LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στην πρώτη θύρα USB συνδέω τον σκληρό δίσκο με τις ταινίες του μικρού.
Στην τρίτη θύρα USB έχω συνδεδεμένο το wifi stick της LG (τι ταχύτητας είναι, G ή Ν; )

Στην δεύτερη USB θύρα, μπορώ να συνδέσω USB HUB και να χρησιμοποιήσω για παράδειγμα 4+ θύρες;

Ενδιαφέρομαι για πληκρολόγιο και ποντίκι. Άρα από 1 έως δύο κατελημένες υποδοχές. Έχει κάποιος να προτείνει σετ πληκρολογίου - ποντικιού; Αυτό μπορεί να είναι συμβατό;

Διάβασα ότι για να κάνεις εγγραφή θα πρέπει να έχει δίσκο πάνω από 40 gb φορμαρισμένο από την TV. Μπορώ να χρησιμοποιήσω usb stick 64 gb πάνω στο usb hub;

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας είμαι καινούργιος στο forum. Έχω διαβάσει και παρακολουθώ αυτό το νήμα από τον Ιούνιο. Πλέον είμαι και εγώ κάτοχος της 42άρας.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τους υπότιτλους στις 3D ταινίες. Συγκεκριμένα η τηλεόραση από usb stick η μέσω του Smart Share μετατρέπει αυτόματα σε 3D τους .srt υπότιτλους, χωρίς να χρειάζεται μετατροπή με κάποιο πρόγραμμα στο PC.
Απλά οι .srt υπότιτλοι εμφανίζονται χωρίς βάθος όπως είναι λογικό, καθώς το πρότυπο του srt δεν υποστηρίζει κανένα placement/sizing, ούτε κάποιου είδους αλλαγής γραμματοσειράς. Παρέχεται μόνο το κείμενο και ο Media Player της τηλεόρασης που θα τους αναπαράγει ορίζει το που και το πως θα εμφανιστούν.

Γι' αυτό τον λόγο χρησιμοποιώ το πρόγραμμα 3d subtitler που δημιουργεί ένα ζευγάρι αρχείων idx/sup από το αρχικό srt που του φορτώνουμε και μας επιτρέπει να κάνουμε ρυθμίσεις βάθους στους υπότιτλους. Αφού δημιουργηθεί το ζεύγος idx/sup υποτίτλων, τους μετονομάζω ώστε να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία και βγάζω από τον φάκελο της ταινίας το srt για να μην μπερδεύει την κατάσταση. Επίσης έχω δοκιμάσει την κωδικοποίηση τόσο σε UTF-8 όσο και σε ελληνικά.

Παρόλα αυτά η TV δεν εμφανίζει καθόλου τους υπότιτλους. Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος κάτοχος να παίξει αρχεία υποτίτλων idx/sup?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν το αναγνωριζει το hub τουλαχιστον στην δικη μου.

Παραγγελία της 47άρας στις 3/8... αναμενόμενη παραλαβή στις 5/9... Ευτυχώς που λείπουμε!...

το lg wifi stickaki ποσο κανει? πως ακριβως λεγεται το μοντελο?
ενα Κοινο wifi stickaki δε κανει?

to hub παιζει αψογα
στη usb 2 θυρα
δοκιμαστε για αρχη με λιγο φορτιο Ποντικι στικακι και αν θελετε πολυ φορτιο παρτε hub με δικη του τροφοδοσια

Uploaded with ImageShack.us

Last edited:
Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

to hub παιζει αψογα
στη usb 2 θυρα
δοκιμαστε για αρχη με λιγο φορτιο Ποντικι στικακι και αν θελετε πολυ φορτιο παρτε hub με δικη του τροφοδοσια

Άρα στη πρώτη θύρα συνδέω δίσκο για εγγραφή. Στη δεύτερη βάζω το hub με πάνω σε αυτό, σταδιακά, βάζω σκληρό με ταινίες, πληκρολόγιο, ποντίκι κτλ.
Στην τρίτη αφήνω το wifi.

Σωστά;

Θα ήθελα τα φώτα σας και πάλι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε τους χαρακτήρες του αλφάβητου στο remote control της τηλεόρασης? Όσο και να προσπάθησα δεν τα κατάφερα.
Ειδικά για την εφαρμογή του youtube που η πληκτρολόγηση με τα βελάκια είναι πολύ χρονοβόρα.

Επίσης παρατήρησα ότι σε πολλά βιντεακια και κυρίως βιντεοκλίπ μου βγάζει το μήνυμα αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο. Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?

στη δευτερη βαζεις το Hub, απο κει και περα βαλε οτι θες οπου θες

το lg wifi stickaki ποσο κανει? πως ακριβως λεγεται το μοντελο?
ενα Κοινο wifi stickaki δε κανει?

γεια σας

υπαρχει τροπος να προστεθουν στην λιστα καναλιων αναμικτα καναλια?
Π.χ τα καναλια να διαμορφωθουν κάπως ετσι:
1 αναλογικος τν
2 ψιφιακος τν
3 αναλογικος τν

και να τα προσπερνάω με το Ρ+ ή το Ρ- ?

μπα εισαι ειτε σε αναλογικα ειτε σε ψηφιακα ειτε σε ραδιο
και τα Ρ+ Ρ- σε κρατανε εκει που εισαι
γιατι να τα κανεις μανταρα?
οταν ειχα και τα 2 απλα ειχα βαλει στα ιδια νουμερα, πχ ενα πατημα του 5 ημουν στον Αντ1 ψηφιακο, δευτερο πατημα του 5 ημουν στον Αντ1 αναλογικο, τριτο πατημα ημουν στο 5ο ραδιο

τωρα με τη νεα τιβι δεν εκανα καν αναζητηση στα αναλογικα

Αυτό είναι το wifi stick που αγόρασα.

Δεν δοκίμασα κάτι άλλο...

ok φθηνο ειναι πως και ετσι?
εχει δοκιμασει κανεις αλλο? εγω δοκιμασα ενα ασχετο και δεν επαιζε

θα κερδισω κατι συνδεοντας wifi στικ αντι για τη tv στο router μεσω ethernet?

Το ίδιο είναι. Αν μπορούσα και εγώ με ethernet θα την έκανα την δουλειά.

εχω κατεβασει μια εφαρμογη για android lg tv remote
η οποια ομως μεσω ethernet οπως ειπα δε μου παιζει
ισως να θελει η tv να εχει wifi δικο της

εχω κατεβασει μια εφαρμογη για android lg tv remote
η οποια ομως μεσω ethernet οπως ειπα δε μου παιζει
ισως να θελει η tv να εχει wifi δικο της

Αν λειτουργει το wifi του ρουτερ σου θα σου παιξει...αν δεν κανω λαθος που μαλλον δεν κανω...

φυσικα και λειτουργει αλλα το προγραμμα δεν αναγνωριζει τη tv :(
Και υπεθεσα οτι θελει η ιδια η tv να χει wifi και να μην αποκταει μεσω του ρουτερ

φυσικα και λειτουργει αλλα το προγραμμα δεν αναγνωριζει τη tv :(
Και υπεθεσα οτι θελει η ιδια η tv να χει wifi και να μην αποκταει μεσω του ρουτερ

Αν διαβάσεις σε προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι και σε εμένα και σε κάποιον άλλο, η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά μέσω ethernet.

τοτε τι φταιει και μενα δε παιζει το lg tv remote και δεν ανιχνευει τη tv μου που ειναι συνδεμενη στο ρουτερ μεσω ethernet που στο ιδιο ρουτερ ειναι συνδεμενο και το κινητο μου φυσικα ασυρματα

Last edited: