LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

127cm είναι η διαγώνιος μιας πενηντάρας. Το πλάτος μιας τέτοιας οθόνης, είναι 110,5cm, διάσταση που χωράει άνετα στα 117cm πλάτους της συσκευής...
Ευχαριστώ.

Στο διαγώνιο κόλλαγα γιατί δεν έχω μετρήσει ποτέ 50" τηλεόραση και αν το πάνελ είχε λιγότερο πλάτος με το ίδιο ύψος δεν βγάζεις 50".

xaxaxaxaxaxa
απίστευτο! μου θυμίζει το AF στο rds του αυτοκινήτου, που μέχρι να το κλείσεις έχεις βρίσει καμιά δεκαριά φορές!

Με πήρε ο μεταφορέας αύριο 12.00-16.00 θα την παραδώσουν. (Να δω ποιος θα είναι σπίτι)
Μια ερώτηση. Στην διάρκεια των 200 ωρών στρωσίματος κάθε ποτε είναι λογικό να σβήνει? Υπάρχει πρόβλημα αν παίζει 24ωρα συνέχεια?

Με πήρε ο μεταφορέας αύριο 12.00-16.00 θα την παραδώσουν. (Να δω ποιος θα είναι σπίτι)
Μια ερώτηση. Στην διάρκεια των 200 ωρών στρωσίματος κάθε ποτε είναι λογικό να σβήνει? Υπάρχει πρόβλημα αν παίζει 24ωρα συνέχεια?

Φυσικα και να μην την αφήσεις να δουλεύει άχρηστα η τηλεόραση.
Να βλέπεις κανονικά τηλεόραση, και άντε τις πρώτες φορές να μην τεζάρεις την φωτεινότητα, και να μην αφήνεις καμιά ώρα το pause στο dvd.
Αυτό έκανα, και μια χαρά παίζει η τηλεόραση.
Σιγά μην την αφήσω 10 μέρες να παίζει 24/24ωρο για να στρωθεί.
Μόνο ζημιά θα πάθει!

Για πείτε καμιά γνώμη για βάση τοίχου!
Πήγα σε νεα μαγαζί εδώ στη γειτονιά το πρωί και βρήκα μία που αφήνει 4cm χώρο απο τον τοίχο και μία που αφήνει 7,6cm.
Νομίζω ότι αυτή με τα 4cm θα έχει πρόβλημα στο αν και πως θα χωράει το scart.
Σωστά?
Καμιά συγκεκριμένη βάση έχετε να προτείνεται?
Δεν δίνω με τίποτα πάνω απο 50ευρω.

Παιδιά έχω μια απορία παρατήρησα ότι οι Αγγλικοί,Ελληνικοί και γενικά όλοι οι υπότιτλοι σε encoding ANSI διαβάζονται από την pk550! (και όχι αυτοί σε UT-F8 ή UNICODE) με το πρόγραμμα MKVtoolnix μπορείς να τους εξάγεις από ένα αρχείο mkv στη συνέχεια να τους ανοίξεις με το notepad και να τους σώσεις σε ANSI φορματ από το UT-F8 που είναι. Με τα αγγλικά μια χαρά όταν όμως το κάνεις σε ελληνικούς υπότιτλους χαλάει τους χαρακτήρες. Στο http://www.opensubtitles.org/en όλοι οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι σε ANSI encoding οπότε εκεί είναι όλο το κόλπο. Ξέρει λοιπόν κάποιος κάποιο πρόγραμμα να μετατρέπει ελληνικούς υπότιτλους από ut-f8 σε ANSI ???? (με το subtitleworkshop μπορείς να αλλάξεις μόνο τον τύπο των υπότιτλων πχ από *.ass σε *.srt

Για πείτε καμιά γνώμη για βάση τοίχου!
Πήγα σε νεα μαγαζί εδώ στη γειτονιά το πρωί και βρήκα μία που αφήνει 4cm χώρο απο τον τοίχο και μία που αφήνει 7,6cm.
Νομίζω ότι αυτή με τα 4cm θα έχει πρόβλημα στο αν και πως θα χωράει το scart.
Σωστά?
Καμιά συγκεκριμένη βάση έχετε να προτείνεται?
Δεν δίνω με τίποτα πάνω απο 50ευρω.

Ελα ρε! Πείτε καμιά βάση! Τόσοι την πήρατε την τηλεόραση. Κανείς δεν την έβαλε στον τοίχο???

Επειδη ψαχνω και εγω βαση για την συγκεκριμενη μετα απο ψαξιμο μονο δυο βρηκα φτηνες την Bracket PA-944 γυρω στα 30+ ευρω και την Bracket PLB-WA8 γυρω στα 50+.

Στο http://www.opensubtitles.org/en όλοι οι Ελληνικοί υπότιτλοι είναι σε ANSI encoding οπότε εκεί είναι όλο το κόλπο. Ξέρει λοιπόν κάποιος κάποιο πρόγραμμα να μετατρέπει ελληνικούς υπότιτλους από ut-f8 σε ANSI ???? (με το subtitleworkshop μπορείς να αλλάξεις μόνο τον τύπο των υπότιτλων πχ από *.ass σε *.srt

αν δεν κάνω λάθος, αρκεί να ανοίξεις το αρχείο με notepad και απλά θα το κάνεις "αποθήκευση ως" (save as) για να αλλάξεις την κωδικοποίηση (file encoding) ακριβώς κάτω από το πεδίο του ονόματος.

Nαι αλλά με ελληνικά γραμματα τα καταστρέφει στα αγγλικά δουλεύει για τα ελληνικά θέλει ειδικό encode converting για να μετατραπούν σε αναγνώσιμα ANSI........

Eπείγον
Παίδες μετά το στρώσιμο, πως είναι η φωτεινότητά της;
Την είδα το Σάββατο σε κατάστημα και τρόμαξα. Πολύ μουντή δίπλα στις lcd με τον αδερφό μου να μην πείθεται με τίποτα να την αγοράσει.

Αξίζει άραγε τα λεφτά σε σχέση με την pj550?

απειρες οι συζητητησεις για αυτο το θεμα. δεν εχει καμια σχεση σε αυτες τις ιντσες οι lcd. μετα το στρωσιμο δεν προκειται ξαφνικα να αρχισει να φωτιζει η τηλεοραση πιο πολυ απο lcd αλλα δεν ειναι και αυτο το ζητουμενο., ταχρωματα ειναι πιο ζεστα. εκτος αν θες την lcd για μαγαζι. τοτε ναι παρτην. αλλιως για σπιτι πας για plasma. την ειχα παθει και εγω με τα μαγαζια αλλα δεν ειναι κριτηριο αγορας αυτο που λες

Θα πάω σήμερα στο κατάστημα και θα του ζητήσω να βάλει τέρμα φωτεινότητα για να δω πόσο βελτιώνεται γιατί λογικά θα έχει το default εκεί

σε ποιο καταστημα ειναι ? αν εχει πολλλα φωτα πλι σκοτεινη θα συ φαινεται. εσυ δηλαδη σπιτι σου οταν βλεπεις ταινια βλεπεις με ολα τα φωτα ανοιχτα ?αν ναι δεν σου κανει τοτε.