LG PB5600 / Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα με την TV. Με σήμα HD είναι αστέρι όχι ότι υστερεί στα υπόλοιπα.
Τελικά αναρωτιέσαι αν αξίζει να δίνεις πολλαπλάσια λεφτά σε άλλες TV..... πολύ λίγα έχει να ζηλέψει.... μην πω για μένα τίποτα.
Υπάρχει πολύς κόσμος που δίνει μεγάλη σημασία σε αρκετά πράγματα που δε τα έχει αυτή η τηλεόραση, ακόμα και στη λεπτομέρεια ( γενικότερα στη ποιότητα εικόνας, ποιότητα κατασκευής, εξοπλισμό κ.α.), που αυτή κάνει τη διαφορά. Τώρα το πόσο σημαντική είναι για το καθένα αυτή η διαφορά για να τη πληρώσει αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Πάντως για αυτόν που θέλει το καλύτερο για τα γούστα του, σίγουρα αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Επίσης σίγουρο είναι πως και αυτή για τα χρήματα της βάσει αυτών που προσφέρει , είναι μια χαρά, ειδικά για κάποιον που δεν έχει πολύ υψηλά στάνταρ στις απαιτήσεις του γενικότερα από μια τηλεόραση.
Με λίγα λόγια δηλαδή, όλα είναι σχετικά με το τι θέλει ο καθένας και πόσο διατίθεται - μπορεί να το αποκτήσει.

Σωστά!
Εμενα προσωπικά μου είναι αδιάφορα πολλά που ψάχνουν πολλοί όπως το 3D, Smart TV, 4K κλπ. Το μονο που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα εικόνας και το μέγεθος και είμαι ευχαριστημένος με αυτά. Το μονο που θα ήθελα είναι περισσότερα HDMI αλλα ήδη έχω HDMI matrix switch και είμαι OK.
Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν αλλα για εμενα η εικόνα που βλέπω με ικανοποιεί περισσότερο από τις 2 τελευταίες ακριβότερες LED που έχω.

Σωστά!
Εμενα προσωπικά μου είναι αδιάφορα πολλά που ψάχνουν πολλοί όπως το 3D, Smart TV, 4K κλπ. Το μονο που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα εικόνας και το μέγεθος και είμαι ευχαριστημένος με αυτά. Το μονο που θα ήθελα είναι περισσότερα HDMI αλλα ήδη έχω HDMI matrix switch και είμαι OK.
Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν αλλα για εμενα η εικόνα που βλέπω με ικανοποιεί περισσότερο από τις 2 τελευταίες ακριβότερες LED που έχω.
Συμφωνούμε - διαφωνούμε, εσένα κατά την άποψή μου λίγο πρέπει να σε νοιάζει. Καλή , μέτρια ή κακή η εικόνα της, αν εσένα σου αρέσει αυτό μετράει, στους άλλους περισσεύει......
Το μόνο βέβαια είναι , ότι ανεξάρτητα τα γούστα μας, καλό είναι και οι άλλοι που διαβάζουν και ενδιαφέρονται για αυτό το μοντέλο, να μπορούν να σχηματίσουν το όσο πιο αντικειμενική άποψη, για να κρίνουν και εκείνοι αν τους κάνει βάσει των δικών τους απαιτήσεων. Αν αυτό γίνεται, τότε όλα καλά.

Σωστά, ο κάθε ένας λέει την άποψη του που μπορεί να διαφέρει από τους άλλους.
Μπορεί και να έχεις δίκαιο και να μην έχω πολλές απαιτήσεις.
Για εμενα για παράδειγμα, στα ,ματια τα δικά μου μια μέτρια(μπορεί κακή για άλλους) Plasma των 570 ευρώ έχει καλύτερη, πιο φυσική εικόνα από την πιο <καλή> και πιο ακριβή LED που εχω.

Για εμενα για παράδειγμα, στα ,ματια τα δικά μου μια μέτρια(μπορεί κακή για άλλους) Plasma των 570 ευρώ έχει καλύτερη, πιο φυσική εικόνα από την πιο <καλή> και πιο ακριβή LED που εχω.
Από μεριά μου, απόλυτα σεβαστό!

Αν συνδέσουμε pc σε plasma θα έχουμε παντα flickering?
Υπαρχει περιπτωση να μειωθει κατι τετοιο, γιατι συνδεσα το pc με HDMI και τρεμοπαιζε τοσο που ζαλιστηκα. :)

εννοειτε!!!ο καθενας ειναι τι τον βολευει και τι του αρεσει..πολλες φορες και εμενα ετυχε να ειναι καλυτερο κατι πιο οικονομικο....ειναι μαλιστα πολλοι που τους αρεσει μονο η εικονα σε πλασμα και αλλοι μονο led..τι εχει συνηθισει..εγω ειχα και τις δυο επιλογες και μου αρεσουν εξισου για διαφορετικους λογους

Εγώ διαφωνώ στο ότι η TV προορίζεται για χαμηλές απαιτήσεις στην ποιότητα. Μ'αυτά που γράφετε την κάνετε να φαίνεται χάλια σε 2D ποιότητα και η πρώτη εντύπωση αυτού που θα τη δει σωστά ρυθμισμένη με καλή HD πηγή είναι τελείως διαφορετική.

Όσο για το flickering στη σύνδεση με PC, φεύγει αν ορίσεις συχνότητα ανανέωσης διαφορετική από 60Hz.

Απάντηση: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πριν απο μια εβδομαδα ,παρελαβα την βάση τοίχου Brateck PLB-33L Βάση τηλεόρασης μονής κίνησης με τιμη στα 18,90.

plb-33l.jpg

Μια πάρα πολυ καλη αγορα και όσο αφορα το προιον ειχε τα πάντα μεσα στην κυριολεξια....απο βίδες για όλους τους τύπους και μαρκες tv ,ουπα 10άρια με τις αναλογες βιδες για τοιχο και ξύλο ,αποστατες μικρους και μεγαλους ,ροδελες για όλες τις βιδες ,αναλυτικες οδηγιες και στα Ελληνικα και γρήγορη ανταπόκρηση στην παραγγελια μου απο το καταστημα οπου την παρηγγειλα.

Τεχν. Χαρ.
Για τηλεοράσεις 32"-60"
Κλίση: -10°~+10°
Max. VESA: 600x400
Απόσταση από τοίχο:63mm
Μέγιστο βάρος φορτίου: 75kgs

και καποιες φωτο απο την βαση και το τελικο αποτελεσμα....

Με αρχη την βαση με ολα της τα συνοδευτικα μεσα

philips 010.jpgphilips 011.jpgphilips 012.jpg

Πριν την βαση η tv παταγε επανω στο επιπλοphilips 009.jpg

Και το αποτελεσμα μετα την εγκαταστασηphilips 016.jpg

Με τους αποστατες που ειχε μεσα ,εγω εβαλα τους μικρους που ειχε και η τηλεωραση ηρθε στα 8 cm αποσταση απο τον τοιχοphilips 008.jpgphilips 017.jpg

Η ολη η διαδικασια (για καποιον που πιάνουν τα χερια του) ειναι Μax περιπου στην μιση ωρα...

Last edited:

Την παράγγειλα σήμερα από Θεσσαλονίκη (2 είχαν πια). Τι να προσέξω για αρχή και τι ρυθμίσεις προτείνετε για calibration ?
Ευχαριστώώώώώώώώώώώώώώ

Την παράγγειλα σήμερα από Θεσσαλονίκη (2 είχαν πια). Τι να προσέξω για αρχή και τι ρυθμίσεις προτείνετε για calibration ?
Ευχαριστώώώώώώώώώώώώώώ

χαμηλα αντιθεση-φωτεινοτητα και απεφυγε πολυωρη εκθεση σε στατικη εικονα η λογοτυπα η μαυρες μπαρες...

Απάντηση: Re: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώώώώώώώώώώώώώώ

Καλορίζικη και καλες θεάσεις φίλε Franky.....!!!!

Ποιο πισω εχουμε γράψει τις ρυθμίσεις για στρωσημο κτλ.

Λοιπων....

Σήμερα παρελαβα το Kinivo 301BN Premium 3 port High speed HDMI switch.

Καταπληκτικο μηχανάκι , συνδεσα επάνω του το blue Ray της LG BP 735 που πήρα την Μ.Εβδομάδα και το Media Player της NetGear το Neo 550.

Κανένα πρόβλημα τόσο στις συνδέσεις όσο και στην εικόνα.....καταπληκτικη ποιότητα στην εικόνα όπως ηταν πριν με απευθίας συνδεση στο hdmi της πηγής και το λέω αυτο γιατι παλίοτερα αγοράζωντας ένα hdmi switch manual στα 25 ευρω και συγκεκριμένα ΑΥΤΟ στον προβολέα που το ειχα συνδέση μου έβγαζε πράσινους κόκους στην οθόνη απο όποια πηγη και αν του έδινα σήμα και ετσι το κατήργησα.

Δουλευη και χειρ/τα και με το τηλεχ/ιο ,αλλα περνας στην μνήμη τις συσκευες και αλλάζη αυτόματα μόνο του ,είναι όμορφο σαν συσκευη μικρό και ευχηστο.

Την παραγγελία την έκανα στις 5 Απριλίου και σήμερα στο κουτακι της Amazon το παρέλαβα ,9 μερες αρκετα γρηγορα θα έλεγα....

Πάντως το συστήνω ανεπιφύλακτα...!!!

Και μερικες φώτο απο κινητο....

Attachments

• philips 021.jpg
    philips 021.jpg
    84 KB · Views: 306
  • philips 022.jpg
    philips 022.jpg
    108.7 KB · Views: 305
  • philips 713.jpg
    philips 713.jpg
    151.9 KB · Views: 304
  • philips 715.jpg
    philips 715.jpg
    99.1 KB · Views: 303
  • philips 724.jpg
    philips 724.jpg
    85.1 KB · Views: 302
  • philips 725.jpg
    philips 725.jpg
    131.5 KB · Views: 302
  • philips 019.jpg
    philips 019.jpg
    101.2 KB · Views: 307

Πριν 8 μήνες σε μια παραγγελια μου από Amazon τυχαία έπεσα πάνω στο πιο κάτω HDMI switch μου έκανε εντύπωση η πολύ χαμηλή τιμή του, ήταν 2.99 και λέω βάλτο και αυτό στο καλάθι τι έχω να χάσω.
Το είχα για μήνες στο συρτάρι και μόλις πήρα το Xbox one και είχα έλλειψη από θύρες HDMI το θυμήθηκα.
Το μηχανάκι είναι άψογο! Έχω συνδεδεμένο Xbox one, PS4 και PS3 και αυτόματα αναγνωρίζει πιο είναι ON και επιλεγει την σωστή είσοδο και το καλύτερο δεν χρειάζεται τροφοδοτικό!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KCPY5Y0?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00

Σήμερα είδα την εν λόγω τηλεόραση σε κατάστημα με ηλεκτρικές συσκευές (Κωτσόβολος στο Smart Park) με υλικό HD , επειδή έτυχε να την δω και πριν μια εβδομάδα σε άλλο μαγαζί με DIGEA επαληθεύτηκαν και πάλι όσα έλεγα με βάση την εικόνα που είχα από παλιότερες πλάσμα της LG , συγκεκριμένα είναι πολύ καλή για τηλεοπτικό και μέτρια σε HD (η εικόνα είναι πολύ soft). Για την τιμή της (549 ευρώ) είναι πολύ καλό value for money ειδικά για θέαση DIGEA.

Το πρωί παρέλαβα :SFGSFGSF: και πριν λίγο έβαλα μια ταινία 16:9 να παίζει.
Έχω βάλει αυτές τις ρυμίσεις για στρώσιμο. Τι λέτε είναι οκ ?
Picture Mode : Expert 1
Panel Light : 45
Contrast : 45
Brightness : 45
H Sharpness : 0
V Sharpness : 0
Colour : 50
Tint : 0

Μεγάλη διαφορά η 50" από την 60" παιδιά...........

Πολύ καλά είναι. Εγώ της είχα όπως τις τιμές σου με μόνη διαφορά τα Brightness και Contrast στο 40.
Μπορείς να γράφεις όπως έκανα και εγώ σε ένα χαρτί τις ώρες δηλ. όταν την ανάβεις μέχρι που την κλείνεις, υπολογίζεις τη διάρκεια και τη γράφεις. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς που βρίσκεσαι και όταν ξεπεράσεις τις 150-200 ώρες να τη ... γκαζώσεις σταδιακά.

Όντως στην αρχή δείχνει τεράστια. Με τον καιρό συνηθίζεται το μέγεθός της.

Καλορίζικη!!!!

Απάντηση: Re: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολύ καλά είναι. Εγώ της είχα όπως τις τιμές σου με μόνη διαφορά τα Brightness και Contrast στο 40.
Μπορείς να γράφεις όπως έκανα και εγώ σε ένα χαρτί τις ώρες δηλ. όταν την ανάβεις μέχρι που την κλείνεις, υπολογίζεις τη διάρκεια και τη γράφεις. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς που βρίσκεσαι και όταν ξεπεράσεις τις 150-200 ώρες να τη ... γκαζώσεις σταδιακά.

Καλορίζικη!!!!

+1 και απο εμενα...!!!!

Καλορίζικη!!!!

Ευχαριστώ !!!
Την έβαλα και γω στα 40 λοιπόν. Θα την αφήσω έτσι μέχρι τις 150 ώρες και μετά βλέπουμε................

Σήμερα είδα την εν λόγω τηλεόραση σε κατάστημα με ηλεκτρικές συσκευές (Κωτσόβολος στο Smart Park) με υλικό HD , επειδή έτυχε να την δω και πριν μια εβδομάδα σε άλλο μαγαζί με DIGEA επαληθεύτηκαν και πάλι όσα έλεγα με βάση την εικόνα που είχα από παλιότερες πλάσμα της LG , συγκεκριμένα είναι πολύ καλή για τηλεοπτικό και μέτρια σε HD (η εικόνα είναι πολύ soft). Για την τιμή της (549 ευρώ) είναι πολύ καλό value for money ειδικά για θέαση DIGEA.

Μετά από 3 βδομάδες θα συμφωνήσω εν μέρη με τον Yperion. Όντως η εικόνα είναι λίγο soft. Στο ΟΤΕ tv δορυφορικό είναι άψογη. Στα HD δεν είναι αριστη αλλα ούτε μέτρια είναι καλή έως πολύ καλή. Τώρα αν λάβουμε υπόψη την τιμή της είναι κάτι περισσότερο από value for money!