LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου σε ευχαριστώ που μου δίνεις ελπίδες!Όταν εννοείς να ορίσω χειροκίνητα , εννοείς τη LG η το media player και πως το κάνω αυτό?Το DTS δεν αποτελεί πρόβλημα διότι έχω το ome cinema.Tο dxva complian που λες αναγράφεται στη περιγραφή μια ταινίας?

Καλημέρα και απο μένα.
Παρελαβα χτες μια 55άρα από το Πλαίσιο. Κύριες παρατηρήσεις
α) Αρκετά ελαφριά για τόσο μεγάλη διάσταση. Πολύ εντυπωσιακή στο χώρο.
β) Το 2D->3D το βρήκα πολύ ενδιαφέρον! Ιδιαίτερα σε ΗD, όπου τα περιγράμματα είναι πιο αυστηρα, εβλεπα σαφώς την υπαρξη βάθους. Οπως έχουν πει και άλλοι, δεν βλέπεις την εικόνα να βγαίνει προς τα έξω, προς τα σένα. Ειναι σαν να έχει βάθος προς τα "πίσω". Θεωρώ ότι σε Formula1 πχ, θα είναι απόλαυση
γ) Επαιξε αρχεια mkv απο δισκο, χωρις πρόβλημα, με υπότιτλους srt
δ) Αναβάθμισε μονη της στην τελευταία έκδοση κατα το setup (update 40.20.κατι). Χρόνος ~5min
ε) Παίζει Υoutube full screen.
στ) Πολύ ωραία χρώματα. Σωστά.

TO KAKO
Eχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ backlight bleeding! Kαι στις 4 γωνίες. Το οποιο είναι σαφέστατα ορατό όταν παίζει ταινία, οταν έχει μαυρες μπαρες πανω κατω. Το περιέργο ειναι ότι αυτό το πραγμα δεν φαίνεται να επηρρεάζεται καθόλου -μα καθόλου!- από τις ρυθμίσεις. Δοκίμασα και backlight και φωτεινοτητα και contrast στο ΜΗΔΕΝ και δεν μειωθηκε καθόλου. Υπ' όψιν ότι το δοκιμάζω σε κανάλι που δεν έχω σήμα, ωστε να είναι φουλ μαυρο. Μήπως πρεπει να έχει σήμα για να έχουν επίδραση οι ρυθμίσεις?
Το bleeding ειναι τόσο πολύ που θέλω να την επιστρέψω.

Last edited:
Μιας και το ανέφερες προχθές το τσέκαρα για backlight bleeding σε απόλυτο σκοτάδι και βάζοντας κανάλι που δεν έχει σήμα, εβλεπα σε όλες τις γωνίες ελαφρώς λίγο φωτισμό με πιο πολύ στη πάνω δεξιά μεριά αλλά όταν παίζω ταινίες , ακόμα και με μπάρες πάνω κάτω , δε φαίνεται τίποτα και δε παραπονέθηκε κανείς, όπως είπα το τεστ έγινε σε απόλυτο σκοτάδι!Δυστυχώς απο ότι διαβάζω όλες αυτες του είδους του έχουν συνήθως παρόμοιο πρόβλημα, άλλες πιο πολύ άλλες πιο λίγο.Τώρα αν είναι τόσο εμφανές σε παρακολούθηση ταινίας πήγαινε τη πάλι στο Πλαίσιο και ζήτα άλλη, με την LG δε θα βρείς το δικιό σου και θα χάσεις και τις μέρες σου τζάμπα!

Re: Απάντηση: LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου σε ευχαριστώ που μου δίνεις ελπίδες!Όταν εννοείς να ορίσω χειροκίνητα , εννοείς τη LG η το media player και πως το κάνω αυτό?Το DTS δεν αποτελεί πρόβλημα διότι έχω το ome cinema.Tο dxva complian που λες αναγράφεται στη περιγραφή μια ταινίας?

Στο media player, θα πας στα Settings -> Audio/Video -> Display Resolution και θα επιλέξεις 1080p24. Στην τηλεόραση, τσέκαρε απλά στις ρυθμίσεις εικόνας για προχωρημένους, να είναι ενεργή η επιλογή Real Cinema...

Ως προς το αν είναι οι ταινίες dxva compliant, συνήθως αναφέρεται στις περιγραφές...

Από εκεί και πέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης με απλούς srt υπότιτλους, απλά σε αυτή την περίπτωση η 3D προβολή των υπότιτλων θα γίνεται μόνο στο επίπεδο της επιφάνειας του πάνελ, ενώ με το 3D subtitler μπορείς να ορίσεις να βγαίνουν πιο έξω, για να μην μπλέκονται με το 3D της ταινίας...

Βρήκα λίγο χρόνο το μεσημέρι και το δοκίμασα , θυμήθηκα ότι το media player είχε κάτι τέτοιες επιλογές!Είδα ότι έχει 23,976Hz , 24Hz,40Hz,50Hz,60Hz , έτσι δοκίμασα στα 23,976 και 24Hz και τις 3 ταινίες που έχω μέχρι τώρα αλλά η μια (the Hobbit) δε μπορεσε καθόλου να παίξει (μάλλον θέλει μετατροπή με το mkvtoolnix) , η δεύτερη (Dredd) έπαιξε καλά μέχρι κάποια στιγμή αλλά οι υπότιτλοι δεν έβγαιναν έξω όπως έπρεπε και ήτανε άσπροι παρόλο που έχω ορίσει να είναι κίτρινοι.Την τρίτη (life of Pi) έπαιξε καλά αλλά δεν είχα καθόλου υπότιτλους!Όλα αυτά υπόψιν χωρίς να έχω το αρχικούς srt μέσα στο φάκελο και profile έχουν όλα μέχρι Format profile: [email protected]!

Βρήκα λίγο χρόνο το μεσημέρι και το δοκίμασα , θυμήθηκα ότι το media player είχε κάτι τέτοιες επιλογές!Είδα ότι έχει 23,976Hz , 24Hz,40Hz,50Hz,60Hz , έτσι δοκίμασα στα 23,976 και 24Hz και τις 3 ταινίες που έχω μέχρι τώρα αλλά η μια (the Hobbit) δε μπορεσε καθόλου να παίξει (μάλλον θέλει μετατροπή με το mkvtoolnix) , η δεύτερη (Dredd) έπαιξε καλά μέχρι κάποια στιγμή αλλά οι υπότιτλοι δεν έβγαιναν έξω όπως έπρεπε και ήτανε άσπροι παρόλο που έχω ορίσει να είναι κίτρινοι.Την τρίτη (life of Pi) έπαιξε καλά αλλά δεν είχα καθόλου υπότιτλους!Όλα αυτά υπόψιν χωρίς να έχω το αρχικούς srt μέσα στο φάκελο και profile έχουν όλα μέχρι Format profile: [email protected]!

Μία διευκρίνιση: έχεις το WDTV 1st gen ή μήπως το 2nd gen (δες στο αυτοκόλλητο που έχει στο πλάι, ο κωδικός μοντέλου είναι WDAVP00BE ή WDBABG0000NBK);

Ναι φίλε μου είναι το WDAVP00BE , το δοκίμασα εχθές σε 2 ταινίες σε 1080p-24Hz/23,976Hz/60Hz, παίζει υπότιτλους αλλά είναι άσπροι ,δε πετάγονται έξω και έχει σπασίματα η εικόνα, άμα το αφήσεις μπορεί να κυλήσει ομαλά για κάποια λεπτά αλλά ξανακαολάει!Σε μια τρίτη ταινία "the Hobbit" παρόλο που τη πέρασα απο το mkvtoolnix δε μπόρεσε να τη παίξει καθόλου.Η ποιότητα της εικόνας είναι εφάμιλλη του player της LG.
To μόνο που παίζει 3D υπότιτλους κανονικά , δηλαδή να πετάγονται έξω απο το πάνελ είναι το kmplayer απο HTPC αλλά είναι κουραστικό πολύ, η οθόνη βγαίνει πιο έξω και κούραζε τα μάτια πολύ, σύμφωνα και με ένα φίλο μου που το παρατήρησε και αυτός.Το πιο ξεκούραστο απ' όλα είναι ο player της LG , εντάξει είναι υπότιτλοι και έτσι, να πεις ότι οι 3D μετακινόντουσαν κιόλας θα έλεγα να το ψάξω μέχρι τέρμα αλλά η ουσία είναι η εικόνα που στο 3D του απλά δε παίζεται!
Τώρα αν υπάρχουν κάποιες άλλες λύσεις μέσω Kmplayer διότι δεν έχω κάνει καθόλου ρυθμίσεις η απο το WDTV , σας ακούω..

Ναι φίλε μου είναι το WDAVP00BE , το δοκίμασα εχθές σε 2 ταινίες σε 1080p-24Hz/23,976Hz/60Hz, παίζει υπότιτλους αλλά είναι άσπροι ,δε πετάγονται έξω

Για το χρώμα, έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο player διαβάζει τους sub/idx σε επίπεδο 1bit μόνο, οπότε μάλλον είναι λογικό το λευκό που παρατηρείς, αλλά το βάθος δεν είναι σε θέση να το επηρεάσει. Αφού είσαι ικανοποιημένος από τον ενσωματωμένο player, μένεις εκεί... :2thumb22sup:

Από περιέργεια, σου δούλεψε η επιλογή 1080p23,976; Σε όσες τηλεοράσεις το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, δεν κατάφερνε να κλειδώσει και γύριζε σε 480i60...

Αν θυμάμαι καλά μου δούλεψε αλλά είχα χαλάσει ελαφρώς η εικόνα σαν να έκανε pixelιάσματα!Δε μπορώ να πω ότι είχαν βάθος οι υπότιτλοι αλλά ξέχασα να πω και κάτι άλλο σημαντικό πως όταν εμφανιζόντουσαν οι υπότιτλοι αναβοσβήνανε μια φορά πριν εμφανιστούν :nounder: και ήτανε κάπως ενοχλητικό!Σε κανα δυο βδομάδες θα προμηθευτώ απο έναν φίλο μου το WDTV live και θα το δοκιμάσω αναφέροντας πάλι εντυπώσεις!
Ένα θέμα που με απσχολεί είναι ότι δε μπορώ να αναπαράγω αρχεία απο το Samsung Note 1 που έχω είτε μέσω wifi direct η μέσω απλού wifi , μου βρίσκει τη TV , συνδέεται κανονικά και μόλις βάζω μια φωτό να τη δω με έχει στο περίμενε συνέχεια!Το μόνο που κατάφερα ήταν με ένα πρόγραμμα του android "imediashare Lite" να παίξω τα πάντα αλλά τώρα μου ζητάει να το πληρώσω.Μήπως γνωρίζει κανείς πρώτον γαιτί έχω κόλημα με το κινητό μου και δεύτερον αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα του android για τέτοιες περιπτώσεις.

καλησπερα κι απο μενα, ειμαι καινουργιο μελος και κατενθουσιασμενος κατοχος της εν λογω tv στις 47 ιντσες!
εχω ομως καποια θεματακια..

1. πιανω τα ψηφιακα μια χαρα αλλα νετ, ετ1 ερτ hd & νικελοντεον δε μπορω να τα πιασω! στην πολυκατοικια δεν υπαρχει αναλογο προβλημα λογω εναιας κεραιας.

2. εχω συνδεσει το xbox με hdmi και οταν το ανοιγω χανεται το ψηφιακο σημα! πως διαολο συμβαινει αυτο??

3.συνεδεσα τον εξωτερικο(1tb) για ταινιες και τρωει συχνα πυκνα κολληματα, μηπως φταιει η μεγαλη χωρητικοτητα του σκληρου?

κατα τ'αλλα το 3d ειναι απιστευτο, βεβαια ειναι η πρωτη μου 3d tv οποτε στα δικα μου ματια φαινεται τελειο.
επαιξα στο xbox παιχνιδι 2d to 3d και ειναι παλι απιστευτη εμπειρια!
οσο για το bleeding το προσεξα κι εγω σε μαυρη οθονη χωρις σημα αλλα στις ταινιες δε μου φανηκε κατι αξιοσημειωτο.

αυτα τα ολιγα προς το παρον, αν μπορειτε να μου δωσετε καμμια συμβουλη θα ημουν ευγνωμον!

Αν θυμάμαι καλά μου δούλεψε αλλά είχα χαλάσει ελαφρώς η εικόνα σαν να έκανε pixelιάσματα!

Μάλλον επειδή κλείδωσε σε 480i60 τελικά... :p

Σε κανα δυο βδομάδες θα προμηθευτώ απο έναν φίλο μου το WDTV live και θα το δοκιμάσω αναφέροντας πάλι εντυπώσεις!

Με αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα...

Καλησπέρα, έχω μια απορία: μετέτρεψα τους υπότιτλους μιας 3d ταινίας με το 3d subtitler, μετέφερα την ταινία με τα 2 αρχεία (sub, idx) στο σκληρό δίσκο και τον συνέδεσα στην τηλεόραση αλλά δε μου φορτώνει τους υπότιτλους ενώ σε άλλες (2d) ταινίες τους φορτώνει κανονικά. Τι φταίει ;

Εχτές η TV μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση σε ver. 4.20.53. Στο site φυσικά δεν έχει βγει ακόμα.
Δεν το έκανα γιατί έβλεπα μια ταινία και βαριόμουν να περιμένω...

Απάντηση: Re: LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ την πέρασα σήμερα. Δεν είδα κάποια μεγάλη διάφορα απο την προηγούμενη .

The problems in question are seemingly panel driving related and we would be hopeful that LG can investigate and act accordingly in releasing a software update to address both the motion trailing issues with 50Hz content

απο τεστ στο avf forum, βασικα εχω την 55 και ειναι απιστευτα καλη σε εικονα και κινηση..ελαχιστο μπληντ πανς αριστερα σε μαυρο αλλα οχι σε ταινια πανω ..εχει τρομερη εικονα πραγματικα και τεστ τοθ εξωτερικου εθιαζουν την εικονα της και τα χρωματα της ..αυτα ¨)

Δοκίμασα το western digital live δεύτερης γενιάς και μου έπαιξε τριδιάστατους υπότιτλους μια χαρά και ακόμη καλύτερα όταν τους έπαιζε ενσωματωμένους, εκεί ήταν ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα!Ψάχνω και λέω να πάρω κάποιον μεταχειρισμένο ίδιο player , θα ήθελα να ρωτήσω με το mini player θα είμαι εντάξει σε αυτό το θέμα?Κάποιος άλλος πιο φτηνός αν υπάρχει που να κάνει δουλειά ας μου πείτε!

Έχεις δίκιο φίλε μου απλά μιλάω για 3D απεικόνιση υποτίτλων στη συγκεκριμένη τηλεόραση σε συνάρτηση με συγκεκριμένο player!Μήπως διαφέρει απο TV σε TV η απεικόνιση αυτή, αν όχι τότε να ρωτήσω στο συγκεκριμένο section!

Έχεις δίκιο φίλε μου απλά μιλάω για 3D απεικόνιση υποτίτλων στη συγκεκριμένη τηλεόραση σε συνάρτηση με συγκεκριμένο player!Μήπως διαφέρει απο TV σε TV η απεικόνιση αυτή, αν όχι τότε να ρωτήσω στο συγκεκριμένο section!

Όχι, δεν διαφέρει η απεικόνιση από TV σε TV σε αυτό το θέμα...