LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετά από μια εβδομάδα που έτρεχε το breakin είδα τον τελικό χθες και 2-3 ταινίες....
- Ειδωλα δεν είδα να μένουν ακόμη και μετά από 4-5 ώρες στο ίδιο κανάλι (λέτε να βοηθάν οι διαφημήσεις).
- Η εικόνα στα αναλογικά επίγεια κανάλια είναι πολύ καλύτερη από αυτή που περίμενα για το μέγεθος της οθόνης και την ανάλυση των καναλιών.
- Η εικόνα είναι πολύ καλή και δεν έχω κάνει κάποια ειδική ρύθμιση αλλά χρησιμοποιώ τα έτοιμα profiles που έχει.
- Κάτι από τεχνουργήματα δεν μου έγινε αντιληπτό.

Γενικά με έχει εντυπωσιάσει και αξίζει τρελά τα 750 ευρώ που την πήρα.....
Αναμένονται ακόμη διάφορα που θέλω να κάτω όπως:
α) αξιοποίηση του bluetooth
b) σύνδεση της σειριακής με το htpc για έλεγχο της λειτουργίας της

κλπ....

Μόλις έφτασε η 60" μετά από ένα μήνα αναμονή...για να δούμε πως θα είναι η μετάβαση από την 55B7000 που άλλαξα γιατί με είχε εκνευρίσει η συννεφιά...

Θα τα ξαναπούμε μετά το στρώσιμο...

ξέρω ότι είναι νωρίς για σχόλια αλλά έχω ξενερώσει λίγο...είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί αλλά δεν ξέρω σε τέτοιο βαθμό που να με ικανοποιεί...η αλήθεια είναι ότι και οι ρυθμίσεις δεν είναι οι πιο κατάλληλες αφου τις έχω ρίξει, αλλά τελικά άλλο πράγμα στο μάτι η μετάβαση απο παλαιότερες τηλεοράσεις και άλλο από τελευταίας τεχνολογίας...προφανώς είναι άλλα τα μέτρα σύγκρισης και επομένως διαφορετικές οι εντυπώσεις

πέρα από τα ξεπλυμένα χρώματα με έχει χαλάσει και μια έντονη θολούρα, θαμπάδα στα ψηφιακά που δεν υπήρχε στη LED...ακόμα δεν έχω δοκιμάσει ταινία στα 1080p, θα το καθυστερήσω για μετά το στρώσιμο....δώστε ρε παιδιά λίγη ελπίδα για τη συνέχεια γιατί ποιος ακούει τι γυναίκα....:slapface:

δεν ξέρω πόσο έχεις ρίξει τις ρυθμίσεις contrast/brightness
εγώ τις είχα ρίξει κάτω από 50% και μετά το στρώσιμο όταν τις έβαλα εκεί που ήθελα ήταν σαν να είχα άλλη τηλεόραση
υπομονή για μετά το στρώσιμο, πιστεύω δεν θα απογοητευτείς

στο 40 τις έχω και δεν έχω απαιτήσεις εκεί, απλώς όταν βάζω μεγαλυτερες ρυθμισεις για να πάρω μάτι πάλι απογοητεύομαι...ετσι και αλλώς τώρα δεν αλλάζει, οπότε θα μάθω να ζω με αυτό και θα ελπίζω για μεταγενέστερη βελτίωση

στο 40 τις έχω και δεν έχω απαιτήσεις εκεί, απλώς όταν βάζω μεγαλυτερες ρυθμισεις για να πάρω μάτι πάλι απογοητεύομαι...ετσι και αλλώς τώρα δεν αλλάζει, οπότε θα μάθω να ζω με αυτό και θα ελπίζω για μεταγενέστερη βελτίωση

Μα ετσι ειναι φιλε μου.......τωρα δεν εχει στρωθει η τηλεοραση ακομη. Και κανονικες ρυθμισεις που βαζεις, παλι δεν εχει καλη αποδοση η τηλεοραση σου. Οταν στρωθει ομως...........ακομη και στο τηλεοπτικο θα εχεις πολυ καλυτερη αποδοση. Καλα για High Definition δεν μιλαω........εκει ειναι που θα παθεις πλακα. Αμα βαλεις κανενα δισκακι bluray........θα τρελαθεις (οπως κι εγω).

Υπομονη λοιπον!!!!

ρε παιδιά,
δεν μπορώ να βρω σε κανένα κατάστημα ούτε την 50άρα 550 ούτε την 350...
ξέρει κανείς τι γίνεται;
υπάρχει έλλειψη σε απόθεμα;
πότε θα έχουμε πάλι Ελλάδαααα :bigcry:

350 εγω (Θεσσαλονίκη) βρησκω παντου σλλσ την 550 και 950που μ ενδιαφέρει πουθενά. Απ οτι έμαθα καλο Σεπτέμβρη τωρα. Μικρο το κακο αφου οι περισσότεροι θα την κανουμε διακοπες

εγώ περίμενα ήδη 1,5 μήνα από ένα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών Αθήνα (είχα δώσει και προκαταβολή) αλλά βαρέθηκα και θα την ψάξω από αλλού..

έστω και την 350 Σαλονίκη πόσο την έχουν; μήπως να κάνω κάνα ταξιδάκι;
έχουμε πληροφορία ότι τουλάχιστον από Σεπτ θα βρίσκουμε;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πάντως η ελληνική LG

Από σήμερα τω πρωί είμαι και εγώ κάτοχος τις 50PK550 και πρώτες μου είναι εντυπώσεις ανάμικτες.
Στα θετικά είναι ότι η ΤV είναι κούκλα με πολύ λεπτό frame τέλεια για κρέμασμα στον τοίχο, και τo μενού τις είναι αρκετά εύχρηστο.
Στα αρνητικά είναι ότι η ΤV υστερεί σημαντικά σε αναλογικό σήμα από την Samsung 50B550, με τις ρυθμίσεις και στις 2 ΤV στο standard η LG υστερεί από την Samsung σε ευκρίνεια, χρώματα ακόμα και στο μαύρο. Τo θετικό είναι ότι από τω πρωί που παίζει έχω παρατηρήσει αρκετή βελτίωση από τo αρχικό shock που έπαθα. Ελπίζω μετά τo στρώσιμο και τις ρυθμίσεις να βελτιωθεί κατάσταση.
Για ρυθμίσεις έχουμε τίποτα?

Last edited:
φίλε Γιώργο καλορίζικι ;)
από που την πήρες κ σε τι τιμή;
εγώ μιλάμε είμαι ακόμα σε φάση που δεν μπορώ να την βρω..
όχι review να κάνω :/

img_3973.jpg

Ίσως στην φωτογραφία να μην φαίνονται πολλά αλλα μπορείτε να διακρίνεται την θολούρα στην LG.

Last edited:
φίλε Γιώργο καλορίζικι ;)
από που την πήρες κ σε τι τιμή;
εγώ μιλάμε είμαι ακόμα σε φάση που δεν μπορώ να την βρω..
όχι review να κάνω :/

Thank You!
Εγώ είμαι Κύπρο την πήρα 900 Ευρώ.

Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από σήμερα τω πρωί είμαι και εγώ κάτοχος τις 50PK550 και πρώτες μου είναι εντυπώσεις ανάμικτες.
Στα θετικά είναι ότι η ΤV είναι κούκλα με πολύ λεπτό frame τέλεια για κρέμασμα στον τοίχο, και τo μενού τις είναι αρκετά εύχρηστο.
Στα αρνητικά είναι ότι η ΤV υστερεί σημαντικά σε αναλογικό σήμα από την Samsung 50B550, με τις ρυθμίσεις και στις 2 ΤV στο standard η LG υστερεί από την Samsung σε ευκρίνεια, χρώματα ακόμα και στο μαύρο. Τo θετικό είναι ότι από τω πρωί που παίζει έχω παρατηρήσει αρκετή βελτίωση από τo αρχικό shock που έπαθα. Ελπίζω μετά τo στρώσιμο και τις ρυθμίσεις να βελτιωθεί κατάσταση.
Για ρυθμίσεις έχουμε τίποτα?
μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα . Το ίδιο είχα πάθει κι εγω όταν πήρα την F86 και μετά από λίγο καιρό κατάλαβα πως η tv ήταν πολύ μπροστά απ τον ανταγωνισμό . Δυο είναι τα σημεία που μας επηρεάζουν . Ένα είναι σαφώς πως η tv θ αλλάξει συμπεριφορά και με λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις θα τη φέρεις εκεί που πραγματικά σου αρέσει και δεύτερον και σημαντικότερο είναι ότι έχεις συνηθίσει στην εικόνα της tv που έχεις και θέλει το χρόνο του επίσης να συνηθίσεις σε κάποια άλλη . Το οτι και οι δυο παίζουν πχ flat δεν έχει μεγάλη σημασία . Μπορεί η μια στο flat να είναι καλύτερα ρυθμισμένη εργοστασιακά ενώ η άλλη να θέλει επεμβάσεις για να αποδώσει το maximum της . Καλορίζικη λοιπόν κι εύχομαι να αλλάξεις γρήγορα άποψη -bye-

Thank You!
Εγώ είμαι Κύπρο την πήρα 900 Ευρώ.

χαχαχα Κύπρος μου πέφτει λίγο μακριά :)

αν ξέρεις κανείς για την 350 ή 550 που να την έχει δει άμεσα διαθέσιμη πείτε μου σας παρακαλώ..

img_3973.jpg

Ίσως στην φωτογραφία να μην φαίνονται πολλά αλλα μπορείτε να διακρίνεται την θολούρα στην LG.
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι η αντιθεση στη samsung παει περιπατο...

εν πάση περιπτώσει βγαλε το eco mode αν δε το χεις κανει ηδη και ανεβασε την οξυτητα στο 90 και ελα να μας πεις μετα για την εικονα της samsung :p