LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλα ποσες αναβαθμισεις θα βγαλει ακομα η lg,τωρα περναει την 04.01.63.Θα ηθελα πραγματικα να ηξερα τι αλλαζει καθε φορα,αν και εχω την εντυπωση ,εκτος απο μια φορα που πραγματικα ειδα βελτίωση στην κινηση της εικονας,οτι ολα γινονται για τα περιεχομενα των εφαρμογων

οι περισσότερες αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν με της smart υπηρεσίες κ αρκετά από αυτά δεν αφορούν καν τη χώρα μας.. Στη τελευταία το πιο εμφανές είναι η προσθήκη του Skype
 
νικολα επικοινωνησες ξανα μαζι τους???? μιλαμε ειναι απιστευτο ξενερωμα να ακους τριξιμο απο καινουργια τηλεοραση λες και τρελαινονται τα μπασα!!!!υπαρχει κανεις με παρομοιο προβλημα ή να νιωσουμε μοναδικοι?????χαχαχαχααπορια...τηλεφωνω σε κωτσοβολο μεσα στο επιτρεπομενο 10ημερο επιστροφης ή Lg ????
 
Mου έτυχε και εμένα στην 611s. Αφενός μεν συντονίζεται το περιμετρικό πλαίσιο -το οποίο δεν "πατάει" σωστά στο σώμα της συσκευής- και αφετέρου υπάρχει πρόβλημα στην ενίσχυση του ήχου. Γι'αυτούς τους 2 λόγους όσο αυξάνεις την ένταση του ήχου αυτός γίνεται ακόμα πιο κούφιος και γεμάτος τριγμούς.

Την επέστρεψα την επόμενη μέρα (Πλαίσιο), την έλεγξαν επί τόπου στο service τους και χωρίς δεύτεη κουβέντα το θεώρησαν κατασκευαστική ατέλεια και έγινε αμέσως αντικατάσταση με άλλη. Με λίγα λόγια άψογη εξυπηρέτηση και aftersales support από τις παλιές καλές εποχές. Θα σας πρότεινα να μην μπείτε στην διαδικασία service της LG αλλά να επιμείνετε για αντικατάσταση στο κατάστημα απ' όπου την αγοράσατε...
 
Re: Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα, εδω και 1 εβδομαδα ειμαι κατοχος της 47αρας.θελω την βοηθεια σας σε 2 θεματα:
1)πως μπορω να δω τις ωρες που εχει δουλεψει η τιβι(εισοδος στο service menu)??ενω η παραγγελια έγινε 3/8 και αργησε ενα μηνα λογω μη διαθεσιμοτητας ημερομηνια κατασκευης που αναγραφεται πισω ειναι απριλης και διαβασα εδω για ανθρωπους που την πηρα ιουλη με ημερομηνια κατασκευής ιουνη!!!
2) όσον αφορα τα ηχεια, παρατηρησα σε καποια σημεια παραμορφωση του ηχου (ειτε σε συνθηκες τηλεορασης είτε κατα την προβολη αρχειων). η παραμορφωση αυτη δεν εχει να κανει με την ένταση που τα έχω (το κάνει και στο 10 και στο 100) αλλα μαλλον στον ήχο της στιγμής. Ενεργοποίησα την λειτουργια καθαρης φωνής και το προβλημα ελαχιστοποιήθηκε αλλα είναι κατι που συμβαίνει σε όλους ή προκειται για κατασκευαστική ατέλεια???
 
Η τηλεόραση κάθε φορά που κάνω έλεγχο για νέα έκδοση λογισμικού χάνει 4 συγκεκριμένα κανάλια. Νομίζω από το 31-34 με βάση την ταξινόμηση που κάνει στην αυτόματη αναζήτηση. Σίγουρα ένα από αυτά είναι το Τηλεάστυ, μπορεί κάποιος να κάνει δοκιμή για έλεγχο νέας έκδοσης λογισμικού και να δει αν υπάρχει μετά το Τηλεάστυ;
 
Re: Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

2) όσον αφορα τα ηχεια, παρατηρησα σε καποια σημεια παραμορφωση του ηχου (ειτε σε συνθηκες τηλεορασης είτε κατα την προβολη αρχειων). η παραμορφωση αυτη δεν εχει να κανει με την ένταση που τα έχω (το κάνει και στο 10 και στο 100) αλλα μαλλον στον ήχο της στιγμής. Ενεργοποίησα την λειτουργια καθαρης φωνής και το προβλημα ελαχιστοποιήθηκε αλλα είναι κατι που συμβαίνει σε όλους ή προκειται για κατασκευαστική ατέλεια???

