panosaoua,οταν δοκιμασα να μετατρεψω dts---ac3 δεν επαιζαν..μολις εκανα dts---acc επαιξε!
μηπως φταιει οτι εβαζα ac3 640kbps και δεν σηκωνει τα 640 και θελει 448;
φιλε imakolata,
την εχω περι τις 10 μερες,αλλα εχει δουλεψει ελαχιστα..λειπω γενικα απο το σπιτι και δεν εχω προλαβει να δω ολοκληρη ταινια..
εχει γυρω στις 50-60 ωρες στρωσιμο με το break in dvd και αλλες τοσες που βλεπει τηλεοπτικα προγραμματα η κοπελα μου στο ενδιαμεσο..
η εντυπωση για τα χρωματα παραμενει ιδια σε σχεση με τις lcd φιλων (lg 450 42') ειναι πιο μουντα..δεν ειναι αυτο το φανταχτερο εως υπερβολικο,αλλα ειναι σαφως πιο ζεστα και ομορφα..να τονισω οτι δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρυθμισεις εικονας..εβαλα το preset cinema και παιζει εκει απο τη πρωτη μερα...φανταζομαι οταν ασχοληθω και στρωσει και λιγο,θα γινει καλυτερη..μεχρι τωρα διαφορα προς το καλυτερο δεν ειδα..αλλα μαλλον ειναι νωρις...
ειδα σκηνες απο ταινιες και η κινηση ειναι σαφεστατα καλυτερη,ειναι αληθινη και πιο ομαλη, καμια σχεση με την lcd του φιλου μου..ειδα ποδοσφαιρο και εκει υπερτερει σαφεστατα!το ευχαριστηθηκα!!!!
βρηκα και ακρη με τις ματροσκες και τις μετατρεπω σε 10 λεπτα οσες εχουν dts και απεκτησα και ενα τσαμπα player..
μου κανει εντυπωση οτι τοσες ωρες βλεπει η κοπελα μου τηλεοπτικο σημα,χωρις ζουμ και λοιπες ρυθμισεις και δεν εχει ιχνος αποτυπωματος(βεβαια τρεχω και καθε βραδυ το "ξεπλυμα χρωματος" που εχει η TV σαν μεθοδο στρωσιματος..)
εχει καλυτερο τηλεοπτικο απο την LG 42LD450 lcd του κολητου μου,εχει καλυτερο σχεδιασμο,πιο λεπτη και ομορφη,αλλα μαζευει σκονη σαν διαολος!!
αρνητικα:αν κανεις mute και πας το αυτι σου 10 εκατοστα απο την οθονη,ακους ενα μπιιιιιιζ απο πισω..επισης οταν την ανοιγω κανει ενα κλικ-κλακ..αντανακλασεις τη μερα εχει,αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερουν καθολου,μηδαμινη ενοχληση..τα ηχεια μου μοιαζουν ολιγον μετρια σε ενταση ,εχουν και αυτα ρυθμισεις αλλα δεν εχω ασχοληθει..
γενικα εχει ενα υπερπληρες μενου ,ορεξη να εχεις να πειραξεις οτι τραβαει η ορεξη σου...παρα πολλες ρυθμισεις και υπορυθμισεις!
για τα λεφτα της ειμαι υπερευχαριστημενος,παλι την ιδια θα αγοραζα σε αυτα τα λεφτα και χαιρομαι που με βοηθησαν να ΜΗ παρω lcd σε αυτη τη κατηγορια τιμων!