LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια μολης παραλαβα την 42LM670S 3D LED TV και εχω προβλιμα με το ps3 στο προ 2013 μου κολαει βρηκε κανενασ λυση;

παιδια μολης παραλαβα την 42LM670S 3D LED TV και εχω προβλιμα με το ps3 στο προ 2013 μου κολαει βρηκε κανενασ λυση;

Πάτα στο τηλεχειριστήριο της tv "quick menu" και βάλε "λειτουργεία A/V" --> Παιχνίδι.

Πάτα στο τηλεχειριστήριο της tv "quick menu" και βάλε "λειτουργεία A/V" --> Παιχνίδι.
Το εχω πατησει φιλε μου αυτο και προσεξα οτι χανει γραφικα σε σχεση με την ρηθμηση στην εικονα κανονικο σευχαριστω για το ενδιαφερων καμια αλλη λυση;

Kαλησπέρα

Τελικά από αρκετό ψάξιμο αγόρασα την LG 42LM670s.
Πολύ καλή εικόνα,ωραίο design.Θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο φωτεινή άλλα οκ.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάπου καλά settings για δωμάτιο με φως (ελάχιστο αλλά υπάρχει).
Έχετε υπ'οψη σας κάποιες ρυθμίσεις που να ξέρουμε ότι είναι οκ?

Ευχαριστω πολυ :)

Ρε παιδια πως αποσινδαιεται απο το internet εντελος την εχω συνδεμενη ασηρματα κ μου κοβει ταχυτιτα οταν συνδεω το ps3 κσερει κανενασ ευχαρηστω.

Τωρα τελευτεα βλεπω 3d κ με πονανε τα ματια ειναι θολο ξερει κανεισ τη γηνετε;

Όταν λες "βλέπω 3D" εννοείς μετατροπή απο 2D σε 3D απο την τηλεόραση ή από αρχεία κατεβασμένα?

Αυτά δεν είναι κανονικό 3D να έχεις στα υπόψη σου , για να δεις κανονικό 3D πρέπει να έχεις Bluray 3D και αντίστοιχο δισκάκι.

νεο update 300+ mb 04.40.27. Προχτες η τηλεοραση μπερδεψε τη σειρα των καναλιων και απο μονη της μου εμφανισε απομη δυο ψηφιακα...RIK και BBC που δεν εβρισκε πριν...Ελπιζω να μην εχει προβλημα με καμια πλακετα...

Εχει μερικες μερες που βλεπω δυο εικονιδια απο το lg premium να λειπουν. Η υπηρεσια ειναι εκει λειτουργικοτατη, αλλα δεν εχει εικονιδιο. Μιλαω για τα comedy lab και GoCar. Το εχει παθει κανεις αλλος;

Εχει μερικες μερες που βλεπω δυο εικονιδια απο το lg premium να λειπουν. Η υπηρεσια ειναι εκει λειτουργικοτατη, αλλα δεν εχει εικονιδιο. Μιλαω για τα comedy lab και GoCar. Το εχει παθει κανεις αλλος;

Το είχα κι εγώ και έφτιαξε με την κλασική "αρχικοποίηση συνδρομητικού προγράμματος" (ψάξε στις Ρυθμίσεις). Σήμερα μού έκανε και firmware update και άρχισαν ήδη τα προβλήματα. Το Nero Media Home 4 Essentials δεν φαίνεται να συνδέεται πλέον με την TV, παρ' ότι την βλέπει στη λίστα των ενεργών συσκευών. Θα τη βγάλω προσωρινά με Serviio ή/και Plex, μέχρι να βγάλω άκρη (το NMH με είχε βολέψει απίστευτα γιατί δούλευε απροβλημάτιστα).

Δεν βρηκα τη ρυθμιση που αναφερεις. Βρηκα μια μεσα στο smart tv που κανει κατι σαν επαναφορα του λογαριασμου σου, αλλα ουτε αυτο επιασε. Μαλλον θα της κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Δεν βρηκα τη ρυθμιση που αναφερεις. Βρηκα μια μεσα στο smart tv που κανει κατι σαν επαναφορα του λογαριασμου σου, αλλα ουτε αυτο επιασε. Μαλλον θα της κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Settings στο τηλεκουμάντο -> Υποστήριξη (τελευταίο εικονίδιο στην αριστερή στήλη, αυτό που έχει το μπλε ερωτηματικό) -> Αρχικοποίηση Συνδρομητικού προγράμματος (λογικά η προτελευταία επιλογή στη λίστα).

Τελικά το θέμα που έχω με το DLNA μετά το f/w upgrade παίζει να μην είναι της TV αλλά του Nero MediaHome. Το τελευταίο βλέπει την TV, αλλά αυτή δεν το βλέπει με τίποτα. Το θέμα όμως είναι πως δεν το βλέπουν ούτε τα υπόλοιπα DLNA clients στο σπίτι (tablet, κινητό κλπ). Ενώ το Plex δουλεύει σωστά με όλα και τελικά μου φαίνεται θα παραμείνω με αυτό.

Εγώ έχω την 660 αλλά επειδή δε βρήκα το κατάλληλο thread θα κάνω εδώ την ερώτηση μου. Οσο αφορά το 3D έχω την απορία αν η ποιότητα, δλδ το βάθος και τα pop outs effects έχουν διαφορά απο μια κατεβασμένη bdrip ταινία που συνήθως είναι side-by-side και από ένα κανονικό bd. Γιατί όσες ταινιες έχω δει ναι μεν έχουν ωραια ποιοτητα και βαθος αλλά δεν έχουν τα ίδια εντυπωσιακά εφέ του κινηματογράφου. Θα καταλάβω διαφορά αν δω μια ταινια από κάποιο bd player ; Ειναι κάποιες ρυθμισεις που βελτιστοποιούν το 3d ;

Εγώ έχω την 660 αλλά επειδή δε βρήκα το κατάλληλο thread θα κάνω εδώ την ερώτηση μου. Οσο αφορά το 3D έχω την απορία αν η ποιότητα, δλδ το βάθος και τα pop outs effects έχουν διαφορά απο μια κατεβασμένη bdrip ταινία που συνήθως είναι side-by-side και από ένα κανονικό bd. Γιατί όσες ταινιες έχω δει ναι μεν έχουν ωραια ποιοτητα και βαθος αλλά δεν έχουν τα ίδια εντυπωσιακά εφέ του κινηματογράφου. Θα καταλάβω διαφορά αν δω μια ταινια από κάποιο bd player ; Ειναι κάποιες ρυθμισεις που βελτιστοποιούν το 3d ;

Tυπικά, τo βάθος και το pop-out εξαρτώνται από τη διαφορά παράλλαξης των δύο ειδώλων, η οποία δεν αλλάζει σε ένα σωστά φτιαγμένο αρχείο SBS, σε σχέση με το πρωτότυπο BluRay. Αυτό που αλλάζει σε ένα αρχείο SBS είναι η ανάλυση της τρισδιάστατης εικόνας και ειδικά για τη δική σου τηλεόραση, θα δεις σημαντική διαφορά σε αυτόν τον τομέα υπέρ του BluRay, όχι μόνο επειδή τα αρχεία SBS γενικά δεν προτείνονται για τηλεοράσεις με παθητικό 3D, αλλά και επειδή ο επεξεργαστής εικόνας των περσινών LG, αποδίδει τα SBS 3D με πιο έντονο σκαλοπάτι από αυτό που ορίζεται από την εγγενή ανάλυση του υλικού.

Από εκεί και πέρα, το πόσο εντυπωσιακό θα σου φανεί το βάθος ή το pop-out, επηρεάζεται και από το μέγεθος της οθόνης σε σχέση με την απόσταση θέασης. Αν στον κινηματογράφο κάθεσαι σε μια απόσταση από την οθόνη π.χ. όσο 2 φορές το ύψος της, θα πρέπει να κάτσεις σε αντίστοιχη απόσταση και από την τηλεόραση για να έχεις το ίδιο εντυπωσιακό αποτελέσμα...

καλημερα, εκανε κανεις το σημερινο update....κατι σε 04.50... νομιζω?

μετα την αναβαθμιση εχω αυτα τα προβληματα:
Οταν μπαινω στο smartmenu λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση wifi αλλα μολις μπω στις ρυθμισεις ολα δειχνουν καλα και συνδεεται. Αργει να φορτωσει ομως 3D online περιεχομενο (αργει ακομη και το menu της τηλεορασης..) και η εφαρμογη youtube απλα ειναι αχρηστη. Δεν φορτωνει video, δεν ανταποκρινεται σε πατηματα και αν φορτωσει καποιο το κανει με σπασιματα. Μαλιστα εχω αναγκαστει να κλεισω την τηλεοραση 3 φορες για να φυγω απο την εφαρμογη.

Ο browser πεταει ομως. Φορτωνει γρηγοροτερα τις σελιδες αν και δεν μπορεις να δεις video youtube απο εκει. Προβλημα με mediaplayer δεν εχω.

Last edited:
Οταν μπαινω στο smartmenu λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση wifi αλλα μολις μπω στις ρυθμισεις ολα δειχνουν καλα και συνδεεται. Αργει να φορτωσει ομως 3D online περιεχομενο (αργει ακομη και το menu της τηλεορασης..) και η εφαρμογη youtube απλα ειναι αχρηστη. Δεν φορτωνει video, δεν ανταποκρινεται σε πατηματα και αν φορτωσει καποιο το κανει με σπασιματα. Μαλιστα εχω αναγκαστει να κλεισω την τηλεοραση 3 φορες για να φυγω απο την εφαρμογη.

Ο browser πεταει ομως. Φορτωνει γρηγοροτερα τις σελιδες αν και δεν μπορεις να δεις video youtube απο εκει. Προβλημα με mediaplayer δεν εχω.

Σε μενα ολα λειτουργουν ταχυτατα.

Τα ίδια κι εδώ. Η εφαρμογή του youtube συνήθως παθαίνει τεράστιο κοκομπλόκο μόλις σηκωθεί (μιλάμε πάντα με τεχνικούς όρους). Είτε παγώνει εντελώς και ανταποκρίνεται μετά από κανα λεπτό, είτε με τα πολλά ανοιγει το video αλλά αυτό σέρνεται ανεξήγητα και κάποια στιγμή κολλάει και εντελώς (ειδικά αν είναι HD). Έχω πετύχει και περιπτώσεις να δουλεύει κανονικά, αλλά είναι μάλλον η εξαίρεση. Το κακό είναι πως η συγκεκριμένη εφαρμογή ανέκαθεν ήταν για τα μπάζα, άρα δεν βλέπω φως.

Προχτες μου ηρθε νεο update. Η τηλεοραση. πεταει! Ολα διορθωθηκαν, εκτος φυσικα απο την εφαρμογη youtube που ειναι μη λειτουργικη με τα κολληματα της. Με χαλασε λιγακι που πλεον εχω αλλο περιεχομενο 3D. Δεν μπορουσαν απλα να προσθεσουν υλικο; Επρεπε να βγαλουν ολα τα παλια; Ειχε μερικα 3D διαμαντια εκει μεσα.