παιδια μολης παραλαβα την 42LM670S 3D LED TV και εχω προβλιμα με το ps3 στο προ 2013 μου κολαει βρηκε κανενασ λυση;
Το εχω πατησει φιλε μου αυτο και προσεξα οτι χανει γραφικα σε σχεση με την ρηθμηση στην εικονα κανονικο σευχαριστω για το ενδιαφερων καμια αλλη λυση;Πάτα στο τηλεχειριστήριο της tv "quick menu" και βάλε "λειτουργεία A/V" --> Παιχνίδι.
Εχει μερικες μερες που βλεπω δυο εικονιδια απο το lg premium να λειπουν. Η υπηρεσια ειναι εκει λειτουργικοτατη, αλλα δεν εχει εικονιδιο. Μιλαω για τα comedy lab και GoCar. Το εχει παθει κανεις αλλος;
Δεν βρηκα τη ρυθμιση που αναφερεις. Βρηκα μια μεσα στο smart tv που κανει κατι σαν επαναφορα του λογαριασμου σου, αλλα ουτε αυτο επιασε. Μαλλον θα της κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
Εγώ έχω την 660 αλλά επειδή δε βρήκα το κατάλληλο thread θα κάνω εδώ την ερώτηση μου. Οσο αφορά το 3D έχω την απορία αν η ποιότητα, δλδ το βάθος και τα pop outs effects έχουν διαφορά απο μια κατεβασμένη bdrip ταινία που συνήθως είναι side-by-side και από ένα κανονικό bd. Γιατί όσες ταινιες έχω δει ναι μεν έχουν ωραια ποιοτητα και βαθος αλλά δεν έχουν τα ίδια εντυπωσιακά εφέ του κινηματογράφου. Θα καταλάβω διαφορά αν δω μια ταινια από κάποιο bd player ; Ειναι κάποιες ρυθμισεις που βελτιστοποιούν το 3d ;
μετα την αναβαθμιση εχω αυτα τα προβληματα:
Οταν μπαινω στο smartmenu λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση wifi αλλα μολις μπω στις ρυθμισεις ολα δειχνουν καλα και συνδεεται. Αργει να φορτωσει ομως 3D online περιεχομενο (αργει ακομη και το menu της τηλεορασης..) και η εφαρμογη youtube απλα ειναι αχρηστη. Δεν φορτωνει video, δεν ανταποκρινεται σε πατηματα και αν φορτωσει καποιο το κανει με σπασιματα. Μαλιστα εχω αναγκαστει να κλεισω την τηλεοραση 3 φορες για να φυγω απο την εφαρμογη.
Ο browser πεταει ομως. Φορτωνει γρηγοροτερα τις σελιδες αν και δεν μπορεις να δεις video youtube απο εκει. Προβλημα με mediaplayer δεν εχω.
μετα την αναβαθμιση εχω αυτα τα προβληματα:
Οταν μπαινω στο smartmenu λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση wifi αλλα μολις μπω στις ρυθμισεις ολα δειχνουν καλα και συνδεεται. Αργει να φορτωσει ομως 3D online περιεχομενο (αργει ακομη και το menu της τηλεορασης..) και η εφαρμογη youtube απλα ειναι αχρηστη. Δεν φορτωνει video, δεν ανταποκρινεται σε πατηματα και αν φορτωσει καποιο το κανει με σπασιματα. Μαλιστα εχω αναγκαστει να κλεισω την τηλεοραση 3 φορες για να φυγω απο την εφαρμογη.
Ο browser πεταει ομως. Φορτωνει γρηγοροτερα τις σελιδες αν και δεν μπορεις να δεις video youtube απο εκει. Προβλημα με mediaplayer δεν εχω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.