LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οχι. δεν εψαχνα,το εβλεπα μια χαρα και διαβαζα και το προηγουμενο μενου !! οχι αχνο αχνο δε φαση να μη το βλεπεις. αλλ ουτε κ εντονο σαν κανονικο. το θεμα ειναι οτι με το που αλλαξα input εφυγε το πολυ μεσα σε 2 λεπτα. οποτε οκ

Η ερώτηση έχει γίνει επανηλλημενως αλλα ποτέ δεν υπήρξε απάντηση...

Μάλλον δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο τελικά, γιατί δεν βλέπω κάποιο λόγο ώστε να κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό...

ειμαι απο αυτούς που έχουν μείνει με την απορία και αναφέρομαι... στο πως ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ?????

Οχι τίποτα άλλο αλλα λίγο ακόμη και θα με φάνε ζωντανό τα υπόλοιπα μελη της οικογένειας με τα ζουμ και τις ρυθμίσεις κατω του 50%.... :D

Δεν νομίζω να μπορείς να τις δείς Θα το έγραφε στην πρώτη σελίδα
Στο περίπου κάνουμε την μέτρηση Δεν υπάρχει νόμος για το στρώσιμο
150 και όχι 158 ή όχι 148
Βλέπεις μόνος σου την συμπεριφορά της TV

Εγω να ρωτησω και να πω θελω...Ψαχνω τηλεοραση και χτες χαζευα με τρελλα , Κωτσοβολο ,media markt και ηλεκτρονικη..Τελος παντων εχω περιορισμενα χρηματα και σκεφτομουν για πλασμα.Εκει που χαζευα με την κοπελια μου στο media markt παει το ματι μου σε μια 42αρα Lg.Ακολουθησε ο διαλογος : <να , την βλεπεις αυτη την τηλεοραση?> < Ναι , παιζει φανταστικα> ...< εε , αυτη ειναι Lcd, εμεις αν παρουμε μια πλασμα θα παιζει λιγο χειροτερα , και οταν εχουμε λεφτα περνουμε μια LCD>...
Γιατι τα λεω ολα αυτα ε? Γιατι η 42αρα ηταν ΠΛΑΣΜΑ !! Εμεινα αφωνος οταν την ειδα...δεν θυμαμαι μοντελο , εκανε ομως γυρο στα 640-650 ευρω...!!
Εχει κλεισει τοσο πολυ η ψαλιδα?????Σκκεφτομουν (βασικα ετοιμος ειμαι να παρω την PK550 που την βρηκα στον τσαμπα , 750 ευρω...εχει τοσο καλη φωτεινοτητα ή ειναι η ιδεα μου? εχει κανεις προβλημα θεασης το πρωι? ή εχω μεινει σε αλλη δεκαετια εγω και δεν ξερω την τυφλα μου?

Ειμαι και εγω πλεον κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την εικονα της. Συγκριτικα με την LCD Samsung σειρα 5 πρεπει να πω πως είναι μερα με τη νυχτα τοσο στα αναλογικα καναλια οσο και σε HD σαφως υπερ της Plasma. Μια ερωτηση, πως μπαίνω στο service menu της?

.Ακολουθησε ο διαλογος : <να , την βλεπεις αυτη την τηλεοραση?> < Ναι , παιζει φανταστικα> ...< εε , αυτη ειναι πλασμα, εμεις αν παρουμε μια LCD θα παιζει χειροτερα , επειδη ομως πρεπει να δειξουμε οτι εχουμε λεφτα για πεταμα θα παρουμε μια LCD>...

Εφτιαξα λιγο το κειμενο ωστε να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα...:flipout:

Καλημερα παιδια κατοχος κ γω της εν λογω κυριας κ αρκετα ευχαρηστημενος αν κ ακομα δν εχω ασχολη8ει να τη ρυ8μισω πληρως.

Γνωριζει καποιος ποση μνημη εχει ενσωματωμενη η τηλεοραση (πχ οταν στελνω κατι με μπλε δοντι) κ επισης υπαρχει τροπος να ελενξω αυτη τη μνημη? Ευχαριστω

καλημέρα, είμαι κάτοχος της εν λόγω tv απο τον Αύγουστο. η τηλεόραση δεν παίζεται και για value for money είναι top. Μία απορία μόνο. Γράφω ταινίες σε usb stick και έχω το εξής πρόβλημα: ενώ είναι όλες divx κάποιες παίζει κανονικά, μία σταμάτησε σχεδόν στη μέση και μερικές δεν τις διαβάζει καθόλου - ενώ βγάζει τον τίτλο στο usb στην χωρητικότητα βγάζει 0 (σαν να μην είναι γραμμένες καθόλου). Ξέρετε τι παίζει ? έχει κανείς το ίδιο θέμα ?

Εγω θέλω να παραλάβω, αλλά δεν ξέρουν αν θα βγει δρομολόγιο για την περιοχή μου , σήμερα ή άυριο.
Μπορεί κάποιος ΤΑΧΙΣΤΑ να μου απαντήσει για το ποιες ειναι οι διαστάσεις της κούτας, να δω αν χωράει στο αμάξι μου????

Ευχαριστώ!

Τελικά το δανεικό Opel Meriva της γειτόνισσας, την έφερε σπίτι μου!
Πρώτες εντυπώσεις...?
ΑΨΟΓΕΣ!
Το μέγεθος μετράει!!!
Απο τις 32 ίντσες στις 50, είναι ένα σοκ όσο να πεις...
Τώρα βλέπω transformers 2 σε 720p.
Καμια βοήθεια για το egreat?
Τι mode να βάλω?
1080p/60hz?
59?
24?
25?
Χαμός γίνεται!

Last edited: