λοιπον, επικοινωνησα με LG και παραθεσα το προβλημα μου. το παιδι που μιλησα, μου ειπε για αναβαθμιση στο τελευταιο firmware, αλλα του απαντησα οτι το ειχα ηδη κανει και οτι μου εκανε το ιδιο και πριν και μετα την αναβαθμιση. μετα, αφου του ειπα ολη τη συνδεσμολογια της τηλεορασης μου - τι εχω συνδεσει επανω, δλδ!-
1 PC -> hdmi
2 Ethernet -> Switch (internet-δικτυο)
3 Δορυφορικη κεραια
4 επιγεια κεραια
μου προτεινε να δοκιμασω την τηλεοραση χωρις το ethernet καλωδιο.
τωρα που γυρισα σπιτι, εβγαλα και το ethernet και το HDMI και δοκιμαζω την τηλεοραση και στο μενου, και βαζω και ενα φλασακι με μια ταινια, και ειναι ολα ΟΚ. δεν κολλαει πουθενα!
*καλύτερα να δείτε το βίντεο στο μικρό παραθυράκι όπως φαίνεται από πάνω γιατί σε hd δεν φαίνεται τόσο πολύ η σκιά που λέω
Το προβλημα το εχω δει και εγω αλλα και αρκετα σε ενα αγγλικο φορουμ που διαβαζω. Δεν ξερω αν διορθωνετε ή ειναι προβλημα κατασκευης της τηλεορασης. Καλυτερα παρε κανα τηλ την LG ή να στηλουμε κανενα ομαδικο email.
Κανείς δεν βλέπει Euro να μου πει αν ακολουθεί μια σκιά την μπάλα στις γρήγορες οριζόντιες πάσες όπως βλέπουμε την τηλεόραση(δηλαδή από δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα); Γιατί το παιδί της Lg στα MediaMarkt μου είπε ότι αυτό είναι θέμα hz και συμβαίνει στις τηλεοράσεις με 50hz και ότι στην δικιά μου δεν θα έπρεπε να συμβαίνει!
Παρακάτω ανέβασα και ένα βίντεο που φαίνεται ελαφρώς το πρόβλημα, κυρίως στο δευτερόλεπτο 13 και λιγότερο στο 26
http://www.youtube.com/watch?v=y4ICeV6dEJI&feature=youtu.be
*BladeGT σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις κάνω τις δοκιμές θα ενημερώσω και με τα δικά μου αποτελέσματα.
επικοινωνησε απευθειας με το support της LG (801 11 200 900), και πες τους το προβλημα σου.
To έκανα και με παρέπεμψαν στο service τους στην πλ. Αττικής. Πήγα, περίμενα κάποιες ώρες για να την ελέγξουν επιτόπου, χωρίς όμως το πρόβλημα να μπορούν να το δουν οι ίδιοι αφού δεν είχαν κάποιο bluray δισκάκι με ποδόσφαιρο ή τέννις και μου έκαναν μια αναβάθμιση στους drivers(τουλάχιστον έτσι μου είπαν) η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν μπορεί να γίνει από το ίντερνετ παρα μόνο από το service. Επίσης μου άλλαξαν πάλι τις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα απενεργοποίησαν το truemotion και την μείωση θορύβου(αυτές τις αλλαγές τις είχα κάνει κι εγώ αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα). Τώρα πρέπει να περιμένω τον τελικό του Euro για να δω αν συνεχίζει να το κάνει και αν ναι θα πρέπει να ξαναεπικoινωνήσω με την lg.
To έκανα και με παρέπεμψαν στο service τους στην πλ. Αττικής. Πήγα, περίμενα κάποιες ώρες για να την ελέγξουν επιτόπου, χωρίς όμως το πρόβλημα να μπορούν να το δουν οι ίδιοι αφού δεν είχαν κάποιο bluray δισκάκι με ποδόσφαιρο ή τέννις και μου έκαναν μια αναβάθμιση στους drivers(τουλάχιστον έτσι μου είπαν) η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν μπορεί να γίνει από το ίντερνετ παρα μόνο από το service. Επίσης μου άλλαξαν πάλι τις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα απενεργοποίησαν το truemotion και την μείωση θορύβου(αυτές τις αλλαγές τις είχα κάνει κι εγώ αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα). Τώρα πρέπει να περιμένω τον τελικό του Euro για να δω αν συνεχίζει να το κάνει και αν ναι θα πρέπει να ξαναεπικoινωνήσω με την lg.
Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες! Αν ειναι οντως ετσι το θεμα με αυτους τους drivers, τοτε θα πρεπει να πανε ολοι για service (αφου δεν μπορει να γινει απο το ιντερνετ)! Εκτος αν ειναι θεμα ημερομηνιας παραγωγης της τηλεορασης, γιατι κατι ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα στο αγγλικο φορουμ. Τελος παντων, δες το τελικο και πες μας. Στο αγγλικο φορουμ καποιοι, οχι παλι ολοι, το βλεπουν και στο τεννις. Κοιταξε λιγο στο eurosport να δεις αν το βλεπεις το προβλημα και ενημερωσε μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.