη σπαει λιγο
Ευχαριστω πολυ.. αν θες καποια στιγμη κανε μια δοκιμη και το πιατο και απαντησε.. αυτο με το πιξελιασμα αραγε να διορθωνετε? ας δωσει καποιος τα φωτα του..

Καταρχην εχει βγει νεο λογισμικο πριν καμια εβδομαδα, το 03.03.56. Κανε την αναβαθμιση και πες μας αν σου ξανακανει το ιδιο προβλημα. Παντως, οπως το περιγραφεις, κατι σε μη σωστο 'καθισμα" του firmware φαινεται...

βρε συ, sstavross, αν ηταν μη σωστο "καθισμα" του firmware, δεν θα το εκανε απο την αρχη που το περασα?

και προχτες που την εβαλα να ψαξει για ενημερωση λογισμικου, δεν βρηκε κατι!

τελοσπαντων, θα την κανω την αναβαθμιση και θα δω αν αλλαξει κατι!

βρε συ, sstavross, αν ηταν μη σωστο "καθισμα" του firmware, δεν θα το εκανε απο την αρχη που το περασα?

και προχτες που την εβαλα να ψαξει για ενημερωση λογισμικου, δεν βρηκε κατι!

τελοσπαντων, θα την κανω την αναβαθμιση και θα δω αν αλλαξει κατι!

Δεν το εκανε απο την αρχη γιατι μπορει να "ενεργοποιηθηκε" απο καποιο συνδιασμο πληκτρων ή επιλογων που εκανες. Εικασια κανω , δεν ξερω. Εγω, οταν περασα το καινουργιο firmware, παταγα το εικονιδιο του youtube και μου ανοιγε το facebook! Εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ηρθε στα ισα της! :-). Κανε και συ μια επαναφορα, μηπως φταιει αυτο. Οσον αφορα το firmware εγω εχω την 42 LM620s.Δεν ξερω αν εχεις το ιδιο μεγεθος, παντως στο site της LG μπορεις να τσεκαρεις για την δικη σου.

Εχω βαλει δορυφορικη κεραια, με 2 LNB ,σε hotbird k astra 19.2 και ολα καλα! Κατεβασε ολα τα καναλια που πιανω και με τον δορυφορικο μου δεκτη.