LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

λοιπον δοκιμασα τα real 3d απο τα vilage και δουλευουν μια χαρα,τα εκανα mod αλλαζοντας φακους σε δυο ζευγαρια που ειχα και ειναι έτυμα για dual play

λοιπον δοκιμασα τα real 3d απο τα vilage και δουλευουν μια χαρα,τα εκανα mod αλλαζοντας φακους σε δυο ζευγαρια που ειχα και ειναι έτυμα για dual play
δεν τογραφες πιο νωρις και πηγα και πηρα dual play γυαλια.

δεν τογραφες πιο νωρις και πηγα και πηρα dual play γυαλια.
το έμαθα πρην 2 ώρες απο σχόλιο στο youtube...τουλαχιστον να προλάβουν οι άλλοι

Ηρθε η ωρα αγορα νεας τηλεωρασης...
Μετα απο αρκετο διαβασμα εδω μεσα (και θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που μοιραζονται τις εμπειριες τους ) αποφασισα να παρω την LG LM620S .....
Καταρχας αυτη την στιγμη ΔΕΝ υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στην αγορα αυτο το μοντελο...Εχει εξαντηθει..Εγω εχω μπει σε λιστα αναμονης και αν ειμαι τυχερος (διοτι εμαθα οτι τα κομματια που εχει αυτη την στιγμη η LG προς διαθεση ειναι ελαχιστα και νεα παρτιδα θα εχουν μετα της 15/8) θα την εχω στα χερια μου τελος της εβδομαδας που μας ερχετε..
Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις
α)για να εχεις τα καλουδια μεσα στην tv που χρειαονται ιντερντε πρεπει να αγορασεις υποχρεωτικα lg wifi usb stick ή οποιοδηποτε αλλο wifi stick (αναφερομαι για ασυρματη συνδεση)
β)Αντι για το Magic τηλεκοντρολ διαβασα εδω οτι υπαρχει εφαρμογη σε android την οποια και κατεβασα .....Βλεπω ομως οτι ειναι demo ..Την εχει λειτουργηει κανεις αυτη ?και αν ναι με τι αποτελεσματα?

αυτη η βαση τοιχου κανει για τη lg 42lm620s ?
ενα hdmi θα της συνδεσω (h dvi αν εχει)
μια κεραια
και το ρευμα της

επειδη η βαση θα ειναι κολητη στο τοιχο, δε θα εχει βραχιονα σκεφτομαι μηπως ενοχλει καποιο καλωδιο

Last edited:

Yperion
, η 620S ειναι 100ΗΖ πραγματικα.

akaloith, οταν αγορασα την TV και εψαχνα τι βαση να βαλω, απεκλεισα αμεσως τον βραχιονα γιατι δεν μου χρειαζοταν. απο την αλλη δεν εβαλα σταθερη βαση, που δεν εχει πολυ κενο πισω για 2 λογους.
Α να μπορω να βαζω χερι πισω -οποτε χρειαστει να συνδεσω κατι, πχ ενα φλασακι! και
Β ηθελα να εχει ρυθμιση κλισης, ωστε να της δωσω μια μικρη κλιση προς τα κατω, για να βλεπω εντελως καθετα στο πανελ!!!
ετσι βρηκα μια που εχει κλιση 10 μοιρες και κενο καπου στα 5-6 εκ.

τα καλωδια ολα βγαινουν κατω και πλαι. δεν εχει προς τα πισω τιποτα!!

Last edited:

Yperion
, η 620S ειναι 100ΗΖ πραγματικα.

Τηλεόραση με 300 γραμμές σε κίνηση όπως μετρήθηκε στο τεστ είναι 50 Hz. To ίδιο αναφέρουν και οι Αμερικάνοι εδώ...

http://hdguru.com/lg-55lm6700-hdtv-review-when-120-hz-isnt-120-hz-updated/8281/

Αλλά είναι απλό να διαπιστωθεί. Πήγαινε στα ρυθμιστικά του trumotion και πες μας αν έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις de-blur και de-judder (κλίμακα από 0-10). Αν δεν έχει τότε κλάψτα Χαράλαμπε.

Τηλεόραση με 300 γραμμές σε κίνηση όπως μετρήθηκε στο τεστ είναι 50 Hz. To ίδιο αναφέρουν και οι Αμερικάνοι εδώ...

http://hdguru.com/lg-55lm6700-hdtv-review-when-120-hz-isnt-120-hz-updated/8281/

Αλλά είναι απλό να διαπιστωθεί. Πήγαινε στα ρυθμιστικά του trumotion και πες μας αν έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις de-blur και de-judder (κλίμακα από 0-10). Αν δεν έχει τότε κλάψτα Χαράλαμπε.

Και λέει ψέματα η lg; Μήπως σε αυτές τις χώρες που έχουν διαφορετική ονομασία οι τηλεοράσεις, έχουν άλλα πάνελ με άλλες προδιαγραφές; Στο trumotion έχει μόνο De-Judder και είναι από 0-10.

Ηρθε η ωρα αγορα νεας τηλεωρασης...
Μετα απο αρκετο διαβασμα εδω μεσα (και θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που μοιραζονται τις εμπειριες τους ) αποφασισα να παρω την LG LM620S .....
Καταρχας αυτη την στιγμη ΔΕΝ υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στην αγορα αυτο το μοντελο...Εχει εξαντηθει..Εγω εχω μπει σε λιστα αναμονης και αν ειμαι τυχερος (διοτι εμαθα οτι τα κομματια που εχει αυτη την στιγμη η LG προς διαθεση ειναι ελαχιστα και νεα παρτιδα θα εχουν μετα της 15/8) θα την εχω στα χερια μου τελος της εβδομαδας που μας ερχετε..
Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις
α)για να εχεις τα καλουδια μεσα στην tv που χρειαονται ιντερντε πρεπει να αγορασεις υποχρεωτικα lg wifi usb stick ή οποιοδηποτε αλλο wifi stick (αναφερομαι για ασυρματη συνδεση)
Να επιλέγεις της lg για να μην έχεις προβλήματα. Στη δική μου αγορά το wifi ήταν στη συσκευασία.
β)Αντι για το Magic τηλεκοντρολ διαβασα εδω οτι υπαρχει εφαρμογη σε android την οποια και κατεβασα .....Βλεπω ομως οτι ειναι demo ..Την εχει λειτουργηει κανεις αυτη ?και αν ναι με τι αποτελεσματα?
Την λειτουργώ σε iPhone και λειτουργεί άψογα.

Καλές θεάσεις!!!

Και λέει ψέματα η lg; Μήπως σε αυτές τις χώρες που έχουν διαφορετική ονομασία οι τηλεοράσεις, έχουν άλλα πάνελ με άλλες προδιαγραφές; Στο trumotion έχει μόνο De-Judder και είναι από 0-10.

Άρα επιβεβαιώνεται ότι είναι 50 Hz.

Φέτος ούτε η LS5600 έχει 100 Hz (ενώ πέρυσι είχε η LV4500) ενώ το ίδιο κόλπο κάνει και η Samsung στην σειρά ΕΗ5000 που είναι 100 Hz CMR αλλά 50 Hz πραγματικά.

Δεν υπάρχει ΤΕΛΕΙΑ τηλεόραση...
Εγώ ετοιμάζομαι να αγοράσω την 55LM760S (την έχω δεί LIVE στο ΠΛΑΙΣΙΟ) με MCI800 και ελπίζω να μην έχει τα ίδια προβλήμματα.

Δεν υπάρχει ΤΕΛΕΙΑ τηλεόραση...
Εγώ ετοιμάζομαι να αγοράσω την 55LM760S (την έχω δεί LIVE στο ΠΛΑΙΣΙΟ) με MCI800 και ελπίζω να μην έχει τα ίδια προβλήμματα.

Yperion δεν καταλαβαίνω πως βγαίνει ότι είναι 50hz με βάση το De-Judder και αν όντως ισχύει ότι είναι 50hz πραγματικά και όχι 100hz(400 mci) που λέει η lg, τότε μιλάμε για παραπλάνηση. Ενώ και το λινκ που έχεις δώσει μιλάει για 120hz και όχι για 100hz που δίνει την τηλεόραση η lg.

Lost_Animal μιας και δοκίμασα την 760, το μόνο που μπορώ να σου επιβεβαιώσω είναι ότι δεν έχει το πρόβλημα με την σκιά στην γρήγορη κίνηση.

Last edited:
akaloith, οταν αγορασα την TV και εψαχνα τι βαση να βαλω, απεκλεισα αμεσως τον βραχιονα γιατι δεν μου χρειαζοταν. απο την αλλη δεν εβαλα σταθερη βαση, που δεν εχει πολυ κενο πισω για 2 λογους.
Α να μπορω να βαζω χερι πισω -οποτε χρειαστει να συνδεσω κατι, πχ ενα φλασακι! και
Β ηθελα να εχει ρυθμιση κλισης, ωστε να της δωσω μια μικρη κλιση προς τα κατω, για να βλεπω εντελως καθετα στο πανελ!!!
ετσι βρηκα μια που εχει κλιση 10 μοιρες και κενο καπου στα 5-6 εκ.

τα καλωδια ολα βγαινουν κατω και πλαι. δεν εχει προς τα πισω τιποτα!!

η βαση που ειχα στη lg 37lh4000 ηταν με διπλο βραχιονα
δε το χρησιμοποιησα ποτε
ρυθμιση κλισης δε με νοιαζει γιατι θα παει σε χαμηλο υψος η tv
θελω να κολησει στο τοιχο γιατι θα τη χρησιμοποιω και ως οθονη οποτε οσο πιο πισω παει τοσο καλυτερα, να μεγαλωσει λιγο η αποσταση
ωραια η κεραια και το hdmi βγαινουν απο το πλαι
μηπως το ρευμα ενοχλησει σε μια βαση που δεν εχει κενο απο πισω η και αυτο βγαινει απο το πλαι? μπορω να δω μια φωτο υψηλης αναλυσης του πισω μερους της tv?
αυτη θα κανει δουλεια? το οτι δεν εχει περιθωριο πισω τη κανει δυσκολη στην εγκατασταση?
http://www.low-price.gr/components/...ge/product/PTV_501__________50012bb94c18e.jpg

ποια αλλη μου προτεινετε?

Last edited:
1) Δεν υπαρχει τεστ που μπορουν οι κατοχοι να τρεξουν και να δουν στη πραξη τα hz του πανελ τους? links κτλ?
2) 100 - 120 hz υποθετω ωφειλονται στη διαφορα pal ntsc
3) ειμαστε σιγουροι οτι το πανελ των 620s και 620t ειναι το ιδιο? εδω σε ακριβως ιδια μοντελα τυχαινουν να κουβαλανε διαφορετικα πανελ.
4) το rerview παντως λεει οτι παρολο το 50αρι, 60αρι πανελ επειδη ειναι ips παρουσιαζεται αισθητα καλυτερη της Samsung ES5500 που δοκιμασαν και οτι για μη 100αρι, 200αρι πανελ εδειξε καλη αποδοση. Φυσικα παραμενει κατωτερη των γρηγορων lcd και των plasma. Σε αυτη τη τιμη τι υπαρχει που προσφερει ΚΑΙ το γρηγηρο πανελ? εστω με λογικη διαφορα.

Yperion δεν καταλαβαίνω πως βγαίνει ότι είναι 50hz με βάση το De-Judder...

Το εξηγεί στο τεστ αλλά και στο Αμερικανικό site , χωρίς de-blur (μείωση της "θολούρας") δεν υπάρχουν 100 Hz (PAL) , (120 για Αμερική/Ιαπωνία με NTSC).

4) το rerview παντως λεει οτι παρολο το 50αρι, 60αρι πανελ επειδη ειναι ips παρουσιαζεται αισθητα καλυτερη της Samsung ES5500 που δοκιμασαν και οτι για μη 100αρι, 200αρι πανελ εδειξε καλη αποδοση. Φυσικα παραμενει κατωτερη των γρηγορων lcd και των plasma. Σε αυτη τη τιμη τι υπαρχει που προσφερει ΚΑΙ το γρηγηρο πανελ? εστω με λογικη διαφορα.

Αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε , 50 Hz LCD σημαίνει 300 γραμμές , τόσο έχουν όλες. "Γρήγορα" και "αργά" πάνελ δεν υπάρχουν.

Last edited:
Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η βαση που ειχα στη lg 37lh4000 ηταν με διπλο βραχιονα
δε το χρησιμοποιησα ποτε
ρυθμιση κλισης δε με νοιαζει γιατι θα παει σε χαμηλο υψος η tv
θελω να κολησει στο τοιχο γιατι θα τη χρησιμοποιω και ως οθονη οποτε οσο πιο πισω παει τοσο καλυτερα, να μεγαλωσει λιγο η αποσταση
ωραια η κεραια και το hdmi βγαινουν απο το πλαι
μηπως το ρευμα ενοχλησει σε μια βαση που δεν εχει κενο απο πισω η και αυτο βγαινει απο το πλαι? μπορω να δω μια φωτο υψηλης αναλυσης του πισω μερους της tv?
αυτη θα κανει δουλεια? το οτι δεν εχει περιθωριο πισω τη κανει δυσκολη στην εγκατασταση?
http://www.low-price.gr/components/...ge/product/PTV_501__________50012bb94c18e.jpg

ποια αλλη μου προτεινετε?
Το καλώδιο του ρεύματος είναι ενσωματωμένο μέσα στην τv οπότε με αυτο δεν θα έχεις κανένα προβλημα φίλε μου. Όσο αφορά τις εισόδους για hdmi και USB είναι όλες στην αριστερή πλευρά της tv. Τέλος η είσοδος της κεραίας και της δορυφορικής είναι ακριβώς πίσω στην πλάτη της tv και εσωτερικά μέσα οπότε ούτε και εκεί θα έχεις θέμα. Τουλάχιστον έτσι είναι στην δικια μου 55αρα lm670s καλο μεσημέρι φίλε μου!!!!!

στην 42Lm620S οι εισοδοι κεραιων, πισι, ρευματος και ethernet ειναι προς τα κατω και οι HDMI-Usb στο πλαι..!!

Yperion, αν ξερεις-υπαρχει καποιος τροπος να εξακριβωσουμε αν ειναι 100ΗΖ η οχι, πες μας!

παντως η κινηση στην 620S, σε σχεση με την LE32D550 (50ΗΖ) που εχω, δεν εχει καμια σχεση!! Η 620S ειναι πολυ πιο γρηγορη- ομαλη σε γρηγορες σκηνες!!