Σε όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις λόγω μικρού πάχους τα ηχεία έχουν πρόβλημα να αποδώσουν καλό ήχο. Η λύση είναι μελλοντικά να πας σε μια ηχομπάρα η home cinema.
 
Έχει βρει κάποιος κάποιο πληκτρολόγιο ποντίκι που να αναγνωρίζει πλήρως η τηλεόραση LM620; Δοκίμασα αυτό εδώ χωρίς επιτυχία. Μόνο τα βελάκια αναγνώριζε... Υπάρχει περίπτωση να παίξει κάτι τέτοιο;
 
Καλησπέρα.Θα ήθελα την βοήθειά σας διοτι θελω να αγορασω την 55αρα και συγκεκριμενα απο το πλαισιο.
Την τηλεοραση την εχουν μονο σε εκθεσιακο κομματι σε 4 καταστηματα και η αγορα θα γινει σιγουρα απο το πλαισιο για δικους μου λογους.
Κατα καιρους εχω διαβασει στο τοπικ αυτο οτι παιζουν προβληματα με τον ηχο,με ιχνη που αφηνει η μπαλα κτλ.
Απο την στιγμη που υπαρχουν 4 διαθεσιμες για δοκιμη,μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω ακριβως τι δοκιμες να κανω και στις 4 πριν επιλεξω μια απο αυτες?
1.Πως θα δω ωρες λειτουργιας?
2.Τι τεστ να κανω με τον ηχο για να δω αν εχει προβλημα ή οχι?
3.Θα παω με το στικακι μου,οποτε τι αρχειο να περασω μεσα για να δοκιμασω αν αφηνει ιχνη ή οχι? (αν εχω καταλαβει καλα,σε καποιες παρτιδες κανει πολυ πιο εντονα νερα αποτι σε αλλες,σωστα η λαθος?)
4.Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο τεστ στο οποιο πρεπει να την υποβαλλω πριν διαλεξω τηλεοραση εκθεματος?

(Το πλαισιο δεν παραγγελνει απο την lg μια τηλεοραση αποκλειστικα για μενα ωστε να την αγορασω του κουτιου,μονο οταν κανει ομαδικη παραγγελια για τις αποθηκες του,και επειδη δεν μπορω να περιμενω το πλαισιο ποτε θα ξαναπαρει στοκ,γιαυτο θελω να παρω εκθεσιακο κομματι)

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
 
Τηλεόραση με 50 hz στις 55"? Το έχεις σκεφτεί καλά?
Θα σου πω την αληθεια.Παρακολουθω διαφορα νηματα και ολοι αναφερονται σε 42 και 40 αντε 47.Εγω εχω 4μισι χρονια την 40w4000 και πραγματικα πλεον ουτε για δωματιο δεν μου κανει.Ετυχε για 6 μηνες να χρησιμοποιησω μια πλασμα 50'' των 600 ευρω για ταινιες και παιχνιδια μεσω pc και απλα ηταν τοσο πιο απολαυστικο.Θελω ιντσες,θελω μεγεθος και μου κανει τοσο εντυπωση που ολοι αναφερονται ακομα σε τοσες λιγες ιντσες.Μονο το δικο μου ματι ειναι απλειστο?Ετοιμος ημουν να δωσω 1200 για 60'' πλασμα,αλλα η lg εχει και 3d,οποτε γιατι οχι 5 ιντσες κατω? Θαθελες να μου εξηγησεις πιο το προβλημα με τα 50hz στις 55''?
Και αν καποιος εχει την καλοσυνη να μου απαντησει 2 λεπτα στις προηγουμενες ερωτησεις μου?