LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

http://www.lg.com/lgecs.downloadFil...&FILE_NAME=KRSWD000008601-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

οκ εβαλα τη τελευταια εκδοση μεσω internet απο pc σε στικακι
κατεβαζετε το αρχειο το αποσυμπιεζετε και:

a.Make a folder “LG_DTV” on USB drive
b.Save the software in “LG_DTV” folder
c.Insert USB memory drive into USB port on TV
d.Select “Start” if “TV Software Upgrade” Pop-up appears.
e.TV upgrade will start and restart automatically after completed
version 04.01.46

Φυσικα δε χαθηκαν ουτε καναλια ουτε τιποτα

κατεβασε αυτα
http://ftp22.nero.com/oem/LGE/NMH-4.5.20.41_LGE.zip (SmartShare PC SW(DLNA))
http://plex-downloads.s3.amazonaws.com/0.9.5.2/Plex-Media-Server-v0.9.502-en-US.exe (SmartShare PC SW(MediaLink))

εγκατεστησε τα στο pc και ψαχτα
δεν εχω ασχοληθει με το θεμα γιατι η δικη μου tv ειναι απευθειας συνδεμενη με hdmi με το pc ως οθονη
αλλα θεμα software θα ναι. καντο και πες μας και μας

Δοκίμασα το plex media server(είναι το δεύτερο link από αυτά που δίνεις) και μία ταινία που δοκίμασα την βρίσκει και την παίζει κανονικά. Ευχαριστώ.

Όσο για το firmware που ρωτάς, θα το βγάλουν και online απλά κάποιες φορές το βγάζουν πρώτα στην σελίδα τους ενώ κάποιες άλλες το αντίστροφο.

Πριν λίγο έκανα το test για το input lag και η διαφορά στις τιμές σε σχέση με το laptop ήταν από 30ms μέχρι 60ms. Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

Last edited:
γιατι τοσες πολλες?
ειναι σε διαφορετικα mode της tv? expert? game? κανονικο?

γιατι τοσες πολλες?
ειναι σε διαφορετικα mode της tv? expert? game? κανονικο?

Έβγαλα πολλές για στατιστικούς λόγους ώστε να είναι πιο αξιόπιστο το αποτέλεσμα μιας και θα μπορούσαν να βγουν π.χ. δύο με 30ms ή δύο με 60ms και δεν θα έδειχναν την πραγματική απόδοση.
Αν θεωρούνται πάρα πολλές ας επέμβει κάποιος mod και ας διαγράψει κάποιες.

Όλες είναι στην επιλογή παιχνίδι(μέσω του πλήκτρου Q.MENU).

νομιζω προτιμοτερο θα ταν σε διαφορετικα preset για να δουμε και την επιδραση τους στο lag
ετσι τη συγκρινουμε με την οθονη του λαπτοπ
πως ξερουμε οτι αυτη με τη σειρα της δεν εχει καποια καθυστερηση?

Last edited:
νομιζω προτιμοτερο θα ταν σε διαφορετικα preset για να δουμε και την επιδραση τους στο lag

Θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή αν και δεν ξέρω κατα πόσο παίζουν ρόλο οι διαφορετικές επιλογές, μιας και νομίζω ότι οι διαφορές έχουν να κάνουν με τα χρώματα, την φωτεινότητα και άλλα σχετικά.

ετσι τη συγκρινουμε με την οθονη του λαπτοπ
πως ξερουμε οτι αυτη με τη σειρα της δεν εχει καποια καθυστερηση?

Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ αλλά επειδή αυτό τον τρόπο μου υπέδειξαν υπέθεσα ότι θα το έχουν ψάξει.
Έχω μία crt οθόνη, αν βρω παλιό laptop με vga θύρα θα βάλω την οθόνη πάνω και θα κάνω εκ νέου τις μετρήσεις. Ή αν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος την δοκιμή ας μας πει.

Last edited:
ναι συγκριση με τη crt νομιζω εισαι οκ
οχι με αλλη lcd οπως του λαπτοπ

προφανως και τα preset εχουν επιδραση στο lag εξου και το game προσφερει το λιγοτερο

θα το κανα και γω που εχω 2 οθονες συνδεμενες αλλα ειναι η lg και μια tft samsung που δεν ορικιζομαι οτι ειναι στο μηδεν οποτε δε το επιχειρησα
παντως η tv θεμα με lag δεν εχει, στη πρωτη ρυθμιση της σερνοταν το ποντικι αρκετη καθυστερηση αλλα με το που πειραξα τα preset εστρωσε

"Console Gaming

Gaming was great fun on the LG LM620T, with a very respectable 31ms of input lag being the only thing standing between us and the game. There is a “Game” picture preset, but the best results came from labelling the HDMI input as “PC”, which unlocked full 4:4:4 chroma resolution. We could then use our calibrated [ISF Expert1] mode for gaming. In the PC mode, this keeps the 20 point Greyscale corrections active, but doesn’t allow the use of the colour management system (at least not with our PC’s RGB signal). Excellent performance."

"Input lag 31ms compared to lag-free CRT"

Last edited:
pc μέσω hdmi -> tv
tv μέσω οπτικη -> ενισχυτη

το ac3 Μου το παιζει απευθειας

στο dts
πρεπει να παω στη tv ρυθμιση ήχου > ψηφιακή εξοδο ήχου
και ενω παιζει η ταινια
να κανω το αυτοματο -> pcm (τοτε το παιζει δικαναλο) και να το επαναφερω αυτοματο (τοτε κλειδωνει dts o ενισχυτης)

η συνδεσμολογια εχει κατι λαθος?
τι φταιει και θελει αυτο το βημα για να κλειδωσει ο ενισχυτης dts?

Σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος της 47αρας. Θα έλεγα ότι έκανα καλή επιλογή, με τη συνδρομή και των 41 σελίδων του νήματος...

Τις επόμενες ημέρες θα σας πω και τις εντυπώσεις μου.

Μηπως εχει καποιος δουλεψει τη δορυφορικη με diseqc 1.1 ?
Προσπαθω να την σεταρω και δεν μπορω (πχ ο hot στο 1 δουλευει, οhellas sat στο 2 δεν δουλευει, o astra στο 3 δουλευει ο turksat στο 4 δεν δουλευει κλπ)

ομοιως εχω μοτερ με πιατο, να μπω στο κοπο να το στησω η δε θα συνεργαστει η tv?

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν παρω παραδειγμα το δικο μου προβλημα .................

:(
κριμα και ελεγα πως θα παιζει το μοτερ με το πιατο χωρις αποκωδικοποιητη απλα δεν αξιωθηκα ακομα να το στησω

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:(
κριμα και ελεγα πως θα παιζει το μοτερ με το πιατο χωρις αποκωδικοποιητη απλα δεν αξιωθηκα ακομα να το στησω
Εγω δεν εχω μοτερ
Δοκιμασε το μπορει να δουλευει