LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

3Αντανακλάσεις: την μέρα σε δωμάτιο με πολλές και μεγάλες μπαλκονόπορτες τα πράγματα είναι δύσκολα! και κουραστικά καθρεφτίζει συνέχεια ότι υπάρχει πίσω και εσένα που είσαι απέναντι σε σκηνές με πολύ μαύρο.

Σε σχέση με CRT πώς ειναι οι αντανακλάσεις απο το φώς?

σημερα παρελαβα και γω το μωρο μου...:firstprize:

καλα οι 60'' ειναι κ@#λα!!!

τη στηνω και επανερχομαι...

ρε παιδιά! να το ξαναζητήσω άλλη μία φορά!
Υπάρχει κανείς ιδιοκτήτης 50pk550 Να περάσω να την δώ, να την παραγγείλω να τελειώνουμε?

ρε παιδιά! να το ξαναζητήσω άλλη μία φορά!
Υπάρχει κανείς ιδιοκτήτης 50pk550 Να περάσω να την δώ, να την παραγγείλω να τελειώνουμε?

Αντρεα, χάνεις πολυτιμες ωρες απολαυσης, περιμένοντας...!!! :BDBDG54:

τρεξε παρτην... (στο λεω εγω που εσκασα 1600 γι´ αυτην):a0210:

Σήμερα παράγγειλα και εγώ την 50PK550 στα 750eυρω απο τον tsampa.
Ανατολικό ζήτημα έγινε για μία τηλεόραση!
Λογικά τέλος του μήνα θα την έχω σπίτι, μια που δεν έχει το κατάστημα και περιμένει απο την lg να έρθουν.

ευχαριστω... εχω παρει και μια σφουγγαριστρα για το σαλονι για να μαζευω τα σαλια μου!!!:coool:

@αντρέα... επιτέλους!!!

Τόσος ενθουσιασμός τέλος πάντων?
Μου κάνει εντύπωση...

Αλήθεια... η 50pk550 εχει το ίδιο panel με την 50pk350 και είναι ίδιας γενιάς? Γιατί μου κάνει εντύπωση ότι η 50pk350 έχει τα ίδια και περίσσοτερα λεφτά.

σημερα ειδα τι σημαινει το na αφηνει σημαδια στην τηλεοραση απο στατικη εικονα .παρολο που δεν ειμεινε πανω απο δυο λεπτα το μενου απο το buzz στην οθονη μολις το εβγαλα ειχα μπει στο μενου ρτου ps3 και φαινοντουσαν τα γραμματα απο την προηγουμενη οθονη !!
τωρα τι κανω φευγουν αυτα με το καιρο ?

ειμαι ακομα στο στρωσιμο. εχω κανει 150 ωρες. δικαιολογειται ? ολα ειναι κατω απο το 50 στις ρυθμισεις και γενικοτερα ηταν το πρωτο που ειδα με στασιμο μενου προγραμμα. ολα τα αλλα τα βλεπω με ζουμ.

δηλαδη αν δω dvd me υποτιτλους και 16/9 τι θα κανει ???θα μενεουν συνεχεια σημαδια ?

Αν διαβάσεις δύο σελίδες ποιο πάνω θα δεις ότι και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα στης 150 περίπου και εγώ μην ανησυχείς μετά από καμία βδομάδα θα χαθεί

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΟΡΩΝ< ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ????

Και εγω στην αρχη εψαχνα για αποτυπωματα απο καναλια αλλα μετα ειδα οτι φευγουν και επισης βαρεθηκα οποτε με τον καιρο θα συνηθισεις και εσυ.

οποτε δεν παιζει προβλημα έτσι ? ωραια/ ειχα αγχωθει πολυ με το θεμα. νομιζα οτι ηταν κατι μονιμο !!!

το 8εμα ειναι οτι συνηθισα την 60αρα το οποιο αν μου το ελεγα στον εαυτο μου πριν ενα μηνα θα με ελεγα το λιγοτερο μαλ**κα. δηλαδη νομιζω απο τα 3.5-4 μεττρα που ειμαι τωρα θα μπορουσα ανετα να εβλεπα σε μια 65αρα !!! παντως το καλο ειναι οτι ειναι καλο το μεγεθος, δηλαδη μικρη δεν τη λες. αν ειχα παρει την 50αρα νομιζω θα μου φαινοταν καπως. ...

γι αυτο οι plasma ειναι φτηνες επειδη εχουνε αυτο το σοβαρο κουσουρι να μην μπορουνε να αντεξουνε στατικες εικονες.
Εγω για παραδειγμα αμα βλεπω ταινια μπορει να πατησω το pause και να παω μετα απο 3 ωρες να ξαναδω.
Εχω αυτη την ελευθερια γιατι χρησιμοποιω lcd.

Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γι αυτο οι plasma ειναι φτηνες επειδη εχουνε αυτο το σοβαρο κουσουρι να μην μπορουνε να αντεξουνε στατικες εικονες.
Εγω για παραδειγμα αμα βλεπω ταινια μπορει να πατησω το pause και να παω μετα απο 3 ωρες να ξαναδω.

Εγώ θα σου έλεγα να διαβάσεις το μάνουαλ της τηλεόρασης σου περί στατικών εικόνων.

Τρεις ώρες να λειτουργεί άσκοπα η τηλεόραση;

Α, μου φαίνεται εσύ έχεις βαλθεί να την κάνεις πλούσια τη ΔΕΗ... :flipout: :aetsch: :flipout: