δεν τογραφες πιο νωρις και πηγα και πηρα dual play γυαλια.λοιπον δοκιμασα τα real 3d απο τα vilage και δουλευουν μια χαρα,τα εκανα mod αλλαζοντας φακους σε δυο ζευγαρια που ειχα και ειναι έτυμα για dual play
το έμαθα πρην 2 ώρες απο σχόλιο στο youtube...τουλαχιστον να προλάβουν οι άλλοιδεν τογραφες πιο νωρις και πηγα και πηρα dual play γυαλια.
αν ειναι ξεκαθαρα καλυτερη της lg 620s χαλαλι τα λεφτα
H 620 είναι στα 50 Hz πραγματικά αυτό νομίζω αρκεί για να πας σε κάποια άλλη...
http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-42lm620t-47lm620t-201207091900.htm
Yperion, η 620S ειναι 100ΗΖ πραγματικα.
Τηλεόραση με 300 γραμμές σε κίνηση όπως μετρήθηκε στο τεστ είναι 50 Hz. To ίδιο αναφέρουν και οι Αμερικάνοι εδώ...
http://hdguru.com/lg-55lm6700-hdtv-review-when-120-hz-isnt-120-hz-updated/8281/
Αλλά είναι απλό να διαπιστωθεί. Πήγαινε στα ρυθμιστικά του trumotion και πες μας αν έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις de-blur και de-judder (κλίμακα από 0-10). Αν δεν έχει τότε κλάψτα Χαράλαμπε.
Την λειτουργώ σε iPhone και λειτουργεί άψογα.Ηρθε η ωρα αγορα νεας τηλεωρασης...
Μετα απο αρκετο διαβασμα εδω μεσα (και θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που μοιραζονται τις εμπειριες τους ) αποφασισα να παρω την LG LM620S .....
Καταρχας αυτη την στιγμη ΔΕΝ υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στην αγορα αυτο το μοντελο...Εχει εξαντηθει..Εγω εχω μπει σε λιστα αναμονης και αν ειμαι τυχερος (διοτι εμαθα οτι τα κομματια που εχει αυτη την στιγμη η LG προς διαθεση ειναι ελαχιστα και νεα παρτιδα θα εχουν μετα της 15/8) θα την εχω στα χερια μου τελος της εβδομαδας που μας ερχετε..
Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις
α)για να εχεις τα καλουδια μεσα στην tv που χρειαονται ιντερντε πρεπει να αγορασεις υποχρεωτικα lg wifi usb stick ή οποιοδηποτε αλλο wifi stick (αναφερομαι για ασυρματη συνδεση)
Να επιλέγεις της lg για να μην έχεις προβλήματα. Στη δική μου αγορά το wifi ήταν στη συσκευασία.
β)Αντι για το Magic τηλεκοντρολ διαβασα εδω οτι υπαρχει εφαρμογη σε android την οποια και κατεβασα .....Βλεπω ομως οτι ειναι demo ..Την εχει λειτουργηει κανεις αυτη ?και αν ναι με τι αποτελεσματα?
Και λέει ψέματα η lg; Μήπως σε αυτές τις χώρες που έχουν διαφορετική ονομασία οι τηλεοράσεις, έχουν άλλα πάνελ με άλλες προδιαγραφές; Στο trumotion έχει μόνο De-Judder και είναι από 0-10.
Δεν υπάρχει ΤΕΛΕΙΑ τηλεόραση...
Εγώ ετοιμάζομαι να αγοράσω την 55LM760S (την έχω δεί LIVE στο ΠΛΑΙΣΙΟ) με MCI800 και ελπίζω να μην έχει τα ίδια προβλήμματα.
akaloith, οταν αγορασα την TV και εψαχνα τι βαση να βαλω, απεκλεισα αμεσως τον βραχιονα γιατι δεν μου χρειαζοταν. απο την αλλη δεν εβαλα σταθερη βαση, που δεν εχει πολυ κενο πισω για 2 λογους.
Α να μπορω να βαζω χερι πισω -οποτε χρειαστει να συνδεσω κατι, πχ ενα φλασακι! και
Β ηθελα να εχει ρυθμιση κλισης, ωστε να της δωσω μια μικρη κλιση προς τα κατω, για να βλεπω εντελως καθετα στο πανελ!!!
ετσι βρηκα μια που εχει κλιση 10 μοιρες και κενο καπου στα 5-6 εκ.
τα καλωδια ολα βγαινουν κατω και πλαι. δεν εχει προς τα πισω τιποτα!!
Yperion δεν καταλαβαίνω πως βγαίνει ότι είναι 50hz με βάση το De-Judder...
4) το rerview παντως λεει οτι παρολο το 50αρι, 60αρι πανελ επειδη ειναι ips παρουσιαζεται αισθητα καλυτερη της Samsung ES5500 που δοκιμασαν και οτι για μη 100αρι, 200αρι πανελ εδειξε καλη αποδοση. Φυσικα παραμενει κατωτερη των γρηγορων lcd και των plasma. Σε αυτη τη τιμη τι υπαρχει που προσφερει ΚΑΙ το γρηγηρο πανελ? εστω με λογικη διαφορα.
Το καλώδιο του ρεύματος είναι ενσωματωμένο μέσα στην τv οπότε με αυτο δεν θα έχεις κανένα προβλημα φίλε μου. Όσο αφορά τις εισόδους για hdmi και USB είναι όλες στην αριστερή πλευρά της tv. Τέλος η είσοδος της κεραίας και της δορυφορικής είναι ακριβώς πίσω στην πλάτη της tv και εσωτερικά μέσα οπότε ούτε και εκεί θα έχεις θέμα. Τουλάχιστον έτσι είναι στην δικια μου 55αρα lm670s καλο μεσημέρι φίλε μου!!!!!η βαση που ειχα στη lg 37lh4000 ηταν με διπλο βραχιονα
δε το χρησιμοποιησα ποτε
ρυθμιση κλισης δε με νοιαζει γιατι θα παει σε χαμηλο υψος η tv
θελω να κολησει στο τοιχο γιατι θα τη χρησιμοποιω και ως οθονη οποτε οσο πιο πισω παει τοσο καλυτερα, να μεγαλωσει λιγο η αποσταση
ωραια η κεραια και το hdmi βγαινουν απο το πλαι
μηπως το ρευμα ενοχλησει σε μια βαση που δεν εχει κενο απο πισω η και αυτο βγαινει απο το πλαι? μπορω να δω μια φωτο υψηλης αναλυσης του πισω μερους της tv?
αυτη θα κανει δουλεια? το οτι δεν εχει περιθωριο πισω τη κανει δυσκολη στην εγκατασταση?
http://www.low-price.gr/components/...ge/product/PTV_501__________50012bb94c18e.jpg
ποια αλλη μου προτεινετε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.