LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αφού είσαι από τις 12:56 (Last edited by czoun; Σήμερα at 12:56..), να σε ξαναβάλω???

...άλλοι περιμένουν πως και πως, και συ πήρες δύο???...:2thumb22sup:

Όντως το SCART 1 βγάζει και ήχο!!! :2thumb22sup: Κρίμα μωρέ!! και ετοιμαζόμουn να να πάρω μερικά καλωδιάκια για αναβάθμιση!! Ήχο απο το media player όμως ούτε απο οπτική ούτε απο scart...

Απλα για να διευκρινίσω, βάζεις τον αντάπτορα scart σε rca στο Scart1 και απο εκει έχεις συνέχεια σαν έξοδο ότι παίζει η TV εκείνη την στιγμή?

Media player - Ήχος UPDATE.

Ο media player είναι λιγάκι επιλεκτικός με τα αρχεία. Μερικά mkv δε θα τα παίξει.

Η οπτική έξοδος ΔΙΝΕΙ ήχο απο τον media player 5.1. Επίσης τα ψηφιακά έχουν ήχο μόνο απο την οπτική και όχι απο το scart.

Παιδιά , την έχω στημένη σπίτι μου πλέων.
εντυπώσεις:
-Είναι Πανέμορφη (για πλάσμα)
-το τηλεχειριστήριο είναι πολύ ποιοτικό (για LG, και για τέτοια τιμή!) Μια Bravia που είχα πιο παλιά το τηλεχειριστήριο της χάλασε πάνω στον χρόνο, και ήταν και σαν περιπτέρου ποιότητα.
-Το μενού της καταπληκτικό!
-Ο ήχος για τα ηχεία που δεν φαίνονται είναι πολύ καθαρά και έχουν και μπάσο αρκετό(επαναλαμβάνω για κρυφά ηχεία)
-η εικόνα. στις κινηματογραφικές ταινίες είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !
Βέβαια δεν ασχολήθηκα και πολύ με τις ρυθμίσεις της γιατί δεν είχα πολύ χρόνο. Στα τηλεοπτικά diegea πάρα πολύ καλή , (αν αναλογιστούμε τι ποιότητας (ανάλυση) προβάλουμε σε 60αρι πάνελ fullHD)
-με πείραξε λίγο το λευκό της που δεν είναι έντονο και ένιωσα λίγο να τρεμοπαίζει,
-τα χρώματα της είναι πολύ έντονα και όμορφα (όποτε το θες , αλλά μπορούν να γίνουν και απόλυτα φυσικά (THX)
-στο XBOX λειτούργησε καταπληκτικά!
-Δεν παρατήρησα , καμιά καθυστέρηση εικόνας, (Image Retention κτλ.) με το πού την άνοιξα όλα δουλεύανε άψογα, και ενώ είχα την διάθεση και την πρόθεση να την "στρώσω" με τους γνωστούς τρόπους, η τηλεόραση ήταν σαν να μου είπε, άσε με στην ησυχία μου , είμαι έτοιμη για όλα. Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται κανένα στρώσιμο.
-Ναι έχει αντανακλάσεις, αλλά όταν δεν λειτουργεί δίνει όμορφα αυτή η αντανάκλαση. Όταν λειτουργεί έχει αντανακλάσεις (ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) σε σκοτεινά υλικά προβολής.

ΥΓ . φωτογραφίες το απόγευμα. ;)

Καλοριζικη mib123 !
Τα λευκα της θα "στρωσουν" θελω να πιστευω , μετα απο καποιες ωρες .
Στην panasonic μου , τις πρωτες ωρες ηταν μπεζ... μετα ολα αλλαξαν...
:ernaehrung004:

Με τις υγείες σου φίλε μου!!
Για το λευκό, ίσως είναι ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ενέργειας η οποία ανάλογα με τη ρύθμιση ''λερώνει'' κάπως τα χρώματα.
Πάντως, τα χρώματα θα φτιάξουν κι άλλο σε μερικές μέρες και θα γίνουν πιο έντονα και ζωντανά.

Μιας και είχα πάει προχθές στον Κωτσόβολο και είδα την 60PK550 κατάφερα και τράβηξα και έαν βιντεάκι... :-)

[U R L ]h t τ p://www.y o u tube.com/watch?v=Cxlyhi8uWRE[/ U R L]

πολλή αντανάκλαση ρε γμτ.... ελπιζω στο σπίτι να μην ειναι αισθητό... εχω σποτάκια πάνω απο τον καναπέ 3m απο την tv και μπαλκονόπορτα στα 3m στην αριστερή πλευρά της μεσοκαθέτου της απόστασης θεατή-τηλεόρασης. Αλλα αν δεν την φέρω στο σπίτι πώς θα το ελεγξω.. μα τι τους εχει πιάσει με τα γυαλιστερά σι χτίρι...

και η ζέστη απ το πανελ εδώ που τα λέμε τον χειμώνα ειναι ενα πλεονέκτημα!

lol!

Το καλοκαίρι όμως που η Ελλάδα έχει απο τα πιό ζεστά και μεγαλύτερα...; τι γίνετε;

:p

Το ότι θα βελτιωθούν τα λευκά δεν το ήξερα! καλό αυτό! Λέτε να την "στρώσω" με τα γνωστά κόλπα; Θα έχω καλύτερο λευκό μετά το "στρώσιμο; ή δεν αξίζει τον κόπο;

lol!

Το καλοκαίρι όμως που η Ελλάδα έχει απο τα πιό ζεστά και μεγαλύτερα...; τι γίνετε;

:p

Το ότι θα βελτιωθούν τα λευκά δεν το ήξερα! καλό αυτό! Λέτε να την "στρώσω" με τα γνωστά κόλπα; Θα έχω καλύτερο λευκό μετά το "στρώσιμο; ή δεν αξίζει τον κόπο;

Εγω οπως εχω πει , την αφησα μια εβδομαδα να παιζει ολη μερα χωρις να σβησει καθολου καποιο κακοσυντονισμενο καναλι με χιονακια.
Οταν βεβαια ημουν σπιτι , εβαζα και εβλεπα κανονικα , εχοντας χαμηλωμενες τις ρυθμισεις . Το λευκο μετα απο αυτες τις μερες αστραψε σε σχεση με τις πρωτες ωρες .
Ελπιζω οτι και στην LG κατι αναλογο θα συμβει...

Ζέστη σε λογικά επίπεδα. Μετα απο 6 ώρες μόνο απο τις γρίλλιες επάνω βγαίνει ζεστός αέρας. Όλη η πλάτη είναι κρύα. Το καλοκαιράκι σίγουρα θα ζεσταίνεται ποιό πολύ και με την επεξεργασία εικόνας θα το τσεκάρω...

Παιδια μολις μου την εφεραν!!!!!!

Θα την ανοιξω το βραδυ που θα γυρισω απο τη δουλεια. Θα τα πουμε.

Καλησπέρα. Κάποιες εντυπώσεις κι από μένα, μετά από 2 ημέρες χρήσης.
Αναφορικά με το θέμα της θερμότητας που είδα πως σχολιάστηκε παραπάνω, μπορώ να πω πως δεν εκπέμπει πρακτικά καθόλου...
Η εικόνα της είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε μόνιτορ κάτω των 2000 ευρώ, κι αυτό για μένα λέει πολλά.
Μηδενικό lag στα games (έπαιξα λίγο ps3), χάρμα οφθαλμών σε bluray, έστω και χωρίς THX προς το παρόν (έχω μπεί σε μια μικρή διαδικασία στρωσίματος).
Τα ηχεία της είναι η ευχάριστη έκπληξη, τα οποία παρά το γεγονός ότι είναι υποτυπώδη, δεν παραμορφώνουν σχεδόν καθόλου ούτε στο μέγιστο του ρυθμιστικού - δεδομένου πάντα του αποτελέσματος που περιμένεις από αυτά (απουσία μπάσου κλπ είναι αυτονόητα).
Παρατήρησα ότι υπάρχει image retention (π.χ. αφησα για 7-8 λεπτά την εγκατάσταση του metal gear solid 4 και το λογότυπο του παιχνιδιού ήταν εκεί για αρκετή ώρα). Βέβαια, διορθώνεται εύκολα, αλλά αξίζει να αναφερθεί.
Κατά τα άλλα δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος για την απόδοση της, με γνώμονα το χρηματικό ποσό που ξόδεψα για να την αποκτήσω.
Να ευχαριστήσω και το ηλεκτρονικό κατάστημα απόθεμα, που παρά την μεγάλη καθυστέρηση για την παραλαβή της, με κράτησε ενήμερο για την πορεία της παραγγελίας.