LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το μοντελακι ειναι υπερεξοπλισμενο
εγω ειχα μια lg 37lh4000
και ιδιο 2d να εχει ευχαριστημενος θα ειμαι μιας που δεν ειχα παραπονο απο το 2d της πρωην tv μου
απλα ηθελα μια αναβαθμιση κυριως τη 3d δυνατοτητα
ουτε smart features ηθελα ουτε τιποτα μιας που η tv θα συνδεθει στο pc
θα προτιμουσα ενα μοντελο χωρις εξτρα καλουδια και απλα να μου δινει ενα καλο 2d, 3d panel
αλλα μιας που δε τα χρυσοπληρωσα τα εξτρα οκ ας υπαρχουν

τελικα δε μας ειπατε πως βλεπετε τις γραμμες του τεστ για να διαπιστωσουμε τα hz της tv
θελω και ενα βιντεο να κατεβασω που να φαινεται η σκια οταν με το καλο ερθει τη τεταρτη

akaloith η τελευταία γραμμή είναι καθαρή, η 3 ειναι λίγο θολή ,οι δύο τελευταίες διαβάζονται, εγω το θέμα με τη σκιά το ειδα μια δυο φορες τυχαία με μια εναλαγη σκηνής αλλά οχι στο επίπεδο του πρώτου βιντεο με το ποδόσφαιρ και δε το είχα καταλάβει γιατί πέρασε γρήγορα και απλά το είχα υπόψιν ,γενικά ειναι πολύ value οχι για το smart χαρακτήρα της γιατι ο browser λαγκαρει και οι εφαρμογές ειναι λιγες και το hardware οχι το ιδιο με τα δυνατά smartphones αλλά αξίζει για την πολύ γρήγορη κίνηση εικόνας που παρέχει τα led χρώματα και το 3d όπως ακριβώς με του κινηματογραφου με την κίνηση να ειναι πάντα το ίδιο ομαλη στο 3d.

Όποιος θέλει βίντεο για δοκιμή της τηλεόρασης σχετικά με το πρόβλημα της σκιάς ας δοκιμάσει το παρακάτω που είναι τέννις:
http://rapidgator.net/file/15819619/Roland.Garros.2012.Game.Set.Mats.Day10.720p.x264.mkv.html

Επίσης καλό θα ήταν να καθίσετε κοντά στην τηλεόραση για να δείτε την μαυρίλα σε όλο της το μεγαλείο....

*δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και μία τηλεόραση της σειράς 620s που να μην εμφανίζει την μαύρη σκιά.

sstavross με αυτούς από το εξωτερικό που είπες ότι τους άλλαξαν πάνελ τι έγινε, λύθηκε το πρόβλημα; μπορείς να δώσεις λινκς από τα φόρουμ του εξωτερικού;

Last edited:
εχει καλιμπραρει, ρυθμισει, κανεις την 42lm620s ωστε να μας δωσει ρυθμισεις να ρυθμισουμε και τη δικη μας?

ξερει κανεις σε τι μορφη υποτιτλων πρεπει να ειναι το αρχειο γιατι σε *.sub δεν το παιζει...

πως μετατρεπεις sub σε srt?

οταν ειναι ενσωματομενοι οι υποτιτλοι στο 3d Playback δε γινεται μπαχαλο?

λοιπον ηρθεεεεεεε
0)παω να τη βυδωσω στο τοιχο, με τις εσοχες που εχει στις βολτες η tv οι παρεχομενες βιδες δεεεεεε φτανουν ειναι πολυ κοντες, καταστροφη, ΣΩΣΤΕ ΜΕ!! τη βαζω στο γραφειο και το βουλωνω.
1)συνδεω hdmi ρευμα ethernet κεραια, αχ να χα στησει και το δορυφορικο πιατο μου τι καλα που θα ταν!!! συνδεθηκε με το pc μεσω hdmi4 (λεει pc αντιρηση δε φερω), πρωτο σοκ διχνει σκατα, φτιαχνω το scaling του hdmi απο τη καρτα γραφικων δε διορθωνεται
εν τελη μου ρθε να βαλω στην αναλογια μονο σκαναρισμα και ολαααααααααααααα στρωσαν
τωωωωωωρα μαλιστα αυτο ειναι ενα καλο μονιτορ υπολογιστηηηηη
2)εχει laaaaaaaagggg, βαζω στη λειτουργια av παιχνιδι και εξαφανιζεταιιιιιι
3)κανει αναβαθμιση λογισμικου μεσω ethernet δε χανει καναλια, Niceeeeeeeeeee
4)βαζω το περιοβοητο τενις σκια δε βλεπω, περισοτερο με ενοχλει οτι το video ειναι 720p, αισχος.
5)με τις πρωτες ρυθμισεις διχνει οτι εχει καλο πανελ, δεν εχει καμενα πιξελ, ειναι ομοιομορφα φωτισμενο, διακρινω νταμακια απο τερμα μαυρο ως τερμα ασπρο, το ιδιο και στα χρωματα
6)3d βρειτε καλαααααααααα αρχεια οχι κακοσυμπιεσμενα γιατι φωναζειιιιιιιι θελει υψηλης αναλυσης αρχεια
7)μα πως τις ρυθμιζουν ετσι απο το εργοστασιο? σκετη καταστρφη οι αρχικες ρυθμισεις
8)τα 555 που εδωσα για τη 42lm620s τωρα που τη βλεπω μπροστα μου δε θα δινω ουτε μισο ευρω παραπανω ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ SAMSUNG SONY ΜΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΗ
9)τη κρινω ως οθονη pc, ως tv δε με νοιαζει
10)αν αναρωτιεστε? τρεχατε παρτε τη αλλα ειναι κριμα να τη χρησιμοποποιειτε για να βλεπετε ΕΤ1 και μεγα

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με 'γειές. Εγώ υπολογίζω προς τέλη του μήνα να την έχω...

akaloith έχεις εξτασιαστει, πάντως και εγω ψήνομαι για να παρω mac mini, στο σαλόνι θα λέει πολύ απο εμφάνιση και χρηστικότητα... Ε ρε 555 ευρω και εγω τη πηρα 650 πρην ενα μήνα, καλά τι πάθανε και τη ρίξανε τοσο;

πως μετατρεπεις sub σε srt?

Για την ταινια που ηθελα να δω εκανα κατι απλο..Βρηκα στο ιντερνετ srt υποτιτλους για την ιδια ποιοτητα ,το εκανα rename με το ονομα του αρχειου τις ταινιας και επαιξε σωστα ...

ευχαριστωωωωωωωωω, lg και παλι lg

δε τη ριξανε ετυχε ο κοτσοβολος για καποιες ωρες να την εχει 580 και καποια αλλη στιγμη 555
τωρα την εχει 650, ειναι θεμα timming

τοσες ωρες τη ρυθμιζω, οι αρχικες ρυθμισεις ειναι για πεταμα τουλαχιστον για τα δικα μου ματια
και αφου εεεεελυσα ολα τα προβληματα τα αρχικα μου παρεμεινε εναααα
το να την κρεμασω στη βαση τοιχου

οι βιδες που εχει η tv και η βαση ειναι πολυ κοντες και αυτο γιατι αντι να ερθει η βαση να κολλησει με τη tv υπαρχει ενα γερο κενο ετσι χρειαζεσαι διπλασια βιδα απο αυτη που σου δινουν
5.5mm πάχος
28mm μηκος σπειρωματος
και δεν εχει το κλασικο σπειρωμα που εχουν οι εδω βιδες
που βρισκω τετοιες?

11) το pvr παιζει μια χαρα, με στικακι δεν επαιξε (ισως ηταν μικρο), με σκληρο δισκο επαιξε
τον κανει φορματ και γραφει μια χαρα sd και hd
σε προειδοποιει οτι δεν διαβαζεις το δισκο στο pc
αλλα απο τη tv μια χαρα τα βλεπεις
δεν ειναι τελειο αλλα απο το καθολου κατι ειναι και αυτο

12) επειδη τη χρησιμοποιω ως οθονη εχω τον εξης μπελα
οταν βαζω 3d πρεπει να απομακρυνομαι γιατι προφανως οι γραμμες απο κοντα ειναι κατι παραπανω απο ορατες
θα λεγα οτι για τη 42αρα τα 2,5 μετρα θεωρουνται απαραιτητα για να μη βλεπεις τις γραμμες
ειμαι δηλαδη εντελως οριακα, μη παρασυρθειτε σε τεραστια πανελ και μετα βλεπετε τη μιση αναλυση του passive σε ολο του το μεγαλειο
και ναι συμφωνω με αυτους που λενε οτι το passive ειναι καλο αρκει να μη ξεπερασεις τις 42 inch

εχω το εξης θεμα: να προτιμω τη μετατροπη σε interleaved απο το pc η να αφηνω τη tv να το κανει?
ειναι φορες που εχω και τις 2 επιλογες και δε ξερω τι να επιλεξω αν καποιο ειναι καλυτερο

εγω που ειμαι στα 2,5 μετρα κ εχω αποφασισει σημερα κιολας να παρω τη 660 47'' θα εχω προβλημα δηλ? αυτες τις γραμμες δεν τις εχω παρατηρησει στα μαγαζια που εχω δει τις lg να παιζουν 3D,μηπως τελικα να παω σε 42? διαβασα αλλους στο forum οτι ειναι στα 3 μετρα κ πηραν 55'' ετσι αποφασισα κ εγω να παρω 47. η ριθμιση βαθους του 3D φανταζομαι δεν παιζει κανενα ρολο στο προβλημα αυτο ????????

13)μπηκε επιτελους στο τοιχο
κουκλα ειναι αρκει να ξεφορτωθεις τη βαση της
τη τιβι τη καναν ματ τη βαση γιαλυστερη, πως τους ηρθε
αποστασεις οσον αφορα τη 42αρα μου

2d windows etc
2μετρα μπορω να χειριστω ανετα τα windows με τη default γραματοσειρα. Απο αυτη την αποσταση διακρινω το fullhd
τα 2,5 μετρα με ζοριζουν

3d
1,5μ απαραδεκτο
2μ βλεπω γραμμες αν εστιασω σε μονοχρωμα θεματα πχ ουρανο, γραμματα κτλ
2,5μ τις χανω

Θα παιζει ρολο και το περιεχομενο που βλεπω προφανως.

Ενα 12% αυξηση inch 42->47 υποθετω θα θελει αντιστοιχη αυξηση στην αποσταση
οποτε για 3d θα λεγα 2,8m για 47αρα για να δεις το 3d χωρις γραμμες ψυριζοντας το
Και με αντιστοιχη φορμουλα θα προτεινα 3,2μ για τη 55αρα

Αμα εσυ στα μαγαζια δεν ειδες τις γραμμες τοτε βουρ για 47αρα
εμενα ηταν το πρωτο πραγμα που με ενοχλησε (βλεποντας τις 3d απο κοντα)

Και απο αυτο και μονο αυτο
αν επαιρνα 55αρα,47αρα θα το σκεφτομουν παραπανω αν θα ταν active η passive
Στις 42 η ακομα πιο ιδανικα 37 και κατω ειναι απολυτα μονοδρομος οι passive, δεν αξιζει να φας τα μειονεκτηματα των active
Παντα σεβομενος οτι δε θα κολησεις στη tv και θα κρατησεις ενα 2μετρο αποσταση

αυτο που δε μου αρεσει στη 660, 670 δε ξερω ποια ειναι
εκτος απο τη τιμη της που ξεφευγει πολυ απο την 620
ειναι οτι ενω στις φωτο διχνει οτι το πανελ φτανει ακρη ακρη
και οτι δεν εχει πλαισιο
απο κοντα μια που ειδα εχει ΜΙΑ χαρα πλαισιο, απλα δεν εξεχει οπως της 620
και το πανελ σταματαει κανα 1cm απο την ακρη της tv
οι πιο ακριβες πρεπει να φτανουν ως ακρη με πραγματικα μηδενικο πλαισιο

500ευρω διαφορα λοιπον ενω και οι 2 εχουν μια χαρα πλαισιο απλα της μιας ειναι το κλασικο που εξεχει ενω της αλλης ειναι ενσωματομενο μεσα στο κρυσταλο
δε θα τα δινα
Εννοω πως ειναι απατεωνια στις φωτο να φαινεται πως δεν εχει πλαισιο και αναμενη απο κοντα να βλεπεις κανονικοτατα πλαισιο γυρω απο το πανελ

πως μπορώ να κάνω την τηλεόραση να δει και να παίξει αρχεία από τον υπολογιστή; Βλέπει το pc μέσω του ethernet καλωδίου αλλά πετάει ένα μήνυμα "άγνωστο σφάλμα" το οποίο φεύγει και από πίσω(στο σημείο που κάλυπτε το προηγούμενο μήνυμα) γράφει "Δεν υπάρχει αρχείο".

πως μπορώ να κάνω την τηλεόραση να δει και να παίξει αρχεία από τον υπολογιστή; Βλέπει το pc μέσω του ethernet καλωδίου αλλά πετάει ένα μήνυμα "άγνωστο σφάλμα" το οποίο φεύγει και από πίσω(στο σημείο που κάλυπτε το προηγούμενο μήνυμα) γράφει "Δεν υπάρχει αρχείο".

κατεβασε αυτα
http://ftp22.nero.com/oem/LGE/NMH-4.5.20.41_LGE.zip (SmartShare PC SW(DLNA))
http://plex-downloads.s3.amazonaws.com/0.9.5.2/Plex-Media-Server-v0.9.502-en-US.exe (SmartShare PC SW(MediaLink))

εγκατεστησε τα στο pc και ψαχτα
δεν εχω ασχοληθει με το θεμα γιατι η δικη μου tv ειναι απευθειας συνδεμενη με hdmi με το pc ως οθονη
αλλα θεμα software θα ναι. καντο και πες μας και μας

Στο ιντερνετ εχει εκδοση firmware
http://www.lg.com/lgecs.downloadFil...&FILE_NAME=KRSWD000008601-b1-a1.zip&TC=DwnCmd (04.01.46)
H tv μέσω ethernet βρισκει τελευταια εκδοση (04.01.36)
Τι παίζει?

Last edited: