LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κι εγω ακριβως την ιδια εχω. θα κανω πρωτα μια επαναφορα και μετα κανω αναβαθμιση, και βλεπουμε!

αυτο ακριβως κανω τωρα..! εκανα την αναβαθμιση στο 03,03,56 και τωρα ειμαι στην επαναφορα εργ.ρυθμισεων...! για να δουμε...!!

αν και δεν πιστευω να κανει κατι, αλλα....!

Δυστυχως, οτι εκανε και πριν την αναβαθμιση και την επαναφορα, εξακολουθει και μετα...!! καμμια αλλη ιδεα?

θα επικοινωνησω και με την LG, να δω τι θα μου πουν!

Τοτε σιγουρα εχει προβληματικο κομματι. Πες μας τι εγινε με την επικοινωνια σου με LG.

λοιπον, επικοινωνησα με LG και παραθεσα το προβλημα μου. το παιδι που μιλησα, μου ειπε για αναβαθμιση στο τελευταιο firmware, αλλα του απαντησα οτι το ειχα ηδη κανει και οτι μου εκανε το ιδιο και πριν και μετα την αναβαθμιση. μετα, αφου του ειπα ολη τη συνδεσμολογια της τηλεορασης μου - τι εχω συνδεσει επανω, δλδ!-
1 PC -> hdmi
2 Ethernet -> Switch (internet-δικτυο)
3 Δορυφορικη κεραια
4 επιγεια κεραια
μου προτεινε να δοκιμασω την τηλεοραση χωρις το ethernet καλωδιο.

τωρα που γυρισα σπιτι, εβγαλα και το ethernet και το HDMI και δοκιμαζω την τηλεοραση και στο μενου, και βαζω και ενα φλασακι με μια ταινια, και ειναι ολα ΟΚ. δεν κολλαει πουθενα!

Κανείς δεν βλέπει Euro να μου πει αν ακολουθεί μια σκιά την μπάλα στις γρήγορες οριζόντιες πάσες όπως βλέπουμε την τηλεόραση(δηλαδή από δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα); Γιατί το παιδί της Lg στα MediaMarkt μου είπε ότι αυτό είναι θέμα hz και συμβαίνει στις τηλεοράσεις με 50hz και ότι στην δικιά μου δεν θα έπρεπε να συμβαίνει!

Παρακάτω ανέβασα και ένα βίντεο που φαίνεται ελαφρώς το πρόβλημα, κυρίως στο δευτερόλεπτο 13 και λιγότερο στο 26

http://www.youtube.com/watch?v=y4ICeV6dEJI&feature=youtu.be

*BladeGT σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις κάνω τις δοκιμές θα ενημερώσω και με τα δικά μου αποτελέσματα.

Last edited:
*καλύτερα να δείτε το βίντεο στο μικρό παραθυράκι όπως φαίνεται από πάνω γιατί σε hd δεν φαίνεται τόσο πολύ η σκιά που λέω

λοιπον, επικοινωνησα με LG και παραθεσα το προβλημα μου. το παιδι που μιλησα, μου ειπε για αναβαθμιση στο τελευταιο firmware, αλλα του απαντησα οτι το ειχα ηδη κανει και οτι μου εκανε το ιδιο και πριν και μετα την αναβαθμιση. μετα, αφου του ειπα ολη τη συνδεσμολογια της τηλεορασης μου - τι εχω συνδεσει επανω, δλδ!-
1 PC -> hdmi
2 Ethernet -> Switch (internet-δικτυο)
3 Δορυφορικη κεραια
4 επιγεια κεραια
μου προτεινε να δοκιμασω την τηλεοραση χωρις το ethernet καλωδιο.

τωρα που γυρισα σπιτι, εβγαλα και το ethernet και το HDMI και δοκιμαζω την τηλεοραση και στο μενου, και βαζω και ενα φλασακι με μια ταινια, και ειναι ολα ΟΚ. δεν κολλαει πουθενα!

Σιγουρα δεν φταιει το HDMI. Αλλα αν φταιει το ethernet κατι πρεπει να παιζει με το Switch. Εγω την δικη μου την εχω απευθειας πανω στο router και δεν εχω προβλημα. Ομως θελω να παρω ενα Switch γιατι θελω να βαλω media player και αλλα πανω. Αν κολλαει στο Switch ειναι προβλημα. Μενει να διαπιστωσουμε αν ειναι το συγκεκριμενο switch ή καλυτερα μηπως καμμια ρυθμιση...

*καλύτερα να δείτε το βίντεο στο μικρό παραθυράκι όπως φαίνεται από πάνω γιατί σε hd δεν φαίνεται τόσο πολύ η σκιά που λέω

Το προβλημα το εχω δει και εγω αλλα και αρκετα σε ενα αγγλικο φορουμ που διαβαζω. Δεν ξερω αν διορθωνετε ή ειναι προβλημα κατασκευης της τηλεορασης. Καλυτερα παρε κανα τηλ την LG ή να στηλουμε κανενα ομαδικο email.

Το προβλημα το εχω δει και εγω αλλα και αρκετα σε ενα αγγλικο φορουμ που διαβαζω. Δεν ξερω αν διορθωνετε ή ειναι προβλημα κατασκευης της τηλεορασης. Καλυτερα παρε κανα τηλ την LG ή να στηλουμε κανενα ομαδικο email.

Στην lg εννοείται ότι έχω πάρει τηλέφωνο αλλά δεν ήξεραν τι να μου πουν. Αν μπορείς κάνε τους κι εσύ ένα τηλέφωνο -και όσοι μπαίνουν στο φορουμ- μήπως πάρουν χαμπάρι ότι το πρόβλημα είναι γενικό. Γιατί πέρα από αυτό το θέμα δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι άλλο που να με ενοχλεί.

Κανείς δεν βλέπει Euro να μου πει αν ακολουθεί μια σκιά την μπάλα στις γρήγορες οριζόντιες πάσες όπως βλέπουμε την τηλεόραση(δηλαδή από δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα); Γιατί το παιδί της Lg στα MediaMarkt μου είπε ότι αυτό είναι θέμα hz και συμβαίνει στις τηλεοράσεις με 50hz και ότι στην δικιά μου δεν θα έπρεπε να συμβαίνει!

Παρακάτω ανέβασα και ένα βίντεο που φαίνεται ελαφρώς το πρόβλημα, κυρίως στο δευτερόλεπτο 13 και λιγότερο στο 26

http://www.youtube.com/watch?v=y4ICeV6dEJI&feature=youtu.be

*BladeGT σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις κάνω τις δοκιμές θα ενημερώσω και με τα δικά μου αποτελέσματα.

εχω δει ολα τα παιχνιδια του euro και δεν εχω παρατηρησει κατι... το αντιθετο θα ελεγα. η εικονα ειναι πολυ ωραια και κατι φιλοι που ηρθαν να δουμε μαζι καποιο παιχνιδι εμειναν με το στομα ανοιχτο..

κι εγω σε οσα παιχνιδια εχω δει μεχρι χτες, δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο! και ειναι κατι που φαινεται!!!!

με τις ρυθμισεις εχεις παιξει? του Trumotion κυριως?

Με τις ρυθμίσεις έχω ασχοληθεί αρκετά, ενώ έχω δοκιμάσει και όλες τις επιλογές του trumotion αλλά δεν κατάφερα να εξαλείψω το πρόβλημα.

επικοινωνησε απευθειας με το support της LG (801 11 200 900), και πες τους το προβλημα σου.

επικοινωνησε απευθειας με το support της LG (801 11 200 900), και πες τους το προβλημα σου.

To έκανα και με παρέπεμψαν στο service τους στην πλ. Αττικής. Πήγα, περίμενα κάποιες ώρες για να την ελέγξουν επιτόπου, χωρίς όμως το πρόβλημα να μπορούν να το δουν οι ίδιοι αφού δεν είχαν κάποιο bluray δισκάκι με ποδόσφαιρο ή τέννις και μου έκαναν μια αναβάθμιση στους drivers(τουλάχιστον έτσι μου είπαν) η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν μπορεί να γίνει από το ίντερνετ παρα μόνο από το service. Επίσης μου άλλαξαν πάλι τις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα απενεργοποίησαν το truemotion και την μείωση θορύβου(αυτές τις αλλαγές τις είχα κάνει κι εγώ αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα). Τώρα πρέπει να περιμένω τον τελικό του Euro για να δω αν συνεχίζει να το κάνει και αν ναι θα πρέπει να ξαναεπικoινωνήσω με την lg.

To έκανα και με παρέπεμψαν στο service τους στην πλ. Αττικής. Πήγα, περίμενα κάποιες ώρες για να την ελέγξουν επιτόπου, χωρίς όμως το πρόβλημα να μπορούν να το δουν οι ίδιοι αφού δεν είχαν κάποιο bluray δισκάκι με ποδόσφαιρο ή τέννις και μου έκαναν μια αναβάθμιση στους drivers(τουλάχιστον έτσι μου είπαν) η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν μπορεί να γίνει από το ίντερνετ παρα μόνο από το service. Επίσης μου άλλαξαν πάλι τις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα απενεργοποίησαν το truemotion και την μείωση θορύβου(αυτές τις αλλαγές τις είχα κάνει κι εγώ αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα). Τώρα πρέπει να περιμένω τον τελικό του Euro για να δω αν συνεχίζει να το κάνει και αν ναι θα πρέπει να ξαναεπικoινωνήσω με την lg.

Στο χθεσινο παιχνιδι προσπαθησα να δω κατι τετοιο που αναφερεις.... δεν παρατηρησα τιποτα απολυτως.
Να σημειωσω οτι δεν εχω πειραξει καμμια ρυθμιση ,την εχω οπως ηταν ρυθμισμενη.

Και κατι εκτος θεματος. Το στικακι για το ιντερνετ που το βρισκω?

Last edited:

Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες! Αν ειναι οντως ετσι το θεμα με αυτους τους drivers, τοτε θα πρεπει να πανε ολοι για service (αφου δεν μπορει να γινει απο το ιντερνετ)! Εκτος αν ειναι θεμα ημερομηνιας παραγωγης της τηλεορασης, γιατι κατι ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα στο αγγλικο φορουμ. Τελος παντων, δες το τελικο και πες μας. Στο αγγλικο φορουμ καποιοι, οχι παλι ολοι, το βλεπουν και στο τεννις. Κοιταξε λιγο στο eurosport να δεις αν το βλεπεις το προβλημα και ενημερωσε μας.

Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες! Αν ειναι οντως ετσι το θεμα με αυτους τους drivers, τοτε θα πρεπει να πανε ολοι για service (αφου δεν μπορει να γινει απο το ιντερνετ)! Εκτος αν ειναι θεμα ημερομηνιας παραγωγης της τηλεορασης, γιατι κατι ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα στο αγγλικο φορουμ. Τελος παντων, δες το τελικο και πες μας. Στο αγγλικο φορουμ καποιοι, οχι παλι ολοι, το βλεπουν και στο τεννις. Κοιταξε λιγο στο eurosport να δεις αν το βλεπεις το προβλημα και ενημερωσε μας.

Για να δούμε....εν το μεταξύ προσπάθησα να βρω και στο youtube κανένα βίντεο της προκοπής αλλά μάταια...σχεδόν ούτε το μπαλάκι δεν βλέπεις εκεί! Σχετικά με την ημερομηνία κατασκευής εμένα είναι τον Απρίλιο.

pipitopapaki και ennia μπορείτε να μου πείτε τι ρυθμίσεις έχετε(αν τις έχετε πειράξει) και τι ημερομηνία κατασκευής έχει η τηλεόρασή σας;